laatu lihatuotteesta sekä mistä raakaaineesta valmistettu.
RUOKAMAKKARA,AINEKSET:
suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha,vesi ,suomalainen porsaanliha,BroilerinNahka,kamara,suomalainen koneellisesti erotettu kalkunanliha,perunajauho,
LIHAPITOISUUS 13%. LIHAAN JA LIHAAN VERRATTAVAT VALMISTUSAINEET YHTEENSÄ 69%.
Sitten vielä mainostaa LIHAA säästämättä laadusta tinkimättä.
Tässä hyvä esimerkki
2
455
Vastaukset
- H Bleu
Kysyppä suomalaiselta parasta makkaraa, 90 ihmistä sadasta vastaa sehän on tietysti HK:n sininen!
Silleen se mehtä vastaa, kuta sinne huuvetaan! - Ei enää suomalaista
suomalainen teollinen ruoka on sontaa. Siksi kannattaa ostaa vain raaka-aineita ja tehdä itse. Tässäkin pitää toki huomioida se tosiasia että suomalainen teollisuus tunkee soijaa, tärkkelystä ja vettä raakalihoihinkin nykyään. Toinen suomalainen erikoisuus on "marinaadi" lihat, eli jossain suolavellissä liotetut viipaleet.
Itse en osta mitään suomalaista niin kauan kuin on vaihtoehtoja - suomalainen ruokateollisuus huijaa aina, ja törkeästi!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6865- 68851
- 59815
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745