lidl lammaspihvit (pakaste)

lammaspihvi

Haluaisin kysyä että onko kukaan noita pihvejä syönyt ja voiko ne sulattaa huoneenlämmössä? Tyhmänä ensikertalaisena otin tänään pihvit jääkaappiin sulamaan vasta jokunen tunti sitten ja tänään niitä syödä haluaisin

14

3708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä nyt varmaan tulee myöhässä mutta paista ne semmoisina puolikohmeisina,
      mielellään valurautapannulla , kuumalla, ja oikeassa voissa.

      Jos sielu kestää niin sisuksen voi jättää heman roseeksi.

      Todennäköisesti pihvit on nyt sulaneet, mutta nou hätä, otat vaan pinnat pannulla
      (eli siis ruskistat, älä paista) ja laita ne hautumaan kerma-rosmariini seokseen.
      Suolaa maun mukaan, lihan pinnalle.

      Ne on kuule tosi hyviä, nam, tulee ihan vesi kielelle.
      Kai sulla on myös minttuhyytelöä ? Ai ei .. no lampaalle käy hyvin se kermakastike
      ja perunoita en kyllä laittaisi ensinkään vaan salaatteja, hapankaalia, ja hunajaporkkanaa.

      Bon pääsiäinen :o)

      • pihvien pihvi

        ei missään nimessä puolijäisinä pannulle, järjetön ohje - miksi ihmiset tekee tällä palstalla kiusaa toisille, jotka ihan rehellisesti kysyvät jotain;

        maustaminen vasta, kun ne ovat valmiita.

        Makukysymyksiä, mutta kyllä hapankaali sotkee makua, ei se nyt tähän yhteyteen sovi ollenkaan. Hunajaporkkana, yäk.


      • pihvien pihvi kirjoitti:

        ei missään nimessä puolijäisinä pannulle, järjetön ohje - miksi ihmiset tekee tällä palstalla kiusaa toisille, jotka ihan rehellisesti kysyvät jotain;

        maustaminen vasta, kun ne ovat valmiita.

        Makukysymyksiä, mutta kyllä hapankaali sotkee makua, ei se nyt tähän yhteyteen sovi ollenkaan. Hunajaporkkana, yäk.

        Mitä ihmeen kiusaa ?
        Näin minä olen tehnyt ja hyvää on tullut.

        Jos joku ei tykkää porkkanasta tai hapankaalista niin niitähän ei ole pakko syödä.

        Taitaa jälleen kerran kriitikkorasisti olla liikekannalla; ei tule mitään omakohtaista ohjetta
        vaan pelkkää p...aa niskaan.

        Niin että kuinkas SINÄ sitten teet lammaspihvit, ohjetta kiitos ?


      • etsintäkuulutettu

        Höpö-höpö. Ne pitää sulattaa läpisulaneiksi ja vielä antaa lämmetä huoneenlämmössä puolisen tuntia ennen paistamista,

        todella upea tuote!


      • kokki5kokkki6

        Myöhässä tulee tämäkin vastaus sulle.

        Jos et tiedä ruoanlaitosta mitään niin älä kirjoita.

        Pakastettua lihaa kun ei pistetä todellakaan "semmoisina puolikohmeisina" pastumaan.

        Pakasteliha sulatetaan ekaksi jääkaapissa ja kun se on kokonaan sulanut niin sen jälkeen liha otetaan huoneen lämpöön ja annetaan olla n. pari tuntia ennen valmistamista. Sen lihan pitää olla lähelle sitä huoneen lämpöä kun sitä aletaan leikkaamaan ja valmistamaan.


    • joko teit?

      yön yli tai kahden yön yli, ihan mielettömän hyvä tuote, kuten ne naudan pihvitkin Etelä-Amerikasta - ja joku vielä kehtasi esittää, ettei Suomeen saisi tuoda lihaa ulkomailta. - Suosittelen sulattamaan hitaasti ja rauhallisesti. - Mikä ettet sulata huoneenlämmössäkin, mutta mieluummin jääkaapissa.

      tänään niitä syödä haluaisin
      ->
      haluaisin syödä niitä tänään


      Mistä tuollainen omituinen sanajärjestys? Melkein en ymmärtänyt, mitä kysyt.

      • heilhitler

        sanajärjestys.
        jos osaat saksaa niin siinä esim verbi viimeiseksi laitetaan.

        oliko muuta valitettavaa.

        Etelä-sanaa (Etelä-Amerikka) ei sitten muuten kirjoiteta isolla.


      • sanaseppo2
        heilhitler kirjoitti:

        sanajärjestys.
        jos osaat saksaa niin siinä esim verbi viimeiseksi laitetaan.

        oliko muuta valitettavaa.

        Etelä-sanaa (Etelä-Amerikka) ei sitten muuten kirjoiteta isolla.

        Jos tarkkoja ollaan, niin kyllä Etelä-Amerikan alku kirjoitetaan isolla. Tässä vähän faktaa:

        Myös nimeen liittyvä yhdyssanan tai sanaliiton alkuosamäärite kirjoitetaan isolla, jos se rajaa maantieteellisesti jonkin osan perusosan tarkoittamasta alueesta (Järvi-Suomi, Latinalainen Amerikka).


      • Sheepfillet
        sanaseppo2 kirjoitti:

        Jos tarkkoja ollaan, niin kyllä Etelä-Amerikan alku kirjoitetaan isolla. Tässä vähän faktaa:

        Myös nimeen liittyvä yhdyssanan tai sanaliiton alkuosamäärite kirjoitetaan isolla, jos se rajaa maantieteellisesti jonkin osan perusosan tarkoittamasta alueesta (Järvi-Suomi, Latinalainen Amerikka).

        Taittaa tuo seppo olla peräkamarin poikia niin kuin muutkin järvisuomalaiset.


    • lammas44

      mielenkiintoisia vastauksia..

      tein ton ekaa kertaa pannulla ku otin lampaan sulamaan vuorokautta aikaisemmin, mutta en siltikään saanut siitä hyvää.. tiedä sitten että oliko se liian kauan pannulla.. mulla on vielä yks paketti jäljellä ja ajattelin nyt onnistua..

      ne pihvit vasta hyviä olikin!

      • lammas44

        uunissa onnistu heti!! about 200 astetta ja 20minsaa ja vettä pikkasen kipon pohjalle


      • on tiukkaa nyt
        lammas44 kirjoitti:

        uunissa onnistu heti!! about 200 astetta ja 20minsaa ja vettä pikkasen kipon pohjalle

        Eikö siinä ole valmistusohjetta kyljessä? uunia ja hellaa varten erikseen. Mikroaaltouuni voidaan nyt unohtaa,


      • epätavall. epäilty
        lammas44 kirjoitti:

        uunissa onnistu heti!! about 200 astetta ja 20minsaa ja vettä pikkasen kipon pohjalle

        Vettä ja ilman kantta? Vai ilman vettä ja kannelliseen uunivuokaan?

        Yleensä kannattaa lämmittää uuni 300 asteeseen ja laskea siinä vaiheessa paistolämpötilaan, kun laittaa lihat uuniin. Pitää ne nesteet sisällä.

        Tai miten olisi: pikainen pinnan ruskistus paistinpannulla, sulkee pinnat, jotta nesteet pysyvät sisällä, ja sitten uuniin?


      • syljen DNA
        lammas44 kirjoitti:

        uunissa onnistu heti!! about 200 astetta ja 20minsaa ja vettä pikkasen kipon pohjalle

        Naudan pihvit - samalla menetelmällä?

        Ne kappaleet on muuten aika erilaisia. Toisen littanoita, toiset aika kulmikkaan neliömäisiä kimpaleita. Joten ne erottaa hyvin, vaikka ne paistaisi

        kasarissa yhtä aikaa.

        Kasari hellalla ja lasikansi = aika lyömätön yhdistelmä ja valmistustapa, kunhan jaksaa hauduttaa tarpeeksi pinnan ruskistamisen jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et siis vieläkään

      Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k
      Ikävä
      51
      2304
    2. Hyvä että lähdit siitä

      Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖
      Ikävä
      27
      1274
    3. Aavistatko että moni tietää

      Vai ollaanko hyvin vedätetty pokerinaamalla. No kun vähiten odotat niin yllätämme sinut
      Ikävä
      86
      1068
    4. Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa

      Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt
      Maailman menoa
      55
      992
    5. Olisitko mies valmis?

      Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me
      Ikävä
      145
      939
    6. Yritin saada

      Vastauksia mutta et voinut olla rehellinen ja kaiken kannoin yksin. Halusin kovasti ymmärtää mutta en voi enää ymmärtää.
      Ikävä
      11
      924
    7. Onko vielä

      mahdollista nähdä?
      Rakkaus ja rakastaminen
      68
      893
    8. Kronikat..

      Mikä hele… on tää yks kronikat mikä suoltaa facessa kaikkea julkaisua ja AINA samoista firmoista imatralla??? Eikö ne mu
      Imatra
      10
      823
    9. vieläkin sanoa voin...

      💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos
      Ikävä
      22
      813
    10. Täällä istun ja mietin

      Miten paljon haluaisin katsoa sinua juuri niin kuin haluaisin katsoa sinua. Rakastavin silmin. Näkisit vihdoin senkin pu
      Ikävä
      50
      786
    Aihe