nam, olipas hyvää..!
-lado vuoan pohjalle kesäkurpisa siivuja, päälle hiukan suolaa.
-kurpitsojen päälle ruskistettu jauheliha, sipuli ja valkosipuliseos, maustettu mustpippurilla
-päälle tomaattisiivuja
-koko mössön päälle juustokastike (maitoa (tai kermaa), chilijauhetta, juustoraastetta kattilassa sulatettuna)
uunissa n.50min, 200astetta.
törkeän hyvää meidän makuun!
kesäkurpitsa-jauheliha-tomaattivuoka
gurpitza
1
1932
Vastaukset
- esipaistaa...
Esipaistoin kesäkurpitsan. Liika neste haihtuu pois ja paistoksesta saa hieman kiinteämpää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663422Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463242Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1423068- 502663
- 311983
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271880- 481646
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä871555Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k401445- 391350