TE-keskuksien valinta kriteerit

kursseillle

Hain kurssitukseen,ja hylättiin no kotiin sentään lähettivät hylkykirjeen!
Työttömille tarkoitetut kurssit ovat kiven alla,ja työttömien määrään nähden todella alimitoitettu.
Olen käynyt työvoimassa kyselemässä perusteista millä karsinta suoritetaan,aivan siellä vain pyöritellään käsiä.Tietoahan on turha edes pyytää olenhan vain työtön asiakas(eli en yhtään mitään),aitoa palvelutilannetta on turha edes odottaa.
Olet vain alamainen et tasaarvoinen keskustelija,miksi suomessa on edelleen tsaaristinen virkamieskoneisto vaikka elämme sentään 2000 lukua!
Itsellä on koulupaperit kunnossa,työhistoriaa liki 40 vuotta ja halua kouluttautua,mutta ei tunnu kelpaavan.
Haluaisin TE-keskuksien viranomaisilta selvityksen mitkä ovat valinta kriteerit kursseillenne?
ps.voisitte edes hylkykirjeessänne kertoa mistä kiikasti kun en päässyt hakemalleni kursille,niin tietäisi missä voisi itseään parantaa!Vai ikäkö on esteenä valintaan?

3

798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....

      Kyllä työkkäreissä kohtaa ihan aitojakin palvelutilanteita. Se on ihan yhtä lailla tilanteesta, virkailijasta kuin asiakkaasta itsestäänkin kiinni, millainen kohtaaminen asiakaspalveluhetkessä syntyy. Usein on myös asiakkaasta itsestään kiinni se, millaista palvelua saa. Tämä vaan on tosi vaikeaa ihmisille myöntää, että he voivat itsekin vaikuttaa siihen millaista palvelua saavat. Jokainen asiakaspalvelutyössä toimiva tietää, että kun tiskille tulee ärtyneitä, vihaisia, huutavia asiakkaita (ja näitähän työkkäreissä riittää), ja joilla pahimmillaan on kaiken lisäksi aivan epärealistisia odotuksia, joita asiakaspalvelija ei tahdostaan riippumatta pysty millään täyttämään, on aivan selvää, että nämä asiakkaat eivät takuulla missään saa parasta mahdollista palvelua. Olemalla ystävällinen toiselle ihmiselle pystyy parhaiten edistämään omaakin asiaansa.

      Työkkärin kursseille on järkyttävät määrät hakijoita. Jollekin kurssille, jolle otetaan esim. 20 henkeä, voi olla vaikka 300 hakijaa. Eipä tarvitse olla kummoinenkaan laskupää osatakseen laskea, moniko hakijoista tulee ei-valituksi. Valittaa kannattaa sinne, missä määrärahoista päätetään eli ministeriöön, turha siitä on niitä yksittäisiä virkailijoita haukkua, joilla ei ole kurssimäärärahojen kanssa mitään tekemistä, ja jotka eivät tosiaankaan voi tehdä yhtään mitään muuta noille asioille kuin, kirjoittajaa lainatakseni, "pyöritellä käsiään".

      • sssssssssaaqqqqqqqqq

        ehkä kannattaa vain odottaa, että pistävät jollekin kursille ja työharjoitteluun. Työttömien määrä kasvaa koko ajan, varmaan tilanne johtuu siitäkin. Itseni on nyt jopa kutsuttu haastatteluun yhtä kurssia varten, nuo systeemit ovat varmaan muuttuneet.


      • dddddddddddddddddddd
        sssssssssaaqqqqqqqqq kirjoitti:

        ehkä kannattaa vain odottaa, että pistävät jollekin kursille ja työharjoitteluun. Työttömien määrä kasvaa koko ajan, varmaan tilanne johtuu siitäkin. Itseni on nyt jopa kutsuttu haastatteluun yhtä kurssia varten, nuo systeemit ovat varmaan muuttuneet.

        Pitää hakea vain YHDELLE kurssille ja kertoa miksi juuri sinne.. Jos hakee kaikkeen, niin katotaan että tolle kelpaa mikä vaan. (ei halua mihinkään)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe