+20%/v II.

LED

20%/v II.

Auringosta tulossa hirmumyrsky I!

T.K.13-09.Vuosi 2012 on auringonpurkausten vuosi. Kun auringonpurkaukset syöksevät avaruuteen miljardien ydinpommien verran energiaa, Maa on vaaravyöhykkeessä. Vuona 1859 raivosi supermyrsky, joka olisi lamauttanut täysin nyky-yhteiskunnan tietoliikenteen, sähkönjakelun. 2012 ennustettu avaruusmyrsky voi edetä näin: Valtava plasmapilvi sinkoutuu Auringosta suoraan maata kohti. ACE-luotain varoittaa 45min etuajassa, mutta hirmumyrskystä vain 15min etuajassa. Se ei riitä vaikka hälytys lähetetään tuhansiin (ydin!) voimaloihin asialle ei ehditä tehdä juuri mitään. Suurin osa sähkönjakelusta ja tietoliikenteestä on katkennut. Aurinkomyrskyn magneettikenttä aiheuttaa suuria muutoksia Maan magneettikentässä. Synnyttäen jopa tuhansien ampeerien virtapiikejä suurjännitejohtoihin. Muuntoasemat romahtavat ja johtimet sulavat. Sähkökatkokset leviävät nopeasti sähköverkon ylikuormittuessa. Vesi-, elintarvikehuollot, polttoainejakelut, kuljetuskalustot, kotitaloudet, teollisuus, sateliittiliikennöinnit romahtavat. Hetkissä tilanne on liki kestämätön. 1989 Quebecissä aurinkomyrsky pimensi näin 90 sekunnissa miljoonien sähköhuollot.

*Niin 90 sekunnissa olisi liki 500 kpl ydinvoimaloita pitkin maailmaa seis. Tiedämme, että ilman elintärkeitä hätäjäähdytyssähköjään nämä KAIKKI sulauttavat raktoriensa 100 tonnin sisuksensa kaiken tieltään sulattaviksi velloviksi säteilylaavajärviksi.. Ööhöm taidamme kohta elää varsin mielenkintoisia aikoja! Olen aina sanonut, että ydinvoima lähtee, mutta viekö se muassaan siihen sokeasti luottavan ihmiskunnan? . Niin elämme t o s i a a n muutaman vuoden päästä enemmän kuin mielnkiintoisia aikoja! Mutta toki aina voi luottaa hullun tuuriinko? Käykää katsomassa TVO:n Olkiluotoa. Maamme sähkönhuollon keskeisin solmupiste lähettää megalomaanisia AVOlinjahirviöitään 300km päähän Helsinkiin sellaisella keskittymällään jo nyt, että asia hirvittää haavoittuvuuksissaan eduskuntaa myöten. Siinä sitä on Aurinkomyrskyille johdinpituutta ottaa kunnon potkutehoja!

* 2012 aurinkomyrskyennusteessa on mielenkintoinen piirre, nyt todetaan auringon liki kyvyttömäksi purkaa flarepurkauksinsa sisuksistaan tasaisesti kasautuvia ylijäävää fuusioenergioitaan. Ihmiskunnan säteilyhäirintä on päätymässä vuorovaikutuksessamme auringon vastaiskuun oikein spesiaaliponnella. Aurinkoa ei ole koko tutkintajaksona nähty noin pahaenteisenä kuin juuri nyt. Ihmiskunta toki selviäisi sähkökatkoksistaan vaivoin 1859 opein. Vesivoimalat, kivihiilivoimalt, biopolttimet ja vastaavat tuulivoimalat saadaan kyllä ongelmitta turvallisesti alas ilman sähköjäkin ja aikanaan toki myös ylös. SE EI ole ongelma ISOLLA. . Vaan se miten selviämme ilman teoreettistakaan mahdollisuutta jälkijäähdyttää alas rojahtaneet sadat ydinvoimalamme ilman siihen elintärkeää varasähköä! Koko IAEA:n edesvastuuttomat ydinturvahuoltoperusteet kun lepää sen varassa, miten alas rojahtaneen ydinvoimalan vuorokausien jälkilämpökuorman saa poispumpattua muualta tuoduin sähköverkoin esim. vesivoimaloilla. Mutta miten toimitaan kun OL-1, OL-2 laitokset vaatisivat Jimmy Carterlain mukaiset 2*88MW hätäsähkönsä vuorokausiluokissa. Laitoksella toki on 8* 1,8MW ala-arvoiset dieselinsä. Mutta 176MW tarve/ 14,4MW saannolla= pelleluku 8% tarpeesta! On sielä toki mitä lie Safen lipeäakkujakin muutama hyllyllinen, no salli nauraaa niiden mikrotasaon avusta tähän!) Yksi on totaalisen varmaa tuollaisessa, YDIN LÄHTEE !!!

6

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LED.

      Auringosta tulossa hirmumyrsky II

      T.K.13-09.(USA:n presidentti Obamalle myönnettiin 09.10.2009 Nobelin rauhanpalkinto hänen intensiivisestä halustaan perustaa uraanista täysin vapaa Maapallo. Aie koskee sekä ase-, että siviiliydinvoimaloita. Nyt tiedostamme mistä tämä halu kumpusi tukensa antaneen Norjan Nobelkomitean lehtereille. Mutta nyt on tosiaan enää kyse siitä e h d i t ä ä n k ö romuttaa maapallomme suurin uhkaaja ennen kuin rysähtää.)Kaikkein voimakkain tunnettu avaruusmyrsky sattui 1859. Vastaava nyt lamaannuttaisi yhteuskuntamme toiminnot jopa vuosiksi. Tammikuussa 2009 Yhdysvaltojen kansallinen tiedeakatemia julkaisi raporttinsa "Sever Space Weather Evens- Understanding Societal and Economic Impact" avaruussääraporttinsa talousvaikutuksista. Ei ole sattumaa, että raportti julkaistiin hiljaisuudessa Obaman tullessa virkaan, odotellessamme 2012 auringonpilkkumaksimia. 1859 tyylinen toistuma maksaisi ensivuonaan 1-2 biljoonaa dollaria. Yhteiskunta lamaantuisi vähintään 5-10 vuodeksi!
      USA menettäisi 300 muuntaja-asemaa ja sähköt 130 miljoonalta. (USA:n pitkiin sähkönsiirtoihin lisätyt ns. amorfiset erikoiskalliit muuntajat ovat yliherkkiä jo hyvinkin pienille flaremagneettimuutosten synnyttämille tasasähköisille staattisille vinokuormille. Siksi katkeilevat verkot on ydinriippuvaisen USA:n erityishuolen alla. Kaikki alkoi luonnottoman kirkkailla revontuli-ionisaatiopilvillä, joiden valossa näki lukea. Niitä pidettiin vain lähinnä kinnostavina. Ihmisillä ei ollut sähköjä, mutta lennätinasemat olivat tärkeitä kuin internet nyt ihmiskunnan elämisen edellytyksenä. Muutama päivä tästä 1 syyskuuta Britti tähtitieteilijä Richard Carrington näki Auringon pinnasta räjähtäneet 5min kestäneet valkovalojuovat kaukana Auringon pinnan yläpuolella. Vain 17 tuntia tästä maahan osui uusi, paljon ensimäistä voimakkaampi magneettinen myrsky. Revontuli-ionisaatiopilvet iskivät taivaalle kautta maailman Euroopasta, USA, Australia, Havajille näkyen. Lennätinasemia syttyi tuleen molemmin puolin Atlantia. Lennättimiä voitiin käyttää jopa ilman virtalähteitään mangneetti-indusoinnilla.

      Kalliovuorella luultiin Auringon nousevan keskellä yötä ja kullankaivajat lähtivät nauttimaan aamiaisiaan. Vasta 4 syyskuuta avaruusmyrsky laantui. Carrington huomasi ennennäkemättömän rajut revontulet kautta aikain vain 17h auringonpurkauksen jälkeen. Kyseessä oli harvinainen kaksoispurkaus, Auringon irrottaessa itsestään 2 erillistä plasmapilveä koronapukaus CMEnä. Pääasiassa ionisoituneen vedyn elektronien ja protonien sisältäneet miljardien tonnien ainesmäärät. Supermyrsky voi kumota Maan säteilyvyöhykevaikutukset, jos plasmapilven magneettiviivat kulkevat vastakkain Maan kenttäviivoihin. Kietoutuen toisiinsa valtavasti energiaa vapauttaen. Pilvi oli Maahan osuessaan 1000km/s nopea ja 50milj. km leveä. Kahden vastakkaissuuntaisen kentän kohdatessa kenttien energiat muuttuu atomaaristen hiukkasten kineettisiksi liike-energioiksi synnyttäen mm. revontuli-ionisaatiota. Ilmiö oli 50 miljoonan asteen roihupurkaus. Jälkimmäinen purkaus eteni epätavallisen suurella 2 400km/sekuntivauhdilla. Myrsky tuhosi sitä paitsi joksikin aikaa Maan omat säteilyvyöhykkeet- ja otsonikerroksestamme 5%! Kun suurienergiset hiukkaset osuvat avaruusmyrskyn aikana Maan yläilmakehään, ne reagoivat ilmakehän hapen ja typen kanssa ja muodostavat nitraatteja. Osa nitraateista kerrostui Grönlannin ja Antarktiksen mannerjäähän varastoon.(Mielenkintoista miten ilmiöt kietoutuvat. Mm. minun ja Vesan jopas videoimaankiin säteilykasvun maailmaan lisäämiin typpiyhdistelannoituksista kumpuaviin ihmetystä herättäviin punaleväsateisiin asti!)

      1859 oli ankarin myrsky 450 vuoteen. (Pahimmat Aurinkoflaret ko. pienemmät suorastaan p u i s t a t a v a t ! Öljykriisin enteitten rajuin ydinvoimalabuumin vuosi 1972. Itäblogin romahduksen synnyttämä rajun CCCP/SEV ydintalousrappeutumisvuosi. Tshernovaikutusten sikäläisten ydinvoimaloitten ajon "hälläväliä" kliimaksivuosi 1989! Niin kruunuksi mehiläisten säteilyionisaatikuolemien alkuvuosi 2003! Toki vain neljäsosia 1859 tasoista, mutta sitä ISOA odotellen. . ) Auringon käyttäytyminen näyttää kuitenkin olevan muuttumassa, koska 2008 ei olllut lainkaan pilkkuja 266 päivään vuodessa. Sitä rauhallisempaa vain 1913. Auringon epätavallinen käytös on jatkunut 2009, jolloin alkuvuoden 3kk oli pilkutonta 79vrk. 87% ajasta. Aurinkotuuli on heikompi aikoihin. 2008 STEREO luotain havaitsikin äkillisen purkauksen, vaikka Aurinko oli muuten rauhallinen pilkuitta. Myös 1859 supermyrsky alkoi vähäaktiivisen Auringon kautena. Yhteiskunnan, e r i t y i s e s t i ydinvoimaloissaan kiinni roikkuvan yhteiskunnan lamaannuttamiseen ei tarvitakkaan kuin YKSI supermyrsky. Hemmetin kuvottavaa, mutta ah niin enteelisen mielenkintoinen viite miten yksisilmäiseen ydinvoimaan tuijottamisesta luonto tulee rankaisemaan.

      • LED

        -Tässä siis EI ole kyse mistään aurinkoräjähtelyistä, vaan siitä, että ihmisen puuttuminen auringon mekanismeihin valtavalla luonnottomilla ydinvoimaloistaan syytämillään neutronivuollaan tekee vähän samantyyppisen ilmiön, kuin saippua tasaisella jaksotuksellaan räjähtävässä geyshirissä. Muuttaessaan sen painevärähtelyaikataulua pehmittämällä veden pintajännityksiä. Räjähdyssuihku pyrkisi "luonnollisissa" olosuhteissa toistumaan ehkä vasta 300v päästä. Nyt neutronisaastutettu Auringon pinta näyttää ihmiskunnan säteilysaastutuksin räjähtävän toimintaansa 300v etuajassaan! Siitä tässä on myös "kohtalon sormeilua", miten ydinala pääsyyllisenä kiistatta myös on Auringon iskun suorastaan kirurgisen tarkka hyökkäyskohde! Katoaa siinä sitten toki ydinalan illuusiot siitä, ettei luonto kykenisi puolustautumaan, saati rankaisemaan. Uutinen tiedelehdessä kivasti kertoo, kykenee ja KORKOJEN kanssa!
        ----------

        IV. Boorilentoruiskutuksista.

        Syksystä 2009 muodostuu huikea näytelmä siitä miten massiivisin kansainvälisin lentokoneoffensiivein maailmalla yritetään epätoivoisesti vastata ydinuhkiemme jatkuviin kasvuihin. Idea on yksinkertaisimmillaan siinä, että kun reaktoreissa neutronivuota leikataan alemmas boorilisällä sieppaamalla vesisaostuksin, niin tätä samanlaista booriliuosta ruiskutetaan valtavilla maapallon kattavilla lentoruiskutusinvaasioilla kautta mantereitten ilmakehäämme tekemään samaa. Suunnattomin resurssein lentoyhtiöt levittelevät parhaillaan alati neutronivuon päästöisempiin pinkkipunertuviin taivaisiimmme laivanlasteittain booriliuosta. Kasvaviin taivassäteilykasvuun, joka jo on tuhonnut sielä partioivia lentokoneita kymmenin, kymmenin. Eivät ne Etelä- Ameriikan ja Afrikan rannoille yms. syöksyneet etsityt ja vaietut ranskalaiskoneitten yms. lentokonetuhot olleet kuin luontomme varoitusetuvartioita. Joita viranomaisemme piilottivat sanomasta totuuttaan. Seuraa dokumentaatiota:


        20.09.2009
        http://www.youtube.com/watch?v=NsPMrJogC88

        12.10.2009
        http://www.youtube.com/watch?v=FAPxA_6aywU

        2009. syyskulla NASA antoi yleishälytyksensä siitä miten maapallomme ilmakehän säteilytasot olivat suorastaan räjähtämässä käsiin. 20% vuodessa oli sellainen shokki, joka laukaisi nuo kerrotut megalomaaniset ruiskutukset. Toki -93% mehiläiskadot ja mm. Suomeamme runtelemat 300 000ha kokoiset säteilymetsätuhot oli jo hyvissä ajoin kortistoitu. Kyse on pelkistetysti siitä, että jokaisesta 1000MW ydinreaktorista karkaa mittaamattomasti 1000MW TAUOTON neutronivuo kasautumaan biotooppeihimme. Nyt kasvu on ryöstäytymässä hillittömiin kasvuihinsa, jotain on ollut näköjään pakko yrittää! Ydinvoimaloitten pysäyttäminen olisi ainoa edes pientä toivoa antavaa, mutta vippaskonsteilla on nyt alettu. Tällä ei toki ratkaista mitään, mutta ostetaan muutamia kukausia suojalisäaikaa suureen ydinkatastrofiimme.


      • LED
        LED kirjoitti:

        -Tässä siis EI ole kyse mistään aurinkoräjähtelyistä, vaan siitä, että ihmisen puuttuminen auringon mekanismeihin valtavalla luonnottomilla ydinvoimaloistaan syytämillään neutronivuollaan tekee vähän samantyyppisen ilmiön, kuin saippua tasaisella jaksotuksellaan räjähtävässä geyshirissä. Muuttaessaan sen painevärähtelyaikataulua pehmittämällä veden pintajännityksiä. Räjähdyssuihku pyrkisi "luonnollisissa" olosuhteissa toistumaan ehkä vasta 300v päästä. Nyt neutronisaastutettu Auringon pinta näyttää ihmiskunnan säteilysaastutuksin räjähtävän toimintaansa 300v etuajassaan! Siitä tässä on myös "kohtalon sormeilua", miten ydinala pääsyyllisenä kiistatta myös on Auringon iskun suorastaan kirurgisen tarkka hyökkäyskohde! Katoaa siinä sitten toki ydinalan illuusiot siitä, ettei luonto kykenisi puolustautumaan, saati rankaisemaan. Uutinen tiedelehdessä kivasti kertoo, kykenee ja KORKOJEN kanssa!
        ----------

        IV. Boorilentoruiskutuksista.

        Syksystä 2009 muodostuu huikea näytelmä siitä miten massiivisin kansainvälisin lentokoneoffensiivein maailmalla yritetään epätoivoisesti vastata ydinuhkiemme jatkuviin kasvuihin. Idea on yksinkertaisimmillaan siinä, että kun reaktoreissa neutronivuota leikataan alemmas boorilisällä sieppaamalla vesisaostuksin, niin tätä samanlaista booriliuosta ruiskutetaan valtavilla maapallon kattavilla lentoruiskutusinvaasioilla kautta mantereitten ilmakehäämme tekemään samaa. Suunnattomin resurssein lentoyhtiöt levittelevät parhaillaan alati neutronivuon päästöisempiin pinkkipunertuviin taivaisiimmme laivanlasteittain booriliuosta. Kasvaviin taivassäteilykasvuun, joka jo on tuhonnut sielä partioivia lentokoneita kymmenin, kymmenin. Eivät ne Etelä- Ameriikan ja Afrikan rannoille yms. syöksyneet etsityt ja vaietut ranskalaiskoneitten yms. lentokonetuhot olleet kuin luontomme varoitusetuvartioita. Joita viranomaisemme piilottivat sanomasta totuuttaan. Seuraa dokumentaatiota:


        20.09.2009
        http://www.youtube.com/watch?v=NsPMrJogC88

        12.10.2009
        http://www.youtube.com/watch?v=FAPxA_6aywU

        2009. syyskulla NASA antoi yleishälytyksensä siitä miten maapallomme ilmakehän säteilytasot olivat suorastaan räjähtämässä käsiin. 20% vuodessa oli sellainen shokki, joka laukaisi nuo kerrotut megalomaaniset ruiskutukset. Toki -93% mehiläiskadot ja mm. Suomeamme runtelemat 300 000ha kokoiset säteilymetsätuhot oli jo hyvissä ajoin kortistoitu. Kyse on pelkistetysti siitä, että jokaisesta 1000MW ydinreaktorista karkaa mittaamattomasti 1000MW TAUOTON neutronivuo kasautumaan biotooppeihimme. Nyt kasvu on ryöstäytymässä hillittömiin kasvuihinsa, jotain on ollut näköjään pakko yrittää! Ydinvoimaloitten pysäyttäminen olisi ainoa edes pientä toivoa antavaa, mutta vippaskonsteilla on nyt alettu. Tällä ei toki ratkaista mitään, mutta ostetaan muutamia kukausia suojalisäaikaa suureen ydinkatastrofiimme.

        USA:n tiedeyhteisö julkaisi ennakoivat laskelmaennusteensa siitä miten v.1859 JO tapahtuneen toistuvien Auringon flarepurkausten tullessa 2012 ajankohtaiseksi on pakko toimia tässä ja nyt. T.K. lehden artikkelissa 2009 toki kerrottiin vain pintahuolet. Ydinvoimaloitten ja koko teollisuusimpperialisminsa totaalinen syöksyminen tuhoonsa arkisessa superflarepurkuksessa koettiin niin vaarallisena aiheena, ettei sitä uskalettu kuin vaan hipaista. Tämä Vesan ansiokas syyskuun lentoruiskutusvideointi kertoo tätäKIN pahemmasta tulevaisuudestamme. Antakaa kun kerron. 1909 WSOY, "Luonto tieteen valossa". Maamme tällä hetkellä vainotuimmissa teoksesissa kerrotaan historiallisena totuutena miten jo suljetun radiumampulin hetkellinen läpivienti laboratorioissa muutti ilmakehän säteilymyrkyttyneeksi sähköä johtavaksi kuin rautanaula. Niinikää tiedetään säteilyn polttavan ilmakehän hapen elektroniköyhäksi happiradikaaliksi, joka puolestaan "ultra"-polttaa mm. typen ilmasta saatavaan happeen kiinteänvalkeaksi typpioksidipulveriksi. Sähkökenttävalokaarin syntetisoitiin maailmansotien ajoista lähtien typpioksidia valtavat määrät tähän tapaan sotateollisuudelle.

        Se mistä NASA nyt panikoi on kaikki nuo yhdessä. Ydinvoimaloitten säteilyneutronvuot kohottavat parhaillaan 20%/v säteilykertymätasoillaan maapallomme kokonaan kattavaa ilmakehäämme. 2012 on tulossa ennenkokemattoman raju auringon syytämä sähköshokkipurkaus. Energiamääriltään jotain suunnattoman rajua miljoonien vetypommien energioin. Sitä on ottamassa mittaa siis ydinvoimin sähköä ennenkokemattoman helposti neutronoituneena johtava "uusi ja uljas ydinturmeltu ilmakehämme"! Nyt on laskettu kansainvälisin tiedepiirein, että JO 1859 arvoisilla auringon flare-energiapurkauksissa vapautuneilla megatonnistosäteilylisällä varustettu tuleva ja pian näkemämme flarepurkaus ryskähtää maapallomme virittyneeseen ilmakehään sellaisin seurauksi, ettei laskukoneitten taulukot riitä!! Se mitä 1960-luvun maailman suurinkaan ihmistehoinen säteilyisku ilmakehäämme Venäjän Tsar Bombaja ei saanut kuin 20% todennäköisyyspaloon typpikehässämme, tulee nyt itse luonto saattaamaan loppuunsa!

        Jos nämä, toki salaiseksi jätetyt laskelmaennakot pitävät paikkansa palaa maapallon ilmakehämme minuuteissa päältämme miltei koko 21% happimäärällään yhtyessään säteilyn silpomaan aktivoituun typpikehäämme! Vapautuva energiamäärä on jotain sellaista tässä tsiljoonien megawattien megapalossa, ettei elämälle jäisi tilaa pelastautua! . . Vesalle voin korostaa, etteivät nuo hänen ansiokkaasti nyt dokumentoidut lentokoneitten booriruiskutukset suinkaan ole vain "näpräyspottuilua". Ei parhaillaan silmät punaisina, nenät verivuoidossa ja miltei kaikki alas laskeutuvissa neutronimuroitujen booripilvien alla kituvat "nuhakansalaisemme" ole nähneet kuin kevyen kokeilun. Aikaa H-hetkeen on reipas 2v kokeilla voidaanko hillittömän rajuillaKAAN boorisumutuksilla enää ehtiä muuttamaan yläilmakehämme säteilytaseita sellaiseksi, ettemme palaisi tuhkaksi 1859 toisinnoissa. . .Nyt ydinalan rikollisuus on pääsemässä myös kansainvälisesti sellaiseen pylväspiikkiinsä, jota ydinherramme ovat aina toivoneet! Muutaman lähivuoden sisällä tulemme näkemään alati kiihtyvää booriruiskuttelua ydinvoimalasäteilypäästöjemme epätoivoisten laskemisyritysten invaasioin. Päättäjämme ei enää edes laske montako miljoonaa ihmistä kuolee alastuleviin neutronsäteilyvoiden satamisiin, ruokamaillemme, polttamaan säteilyin metsämme, meremme, myrkyttämään elinalueitamme. Sikanuha piti toki keksiä syyharhaksi sille, miksi boorimyrkyt tekee massiivisia kansannuhareaktioita. Mutta hätä ei lue lakia.


      • LED
        LED kirjoitti:

        USA:n tiedeyhteisö julkaisi ennakoivat laskelmaennusteensa siitä miten v.1859 JO tapahtuneen toistuvien Auringon flarepurkausten tullessa 2012 ajankohtaiseksi on pakko toimia tässä ja nyt. T.K. lehden artikkelissa 2009 toki kerrottiin vain pintahuolet. Ydinvoimaloitten ja koko teollisuusimpperialisminsa totaalinen syöksyminen tuhoonsa arkisessa superflarepurkuksessa koettiin niin vaarallisena aiheena, ettei sitä uskalettu kuin vaan hipaista. Tämä Vesan ansiokas syyskuun lentoruiskutusvideointi kertoo tätäKIN pahemmasta tulevaisuudestamme. Antakaa kun kerron. 1909 WSOY, "Luonto tieteen valossa". Maamme tällä hetkellä vainotuimmissa teoksesissa kerrotaan historiallisena totuutena miten jo suljetun radiumampulin hetkellinen läpivienti laboratorioissa muutti ilmakehän säteilymyrkyttyneeksi sähköä johtavaksi kuin rautanaula. Niinikää tiedetään säteilyn polttavan ilmakehän hapen elektroniköyhäksi happiradikaaliksi, joka puolestaan "ultra"-polttaa mm. typen ilmasta saatavaan happeen kiinteänvalkeaksi typpioksidipulveriksi. Sähkökenttävalokaarin syntetisoitiin maailmansotien ajoista lähtien typpioksidia valtavat määrät tähän tapaan sotateollisuudelle.

        Se mistä NASA nyt panikoi on kaikki nuo yhdessä. Ydinvoimaloitten säteilyneutronvuot kohottavat parhaillaan 20%/v säteilykertymätasoillaan maapallomme kokonaan kattavaa ilmakehäämme. 2012 on tulossa ennenkokemattoman raju auringon syytämä sähköshokkipurkaus. Energiamääriltään jotain suunnattoman rajua miljoonien vetypommien energioin. Sitä on ottamassa mittaa siis ydinvoimin sähköä ennenkokemattoman helposti neutronoituneena johtava "uusi ja uljas ydinturmeltu ilmakehämme"! Nyt on laskettu kansainvälisin tiedepiirein, että JO 1859 arvoisilla auringon flare-energiapurkauksissa vapautuneilla megatonnistosäteilylisällä varustettu tuleva ja pian näkemämme flarepurkaus ryskähtää maapallomme virittyneeseen ilmakehään sellaisin seurauksi, ettei laskukoneitten taulukot riitä!! Se mitä 1960-luvun maailman suurinkaan ihmistehoinen säteilyisku ilmakehäämme Venäjän Tsar Bombaja ei saanut kuin 20% todennäköisyyspaloon typpikehässämme, tulee nyt itse luonto saattaamaan loppuunsa!

        Jos nämä, toki salaiseksi jätetyt laskelmaennakot pitävät paikkansa palaa maapallon ilmakehämme minuuteissa päältämme miltei koko 21% happimäärällään yhtyessään säteilyn silpomaan aktivoituun typpikehäämme! Vapautuva energiamäärä on jotain sellaista tässä tsiljoonien megawattien megapalossa, ettei elämälle jäisi tilaa pelastautua! . . Vesalle voin korostaa, etteivät nuo hänen ansiokkaasti nyt dokumentoidut lentokoneitten booriruiskutukset suinkaan ole vain "näpräyspottuilua". Ei parhaillaan silmät punaisina, nenät verivuoidossa ja miltei kaikki alas laskeutuvissa neutronimuroitujen booripilvien alla kituvat "nuhakansalaisemme" ole nähneet kuin kevyen kokeilun. Aikaa H-hetkeen on reipas 2v kokeilla voidaanko hillittömän rajuillaKAAN boorisumutuksilla enää ehtiä muuttamaan yläilmakehämme säteilytaseita sellaiseksi, ettemme palaisi tuhkaksi 1859 toisinnoissa. . .Nyt ydinalan rikollisuus on pääsemässä myös kansainvälisesti sellaiseen pylväspiikkiinsä, jota ydinherramme ovat aina toivoneet! Muutaman lähivuoden sisällä tulemme näkemään alati kiihtyvää booriruiskuttelua ydinvoimalasäteilypäästöjemme epätoivoisten laskemisyritysten invaasioin. Päättäjämme ei enää edes laske montako miljoonaa ihmistä kuolee alastuleviin neutronsäteilyvoiden satamisiin, ruokamaillemme, polttamaan säteilyin metsämme, meremme, myrkyttämään elinalueitamme. Sikanuha piti toki keksiä syyharhaksi sille, miksi boorimyrkyt tekee massiivisia kansannuhareaktioita. Mutta hätä ei lue lakia.

        Jatkuu . .

        Ja itse asiassa luontokaan ei anna hätäämme apua. NASA sateliitti mittasi maapallostamme 1,2 miljoonan km päässä huimia säteilyn 20%kavuja. Puolestaan epätoivoiset boorisumutuslentolaivueet kiipeää tästä vaaditusta naurettavan alhaisiin 12km kerroskorkeuksiinsa. Ilmakehätilavuuksistamme kyetään näin kosmeettisen hetken putsaamaan ehkä promillen osia! Voi tosiaan miettiä mitä tehdään sille puuttuvalle yli 99,99% osuudelle jonne YHÄ ydinvoimalamme neutronivuot tauotta ydinlobbariemme riemuksi kiipeävät. On tosiaan paljon keskusteltu siitä voisiko nähty auringon uhkaavat poikkeusmuutokset olla tästä miljoonan km paksusta maapallomme neutronikasvusta reagoivia? Itse kehoittaisin kysyjää miettimään sattuuko ylös päähäsi, jos sinulla teilataan pikkuvarpan kynsi halki? Itse asiassa kaikki kietoutuu herkkävireiseen vuorovaikutukseen. Ja nähdyssä panikoinnissa koko tiedepiireissämme maailmassa on yksimielisyys siitä, että n. 2012 tullaan elämään ennennäkemättömän uhkaodotuksien vuosia! Maailman militääriset poliisiverkostot on jo NYT hiottu äärimmilleen estämään tuon kroteskin totuuskuvion, eli tämän kertomani kalmaisan faktan vuodon julkisuuteen. Toki puolestani tulen tekemään kaikkeni, jotta kuolemaan ydinvoimin tuomittuina saamme tiedon siitä ketkä ovat syyllisiä tulevaan! Kauniita unia. . .


      • LED
        LED kirjoitti:

        Jatkuu . .

        Ja itse asiassa luontokaan ei anna hätäämme apua. NASA sateliitti mittasi maapallostamme 1,2 miljoonan km päässä huimia säteilyn 20%kavuja. Puolestaan epätoivoiset boorisumutuslentolaivueet kiipeää tästä vaaditusta naurettavan alhaisiin 12km kerroskorkeuksiinsa. Ilmakehätilavuuksistamme kyetään näin kosmeettisen hetken putsaamaan ehkä promillen osia! Voi tosiaan miettiä mitä tehdään sille puuttuvalle yli 99,99% osuudelle jonne YHÄ ydinvoimalamme neutronivuot tauotta ydinlobbariemme riemuksi kiipeävät. On tosiaan paljon keskusteltu siitä voisiko nähty auringon uhkaavat poikkeusmuutokset olla tästä miljoonan km paksusta maapallomme neutronikasvusta reagoivia? Itse kehoittaisin kysyjää miettimään sattuuko ylös päähäsi, jos sinulla teilataan pikkuvarpan kynsi halki? Itse asiassa kaikki kietoutuu herkkävireiseen vuorovaikutukseen. Ja nähdyssä panikoinnissa koko tiedepiireissämme maailmassa on yksimielisyys siitä, että n. 2012 tullaan elämään ennennäkemättömän uhkaodotuksien vuosia! Maailman militääriset poliisiverkostot on jo NYT hiottu äärimmilleen estämään tuon kroteskin totuuskuvion, eli tämän kertomani kalmaisan faktan vuodon julkisuuteen. Toki puolestani tulen tekemään kaikkeni, jotta kuolemaan ydinvoimin tuomittuina saamme tiedon siitä ketkä ovat syyllisiä tulevaan! Kauniita unia. . .

        Neutronivuo aiheuttaa myös känsiä kämmeniin, ilmavaivoja kiusallisissa tilanteissa, kuulo- ja näköharhoja, beettasoihtujen ja haamujen näkemistä.


    • bärsMyrsky

      Turus näky eilen hailakoita revontulia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe