Kuinka teette hyvän Lanttukukon.
lanttua
pukkaa
2
475
Vastaukset
- ainesosaa
vettä
ruisjauhoa
suolaa - näistä kunnon jämäkkä taikina
siankylkeä
lanttua - näitä kahta sitten kerroksittain kukon sisään, suolaa kerrosten väliin
paistetaan KAUAN eka uuni 250 ja sitten kukon sinne laitettua 200 ja noin 30 min päästä 150 ja siinä hauhuttelet pari kolme tuntia ja sitten vielä uuni sataseen ja tunninverran - uunista ulos ja pyyhkeen sisälle hautumaan.
EI hiivaa - EI vehnää - ei siirappia/sokeria - EI MUOVIPUSSIHAUDUTUSTA- ja hyväätuli
tai vaikkapa näin ja tosi jämäkkä ruoka
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen markka otettiin käyttöön vuonna 1860
Suomi käytti vuoteen 1840 asti rahayksikkönään rinnakkain Ruotsin riikintaalareita ja Venäjän ruplaa. Tämän jälkeen oli349198"Mä elän vieläkin"
Ikurin turbiini vetäisi taannoin lainabiisin Topin (RIP också) ja kumppaneiden kanssa. Toivottavasti on yläkerrassa kunn273676Yksityinen sektori aiheuttanut Suomen taantuman
Investointien sijasta nostaneet voitot osinkoina omistajille. Ehdotan korjausliikkeenä yksityisen sektorin sosialisoimi452230Pate Mustajärvi on kuollut
Ihan pari tuntia sitten. Että sellaista. https://www.is.fi/viihde/art-2000011715177.html1042061Kylläpä asiat onkin nyt hyvin verrattuna Sannan aikaan
Sannan aikana aähkön alv oli 10%, nyt 25,5%. Ajatelkaa nytkin pörssisähkö on ilmaista, keskellä talvea! Bensan hinta on171870Miten ikinä kelpaisin sulle
Sinä saat niiltä muilta naisilta paljon enemmän, mitä minulta... Tai mihin minä olisin valmis. Enkä edes olisi niin tait121475Edes vitamiinit eivät taanneet loputonta elämää
Nimittäin niistä rahaa itselleen taikonut tohtori siirtyi tuonpuoleiseen.241308- 711197
Esko ja Martina viettävät joulua
Entisen avioparin joulunvietto on ylittänyt IS uutiskynnyksen168896- 67825