Malttakaa lukea loppuun huolella

khemsy.

Hei!

Nyt on televisiossa nähty, kouluissa ja näissä nettipalstoilla sitä, kuinka itketään koulukiusaamisesta. Sen on loputtava. Maailmallakin tiedustellaan kyllä, että missä maassa on eniten koulukiusaamista. Tämä on hupaisaa, että kyllä siitä jaksetaan jankata, mutta itse asialle ei voida tehdä mitään.

No nyt kerron teille koulukiusaajan elämästä. Koulukiusaaja on yleensä kateellinen asiasta kuin asiastakin kiusatulle osapuolelle. Esimerkiksi joku tyttö voi kiusata toista tyttöä, - hän on ihan varmasti kateellinen hiuksillesi, vaatteillesi, luonteellesi tai ihan mille vaan!

Koulukiusaaminen ei ole itse koulukiusatun syytä! Se on vain ja ainoastaan kiusaajan syytä. Aina kuitenkaan kiusaaja ei välttämättä ole kateellinen, mutta sitten jää enään yksi vaihtoehto - hänellä on ongelmia itsellään. Hänellä voi mennä kotona huonosti, häntä ei arvosteta koulun ulkopuolella tai hänellä voi olla jotain vikaa mielessään.

Kannattaa aina vain ajatella että " kun tuo tuli taas tuohon irvailemaan, nauramaan jne. hänellä on vain omia ongelmia. Mielessä saattaa olla vikaa, ja hän haluaa vain saada 'suosiutta' "

Joten sanon teille kaikille koulukiusatuille, jos teitä kiusataan, kertokaa siitä vanhemmille, opettajille... Sitten sanokaa myös rehtorille! Rehtori voi lähettää lapun kotiin että "nyt erotetaan koulusta jos tilanne ei ala muuttumaan". Ja olen aivan varma että sen jälkeen nämä kiusaajat eivät uskalla edes katsoa sinuun päin!

Kiusaajat, olette todella säällittäviä. Aina kiusaaminen ei ole semmoista lyömistä ja jatkuvaa 'kiusaamista'. Se voi olla myös nauramista kesken jonkun esityksen koulussa, tai muuten vaan katsella inhottavasti. Mutta nou prob., tällä kiusaajalla on vain itsellään omia ongelmia! (Muista ajatella niin, mutta muista myös kertoa siitä muille ihmisille) Ettehän halua että se jatkuu kuitenkaan? Sitä minäkin.

Haluammehan, että suomi lähtee sieltä "eniten koulukiusattua" listalta pois? Haluammehan!?
Nyt lopetamme kaikki koulukiusatut toisten kiusaamisen! Emme enään koskaan katsele toisten suorituksia irvaillen tai nenänvarttapitkin. Emme enään koskaan naura muille! Olemme ystävällisiä ja iloisia, jotta kaikilla olisi hyvä mieli, ja kaikilla olisi mahdollisuus olla omaitsensä, hyväksytty ja kiva kaveri jokaiselle.

No, katsellaan sitten tarkemmin kun uutisissa ilmoitetaan koulukiusaamisesta. Katsotaan, uskoitteko te minua! Katsotaan pystyttekö te kiusaajat olla kivoja muille vaikka itsellänne onkin ongelmia!

Terveisin, Lasten psykiatri Khemsy Lee

P.S. NYT KAIKKI MUKAAN TÄHÄN UUTEEN HANKKEESEEN:

LOPETETAAN KOULUKIUSAAMINEN, OLLAAN KAIKILLE KIVOJA - HANKKEESEEN.

SIKSI, ETTÄ SUOMESTA TULISI HYVÄ MAA ELÄÄ!

5

1084

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niopäöö

      kumpa vaan toimiski toi.

    • asfdg

      Ja miten tää ruokaa liitty?

    • ei kuulu plastaan

      koulukiusaaja lee

    • kiitos kaunis

      Joo, joka ikinen vuosi (oon nyt seiskalla) on koulukiusaamisesta jankattu, samat asiat kerrattu ja kerrattu uudelleen ja uudelleen. Ei ne asiat puhumalla lopu ja nyt puhun ihan "kokeneen" nuoren suusta.

    • armagedd0nn

      viestis on kyllä täyttä paskaa! kiusaajalla ei ole mitään ongelmia. hänellä on vitun hyvä elämä, kavereita, naisia yms. Ja kiusaaja ei vitussa ole kiusatulle kateellinen. Jos oot psykiatri oot ihan vitun tyhmä, etkä ole koskaan ollut kiusattu. oikee pistää vituttaa tälläiset tekstit. ja kiusaamisesta kun kertoo opelle, rehtorille yms, niin kiusaaminen vaan jatkuu ja saat nössön leiman. paras ratkaisu on mätkiä kunnolla turpaan, saat rispektiä, ja jos et pärjää/se ei auta, toinen vaihtoehto on koulusurma vaikka moralla. en ole kiusattu enkä kiusaaja, vaan viisas ja määrätietoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe