Foorumeja&blogeja

linkki-a

Vaikka ei olekaan hyvää rullaluistelufoorumia. Rullaluistelussa ei ole toimijoita muutenkaan. Luisteluliitto voisi sopivin ylläpitää foorumia, jossa olisi tiukat säännöt huuhaa- ja harhautusviestien varalle.

Blogeja ja seurojen sivuja on kohtalaisesti. Varsinkin blogit mahdollistavat ajatusten, tapahtumien, harjoittelun yms. esilletuonnin ja jopa keskustelukin on mahdollista. Blogeja on tullut ihan mukavasti rullaluistelupuolelle. Kirjoitukset ovatkin olleet hyödyllisiä ja piristäviä.

En usko näillä näkymin, että Suomi24n rullaluistelupalstaa kummosempaa fooromia saadaan lähiaikoina aikaan. Tämä on lähinnä suunsoittofoorumi eikä paremmaksi muutu näillä säännöillä, vaikka kuinka kuvitellaan. Tervetuloa hukkaamaan aikaa ja soittamaan suuta ja purkamaan patoumia tälle palstalle!

Voihan rl-palstaa käyttää ilmoitustauluna rullaluistelutapahtumille. Lienee ainoa tapa käyttää tätä palstaa oikeaan asiatietoon.

Positiivista löytyi. Tos on hienot ja persoonalliset rullissivut. Vaikka ei opettelisikaan freeride slalomia... Ja foorumi.

http://www.ffss.fi/

Nämä kaverit osaavat ainakin käyttää luistimen kantteja kuten pitääkin. Miksi se on matkaluistelijoille niin vaikeaa! Koska ei harjoitella! Ajatellaan että matkaluistelussa luistimilla juostaan ja potkitaan. Ja samalla unohdetaan rullata taadullisesti hyvin molemmilla kanteilla. Jos ei rullausta, ei liikettä. Tämä on totuus. Miksi sitten luistimilla yritetään tehdä potkuja, heittoja, vääntöjä ja ties mitä. Kaikki nämä jarruttavat rullausta. Slalompojat harjoittelevat kaiket ajat ja tulosta syntyy tuossa lajissa.


Tais tulla kirjoitettua asiaa. Onko asiaakin olemassa maailmassa? Ainakin aivan liikaa. Tarkoitan liikaa tälle palstalle.

4

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulleepi tässä

      Tiukkoja sääntöjä voi pitää kuka tahansa yllä joka haluaa säilyttää jonkunlaisen tason. Luisteluliitollakaan ei ole varmaan mitään kiinnostusta perustaa foorumia ja katsoa sen perään että kuka typerys sinne kirjoittaa omia henkisiä patoumiaan pihalle.

      Kyllä ihmiset ovat tottuneet käyttämään foorumeita joissa vaaditaan tunnukset ja omat profiilit vaikka täällä sellainen ei heitä muka kiinnosta. Hyvin harva foorumi on enää anonyymi oikeasti, tosin rekisteröitymisen vaativat foorumit ovat anonyymejä, ei siellä tarvitse paljastaa kuka on, mutta joutuu ottamaan vastuuta profiilinsa ns. kunniasta ja statuksesta, ja tarvittaessa profiilit voidaan poistaa mikäli juuri tällaisia S24 tapaisia häiriköitä ilmaantuu.

      S24 ei ole sen paremmin ilmoitustaulu kuin keskustelupalstakaan. Oikeat foorumit ovat yhtä lailla samanalaisia toiminnaltaan kuin S24 paitsi ne eivät ole tällaisia vapaita pelikenttiä vaan niillä on valvoja, S24:llä sisältövalvontaa ei ole ja sotku on valmis. Oikeille foorumeille voidaan tuoda lähes mitä sisältöä tahansa ja se on käyttäjäläheisempi kuin "massiivinen" S24 jolta puuttuu kokonaan kontakti käyttäjiinsä ja joka taas voidaan helposti järjestää pienemmän mitakaavan foorumiessa, tällaisia "alakohtaisia" foorumieta" on netti lähes täynnänsä. Foorumeita voidaan myös räätälöidä käyttäjien toivomuksien mukaan ja lisätä aihealueita yms.

      Blogit eivät ole suuren käyttäjämäärän foorumeita vaan henkilökohtaisia tarinoita omasta toiminnasta tai näkökulma johonkin asiaan tai mielipiteeseen. Blogit eivät ole foorumeita eivätkä ne tarjoa sellaista tapaa viestiä joihin pystyy oikeat foorumit.

      Tähän temppuiluun voisi sanoa että vaatii aivan eri tekniikan ja kuntotason matkaluistella kuin temppuilla. Jos väität että matkaluistelijat eivät osaa luistella kanteillaan niin kannattaa katsoa niitä luistelijoita jotka harjoittelevat yhtä intensiivisesti kuin nämä temppuilijat. Sellaisten ihmisten luistelutekniikkaa jotka vain luistelevat huvikseen ilman intoa paneutua tekniikan saloihin on turha verrata sellaisten luistelutekniikkaan, jotka ovat kilpailijoita tai alan aktiiveja harrastajia. Ei, en tarkoita aktiivisella harrastamisella sitä että liikutaan päivittäin luistimilla, he luistelevat yhtä lailla huonosti. Tekniikkaa pitää opetella, ei vain luistelemalla, vaan paneutumalla asiaan ja kehittämällä itseään teknisesti. Huonon tekniikan osaavia on aivan liikaa, lähestulkoon kukaan ei osaa luistella oikein, älä siis vertaa heihin sitä mitä luisteleminen oikeasti on.

      • Yön valopilkku

        viesteistä. Mutta ei kait tarttekaan.

        Mutta blogit ovat hieno jutska.


    • sitten

      Rullaluistelupalsta oli suhteellisen asiallinen vielä pari vuotta sitten.
      Häiriköt ilmaantuivat viime vuonna ja häiriköinti näyttää olevan yllättävän addiktoivaa, koska se on jatkunut jo pitkään.
      Uutta foorumia etsien...

      • lukijja

        Onneksi meillä on vielä muutama asiallinen blogi aiheesta. Osassa voi kommentoidankin tai kysyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2062
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1773
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1644
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      6
      1577
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      79
      1240
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe