Kertokaapa teidän viikonlopun bravuuriruokia? Haluisin tehdä jotain uutta viikonloppuna. Aikaakin on käytettävissä , mutta ei hyviä ideoita. Millaisia ruokia te muuten teette viikonloppuna? käytätkö enemmän aikaa ja rahaa viikonloppuruokiin?
Kertokaa siis herkullisia ja melko helppoja reseptejä, kiitos!
Mitä hyvää viikonloppuna?
33
6402
Vastaukset
- The_Evil_Of_Silence
Ruokaostokset ovat hyvin tyypillisiä viikonloppuisin ja siksi kauppakeskuksissa tai tavarataloissa tulee aika paljon väkeä. Useimmiten asiakkaat ovat lapsiperheitä. Esim. näin yhden kerran erään naisasiakkaan ostokset jotka maksoivat melkein 250 euroina! Varmaan kyseessä on joku kutsut tai semmoisia pitoja.
- hengellä
On 120 euroa kauppalasku viikossa ja siihen kuuluu taloustavatkin. Jollain isolla perheellä voi olla 250 euroo ilman mitään kutsuja ruokamenot. Ostamme vaatteetkin marketista ja se voi nostaa kauppalaskun hintaa,
- kansan selkä
Tuo 250 € (n.1500 mk) vaikuttaa kyllä vanhalta tv-mainokseltä "Osta viikon ruokatavarat kerralla", mutta siltikin taisit bongata oikeasti "eduskunnan hyväksymän keskituloisen talouden". Se yksi "änkyttävä maitohorsma" ja se toinen "basso kuulostaa uskottavalta" kekkeruusi ovat kusettaneet kansaa riittävän kauan. Koskahan suomalaiset tajuavat, että porvaria ei kannata pienillä tuloilla äänestää? Etenkään Kokoomusta eli kokomustaa.
- mielialalääkkeet
hengellä kirjoitti:
On 120 euroa kauppalasku viikossa ja siihen kuuluu taloustavatkin. Jollain isolla perheellä voi olla 250 euroo ilman mitään kutsuja ruokamenot. Ostamme vaatteetkin marketista ja se voi nostaa kauppalaskun hintaa,
GENERATION RX - Effects Of Anti-Depressants (film)
http://www.wiseupjournal.com/?p=1440
http://www.wiseupjournal.com/ - wake up.
mielialalääkkeet kirjoitti:
GENERATION RX - Effects Of Anti-Depressants (film)
http://www.wiseupjournal.com/?p=1440
http://www.wiseupjournal.com/Herätkää pahvit!!!
http://talousdemokratia.blogspot.com/
http://nwohavaintoja.blogspot.com/
http://nwo.11syyskuu.net/
http://www.infosota.fi/ - .
wake up. kirjoitti:
Herätkää pahvit!!!
http://talousdemokratia.blogspot.com/
http://nwohavaintoja.blogspot.com/
http://nwo.11syyskuu.net/
http://www.infosota.fi/Laurence J. Peterin mukaan mikä tahansa hierarkia, olkoon yritys taikka hallitus -kommunistinen, diktatorinen, vapaata yritteliäisyyttä kannattava taikka demokraattinen- kaatuu kun se on saavuttanut kestämättömän kypsyyden tilan.
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/18/patemattomyystasojen-vaikutukset-eri-hierarkioissa/
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/
”Elinkeinohallituksen pääjohtaja Seppo Rautio antoi kirjallisen määräyksen, että puhtaasta vedestä ei saa sanoa, että se on aito, terveellinen, puhdas luonnon tuote, ei sisällä lisäaineita. Tämä oli sellainen määräys, että rakennusmestarilla heräsi kysymys, että mitäs tämä homma oikein on, sitä minä olen nyt setvinyt kolmekymmentä vuotta”, sanoo Vesi-Esa.
http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/18/kun-tulipalo-tai-tuhopoltto-tuhoaa-elamantyon/
http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/ - -
. kirjoitti:
Laurence J. Peterin mukaan mikä tahansa hierarkia, olkoon yritys taikka hallitus -kommunistinen, diktatorinen, vapaata yritteliäisyyttä kannattava taikka demokraattinen- kaatuu kun se on saavuttanut kestämättömän kypsyyden tilan.
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/18/patemattomyystasojen-vaikutukset-eri-hierarkioissa/
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/
”Elinkeinohallituksen pääjohtaja Seppo Rautio antoi kirjallisen määräyksen, että puhtaasta vedestä ei saa sanoa, että se on aito, terveellinen, puhdas luonnon tuote, ei sisällä lisäaineita. Tämä oli sellainen määräys, että rakennusmestarilla heräsi kysymys, että mitäs tämä homma oikein on, sitä minä olen nyt setvinyt kolmekymmentä vuotta”, sanoo Vesi-Esa.
http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/18/kun-tulipalo-tai-tuhopoltto-tuhoaa-elamantyon/
http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/REPIKÄÄ NÄISTÄ VIDEOISTA!
http://truthtube.tv/
- 22
ihan perusjuttuja ja joskus repäsen,mutta viikonlopun ruokalasku on melko samaa luokkaa kun koko viikon ruuat...yleensä käyn siis 2xvko kaupassa ja yleensä to&ma päivinä..mutta viikonlopuks tulee kieltämättä osteltua näitä turhakkeita(limut&karkit satunnaisia aku ankan taskareita tms juttuja) ja ei tietenkään joka vloppu mutta aina välillä:)reseptejä en osaa antaa ite teen oman pään mukaan kaiken äitin oppien mukaan ja kyllä menee hyvin mutta yhden voin sanoo ostat lenkin (hkn sininen) pilko se paista pannulla hyvin öljyssä tms rasvassa sitten laitat uuniin jonkun mausteisen tomaattikastikkeen kanssa ja juustoraasteen sekä uunijuuresten anna paistua kunnolla..on muuten hyvää! maistuvaa viikonloppua:)
- Vanha kokki
Kokeile Filet Chasseur, eli Metsästäjän filettä!
Tätä et löydä mistään keittokirjoista, mutta ohjeet ovat hyvin yksinkertaiset ja valmistus on helppoa.
Tarvitset naudan sisäfilettä 180 gr/syöjä. Suosittelen brassia, halvimpana vaihtoehtona.
Valmista hyvä herkkusienikastike, silppua sipuli pieneksi ja viipaloi sienet, ellet käytä viipaloituja purkkisieniä. Ruskista sipulit ja sienet voissa paistinpannulla, purista joukkoon ihan hiukan valkosipulia.
Lisää kuohukermaa vähitellen ja keitä kokoon. Voit myös nopeuttaa sakeutumista sekoittamalla pussillisen Knorrin herkkusienikastike aineksia veteen tai maitoon ohjeen mukaan,lisäten ainekset edellämainittujen jatkeeksi. Sekoittele koko ajan, kunnes kastike on sakeutunut.
Paista filee kokonaisena pannulla, mausta ruskistunut pinta suolalla ja mp-rouheella.Käännä filettä jatoista maustaminen, kunnes koko filee on ruskistunut.
Ota filee pannulta ja kääri se alumiinifolioon laita käärö 175 asteiseen uuniin kypsymään.
Tarkista että liha on rosee sisältä tai käytä paistomittaria!
Keitä jasmin riisi ohjeen mukaan. Levitä riisistä osa pediksi lämmitetylle tarjoiluvadille ja ota filee uunista
leikkaa roseeksi paistunut file poikkipäin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja asettele kauniisti fileen muodossa riisipedille.
Kata filee kastikkeella ja laita loppu kastike kulhoon samoin riisi, koristele filee persiljasilpulla, tarjoa heti! - ei.
Vanha kokki kirjoitti:
Kokeile Filet Chasseur, eli Metsästäjän filettä!
Tätä et löydä mistään keittokirjoista, mutta ohjeet ovat hyvin yksinkertaiset ja valmistus on helppoa.
Tarvitset naudan sisäfilettä 180 gr/syöjä. Suosittelen brassia, halvimpana vaihtoehtona.
Valmista hyvä herkkusienikastike, silppua sipuli pieneksi ja viipaloi sienet, ellet käytä viipaloituja purkkisieniä. Ruskista sipulit ja sienet voissa paistinpannulla, purista joukkoon ihan hiukan valkosipulia.
Lisää kuohukermaa vähitellen ja keitä kokoon. Voit myös nopeuttaa sakeutumista sekoittamalla pussillisen Knorrin herkkusienikastike aineksia veteen tai maitoon ohjeen mukaan,lisäten ainekset edellämainittujen jatkeeksi. Sekoittele koko ajan, kunnes kastike on sakeutunut.
Paista filee kokonaisena pannulla, mausta ruskistunut pinta suolalla ja mp-rouheella.Käännä filettä jatoista maustaminen, kunnes koko filee on ruskistunut.
Ota filee pannulta ja kääri se alumiinifolioon laita käärö 175 asteiseen uuniin kypsymään.
Tarkista että liha on rosee sisältä tai käytä paistomittaria!
Keitä jasmin riisi ohjeen mukaan. Levitä riisistä osa pediksi lämmitetylle tarjoiluvadille ja ota filee uunista
leikkaa roseeksi paistunut file poikkipäin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja asettele kauniisti fileen muodossa riisipedille.
Kata filee kastikkeella ja laita loppu kastike kulhoon samoin riisi, koristele filee persiljasilpulla, tarjoa heti!Kulu yhtään kauempaa ruuanlaittoon,kuin muinakaan päivinä. Valmistan ruuat aina itse, alusta loppuun asti. Viikonlopun ruuat eivät poikkea muiden päivien ruuasta. Jos haluan gourmee aterian viikolla,valmistan sitten sellaisen tai viikonloppuna. Päivillä ei ole mitään merkitystä. Eli viikonloppuna en kuluta rahaa yhtään enempää ruokaan.
- herkkuhetkiä
Näillä olen itse joskus viikonloppuisin herkutellut. Helppoja, mutta erittäin maukkaita ruokia molemmat! :)
http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/paaruoka_r_/fi_FI/ranskalainen_broileripata/
http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/paaruoka_r_/fi_FI/sunnuntain_broileripaistos/ - omnomnomnomnom...
Tuli kerran syötyä oikeen überhyvää safkaa..
Ihan tarkkaa ohjetta en muista, mut naudan sisäfilettä oli pihvinä. Siihe kastike punaviinistä ja tervasnapsista ja kermasta jottain mausteita, pippuria ja simmosta. Lisäks oli höyrytettyjä kasviksia ja ite tehtyjä lohkoperunoita ( päälle oliiviöljyä, pippuria, yrttisuolaa ja jos tykkää nii siihen sopis hyvin myös valkosipuli). :P Suhteellise helppo eikä mee iha ikuisuuksiakaa tekemiseen.- 55
Uunissa paistettu lohifile. Sekoitan kermaviiliin sitruunapippuria, suolaa ja tilliä levitän sen fileen pälle.
Eikun paistumaan. Tarjotaan perunasoseen ja raikaan salatin kera. Sitruuna lohkot antaa lisää makua.
- Meillä nytkin
Kiva viikonloppuruoka on lihapata. Palapaistilihaa tai vastaavaa, puoli pakettia Amerikan pekonia pannulle ruskistumaan kevyesti ja sitten uunivuokaan, jonne voit laittaa myös porkkanaa, vähän lanttua, sipulia, herkkusieniä, tomiaattimurskaa tai pyrettä, punkkua tai lihalientä ja mausteita maun mukaan. Imprvisoida voi sen mukaan mitä kaapissa on. Ja sitten uuniin hautumaan 2-3 tunniksi 150-170 asteeseen.
Hommani vitsi on siinä, että voit padan valmistumista odotellessasi tehdä vaikka parin tunnin lenkin ja kun tulet kotiin, laitat perunat kiehumaan ja valmistat salaatin ja ruoka on valmista. Tästä tykkäävät kaikki lihansyöjät. - jone111
pientuloisen on vähän vaikeaa jos ei oo mitään vierailuja niin risotto keitot perunamuussi ja itse tehdyt lihapullat pizza mielikuvitus mukaan kun asioit kaupassa.k market sieltä löytyy hyviä ilmaisia vinkkejä mitä voi tehdä vaikka isommalle porukalle.kyl sokos kans jakaa vinkkejä
- m.43.1/2
sunnuntaisin helppo ruoka aamulla uuniin,kun kypsää niin sitten nauttimaanlauantaina taas jotkut paremmat ruuat ,kun on aikaa kokkailla,ja tietty noihin kuuluu alku,pää ja jälkiruoka viikoloppuisin,,,meniskö rahaa jotain 100-150 ekee pe-ma.ruokiin perheessä pääluku 3
- gorgonzolaa
m.43.1/2 kirjoitti:
sunnuntaisin helppo ruoka aamulla uuniin,kun kypsää niin sitten nauttimaanlauantaina taas jotkut paremmat ruuat ,kun on aikaa kokkailla,ja tietty noihin kuuluu alku,pää ja jälkiruoka viikoloppuisin,,,meniskö rahaa jotain 100-150 ekee pe-ma.ruokiin perheessä pääluku 3
Syön viikonlopun hapankorppuja ja erilaisia juustoja.
Ahh,
asun yksin joten hellaa ei pahemmin tarvitse kuumentaa.
- herkkuja
...vievät kielen mennessään.
Ruokaisa salaatti: hunajamarinoitua broilerin suikaletta kypsennetään pannulla. Lisätään salaattia, tuorekurkkua, tölkkimandariinia valutettuna ja paahdettuja paahtoleipäkuutioita. Sekoitetaan ja päälle valkosipuli salaatinkastiketta. Vie kielen mennessään.
Toinen: herkkusieniä ( jalka pois), sisälle valkosipuli tuorejuustoa ja sienen ympäri kietaistaan pekonia. Tikulla kiinni ja pannulle paistumaan. Hyvää :) - just joo
viikonloppuna ostin k-kaupasta pirkka-salaattia pussissa (provence-sekoitus muistaakseni), tomaattia, kurkkua, salaattijuustoa, punasipulia, savustettua merilohta, kastikkeeksi öljy-sinappi-mustapippurisoosi. Siitäpä se eines valmistuu...
- h kieli alueeta
Pakasteporon suikaleet vaan tunniksi huoneenlämpöön ja paista suikaleet voissa. Lisää vettä tai olutta niin että lihat peittyvät padassa. Lisää suolaa ja muutama pippuri.Uunin tai liedelle pataan hautumaan runsas tunti. Sillä aikaa keität kuoritut perunat ja teet muusin. Puolukkaa vaan lisukkeena ja maistuis sullekin , vai mitä?
Ei tule edes paljon tiskiä..- Aslakki!
Jäisenä pannulle!! Aina!
- Saarz
Pese perunat hyvn ja pilko pieniksi lohkoiksi. Voitele folio oliiviöljyllä ja laita perunat folioon. Mausta aromisuolalla ja runsaasti kuivattua basilikaa ja kaada vielä reilusti päälle oliiviöljyä. Nyytiksi ja uuniin 175-200 astetta 1-1,5 h.
Kylkeen pihviä tai lohta ja raikas salaatti. Nam nam, on hyvää.Tässä toiset, kehuja saaneet ja helpot perunat.
Varaa kaksi kolme ohutkuorista perunaa per henki, älä kuori niitä, vaan huuhtase lavuaarissa pölyt pois.
Levitä uunipellille leivinpaperi valmiiksi, laita uuni 220 C.
Ota pöydälle puhdas, iso muovipussi.
Leikkaa perunat veneiksi neljään osaan, laita ne siihen muovipussiin. Kaada pussiin reilusti ruokaöljyä ja lataa perään mausteita: aromisuolaa, chiliä, pippuria, paprikajauhetta, kuivaattuja yrttejä, suolaa, jne. Sulje pussin suu ja puristele pussissa perunat mausteisiksi, kaada pussin sisältö leivinpaperille, siihen uunipellille.
Uunipelti uuniin, 30min tai kunnes perunat saavat vähän väriä, tarjotaan lisukkeena tai hiukopalana esim- chilmajoneesin tai hampurilaiskastikkeen kanssa.
Ps. Huomasitko, keittiö säilyi siistinä ja tiskittömänä! ;O)
- alaston kokki
Kyllä vain käytän enempi aikaa viikonlopun sapuskointii, niinä viikonloppuina kun satun kotona olemaa. Silloin kun sattuu olee aikaa. Oon tehny mm. lihapullia, pizzaa, pannaria ja muita jälkiruokia. Kesällä ois tarkoitus grillata.
Reseptejä en nyt ulukoa muista, koska viikonloppubravuurit ovat samoja kuin arkiruat, ja ne aikaa viävät eivät ole bravuureja. Koetan kokeilla usein jotain uutta. - Lissu Pee
Pihveihin voi rullata aurajuustoa ja kokemuksesta suosittelen kiinnittämistä cocktailtikuilla mintunmakuisten hammastikkujen asemesta ;-D Riisin joukkoon herne-maissi-paprikapussi.
Slaavilaiseen pataan broileria, erivärisiä paprikoita siivuina, tomaattipyrettä ja smetanaa ja aurajuustoa (jos maistuu). - Panhandle
Viikonloppuna ruuanlaittoon menee taatusti enemmän aikaa kuin arkena, siitä yksinkertaisesta syystä, että arki-illat ovat niin täynnä ohjelmaa, ettei silloin juuri ehdi paljon kokkailla.
En ole mikään gourmet-kokki, inhoan ruualla snobbailua ja siksi laitan yksinkertaista, selkeää ruokaa. Bravuurejani ja perheen herkkuja ovat borssikeitto ja musaka, yksinkertaisia, mutta aikaavieviä herkkuja.
Nopeammin syntyy vaikkapa uunikala (esimerkiksi limetinkuorella, cashew-pähkinämurskalla ja makealla chilikastikkeella kuorrutettuna), ananaskana (broilerin rintafileitä, päälle suolaa, paprikajauhetta ja curryä ja ananastölkin liemestä, soijasta ja öljystä tehty kastike, vähän ajan päästä ananakset ja 15 viimeisen minuutin ajaksi pussillinen herne-maissi-porkkana -sekoitusta) tai kiinalainen porsaspata (possun ulkofileetä, ruskistetaan ensin, sitten kattilaan hautumaan mausteliemeen, johon laitetaan siirappia, chilijauhetta, soijaa, viinietikkaa ja vähän vettä, lopuksi lisätään sieviksi paloiksi leikattua purjoa ja pavunituja).- Panhandle
Possupataohjeesta unohtui olennainen tekijä eli sipuli, joka kuullotetaan possunpalojen (fileetä ei siis käytetä kokonaisena, vaan se tietysti viipaloidaan ensin) jälkeen pannulla.
Mikään noista ohjeista ei ole minun keksimäni, vaan olen ne vuosien aikana poiminut lähinnä aikakauslehdistä ja kauppojen mainoksista.
- erikoisherkkua
Lauantaina pitää herätä aikaisin aamulla hakemaan Lidlistä kassler-paistia 2,99/kg!
Tosi helppo valmistaa, 3 tunniksi vain uuniin ja valmista on.
Lisukkeeksi ruskeakastiketta, perunoita ja keitettyjä vihanneksia jos on muitakin syöjiä, mutta yksin syödessä on paljon mukavampi vain syödä kilon painoinen pihvi ilman pahanmakuisia perunoita ym.- on helppo
tehdä. Ensin ruskistaa pannulla lihat, jonka jälkeen lihat laitetaan pataan. Lisätään vettä sen verran, että lihat peittyvät ja joukkoon laitetaan suolaa, paloitetaan sipuli tai kaksi, kokonaisia pippuereita n. 12, laakerinlehti ja ehkä porkkanasiivuja oman maun mukaan. Keitetään perunat. Muutaman tunnin päästä on makoisa liharuoka valmis. Lisukkeina voi tarjota esim. puolukkasurvosta.
- 27v alalla ammattil.
on helppo kirjoitti:
tehdä. Ensin ruskistaa pannulla lihat, jonka jälkeen lihat laitetaan pataan. Lisätään vettä sen verran, että lihat peittyvät ja joukkoon laitetaan suolaa, paloitetaan sipuli tai kaksi, kokonaisia pippuereita n. 12, laakerinlehti ja ehkä porkkanasiivuja oman maun mukaan. Keitetään perunat. Muutaman tunnin päästä on makoisa liharuoka valmis. Lisukkeina voi tarjota esim. puolukkasurvosta.
Karjalanpaistilihoja ei koskaan ruskisteta pannulla!!! Lihat laitetaan voideltuun uunivuokaan, tilkka vettä vuoan pohjalle ja uuniin kovaan lämpöön n.20 minuutiksi. Sitten vuoka otetaan uunista (tässä vaiheessa uunin lämpötilaa lasketaan), lisätään sipulilohkot, porkkanapalaset, kokonaiset maustepippurit, laakerinlehti, suolaa ja lopuksi kuumaa vettä niin, että lihat peittyvät. Tästä alkaa se 2-3 tunnin haudutus. Loppu meneekin, kuten olit jo kertonut =)
- Jennukka89
mun vinkkejä hyviin viikonloppu- tai arkiruokiin http://skorpioninkeittiossa.blogspot.com/
- snowcake
Broilerin rinta- ja koipireisipaloja.
Ruskista valurautapadassa ne ja porkkanaviipaleita, mukaan sipulia ja mausteita. Myös hillosipuleita ja herkkusieniä.
Liemeksi punaviiniä, 6 euroa Vin Rouge du midi, suurustettuna 1/2 ruokalusikallista vehnäjauhoja ja herkkusienien liemi.
Hauduta uunissa kypsäksi. Lisäkkeenä riisi.
Helppoa ja hyvää!
Jälkiruoaksi vaikka meloni-banaani-mansikkasalaatti. Näyttää siltä että vlk porukka kasvaa kolmella ipanalla ja vielä yhdellä koiralla, joten ulkoistan
ruokinnan. Toiseen palloon kanauggetteja, kebakoita (teen itse) ja prinssinakkeja, toiseen maissia,
kesäkurpitsaa ja paahdettua paprikaa. Runsaasti salaattia ja kastikkeita juomana vastatehty raparperimehu jäillä (aikuisille kuiva valkoviini) ja tarjoilu pelaa grillipussi-kertakäyttöhaarukkamenetelmällä.
Jos sataa; samat sävelet, mutta sisällä nämä hoituu myös uunissa.
Jälkkärin saavat itse juosta jäätelöautosta, osa ruoanlaiton mukavuutta...
Vähempi menee aikaa mutta sitä sitten jää moneen muuhun kuten jättitrampalla hyppimiseen
tai sateella vintillä kortin peluuseen ja radion kuuntelemiseen :o)
Aamuseksi toastitarpeet, nämä onnistuu myös sekä-että tilanteessa; jättipaahtoleipää, emmentaalia,
keittokinkkua ja tuoretta tomaattia. Litistetään, paahdetaan ja leikataan kolmioiksi, voi syödä myös pussista
niin ei tule tiskiä ja taas meno jatkuu...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Martinan uusi poikakaveri
Sielläpä se sitten on. Instastoorissa pienissä speedoissa retkottaa uusin kulta Martinan kanssa. Oikein sydämiä laitettu2083286Suomessa helteet ylittää vasta +30 astetta.
Etelä-Euroopassa on mitattu yli +40 asteen lämpötiloja. Lähi-Idässä +50 on ylitetty useasti Lämpöennätykset rikkoutuva2391658Laita mulle viesti!!
Laita viesti mesen (Facebook) kautta. Haluan keskustella mutta sinun ehdoilla en halua häiriköidä tms. Yhä välitän sinus971513- 921409
Vanhemmalle naiselle
alkuperäiseltä kirjoittajalta. On olemassa myös se toinen joka tarkoituksella käyttää samaa otsikkoa. Ihan sama kunhan e461354Fazer perustaa 400 miljoonan suklaatehtaan Lahteen
No eipä ihme miksi ovat kolminkertaistaneen suklaalevyjensä hinnan. Nehän on alkaneet keräämään rahaa tehdasta varten.1601276Ajattelen sinua tänäkin iltana
Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin121208Ökyrikkaat Fazerit saivat 20 MILJOONAA veronmaksajien varallisuutta!
"Yle uutisoi viime viikolla, että Business Finland on myöntänyt Fazerille noin 20 miljoonaa euroa investointitukea. Faze1231039Miehelle...
Oliko kaikki mökötus sen arvoista? Ei mukavalta tuntunut, kun aloit hiljaisesti osoittaa mieltä ja kohtelit välinpitämät89942Tuntuu liian hankalalta
Lähettää sulle viesti. Tarvitsen apuasi ottaa koppi tilanteesta. Miehelle meni.55872