Lahden paras kuntosali?

Elämä on

Muutto edessä Lahteen ja sen mukana myös uuden kuntoklubin jäsenyyden hankkiminen. Käyn salilla keskimäärin 4 kertaa viikossa ja liikun muutenkin aktiivisesti. Olen erakkorapu, enkä jaksa mitään ylimakeita mainospuheita, maksan jäsenyydestä ilman niitäkin, koska minulla on sellainen nykyisessä kotikaupungissanikin...ollut jo yli neljä vuotta ja hyvin on toiminut. Kaikkien klubejen hinnat ovat mitä ilmeisemmin samaa tasoa, eli vajaa 30 euroa per 2 viikkoa. Toisissa maksulla tuntuu saavan enemmän rahalle vastinetta, eli käytössä on samalla maksulla sekä sali, että ryhmäliikuntatunnit. Mikä ketju (yksityinen sali) on mielestäsi paras? Saako jonkin klubin jäsen vierailla saman ketjun muilla saleilla ympäri maata? Millaista porukkaa salilla käy? Kammoan tekstiiliurheilijoita, jotka käyvät salilla lähinnä juttelemassa, hirveitä on myös huutavat ja puuskuttavat nappihessut. Onko Lahdessa naistensalia, joka toimisi avainkortilla? Olisi mukava käydä vaikka johonkin marginaaliaikaan, että saisia tehdä ohjelmansa ihan rauhassa.

8

4393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokuko

      En tiedä onko paras, mutta CMS forever, urheilukeskuksen vieressä on hyvä ja suht rauhallinen paikka, ainekin aamuisin ja iltaisin. Hinnat kandee käydä kattoo sivuilta, tietyllä jäsenyydellä käytössä sali, ryhmäliikunta, omaohjaaja jne... Sis.pääsy magneettikorilla 5-22. Valtaosa kävijöistä ihan peruskuntoilijoita.

    • jagebarajag

      on sekä naisten kuntosali että ryhmäliikuntatunteja, mutta..... Paikkaa en todellakaa suosittele! Kuntosali ajalta ennen ajanlaskua ja suurempi miikka ryhmäliikuntatunneista. Ohjaajista osa aivan amatöörejä, ei mitään hajua heillä millaista kunnon jumppa pitäisi olla. Gym1 salilla joskus kävin, keskustassa sijaitsee tosin siellä käy sekä naisia ja miehiä, mutta muuten ei mitään valitettavaa paikassa :) Fiilis kuitenkin aivan ykkönen, tosin sieltä ei löydy kuin ohjattuja tunteja, mutta ne ovatkin huippuluokkaa!!!

    • kuntoliikunta

      Lahdessa on moneen muuhun vastaanvankokoiseen kaupunkiin verrattuna suhteelliesti selvästi enemmän kuntosaleja. Niiden hintataso ja käyttäjäkunta on jonkinverran polarisoitunutta, mutta kaikkia kuntosaleja voin suositella.

      Ydinkeskustasta löytyvät Gym 1 (http://193.211.14.4/) ja Finnbody (http://www.finnbody.com/aloitussivu/) nämä salit ovat siis IHAN keskustassa eli liikenneyhteydet ovat hyvät. Jos vierastat tekstiiliurheilijoita niin nämä ehkä eivät ole paikkojasi, vaikkakin molemmissä käy aivan tavallisia perheenäitejä ja -isiä, mutta myös jonkinverran tekstiiliurheilijoita. Henki molemmilla saleilla on hyvä, eikä niissä ilmene nenänvarttapitkin tuijottelua käytännössä ollenkaan. Tuijottelut, joita ehkä saat osaksesi alkukerroilla johtuu vain siitä arkisestä syystä, että olet salilla uusi.

      Solana Fitness (http://www.solanafitness.net/index1a.html) ja CMS Forever (entinen Nik's Gym?, http://www.cms-finland.com/sivu.php?id=76&k=Lahti) ja Maken Fitness centter (http://www.makenfitnesscenter.fi/) ovat rauhallisia saleja, jossa ei snobbailla vaatteilla eikä harrasteta bodybildingiä vaan kuntolikuntaa. Jos nämä pitäisi laittaa johonkni suositusjärjestykseen, niin Solana vetää kyllä pisimmän korren, CMS:n ja Maken jäädessä tasavahvoina kakkosiksi.

      Lahdesta löytyy myös kourallinen vain naisille tarkoitettuja saleja, kuten Lady's club Gaselli (http://www.finnbody.com/app/gyms/view/-/gid/34/mode/trainers), mutta koska olen mies, minulla ei ole ollut asiaa salille, enkä tiedä siitä mitään muuta kuin, että en ole kuullut koskaan salista mitään huonoa. Päätelmäni on se, että varmaan aivan passeli paikka treenaamiseen. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei salilla ole vapaita painoja, vain koneita ja laitteita, mikä voi joillakuilla vaikuttaa salivalintapäätökseen.

      Niin tai näin, valitset Lahdesta minkä salin tahansa, niin kaikkia voin mielihyvin suositella. Mikään tämän kaupungin saleista ei ole kuitenkaan ole loppujen lopuksi sallainen aito "pintaliitopaikka", joita löytyy esim. Helsingistä. Päinvastoin, Lahdessa treenataa hyvin pitkälti kunnon kohottamiseksi ja terveyden edistämiseksi. Kilpaurheilijoilla on omat salinsa ja Finnbody toi myös pientä hienostelua kaipaaville oman paikkansa, mutta Lahden pitkän - siis todella pitkän - kuntosalitoiminnan luoman sallivuuden ilmapiirin vuoksi salien "vakiokävijät" ottavat hyvillä mielin vastaan kaiken näköiset ja muotoiset harrastajat ajatuksella "kaikki treenaaminen on plussaa, eikä se ole keneltäkään pois".

      Kaikilla em. saleilla (pl. Finnbody) on jo tullut reenattua vähintään vuosia, sekä käytyä lukuisissa muissakin saleissa (ja monissa kaupungeissa), mutta loppujen lopuksi asikaskortit olen hankkinut Solana Fitnessiin ja Gym 1:seen. Molemmista löytyy myös sarjakortteja (5 krt, 10krt, jne). Viikon alkupäivät ja etenkin niiden illat ovat salilla kuin salilla vilkkaampia kuin loppuviikon päivät. Tutustumiskerta kannattaa ajoittaa lauantai-iltapäivään, jolloin saat olla em. saleilla kutakuinkin yksin. Tarkista aukioloajat etukäteen, moniin tarvitaan viikonloppuina sisään pääsyyn magneettikortti (=asiakaskortti).

      Lyhyesti, tervetuloa Lahteen. Salilla tavataan.

    • LiikkuvaLiisa

      Itse käyn Finnbodyllä. Olen ns tavis, enkä todellakaan mikään "tekstiiliurheilija" enkä ole kuntosalia aiemmin harrastanut. Henki salilla on hyvä, ryhmäliinkuntatuntien vetäjät mainiota väkeä :) Sali on 2v sitten avattu, joten laitteet ovat uusia. Pukuhuoneista iso , kaappeja löytyy riittävästi ja infrapunasauna loistava lisä. Olen tykästynyt Finnbodyyn ja voin sitä suositella. Salin aukioloajat löydät salin kotisivuilta.

    • Tietoa kaikista Lahden kuntosaleista löytyy osoitteesta www.lahtiliikkuu.fi

    • Anonyymi

      Ylimielisiä lihaksettomia miehiä Mukkulan keskustan salilla.

      • Anonyymi

        Kuin niin?
        Oletko jo riidan haastajan tavannut?
        Entä käsipaino varkaan?
        Laitteen varaajia on useampi ja päin kävelijöitä.
        Puhkujia ja huutajia murisee huppari päällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuin niin?
        Oletko jo riidan haastajan tavannut?
        Entä käsipaino varkaan?
        Laitteen varaajia on useampi ja päin kävelijöitä.
        Puhkujia ja huutajia murisee huppari päällä.

        Joo sen tatuoidun rastapään kaverin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      499
      5123
    2. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      237
      2052
    3. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      410
      1923
    4. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      57
      1372
    5. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      88
      1281
    6. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1073
    7. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      1039
    8. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      99
      999
    9. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      38
      972
    10. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      73
      955
    Aihe