Mistä löytyy oikeita nakkeja ja lihapullia

Laatu kunniaan

Kaupoissa oli vielä pari vuotta sitten oikeita kunnon nakkeja ja lihapullia, nyt sellaisia ei tahdo enää löytää. Nämä nakit ja lihapullat mitä kauppiaat yrittävät asiakkailleen syöttää, ovat eläinten lihojen jätepaloista valmistettua, ja sen ovat makuisiakin. Esim. nakit maistuvat aivan hirveälle! Ja syytä ei tarvitse ihmetellä kun tutkii tuoteselostetta, sieltä kun paljastuu valmistusaineeksi siipikarjan nahkoja! Siis nahkoja, jotka ovat kaikkea muuta kuin suuhun laitettavaa tavaraa. Eihän kukaan syö kanan rintapaloista tai koivistakaan nahkoja!

Lihapullissa ihan sama homma, maistuvat ihan lihajätteelle! Ja kun luetaan hieman tarkemmin niiden tuoteselostetta niin kas kummaa, sieltähän alkaa paljastumaan jos jonkinlaista roskaa. Niidenkin valmistukseen käytetään sian nahkoja eli kamaraa, hyi ...vetti mitä jätettä meille yritetään syöttää!!

22

3140

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elliivo

      Minä inhoan atrian, hk:n ym jätepyöryköitä joista jää hampaiden väliin tunnistamattomia eläimen kappaleita j jotka eivät maistu yhtään millekään.
      Nyt olen kuitenkin löytänyt yhdet lihapullat jotka ovat hyviä, nimittäin Kivikylän Palvarin lihapyörykät.

      Parhaat nakit mielestäni ovat Wigrenin herkkunakit. Myös Suomalaiset nakit ovat kelvollisia.

    • ja pyörykkä

      Irtomyynnistä lihatiskiltä saa semosia herkkunakkeja että vakuumipakatut kalpenee.
      Pitää huomenissa ihan tarkistella valmistaja kun käyn semmoisessa lähikaupassa jossa niitä myydään.
      Tämä on vielä semmoinen "vanhan ajan kauppa" jossa on oikea lihamestari ja tuotteen kääritään
      voipaperiin kuten ennen vanhaan.
      Ero nakilla ja nakilla on kun yöllä ja päivällä.

      Valmislihapullista ei taida löytyä muuta syömäkelpoista kun HK:n säilyketölkkiin pakatut
      herkkupyörykät ruskeassa kastikkeessa. Muut ovat karmean makuisia rustoisia kumipalloja.

      Sanomattakin on tietty selvää että parhaat lihapullat saat itse tekemällä...

    • pjooigi8

      ...löytyy _60 luvulta, -70 luvun alussa lihan hinta nousi huomattavasti, ja lihanjalostajat olivat pakotettuja lisäämään jauhojen ja halvempien ruhon osia. Olen siis kokenut miltä nakit ja leikkeleet pitäisi maistua.

    • Kunniallinen laatu

      oletko miettinyt sitä, että voit tehdä itse (no ainakin pyörykät) tiedät ketä moitit.
      En tiedä onko kuopiossa( eivät ole myöntäneet viisumia en ole pystynyt käymään) oikeaa lihakauppa, sieltä yleensä saa hyviä nakkeja,
      Kyseleppä kauppuailta.

    • Takuutavaraa

      Kivikylän nakit ja omatekoisen makuiset lihapullat. Kivikylän palvaamo ja Jari Laihonen. En tiedä, missä nykyinen tuotanto on TL:n Lapissa, tai jossain siellä päin. Lihatuotteet vertaansa vailla!

      • Nakit ja muusi

        Mainettaan huomattavasti huonompia!


      • Laatu kunniaan
        Nakit ja muusi kirjoitti:

        Mainettaan huomattavasti huonompia!

        Olin jo heittänyt toivon, että Suomesta ei enää löydy muuta kuin teurasjättäistä valmistettuja lihapyöryköitä ja nakkeja, mutta Kivikylän tuotteet olivat kyllä positiivinen yllätys näiden atrioiden teurasjätteiden jälkeen.


      • .......
        Laatu kunniaan kirjoitti:

        Olin jo heittänyt toivon, että Suomesta ei enää löydy muuta kuin teurasjättäistä valmistettuja lihapyöryköitä ja nakkeja, mutta Kivikylän tuotteet olivat kyllä positiivinen yllätys näiden atrioiden teurasjätteiden jälkeen.

        Wotkins nakkeja (esim. kaurisnakki joka vastikään ylsi 2. sijalle vuoden 2010 parhaan makkaran valinnassa) ja kymmenittäin wotkinsin eri makkaroita saa asematunnelin S-marketista ja parista muustakin paikasta jossa on wotkinsin myymälä. Perusmarketeista ei oikein löydy monipuolisia wotkins tuotteita, kesäisin ehkä jotain sörkan grillereitä mutta ei muuta. Kivikylän nakit ovat liian mauttomia, wotkinsilla on paljon paremmat nakit ja grillimakkarat.


      • tuoontottakyllä
        Laatu kunniaan kirjoitti:

        Olin jo heittänyt toivon, että Suomesta ei enää löydy muuta kuin teurasjättäistä valmistettuja lihapyöryköitä ja nakkeja, mutta Kivikylän tuotteet olivat kyllä positiivinen yllätys näiden atrioiden teurasjätteiden jälkeen.

        Kivikylän pyörykät on ihan hyviä, meinaan tehdä niistä lihapulla-spaghetti juttua huomenna. Tomaatissa.


    • minä en valita

      "Eihän kukaan syö kanan rintapaloista tai koivistakaan nahkoja!"
      Miksei muka syö, sehän on parasta rintapaloissa ja koivissa, senkuin repii irti ja nielaisee.
      Kyllä kaupassa myytävät nakit ovat aivan eriomaista syötävää, valmistusmenetelmiä on useita, esim. hk:n nakit syön sellaisinaan, paketista suoraan, nam.
      Lihapullissa on tietty eroja, mutta kyllä useimmat kelpaavat erinomaisesti, myös suoraan rasiasta.

    • Nakkimies
    • laatunakki

      Lidlistä frankfurttereita, ne ovat ainoita oikeita nakkeja mitä koko suomessa myydään. Lidlin lihapullat myös ovat oikeita lihapullia eivätkä mitään kanannahkapyöryköitä.

      • liiiihaaaaiihaaa

        Noin ylipäätään noissa liiterin nakeissa ja lihapullissa on lihaa kiitettävästi (70-90 prosenttia).


    • Vihapulla

      Kivikylän äijä näköjään itse yrittää täällä kehua teurasjätteiltä maistuvia mössöpulliaan. Kivikylän lihapullat ovat varmaan huonoimpia mitä on. Ja se jälkimaku, hyiiiii!!!

      Korpelan lihapullat ovat niitä harvoja, joita ilkeää syödä. Niissä tuntee purevansa lihaa, eikä jotain hienoksi jauhettua arveluttavaa mössöä.

    • Pellossa kasvanu!

      Bullens on niitä hurrien makkaroita, ei kai niitä syö kuin haaparantalaiset ja jotkut pöljät kemiläiset!

    • 12+10

      "Eihän kukaan syö kanan rintapaloista tai koivistakaan nahkoja!"

      Mitä vittua? Rapeaksi paahdettu nahka on paras osa kanasta, heti maksan ja sydämen jälkeen.

    • Lihaisat lihapullat

      Palvarin lihapyörykät ovat todella hyviä eivätkä ole mitään atrian,saarioisten,hk:n roskapullia joissa on kanannahkaa, sian silavaa(rasvaa) tai naudan sydäntä..

      • antivegaani

        Naudan sydän on kokolihana erittäin maistuvaa.


    • Juha Vainio

      Yleisestä saunasta, miesten puolelta.

    • nakei ja potui

      Onhan HK:lla aito nakki, yli 60% lihaa, rypsiporsasta kaiken lisäksi, eikä ole niin suolaista kun saksalaiset nakit/makkarat.

    • Anonyymi

      Grillibroilerissa maukkainta on nahka, syön sen aina ensimmäisenä.

      • Anonyymi

        rapeaksi grillatut siivet,nam.se rapea nahka parasta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ei sua enään tunnista

      Kun olet vanhentunut ja lihonut.
      Ikävä
      121
      5896
    2. Huomenet naiselle

      Harmittaa ettei ehkä nähdä enää koskaan. Näillä mennään sitten.
      Ikävä
      57
      4316
    3. Mikä kaivatussasi kolahti?

      Mikä oli erityistä?
      Ikävä
      58
      2721
    4. Etsin vastaantulevista sua

      Nyt kun sua ei oo, ikävöin sua niin v*tusti. 😔Jokaisesta etsin samoja piirteitä, samantyyppistä olemusta, samanlaista s
      Ikävä
      28
      2518
    5. Kaikesta muusta

      Mulla on hyvä fiilis. Mä selviän tästä ja sit musta tulee parempi ihminenkin. Ainut, mitä mun pitää nyt välttää on se ko
      Ikävä
      16
      1855
    6. Hyvää yötä.

      Miten äkäpussi kesytetään? 😉 pus
      Ikävä
      15
      1524
    7. Ajatteletko koskaan

      Yhteisiä työvuosia ja millaista silloin oli? Haluaisin palata niihin vuosiin 🥹
      Ikävä
      34
      1372
    8. Tekis mieli lähestyä sua

      Mutta pelkään että peräännyt ja en haluis häiritä sua... En tiedä mitä tekisin olet ihana salaa sua rakastan...💗
      Ikävä
      24
      1311
    9. Kyllä hävettää!

      Olla taivalkoskelta jos vuoden taivalkoskelainen on tuommoinen tumpelo.
      Taivalkoski
      26
      1157
    10. T, miten mun pitäis toimia

      Olen niin toivottoman ihastunut suhun...ollut jo liian,monta,vuotta. Lähestynkö viestillä? Miten? Sun katse...mä en kest
      Ikävä
      43
      1101
    Aihe