Suurin osa meistä kyseisen leivän ystävistä erottelee palat ennen paahtamista. Miksi? Lukuisten kokeilujen jälkeen voin todeta, että kolme päivää vanhakin ruispala saa tuoreutensa takaisin kun sen vain laittaa kokonaisena (erottelemattomana) paahtimeen! Sisälmyksestä tulee höyryävän tuore. Kokeilkaas!
http://www.facebook.com/group.php?gid=122741421085697&ref=mf
Paahdan ruisleipäni erottelemattomina!
rekiaa
1
773
Vastaukset
- Ulkomaalainen1
Nain meilla tehdaan, koska ruispalat on pakkasessa (asutaan ulkomailla). Toimii!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k532434Hyvä että lähdit siitä
Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖291817Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa
Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt731511Olisitko mies valmis?
Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me2661420- 1381230
Yritin saada
Vastauksia mutta et voinut olla rehellinen ja kaiken kannoin yksin. Halusin kovasti ymmärtää mutta en voi enää ymmärtää.13990Kronikat..
Mikä hele… on tää yks kronikat mikä suoltaa facessa kaikkea julkaisua ja AINA samoista firmoista imatralla??? Eikö ne mu11983vieläkin sanoa voin...
💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos23978- 65965
- 68953