Vieraat toivat tuliaisiksi sellaisen yksiluisen ison poronpaistin, lienee jotain reittä. Nyt siitä pitäisi tehdä jotain ruokaa. Mieluusti ottaisin sen luun pois, mahtuisi paremmin liha uuniin ja pieneen jääkaappiin.
Vinkkejä, mitä siitä kannattaa tehdä??
Nimimerkki: olen tehnyt aiemmin vain poronkäristystä
Poroa; Crudo auta!
12
1050
Vastaukset
- Ihmettelejiä.......
oikein häipyi?
- Entinen palstalainen
on ilmoitettu ylläpidolle! Voi kun tämä palsta palautuisi entiselleen, mutta sinä tätä pidät sairaassa otteessasi!
Entinen palstalainen kirjoitti:
on ilmoitettu ylläpidolle! Voi kun tämä palsta palautuisi entiselleen, mutta sinä tätä pidät sairaassa otteessasi!
Sinä ja moni muu kateellinen.
Jos joku osaa tehdä jotain hyvin- kuten Crudo ruokaa- niin on se vaan heti kamala
uhka kaikille muille. Mitä ihmettä varten pitää notkua tällä palstalla jos ei ole
muuta sanottavaa kun pelkkä nälviminen ja v..uilu ?
Tässäkö se on sitten elämän sisältö ?
Teillä teponhännännostajilla ei oikeasti ole mitään asiaa, teitä räksyttävia
rakkikoiria ei jaksa kukaan ottaa edes tosissaan.
Niin että , ennenkuin teette itsestänne vielä naurettavampia
joko suut suppuun tai toiselle palstalle, täällä tehdään ruokaa.
Sen poron laittaisin savustuspussiin ja uuniin kypsymään.
Tai tälleen kesäaikana savustuspönttöön pihalle.
Kypsästä savuporosta tulee mahtava keitto, kermainen sellainen,
ja koskenlaskijalla "terästettynä" vielä parempi.
Ohjetta löytyy googlettamalla, bon apetit !- porotus
porkkanapää kirjoitti:
Sinä ja moni muu kateellinen.
Jos joku osaa tehdä jotain hyvin- kuten Crudo ruokaa- niin on se vaan heti kamala
uhka kaikille muille. Mitä ihmettä varten pitää notkua tällä palstalla jos ei ole
muuta sanottavaa kun pelkkä nälviminen ja v..uilu ?
Tässäkö se on sitten elämän sisältö ?
Teillä teponhännännostajilla ei oikeasti ole mitään asiaa, teitä räksyttävia
rakkikoiria ei jaksa kukaan ottaa edes tosissaan.
Niin että , ennenkuin teette itsestänne vielä naurettavampia
joko suut suppuun tai toiselle palstalle, täällä tehdään ruokaa.
Sen poron laittaisin savustuspussiin ja uuniin kypsymään.
Tai tälleen kesäaikana savustuspönttöön pihalle.
Kypsästä savuporosta tulee mahtava keitto, kermainen sellainen,
ja koskenlaskijalla "terästettynä" vielä parempi.
Ohjetta löytyy googlettamalla, bon apetit !Porosta tehtiin itse asiassa kahta erilaista ruokaa. Ensin irroteltiin lihat luista. Joukossa oli todella hyvää filettä, joka paistettiin pihveiksi kahdella eri tavalla. Sokkokokin innoittamana toiset pihvit käärittiin pekoniin, paistettiin pannulla pinta ja pistettiin uuniin. Loput pihvit ihan normaalisti pihviksi pannulla. Kastikkeeksi keittelin punaviinipojaisen kastikkeen..
Lopuista lihapaloista tuli uunissa pataa, ihat kuutioiksi ja sekaan vihanneksia ja yrttejä.
Molemmilla tavoilla tuli hyvää!
Savustettu poro on todella hyvää. Valitettavasti ei näin kerrortalo-olosuhteissa ole mahdollisuuksia savustuspönttöön. - Vanha kokki
porotus kirjoitti:
Porosta tehtiin itse asiassa kahta erilaista ruokaa. Ensin irroteltiin lihat luista. Joukossa oli todella hyvää filettä, joka paistettiin pihveiksi kahdella eri tavalla. Sokkokokin innoittamana toiset pihvit käärittiin pekoniin, paistettiin pannulla pinta ja pistettiin uuniin. Loput pihvit ihan normaalisti pihviksi pannulla. Kastikkeeksi keittelin punaviinipojaisen kastikkeen..
Lopuista lihapaloista tuli uunissa pataa, ihat kuutioiksi ja sekaan vihanneksia ja yrttejä.
Molemmilla tavoilla tuli hyvää!
Savustettu poro on todella hyvää. Valitettavasti ei näin kerrortalo-olosuhteissa ole mahdollisuuksia savustuspönttöön.Sillä porolla josta ruokasi valmistit. Enpä ole ennen tavannut moista sarvekasta jolla olisi reidessä filettä. Kaikkea se tsernobyl teetti!
- lihaporo
Vanha kokki kirjoitti:
Sillä porolla josta ruokasi valmistit. Enpä ole ennen tavannut moista sarvekasta jolla olisi reidessä filettä. Kaikkea se tsernobyl teetti!
Tepon provohan tämä tarina oli. Siitä tuo poron anatomian tuntemattomuus.
Tässä odottelemme kaikki vesi kielellä tepon innoreseptiä. Oletko unohtanut oman kysymyksesi? Ilmeisesti tiedät silloin vastauksenkin.
- ......
crudo kirjoitti:
Tässä odottelemme kaikki vesi kielellä tepon innoreseptiä. Oletko unohtanut oman kysymyksesi? Ilmeisesti tiedät silloin vastauksenkin.
Sitä vastausta saamme odottaa!
- mummo illalla
Teppo, teppo.. nyt on tilaisuus näyttää kyntes tai lakkaan ihailemasta sinua oitis.
- iloinen mummu
netissä pyörivät, kiva teppo kun olet noin viriili, mutta kerrohan jos bongaan tuos aamuhämäris rusakon ja ajattelen senkin elämää että jos ei auton alle niin sitten isomman elävän suuhun, mutta mitäs siitä valmistaisin vai miten sitten fasaania, onko eroa kuinka lopetus on tapahtunut useinkin vissiin vahinko mutta sopiikos syödä, periaatteessa hyvää lihaa mutta vissiin ei kovasti terveellistä..mitä tuumaat?
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1162966Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302415Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen252384Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631082016- 1141660
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1711368Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2881208Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2551076- 801054
- 711044