Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pohja kypsä mutta juusto

paloi!

Yritin tehdä pannupitsaa, ei onnistunut. Aluksi juusto oli OK mutta pohja raaka, sitten pohja kypsä mutta juusto paloi! Pitääkö ensin laittaa pelkkä pohja vaikka 10 minuutiksi uuniin, ottaa pois, latoa täytteet, juusto päällimmäiseksi, ja sitten toinen 10 minuuttia?!

6

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uunin

      lämpötilaa ( PS: pannupitsan pohjataikina EI ole saman kun "tavallisessa")

      • ajateltu

        Pannupizzan pohja on pullataikinaa. Alkupperäisessä pizzassa on pizzapohja.


      • paloi!

        Laitoin kaksinkertaisen normaalin pitsapohjan. Miten muka pannupitsapohja eroaa tavallisesta? Mikä on muuten parasta juustoa, minä käytä mietoa emmentalia, siinä on makua.


      • taikinaa pukkaa
        paloi! kirjoitti:

        Laitoin kaksinkertaisen normaalin pitsapohjan. Miten muka pannupitsapohja eroaa tavallisesta? Mikä on muuten parasta juustoa, minä käytä mietoa emmentalia, siinä on makua.

        Harmi kun en nyt muista tarkkoja määriä, mutta

        durumvehnää
        suolaa
        SOKERIA
        hiivaa
        vettä

        VAIVATAAN HYVIN ja kohotetaan vielä paremmin

        PAISTAMINEN - uunipannulle REILUSTI öljyä - siitä se vähän munkki/pullamainen rakenne/maku.
        Paistetaan 200 -210 asteessa n. 20 min.

        Emmental tai jotkut seokset on ihan hyviä juustoja ( oltermanni esim on KAMALAA)


      • Nimimerkkkkkki
        paloi! kirjoitti:

        Laitoin kaksinkertaisen normaalin pitsapohjan. Miten muka pannupitsapohja eroaa tavallisesta? Mikä on muuten parasta juustoa, minä käytä mietoa emmentalia, siinä on makua.

        Sanoisin juustojen kanssa makuasia mutta suosittelen omaan makuuni (kun en tarkkaan tiedä tiettyjen salaisuutta oletan että se on osin jo kiviuunikin). mustaieimaista valiota sinileimaiseen sekoitettuna vähän kuin mausteen tapaan.


      • tryben
        paloi! kirjoitti:

        Laitoin kaksinkertaisen normaalin pitsapohjan. Miten muka pannupitsapohja eroaa tavallisesta? Mikä on muuten parasta juustoa, minä käytä mietoa emmentalia, siinä on makua.

        Pohja ei eroa mitenkään tavallisesta pohjasta. laita folio pizzan päälle kun täyte on hyvännäköinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe