laatu lihatuotteesta sekä mistä raakaaineesta valmistettu.
RUOKAMAKKARA,AINEKSET:
suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha,vesi ,suomalainen porsaanliha,BroilerinNahka,kamara,suomalainen koneellisesti erotettu kalkunanliha,perunajauho,
LIHAPITOISUUS 13%. LIHAAN JA LIHAAN VERRATTAVAT VALMISTUSAINEET YHTEENSÄ 69%.
Sitten vielä mainostaa LIHAA säästämättä laadusta tinkimättä.
Tässä hyvä esimerkki
2
463
Vastaukset
- H Bleu
Kysyppä suomalaiselta parasta makkaraa, 90 ihmistä sadasta vastaa sehän on tietysti HK:n sininen!
Silleen se mehtä vastaa, kuta sinne huuvetaan! - Ei enää suomalaista
suomalainen teollinen ruoka on sontaa. Siksi kannattaa ostaa vain raaka-aineita ja tehdä itse. Tässäkin pitää toki huomioida se tosiasia että suomalainen teollisuus tunkee soijaa, tärkkelystä ja vettä raakalihoihinkin nykyään. Toinen suomalainen erikoisuus on "marinaadi" lihat, eli jossain suolavellissä liotetut viipaleet.
Itse en osta mitään suomalaista niin kauan kuin on vaihtoehtoja - suomalainen ruokateollisuus huijaa aina, ja törkeästi!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh432957Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta602839- 422323
- 271795
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251689Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa701576- 481566
- 361226
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä771225- 791050