Paras Grillimakkara

Makkaramies

Mikä olisi nykyään paras grillimakkara. Laatu tuntuu nykyään kovasti vaihtelevan. Kaikista surkein makkara on mielestäin Rahtipalvin grilimakkarat ja muutoinkin tuotteet ovat ala-arvoisia, rasvaisia ja kumimaisia, en suosittele ostamaan. Siis hyviä grillimakkaroita, joita kannattaisi ostaa.

17

1959

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Metrilenkki unholaan
      • Sotis.

        En ole juuri lainkaan makkaran ystävä, mutta, mieluiten syön juuri Bratwurstia tai Krakovaa. Siinä voi samalla muistella lämmöllä mukavia Saksan reissuja. Tuli eräskin Bratwursti ostettua katukioskeista; tämä näytti olevan yksi turistien suosikkihuveista - takuuvarma lounas halvalla - ja sitten seuraavalle terassille...


    • muuttolintu43

      tiätysti! Olemme juuri muuttaneet Kanarialle ja löysimme Mercadonasta (ei turistikauppa, vaan normaali iso supermarketti ) mustaa makkaraa. Löyty vielä puolukkahilloa, niin oli onneni taatu. Se musta makkara oli ihan samannäköinen ja makuinen kuin Tampereella, mutta Kanarian versiossa oli pähkinöitä vähän seassa, mikä ei haitannut.

    • grillaaja

      Itte oon tykästynyt kovin Lidlin Kartanon Grillimakkaraan. Joka tosin tällä hetkellä lakon takia on varmaan joka Lidlistä loppu. Ainakaan täällä Tampereella sitä ei kahdessa Lidlissä, jossa yleensä käyn, ole lakon aikana ollut.
      Mutta ehdottomasti mielestäni parasta.. Muuta en nykyää ostakaan enää, paitsi nyt kun on pakko kun sitä ei ole saatavilla.

      Mutta: Halpaa ja Hyvää.

      • makkaraa

        Lidlin bratwursti (ne normaalin grillimakkaran muotoiset joita on 6 paketissa) ovat parhaita lihamakkaroita. Niihin verrattuna wilhelmit ja kabanossit maistuvat ihan vesi-jauhomössöltä. Bratwurstit pitää vain kypsentää huolellisesti.


      • fistnships

        tuotteet ovat suomalaisia ja "Kartanon" on Lidlin oma markkinointinimi noille. Valmistajan nimi saattaa löytyä tuoteselosteesta tai sitten valmistajan koodi on sellaisen ovaalin sisällä. Tuon koodin tarkoittaman firman löytää hakemalla netistä tai vertaamalla muihin vastaaviin tuotteisiin.


    • makkaraa nam

      Makkarat ovat suosikkejani. Tosin välillä haluan myös syödä ihan vaan "jauho" makkaraa kuten Atrian Hiillosmakkara tai Portin OK grillimakkara. Viime aikoin on tullut grillailtua myös ryynimakkaroita.

      • makkaraaa on

        monet suomalaiset makkarat on alkaneet haisemaan kanalle. Löyhkä jää suuhun, hyi. Käristemakkara on ehkä paras suomalainen käyrä.


    • Vekuttimentos

      OK Grillimakkara on paras!

    • Maaliskuun Idus

      Asetun myös noiden Bratwurstien kannalle. Myös ryynärit on välillä hyviä.

      • näin on näreet

        pidä mennä syömään. Esim. Atrian tuotteissa on sitä natriumglutamaattia, joka hormonihiiretkin lihottaa. Kerran erehdyin syömään nakkisoppaa ja kolme kiloa tuli lisäpainoa kohonneesta verenpaineesta puhumattakaan. Monet saavat aineesta muitakin oireita, esim. päänsärky ja kivulias ripulointi, astmaoireet sun muut. Silti uutisissa vaan kerrotaan, että helle tappoi, vaikka makkaran osuus oli merkittävämpi.


      • ei hyvä niin
        näin on näreet kirjoitti:

        pidä mennä syömään. Esim. Atrian tuotteissa on sitä natriumglutamaattia, joka hormonihiiretkin lihottaa. Kerran erehdyin syömään nakkisoppaa ja kolme kiloa tuli lisäpainoa kohonneesta verenpaineesta puhumattakaan. Monet saavat aineesta muitakin oireita, esim. päänsärky ja kivulias ripulointi, astmaoireet sun muut. Silti uutisissa vaan kerrotaan, että helle tappoi, vaikka makkaran osuus oli merkittävämpi.

        sitoo nestettä lihaan ja muuhun jauhomoskaan, sillä saadaan painoa kivasti lisää myös elävään lihaan. saa viikon hikoilla ennen kuin paino taas tasaantui moskaruuan jälkeen.


    • Retkuilija

      on hyvä rillimakkara.

    • Lihansyöjä

      Ehdottomasti parhaat makkarat saa Lidlistä, lihaakin on prosentuaalisesti eniten ja makukin kohdallaan. Saisi suomalainen makkarateollisuus opetella telemään IHAN oikeitakin makkaroita yökköpötkylöiden sijaan.

      • Possua parilalle

        Lihan määrä ei takaa makkaraan hyvää makua.
        Jos lihaa haluaa, kannattaa ostaa ihan possua...


    • NagaMies

      HELSINKIWURSTI AURAJUUSTOLLA ON MAAILMAN PARAS GRILLIMAKKARA

    • mehevä muheva

      Ihan tavallinen hiillosmakkara hyvin kypsennettynä, niin että kuori poksahtaa ja on sisltäkin lämmin.
      Sen pari kertaa kesässä tanssilavan kupeessa kun maggaran syö niin
      ei kuole mihinkään kolesterooliin, saa olla kuuma, mehevä ja hieman rasvainen.
      Ja reilusti sinappia kylkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10792
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      208
      2882
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1686
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1536
    Aihe