Moi,
Olisiko kenelläkään pippuripihville pippurikastikeohjetta ?
Kiitos etukäteen jos maltat vaivautua kirjottamaan sen tänne.
Pippurikastike
42
120531
Vastaukset
- ou jee
2 rkl voita
1 pini sipuli
2 rlk valko-ja mustapippuria(oman maun mukaan)
1 rkl dijon sinappia
2 dl demi glace lihaliemivalmistetta(tetrassa)
2 dl kermaa
2-4 rlk konjakkia
-kuullota sipuli,lisää pippurit ja sinappi,kiehauta,lisää demi,kerma ja konjakki.hauduta 5 min.- Birgit
Älyttömän helpon ja hyvän pippurikastikkeen saat kuin sekoitat kermaan (2 dl) yhden Mustapekka
pippurijuuston ja annat kiehahtaa kasaan. Ei tarvitse muuta ja on hyvää! - joopajoo
Birgit kirjoitti:
Älyttömän helpon ja hyvän pippurikastikkeen saat kuin sekoitat kermaan (2 dl) yhden Mustapekka
pippurijuuston ja annat kiehahtaa kasaan. Ei tarvitse muuta ja on hyvää!Itekki aikonaa väänisi mitä ihmeellisimpii soosseja ja kyl toi kerma-mustapekka yks parhaista on :-) Ja todella helppo.
Konjakkia voi laittaa tilkan jos pitää mausta.. - Koukussa
joopajoo kirjoitti:
Itekki aikonaa väänisi mitä ihmeellisimpii soosseja ja kyl toi kerma-mustapekka yks parhaista on :-) Ja todella helppo.
Konjakkia voi laittaa tilkan jos pitää mausta..Täytyy heti viikonloppuna kokeilla molempia ohjeita. Ollaan kaverin kanssa käyty Lahden Torossa pihvillä ja se kastike on aivan mieletön.
Kiitos vielä ohjeesta ! :-) - Jees
Birgit kirjoitti:
Älyttömän helpon ja hyvän pippurikastikkeen saat kuin sekoitat kermaan (2 dl) yhden Mustapekka
pippurijuuston ja annat kiehahtaa kasaan. Ei tarvitse muuta ja on hyvää!Kyllä siihen lisäisin vielä 3 rkl soijaa ja 1 rkl sinappia. Ja ehdottomasti pippurilla ja suolalla maustetut lihat lopuksi sinne kastin joukkoon vähäksi aikaa ja kaikki lihanesteet mitä on tullut, muuten ei toimi.
- Sola
Koukussa kirjoitti:
Täytyy heti viikonloppuna kokeilla molempia ohjeita. Ollaan kaverin kanssa käyty Lahden Torossa pihvillä ja se kastike on aivan mieletön.
Kiitos vielä ohjeesta ! :-)Makumuisto siitä Lahden el Toron pippuripiffistä palasi mieleen ja tästä on sentään jo liki 15 vuotta, kun siellä kävin...
Vieläkö on samassa paikassa? - ou jee
Sola kirjoitti:
Makumuisto siitä Lahden el Toron pippuripiffistä palasi mieleen ja tästä on sentään jo liki 15 vuotta, kun siellä kävin...
Vieläkö on samassa paikassa?siellähän se
- Pihvintekijä
Koukussa kirjoitti:
Täytyy heti viikonloppuna kokeilla molempia ohjeita. Ollaan kaverin kanssa käyty Lahden Torossa pihvillä ja se kastike on aivan mieletön.
Kiitos vielä ohjeesta ! :-)Pitää hiukkasen mainita tuosta kastikkeesta, eli olen yrittänyt tuota muutaman kerran kopioida kotona - huonolla menestyksellä ... kunnes ...
Yhtenä päivänä emäntä !! kantoi kotiin pussillisen pippurisekoitusta (olikohan joku sodexho:n tekemä sekoitus, josta olivat kuulemma väittäneet että el toro käyttää just tuota...)
Jokatapauksessa kun tekaisin kastikkeen (kerma ko. mausteseos), niin siinähän se kastike lepäili pannulla täysin samanlaisena kuin El Torosta tilattuna ! Kyllä oli tyytyväinen taas itteensä ja eukkokin sai pojot kotio :)) - Koukussa
Pihvintekijä kirjoitti:
Pitää hiukkasen mainita tuosta kastikkeesta, eli olen yrittänyt tuota muutaman kerran kopioida kotona - huonolla menestyksellä ... kunnes ...
Yhtenä päivänä emäntä !! kantoi kotiin pussillisen pippurisekoitusta (olikohan joku sodexho:n tekemä sekoitus, josta olivat kuulemma väittäneet että el toro käyttää just tuota...)
Jokatapauksessa kun tekaisin kastikkeen (kerma ko. mausteseos), niin siinähän se kastike lepäili pannulla täysin samanlaisena kuin El Torosta tilattuna ! Kyllä oli tyytyväinen taas itteensä ja eukkokin sai pojot kotio :))vähän tarkemmin mausteesta. Saako sitä ihan paremmin varusteltuista ruokakaupoista vai mistä vaimosi sen löysi ? Saisinko ihan tarkemman nimen mausteelle ?
Toron kastike on paras ! Ei voi muuta sanoa.... - Pihvintekijä
Koukussa kirjoitti:
vähän tarkemmin mausteesta. Saako sitä ihan paremmin varusteltuista ruokakaupoista vai mistä vaimosi sen löysi ? Saisinko ihan tarkemman nimen mausteelle ?
Toron kastike on paras ! Ei voi muuta sanoa....Tuli nyt tarkistettua, -kutsuvat mausteseosta nimellä 'Pippuriseos rubino', Ainekset: Musta-, viher- ja punapippuri, sipuli, paprika, valkosipuli.
Vaimo hankki mausteen jostakin tuollaiselta jälleenmyyjältä: http://www.kotigastronomi.com (tämä ei ole mainos :)
Ja onhan tuosta seoksesta mainittu (ilmeisesti) kaikki ainekset, eli eikun maustekaapista rouhimaan oikeita aineksia !!
HUOM -Älä paista pihviä liikaa ;)
ps. Kerro joskus myöhemmin saitko samanlaisen kastikkeen !! -Ja pitää vielä mainita, että minulla ei ole ensikäden tietoa El Toron keittiöstä, mitä mausteita todella käyttävät! - Koukussa
Pihvintekijä kirjoitti:
Tuli nyt tarkistettua, -kutsuvat mausteseosta nimellä 'Pippuriseos rubino', Ainekset: Musta-, viher- ja punapippuri, sipuli, paprika, valkosipuli.
Vaimo hankki mausteen jostakin tuollaiselta jälleenmyyjältä: http://www.kotigastronomi.com (tämä ei ole mainos :)
Ja onhan tuosta seoksesta mainittu (ilmeisesti) kaikki ainekset, eli eikun maustekaapista rouhimaan oikeita aineksia !!
HUOM -Älä paista pihviä liikaa ;)
ps. Kerro joskus myöhemmin saitko samanlaisen kastikkeen !! -Ja pitää vielä mainita, että minulla ei ole ensikäden tietoa El Toron keittiöstä, mitä mausteita todella käyttävät!Kiitos kullanarvoisista neuvoista. Laitan pannnun tulelle heti kun olen saanut kyseistä pippurimaustetta. Kerron sitten tuloksista....
Kyllä harmitti ku yritettiin päästä eilen Toroon syömään ja paikka oli niin täynnä että ei ollut mitään mahiksia.... Täällä Hesassa ei ole yhtä hyvää paikkaa..... kokeiltu on....
Kiitos vielä neuvosta.... tuli ihan vesi kielelle. - Keijo1956
joopajoo kirjoitti:
Itekki aikonaa väänisi mitä ihmeellisimpii soosseja ja kyl toi kerma-mustapekka yks parhaista on :-) Ja todella helppo.
Konjakkia voi laittaa tilkan jos pitää mausta..Olisko hei mitään tota konjakkia korvaavaa, koska meillä ei (uskonnollisista) syistä voida käyttää konjakkia.
- Mr. Blue
Keijo1956 kirjoitti:
Olisko hei mitään tota konjakkia korvaavaa, koska meillä ei (uskonnollisista) syistä voida käyttää konjakkia.
Vähän myöhässä reply tähän threadiin mutta pakko kuitata : Onko mitään dorkempaa tapaa pilata elämäänsä kuin "uskonnolliset syyt" ? Nauttikaa elämästä, hyvät ihmiset. Jestas sentään.
- Stadin kokki
Keijo1956 kirjoitti:
Olisko hei mitään tota konjakkia korvaavaa, koska meillä ei (uskonnollisista) syistä voida käyttää konjakkia.
Mikäli ei uskonnollisista syistä voi käyttää konjakkia voi sen hyvällä omallatunnolla korvata Jallulla. Jallulla käy myös liekittäminen helposti.
- Jorette
Birgit kirjoitti:
Älyttömän helpon ja hyvän pippurikastikkeen saat kuin sekoitat kermaan (2 dl) yhden Mustapekka
pippurijuuston ja annat kiehahtaa kasaan. Ei tarvitse muuta ja on hyvää!...ei edes maistunut soosilta. Puuttui kaikki syvyys ja luonne. Suorastaan tökerö tunkkainen yhdistelmä. Voi tuoda pippurisuutta ja leveyttä peruspippurisoosiin, mutta pelkältään ei toimi!
J - ateisti67967
Stadin kokki kirjoitti:
Mikäli ei uskonnollisista syistä voi käyttää konjakkia voi sen hyvällä omallatunnolla korvata Jallulla. Jallulla käy myös liekittäminen helposti.
Todella huono läppä.
Pihvintekijä kirjoitti:
Pitää hiukkasen mainita tuosta kastikkeesta, eli olen yrittänyt tuota muutaman kerran kopioida kotona - huonolla menestyksellä ... kunnes ...
Yhtenä päivänä emäntä !! kantoi kotiin pussillisen pippurisekoitusta (olikohan joku sodexho:n tekemä sekoitus, josta olivat kuulemma väittäneet että el toro käyttää just tuota...)
Jokatapauksessa kun tekaisin kastikkeen (kerma ko. mausteseos), niin siinähän se kastike lepäili pannulla täysin samanlaisena kuin El Torosta tilattuna ! Kyllä oli tyytyväinen taas itteensä ja eukkokin sai pojot kotio :))Ns. pippurikastikehan on tavallinen kermakastike, joka on maustettu vähän enemmällä pippurilla kuin kermakastike. Kermakastiketta ei edes tarvitse saostaa millään (maizenalla tms.) eikä makeuttaa hunajalla koska kokoon keittämällä kerma saostuu ja karamellisoituu tuoden tarvittavan makeuden. Hunaja tuo moneen ruokaan vähän tunkkaisen maun ja tähän kastikkeeseen aivan liian paljon makeutta.
Kermakastiketta varten kannattaa pitää varastossa viherpippuria, koska juuri se tuo siihen aivan oikean säväyksen, mielestäni.
Yksinkertainen on hyvää: kerma, pippuri ja suola - vähän keittoa ja siinä. Jos vielä tekee pihvejä, niin paistojämät pannulta joukkoon, jos jämiä ei ole niin hyvksytään loraus fondia - pieni.- Stadin kundi
Jees kirjoitti:
Kyllä siihen lisäisin vielä 3 rkl soijaa ja 1 rkl sinappia. Ja ehdottomasti pippurilla ja suolalla maustetut lihat lopuksi sinne kastin joukkoon vähäksi aikaa ja kaikki lihanesteet mitä on tullut, muuten ei toimi.
"Kastin joukkoon".
Missä ihmeen murteessa käytetään sanaa "kasti"? Minun kielenkäytössäni se tarkoittaa ihmisten lajittelua tavalla, joka on lain mukaan kiellettyä uskonnon, rodun, sukupuolisen suuntautumisen .... perusteella.
Ruokasanastossa se on KASTIKE eikä mikään kasti. - ???
Keijo1956 kirjoitti:
Olisko hei mitään tota konjakkia korvaavaa, koska meillä ei (uskonnollisista) syistä voida käyttää konjakkia.
Siis haluatte konjakin maun ilman konjakkia? Kokeilkaa Brandyä...
- Uskis minäkin
Keijo1956 kirjoitti:
Olisko hei mitään tota konjakkia korvaavaa, koska meillä ei (uskonnollisista) syistä voida käyttää konjakkia.
Että liesituuletinta kovalle ja viina taivaalle.
Riippuu tietenkin pipon kiristyksen asteesta voiko konua säilyttää kaapissa.
Ex alkoholistien tuskin ainakaan kannattaa... - vuoret
Stadin kundi kirjoitti:
"Kastin joukkoon".
Missä ihmeen murteessa käytetään sanaa "kasti"? Minun kielenkäytössäni se tarkoittaa ihmisten lajittelua tavalla, joka on lain mukaan kiellettyä uskonnon, rodun, sukupuolisen suuntautumisen .... perusteella.
Ruokasanastossa se on KASTIKE eikä mikään kasti.Sana kasti on murresana. Minun kotona Olhavassa sanottiin aina kasti ,Tai mitä kastia kun tarkoitettiin kastiketta.
- pepperbeen
Keijo1956 kirjoitti:
Olisko hei mitään tota konjakkia korvaavaa, koska meillä ei (uskonnollisista) syistä voida käyttää konjakkia.
soija kastike on omasta mielestäni hyvä korvike konjakille, ja se antaa hyvän maun kastikkeeseen
- Minä
Mr. Blue kirjoitti:
Vähän myöhässä reply tähän threadiin mutta pakko kuitata : Onko mitään dorkempaa tapaa pilata elämäänsä kuin "uskonnolliset syyt" ? Nauttikaa elämästä, hyvät ihmiset. Jestas sentään.
Nyt kyseessä on joko tosi huono trolli tai sitten maailmankuvasi on todella ahdas.
Yhtälailla voidaan sanoa: Onko mitään dorkempaa tapaa pilata elämäänsä kuin käyttää alkoholia? Nauttikaa elämästä, hyvät ihmiset. - kasti
Stadin kundi kirjoitti:
"Kastin joukkoon".
Missä ihmeen murteessa käytetään sanaa "kasti"? Minun kielenkäytössäni se tarkoittaa ihmisten lajittelua tavalla, joka on lain mukaan kiellettyä uskonnon, rodun, sukupuolisen suuntautumisen .... perusteella.
Ruokasanastossa se on KASTIKE eikä mikään kasti.Kyllä kastista Hämeessäkin puhutaan.
- Kumikarhu
Kermavaahtoa pannulle, sinappia ja mustaa pippuria perään, sekoitetaan, pihvi kastikkeeseen, haudututetaan hetki, loraus konjakkia ja sytytetään tuleen, sekoitellaan, syödään kun liekit sammuu.
- ou jee
toi on kans tosi hjyvä
- lane
voi palaa huonosti, tuossa järjestyksessä..
- Koukussa..
Testasin molempia ja hyvää tuli. Suosittelen kokeilemaan...... :-)
- Koukussa
Näkyvästi seriffi poisti pihvinpaistajan vinkit. Voisiko pihvinpaistaja kertoa vielä mistä vaimo sai em. mausteen ostettua ?
- tapsum
Pippurinen kermakastike:Aloita paistamalla pihvit
ensin.Paistettuasi pihvit, laita ne folion sisään odottelemaan.Jätä pannulle pihveistä tullut paistoliemi ja lisää kermaa 4 dl ja lisää myös: sinappia n.2tl,ketsuppia n. 4-8 rkl,soijakastiketta 1-2 rkl, pippurisekoitusta n. 2 rkl(katso ettei pippurisekoitukseen ole lisätty suolaa). Kiehauta n.5 minuuttia. - mustapekka123
Hei!
Itse teen aina näin:
tarvitset:
-Violan Musta Pekka juustoa
-kermaa
tee näin:
-viipaloi juusto pannulle
-lisää kerma ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
-lisää suolaa (ja muita mausteita) mielesi mukaan, ja kastike on valmis!
(itse teen possun sisäfileestä viipaleita, paistan ne ensin ja sitten teen kastikkeen. kun kastike on valmis, siirrän lihat kastikkeen joukkoon ja volá!) - gelidi
Taivaallinen mustissoossi
-ruokakermaa
-mustapekka-juusto
-sinappia
-soijaa
Ja vie kielen mennessään ! - KeisariVonHousen
Olen muutamia reseptejä kokeillut ja niiden pohjalta lähtenyt hiomaan omaa pippurikastiketta. Näillä aineksilla pääsee lähelle täydellisyyttä, mutta loppujen lopuksi on myös tekniikasta kyse, kuinka kauan ja missä kohtaa ainekset ovat valmiit;
- Kuohukermaa n. 2dl (2dl riittää kahdelle, lisää henkilömäärän/pihvien mukaan)
- Pippuriseos (musta&valko&viher-pippureita, rouheena)
- Auran sinappi (punainen)
- Soijaa
- Maizena suuruste (ruskeakastikkeille, perunatärkkelystä)
- Unohtamatta; lihojen oma liemi
Tässä ohje jonka kanssa tuskin voi mennä pieleen aloittelevakaan: Eli omaan tyyliin nuijin aina pihvit n. reilun sentin paksuisiksi, en viitsi niitä 3cm piffejä paistella 20 minuuttia kun usein ehtivät kuivahtamaankin. Pannu kuumaksi, voita pannulle ja pihvit perään. Kun pannu on kuuma, voi usein ensimmäinen puoli kärvähtää liikaa joten anna lihojen olla vain pieni hetki että pinta ruskistuu kun käännät ensimmäisen kerran. Tässä kohtaa pannu on ehtinyt hieman viilenemään ja omalla liedellä loppupaistelu tapahtuu 8/12 teholla (maksimi siis 12, ja valittu teho on 8).
Pihvin näkee kääntää kun veri tulee pintaan. Ajallisesti tämän tulisi olla n. 2 minuuttia tai riippuen pidätkö kuinka kypsästä. Loppukypsennys tapahtuu vielä kastikkeessaan. Lihoja ei tarvitse maustaa hirveästi vielä tässä kohtaa, sillä pippuri tai suola lihan pinnassa voi palaa pintaan ja jättää pahan maun. En itse mausta lihoja ollenkaan sillä kastike itsessään riittää marinoimaan lihan.
Kun lihoja on pari minuuttia kummaltakin puolelta paisteltu, on lihat vielä punaisia sisältä tässä kohtaa, laitetaan kastikeainekset pannulle. Voit myös etukäteen miksata kulhossa ainekset eli 2dl kermaa, n. reilu ruokalusikallinen sinappia, soijaa reilu ruokalusikallinen tai kaksi ja pippuriseosta fiiliksen mukaan, vähintään ruokalusikallinen. Kulhossa miksaamisessa on se etu, että sinappi sekottuu kastikkeeseen paremmin kuin suoraan pannulle lyötäessä - vaikka ei sitä siinäkään tarvitsisi kauaa huitoa lastan kanssa.
Pannun olisi hyvä olla isohko jo sen takia että 1. pihvit mahtuvat siihen, mutta 2. pienessä kasarissa ei kastikkeen teko onnistu sillä kuohukerma kiehuessaan alkaa kuplimaan niin paljon että pienessä kasarissa kermaa pitäisi laittaa aluksi vähemmän ja sitten lisätä. Isolla pannulla (~26cm) kastikeliemen voi lisätä pannulle lihojen sekaan. Jos teet isomman satsin kastiketta, lisää kermaa pikkuhiljaa ettei kermaa tule niin paljoa ettei se pääse kiehumaan tehokkaasti.
Kestää vain hetki kunnes kermakastike alkaa kiehahtamaan. Nyt tärkein; Tässä voi kestää hetki, lihat kypsyvät hitaasti liemen kypsyessä ja anna liemen kypsyä n. 8-minuuttia sekoitellen hieman että kaikki lihaliemet lihojen alta ym. pääsevät osaksi kastiketta. Värikin alkaa muodostumaan mukavan rusehtavaksi.
Viimeisessä vaiheessa lisää n. 2 ruokalusikallista (riippuen kastikkeen paksuudesta siinä kohtaa), Maizena-suurustetta. Jos jatkat kiehauttamista voit myös keitellä kastikkeen kokoon ilman suurustettakin, mutta silloin siitä tulee ehkä aavistuksen liian vahva ja pihvit kypsyvät ehkä liikaakin. Perunatärkkelyksestä valmistettu suuruste laimentaa makua mutta tuo paksuutta, jolloin kastike ei ole liian vahvaa.
Anna vielä suurusteen vaikuttaa pari minuuttia kunnolla sekoitellen ja homma alkaa olemaan bueno. Pihvien pitäisi olla well-done, riippuen tietenkin kauan annat aikaa alkupaistamiseen. Jos pidät että liha on keskeltä vielä punertavaa, pyöräytä pihvit aluksi vain n. 30sek kummaltakin puolelta ja sitten ala kasaamaan kastiketta. Jos haluat että liha on welldone, n. 1min30sek - 2min riittää per puoli alkupaistoon.
Ja sitten eikun syömään!- jk
Testaan tätä kastiketta soijapihvien kera. Katotaan miten käy. Kuohokerman tilalla on kylläkin 7% ruokakerma.
- piiitkä pippuri
jk kirjoitti:
Testaan tätä kastiketta soijapihvien kera. Katotaan miten käy. Kuohokerman tilalla on kylläkin 7% ruokakerma.
kaipaaja ole jo kuollut. Pippurit kasvaa haudalla.
- Lukija!
piiitkä pippuri kirjoitti:
kaipaaja ole jo kuollut. Pippurit kasvaa haudalla.
Sinun kannaltasi on onnellista että monet elävät yli 10 vuotiaiksin, vaikka järki jääkin sille tasolle!
- Se ketjun aloittaja
piiitkä pippuri kirjoitti:
kaipaaja ole jo kuollut. Pippurit kasvaa haudalla.
En ole kuollut. Kävin just Torossa syömässä pippuripihvin.
- Koukussa*
piiitkä pippuri kirjoitti:
kaipaaja ole jo kuollut. Pippurit kasvaa haudalla.
Kyllä minä olen vielä hengissä :)
- vappu ji
2 dl kuohukermaa
1rkl sinappia
pippuria
1rkl hunajaa
puolikas lihaliemikuutio
kaada kerma paistinpannuun ja lisää siihen aineet ja keitä noin 15 min kunnes kaikki ainekset pippurit ym ovat tasoittuneet kermaan hyvin ja lopuksi laita ruskikstetut pihvit vielä kastikkeeseen hetkeksi ja nam nam - Pippurikastikee4
Hyviä pippurikastike ohjeita
http://tinyurl.com/pippurikastike - Anonyymi
Ei oo vieläkään tietoa.
- Anonyymi
Sekasyöjät eivät peittele ruumiin makua maustella, yrteillä ja kastikkeilla. Eikä käsitele ruumista, ruumiinosia ja eritteitä kuumentamalla. Jos se maku ja koostumus ällöttää niin jättäkää syömättä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik123840MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar782027Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5461626Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin851298Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja671097Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s331018Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt214898Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o60873- 171854
Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3808