Ilmastofoorumi ry.

Torakan pieru

9

2114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryttttääjä

      Siinäpä kaikkien fossiilifirmojen propagandaan aivottomasti uskovien tieteenkieltäjä-hihhulien ikioma hörhöilyfoorumi. Pysyisivät edes siellä, mutta ei, levittäytyvät saarnaamaan uskontoaan joka paikkaan niin kuin kaikki muutkin uskonlahkot tekevät.

    • Jöns

      Lyhyt tutustuminen sai minut vakuuttumaan. Timo Niromalle tulee myöntää kirsikanpoiminnan professorin arvo.

      • Torakan pieru

        Rekisteröidy imastofoorumiin ja kerro mielipiteesi siellä.

        Nyt osoitat vain tietämättömyytesi ilmastonmuutoksen suhteen.


    • MP0603

      Normaalipalo tuottaa hyötyenergiaa 28 % ja loppu saastuttaa pääosin ilmaa, lähes 72 %

      4.6.2017 Aarne Peltonen

      Puun normaalipalon teoria selvitettiin 1990-luvulla. Kaksi amerikkalaista tutkijaa sai siitä Nobel-palkinnon. Normaalipalossa puuaines syttyy alle 200 asteessa ja palaa keltaisella liekillä. Lämpötila nouse lähelle 500 astetta.
      Normaalipalossa palamatta jäävä energia on viittä eri hiilityyppiä. Kaksi kevyestä niistä nousee savun mukana ilmaan ja aiheuttaa nuo hengitysongelmat ongelmat, lisäksi tapahtuu Ilmaston lämpenemistä.
      Tutkijoiden mukaan lämpöenergiaa normaalipalosta saadaan vain 28 %. Loppuosa energiasta eli 72 % on hiilen yhdisteitä, jotka on nimetty fullereeniksi (Erik Fuller). Hiilisaaste jää pääosin alle 1000 m korkeuteen. Teoria lyhyesti:

      NORMAALIPALON ENERGIA 28 % PALAMATTA JÄÄVÄ HIILIENERGIA ON 72 %.

      Keksijä Vilho (Ville) Widing oli kehittänyt, suunnitellut ja toteuttanut useita täydellisen palamisen lämmityslaitetta. Iskulause näistä on: ”Neljän sylen sijasta tarvitaan vain yksi syli – halkoja”. Tämä havainto askarrutti pitkään.
      Patentti siitä lopulta tuli: Puun täydellinen palon energian hyödyntäminen vaatii ykköspalotilan ja savukaasuja varten kakkospalotilan eli

      TÄYDELLKINEN PALO = YKKÖSPALO KAKKOSPALO

      Tässä tutkijoiden normaalipalon teoria ja Widingin täydellisen palon keksintö kohtasivat. Kakkospalossa savukaasut syttyvät noin 500 asteessa. Samalla ne tohisevat palaessaan. Kokeissa havaittiin, että savu häviää kokonaan. Ei näy höyryä tai mustaa savua. Palon lämpötila pidetään alle 900 asteessa.
      Seuraus: Kun kaikki lämmityslaiteet varustetaan ykkös- ja kakkospalotilalla, ”palo on täydellistä”. Ilman saaste vähene ja poltettava hiilienergia saadaan hyödyksi. Puuta säästyy muihin tarkoituksiin. Jätepuu riittää polttoaineeksi, koska energiaa on mahdollista saada 100 % - miinus hyötysuhde.
      Kun ykköspaloon tuodaan ilmaa useista kohdista, palo nopeutuu ja energiaa saadaan enemmän. Tässä eräs hämäävä tosiasia nykyisissä lämmityslaitteissa ja tehon parantamisissa. Savukaasujen hiili jää kuitenkin palamatta. Tosiasia: normaalipalon ja ykköspalon energiantuotto on aina 28 % ja hävikki siis 72 %.
      Savukaasuista muodostuva kakkospalo hyödyntää tuon 72 %:n energian lähes kokonaan ja vaatii monikertaisesti enemmän esilämmitettyä ilmaa kuin ykköspalo. Aina silloin tällöin lämmityksessä havaitaan ns. tohahduksia.
      Tulevaisuudessa täydellinen palo vaatii kakkospalotilan lämmityslaitteisiin. Idean ydin: Ykköspalossa syntyneet savukaasujen sisältämät hiilimolekyylit poltetaan kakkospalotilassa. Laitteen hyötysuhde on luku sinänsä.
      Widingin mukaan täydellinen nopea hiilipäästöjen vähentäminen alkaa nykyisistä lämmityskattiloista, joihin kehitellään erillinen kakkospalotila.

      Yhteystiedot: [email protected] ja [email protected]
      (050 5263098)

      • Anonyymi

        sata kertaa keksitty kakkospalo eli esipalotilalla varustetut kattilat ruotsissa ollet jo 1990 ruotsissa arkipäivää. Täällä venkulat höystää löpinällä selkeää asiaa yrittäen myydä uutuutena oivalluksia joissa ei ole mitään uutta. Se minkä puissa ja päästöissä säästää, tuplaantuu hajoavien ja monimutkaisten takka ja palotilaratkaisujen tilan, materiaalin ja nopeamman kulumisen takia.

        Siis poltetaan puuta ja palo pidetään vajaana, sitten on toinen palotila jossa poltetaan palamaton häkäkaasu, eli kyse on samasta kuin häkäpönttöautoissa. Nyt Widing sitten lisää tuohon vielä höyryn sekoittamisen joka neuvottiin jo 1930 luvun häkäpönttöoppaissa. Jokainen voi mielessään pähkäillä millainen on tuollaisen kaksoispesä vesihöyrytohon kestävyys ja tilantarve verrattuna tasaisesti palavaan takkaan jonka ilmanvaihto ja veto pelaa luonnollisella tavalla.


    • keskustelkaa-aiheesta

      Näyttää olevan Ilmastofoorumin puolella edelleen aktiviteettia. Siellä keskustellaan ilmastosta, ei keskustelijoista.

    • sääfoorumissa

      Toinen aktiivinen keskustelupaikka on "Sääforum". Löytyy hakusanalla Sääfoorumi. Nimestä huolimatta siellä on myös ilmastokeskustelua.

    • Sivustoon ei saada yhteyttä
      404 File Not Found

      Onko ilmastopoliisi iskenyt?

      • Anonyymi

        Miksi sinun sinne pitäisi saada yhteys?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      124
      1826
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1133
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1097
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      915
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      84
      822
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      779
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      724
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      700
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      681
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      666
    Aihe