Kuinka teette hyvän Lanttukukon.
lanttua
pukkaa
2
416
Vastaukset
- ainesosaa
vettä
ruisjauhoa
suolaa - näistä kunnon jämäkkä taikina
siankylkeä
lanttua - näitä kahta sitten kerroksittain kukon sisään, suolaa kerrosten väliin
paistetaan KAUAN eka uuni 250 ja sitten kukon sinne laitettua 200 ja noin 30 min päästä 150 ja siinä hauhuttelet pari kolme tuntia ja sitten vielä uuni sataseen ja tunninverran - uunista ulos ja pyyhkeen sisälle hautumaan.
EI hiivaa - EI vehnää - ei siirappia/sokeria - EI MUOVIPUSSIHAUDUTUSTA- ja hyväätuli
tai vaikkapa näin ja tosi jämäkkä ruoka
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1092820Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302385Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen212320Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631041930- 1141620
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1691341Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2841169- 711024
- 801024
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi243979