Pahin luuranko kaapissa

Tabitha-s

Mikä ois sulle sietämättömin asia seurustelukumppanisi menneisyydessä ja pystyisitkö millään tavoin katsomaan sitä läpi sormiesi?

27

3446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zisel

      joku pedofilia mutta jos ajatellaan jotain "arkisempia vikoja" niin en alkais suhteeseen miehen kanssa jonka tietäisin hakanneen edelliset naisensa.

    • Fr.Fionatar

      Edellä zisel kertoi kanssa mitkä minuunkin vaikuttaisi, mutta en kestäisi jos mies olisi sekaantunut johonkin eläimeen vaikka kanaan tai muuhun eläimeen.

    • Hmmh.. Hetken mietittyäni (ja vain hetken mietittyäni) se olis joku helvetin sairas mieltymys johonkin likaiseen perverssiin.. En tiedä mihin mutta siitä tulis mulle paha olo. Sitä en ihan heti varmaan sulattais vaikka aika paljon pystynkin sulattamaan.

      • "joku helvetin sairas mieltymys johonkin likaiseen perverssiin"

        Mä olen tuollaiset tottunut nimeämään tyttöystäviksi. En mä ymmärrä miksi ne on halunneet mut mutta... no, sairas mieltymys...


      • Kukkomies kirjoitti:

        "joku helvetin sairas mieltymys johonkin likaiseen perverssiin"

        Mä olen tuollaiset tottunut nimeämään tyttöystäviksi. En mä ymmärrä miksi ne on halunneet mut mutta... no, sairas mieltymys...

        Heh heh, sä käänsit asian noin päin :)

        Mun piti laittaa itseasiassa tuohon, että joku helvetin sairas mieltymys johonkin likaiseen perverssiin ASIAAN (toi sana jäi pois). Ei se haittaa jos ihmisestä tykkää oli se miten pervo tahansa (tai ne pervot tykkää susta kuten asian mainitsit ;D), mutta mieltymys esim. kalojen tunkeminen anukseen vois olla aika extremeä... xD


      • Anonyymi

        Ällöttävin olisi lihava etelänmatkaaja joka turkinreissun jälkeen menisi juosten tippari- ja klamydiatesteihin. Hiv-puhumattakaan ja kertoisi ettei taas ole imeskellyt etelän yössä. Vuosikausia, FB-profiilin kuitenkin pullistellessa "matkamuistoja"
        Nämä tyrkyt tunnistaa avarasta kaula-aukosta.


    • monte34

      olis aika paha ku ei itte ole päässyt maistamaan

    • ...

      pedofilia..eläimiin sekaantuminen..kidutus..muu semmonen äärimmäinen sairas teko :I

      noita en katsoisi läpi sormien en sitten millään..

      • Emme ole ainoat!

        Mitä pahaa eläimiin sekaantumisessa on?Eihän se oo laissakaan kiellettyä jos muijalla on koiran kans vipinää tai miehellä ponin?


    • piileskelijä

      Jostain syystä juuri tää kysymys nasahti mun silmään samantien, ja minulla tähän riittääkin vastattavaa. Melkein samantien suhteemme alettua mieheni kertoi minulle niin karuja asioita menneisyydestään, etten todellakaan odottanut sellaista ihan niin pian kuulevani. Tai no parempi ehkä nyt kuin vasta liian myöhään?
      Hänen kertomansa asiat ovat niin vakavia, että uskon niiden vaikuttavan hänen nykyiseen minäänsä ja olemukseensa paljonkin. Mutta inhottavin/oksettavin/vastenmielisin/uskomattomin asia niistä kaikista oli se, että hän kertoi harrastaneensa seksiä siskonsa kanssa, ja se loppui vasta siskon muutettua pois kotona. Sen tiedon jälkeen en vain pysty enää nauttimaan hänen kosketuksestaan, kun ajattelen koko ajan mitä hän on tehnyt. Se on ehdottomasti pahin luuranko kaapissa...vaan taitaapa tuo olla ängennyt jo minunkin kaappiini.
      En tiedä yhtään mitä tehdä. Rakastan miestäni valtavasti, se tunne ei ole kadonnut minnekään. Mutta en vain pysty olemaan ihan hänen lähellään enää samalla tavalla kuin ennen.

    • zakus

      Ja mikä tästä kysymyksestä tekee vaikean on se, että olet sitten miten tarkkasilmäinen tahansa, niin olet lopulta sokea suhteessa ihmiseen. Olen itse jatkuvasti jankuttanut ihmisen katseesta, silmistä. Iiriksissä on jotain mystistä, ja joissa on nähtävissä niiden lintujen lento, jotka lopulta ennustavat sään. Ja se pimeys siinä keskellä on vain ihmisen loputonta pimeyttä.

      Mulla on hatara käsitys tai näkemys siitä, että kaikkiin mielen outoihin polkuihin löytyy syy kantajansa omasta logiikasta. Tämä on usein ristiriidassa vallitsevan etiikan ja moraalin kanssa, mutta ei aina; jokin kielletty teko jossain on täysin sallittua jossain toisaalla. Tällainen ajattelu on vaarallista, mutta se auttaa ymmärtämään niitä joita ei voi ymmärtää.

      Ajattelin ensin kirjoittaa tähän alle pitkän listan ihmismielen pimeimmistä puolista, sillä tiedän ja tunnen niitä, olen nähnyt niitä. Mutta röökin verran pohdittuani päädyin yksinkertaiseen lopputulokseen.

      Carte noir

      Pahin "luuranko kaapissa" on se ääni joka lähtee vieraan asunnon sirisevästä jääkaapista.

    • ou mai gaad

      Näitä asioita en pystyisi katsomaan läpi sormien. Rakkaus loppuisi saman tien.

      vankilatuomio
      huumeidenkäyttö
      alkoholismi
      raiskaus
      muu naisiin kohdistuva väkivalta
      eläimiin kohdistuva väkivalta
      lehtolapsi
      seksuaaliset perversiot
      rasismi

      • ekskuusi

        oletpa ehdollinen rakastaja


      • ...kriteerit, mutta saattais mulle kelvata rasistinen perverssi, ehkä.


    • Marjelie

      olisi se että on harrastanut seksiä oman sukupuolensa kanssa. Ei menisi läpi sormien.

      • Anonyymi

        "tyttöjen kesken" mitää haittaa, paitsi mammelinpoikaa.


    • Onhan noita juttuja joita en sietäisi. Kaikki ei edes tule heti mieleen, joten sitä mukaa kun paljastuu, päätetään että onko se vai ei, suhteen jatkamisen katkaiseva juttu.

      Äkkisältään tulee mieleen tietty pedofilia, insesti (tekijänä, ei uhrina) murhaamiset, naisten hakkaamiset, eläimiin sekaantumiset. Myös pettäminen, varsinkin jos se on tapahtunut useammin kuin kerran, laskee mahdollisuutta suhteen jatkumiselle aikas dramaattisesti. Pari kolme pettämiseen päättynyttä suhdetta tekee jo sen että meidän suhde päättyy ennenkuin äijä kerkiää hakeen taas ekstrakiihoketta pettämisestä.

    • oisko kaikki eläimiin liittyvä (väkivalta, kidutus).. sitä en sulata. pettäminenki on sinällään yks. moon aika lepsu.

    • kirpela

      Väkivaltaisuus, itsekkyys. Ei niitä voi katsoa läpi sormien, ei vaan voi.

    • 12

      Täälä on jo lueteltu niitä pahimpia eli pedofilia, naisten hakkaaja, väkivalta yms.
      En pystyisi näiden lisäksi sulattamaan transvestiittia. Selkeän homouden/lesbouden hyväksyn
      (näitä kun on kaveripiirissäkin), mutta että mies pukeutuisi salaa mun hepeneihin, saa mut voimaan pahoin.

    • vänksy

      pystyisin kaikkea läpi sormieni katsomaan. Sitä varmemmin, mitä kauemmin siitä on aikaa kulunut. Avioliitto olisi mulle kuitenkin sellainen asia kyllä, jota en varmaan pystyisi hyväksymään, koska mä itse olen (ehkä hieman vanhoillisestikin) sitä mieltä, että naimisiin mennään vaan kerran elämässä (jos edes sitä yhtäkään kertaa) ja kyllä mä haluun, että mun mies käyttää sen yhden kertansa mun kanssa. Kyllä se "tahdon" jollekin toiselle naiselle sanottuna kummittelisi mun päässäni muuten kokoajan, enkä varmaan pääsisi siitä koskaan yli siitä ajatuksesta, miten MUN mies on luvannut rakastaa jotain toista naista niin myötä- kuin vastamäessä (ja kummasti vaan se lupaus olisi ollutkin täyttä paskaa).

      • Anonyymi

        rumat menee naimisiin,kauniit saa aina seuraa!


    • ratkaisee missä raja menee, mutta kyllä toi siskon kanssa sillai tuntuu aika pervolta. Toinen mikä ei kyllä kolahtais, tai mistä en kyllä pääsisi yli, olis rekisteröitymätön anonyymi satunnainen palstakirjoittelija.

    • sirpamaikkarilta

      En pystys olemaan ihmisen kanssa joka olis rahasta tehny pahaa. Oli se sitten turkistarhaaja tai palkkamurhaaja. Kokoomuksen kannattaja ois kyllä aika paha erhe.

    • Anonyymi

      Luurankoja kaapissa on ihan normaalia, mistä ei oo ylpeä ollenkaan, lähinnä virheitä tarkottaa.

    • Anonyymi

      .

      "Jäisi kiinni kepun äänestämisestä"

      har-ha-rha-rh-ahr-ahr-ahr-ahr-ahr-ahr-ah-haarrr

      .

    • Anonyymi

      Sain tietää, että mies oli jättänyt edellisen pitkäaikaisen tyttöystävänsä vain katoamalla! En pystynyt sen jälkeen luottamaan etteikö tekisi samaa minulle ja suhde kuivui kasaan aika pian. Ei nyt pahin, mutta kertoo ihmisestä aika paljon ja luulenpa ettei ollut ainoa luuranko kaapissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe