Miksi perunagratiinini juoksettuu tai pohjalaisittain lörähtää? Käytän siihen ruuanvalmistukermaa,15% rasvaa. Ikävän näköinen on gratiini, ei ole kermamainen, vaan kokkelinen. Onko syy suolassa? Laitan suolan ennen uuniin panoa. Sama ilmiö on uunissa haudutetussa ohrapuurossa. Ikävän näköistä on ruoka, ei ollenkaan herkullisen näköistä.
perunagratiini
Petteri Punakuono
2
454
Vastaukset
- meidän äiti
Peruna sisältää paljon vettä jotan tee näin pidä perunoita noin 15 min kuumassa uunissa ja kaada kerma
vasta sitten päälle.
ohrapuurosta en tiedä, jotain virheitä teet. - kammottavia sotkuja
kenen ruokablogeissa kaikki ruoat näyttää koiranoksennuksilta? Ei saa mitään tolkkua MITÄ ruokaa se on olevinaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1713478
Tekisi niin mieli laittaa sulle viestiä
En vaan ole varma ollaanko siihen vielä valmiita, vaikka halua löytyykin täältä suunnalta, ja ikävää, ja kaikkea muuta m851496Miksi ihmeessä?
Erika Vikman diskattiin, ei osallistu Euroviisuihin – tilalle Gettomasa ja paluun tekevä Cheek251249- 1581212
Pitääkö penkeillä hypätä Martina?
Eivätkö puistonpenkit ole istumista varten.Ei niitä kannata liata hyppäämällä koskaa likaantuvat eikä siellä kukaan niit192978- 35961
Erika Vikman diskattiin, tilalle Gettomasa ja paluun tekevä Cheek
Erika Vikman diskattiin, ei osallistu Euroviisuihin – tilalle Gettomasa ja paluun tekevä Cheek https://www.rumba.fi/uut16933Kuinka kauan
Olet ollut kaivattuusi ihastunut/rakastunut? Tajusitko tunteesi heti, vai syventyivätkö ne hitaasti?57832Maikkarin tentti: Orpo jälleen rauhallinen ja erittäin hyvä, myös Purra oli hyvä
Lindtman ja Kaikkonen oli kohtalaisia, sen sijaan punavihreät Koskela ja Virta olivat taas heikkoja. Ja vastustavat jalk88770- 62745