Aihe

Punkkia tarvitaan nykypäivänä?

että tällasta

Rupesinpahan vaan pohtimaan, sanokaahan mitä olette mieltä.

Minusta tuntuu, että nyky-yhteiskunta/nuoriso tarvitsee punkkia. Se tulee vielä heräämään henkiin, vaikka kuollut olisikin, sillä pohditaanpa, mistä punk juontaa juurensa...

Käsitys siitä, että helvetti, mähän en teekään enempää rahaa kuin mun vanhemmat, mun elämästä tulee samanlaista alennuskoreilla shoppailua ja limsapullojen palauttelua, on tarpeellinen. Elintaso Suomessakaan ei enää kauaa tule kohoamaan - hyvinvointiyhteiskunta on tiensä lopussa. Jos meidän pikku eläkepommimme posahtaa, eurokriisi leviää epsanjasta ja muista hola-maista tänne pohjoiseen ja sosiaaliavustukset kuolla kupsahtavat, ei jää muuta vaihtoehtoa kuin tajuta, missä paskassa sitä uidaan.

Lisäksi nykymaailma syöttää aivopesevää paskaa sellaisella syötöllä, että kun ruvetaan pohtimaan, kuinka suuri osa nykyajan nuorista todella ajattelee omilla aivoillaan, päästään melko pieniin prosentteihin. Punkhan on juuri sitä, maailman käsittämistä, huomion keskittymistä siihen, että tämä maailma ei olekaan jumaliste kunnossa. Punk on tiedostomista ja vastustamista. Omaa ajattelukykyä. Eikö vain.

Ja nyt puhun punkaatteesta, en näistä luojan tähden kuinka sääliä herättävistä wannabemuotipunkkareista, joista hakaneula korvassa ja Backstreetiltä ostetut seittemänkympin ruutupökät tekevät punkkarin ja Good Charlotte punkein bändi koskaan. Meinaan niitä, joiden ajatusmaailmaan mahtuu tätä brittien anarkia-asennetta sotkettuna vähän syvällisempään jenkkimeininkiin.

Sellaista minä povaan, että punk nousee ja rankasti tulevaisuudessa. Jos ei nouse, säälin niitä nuoria, jotka elävät median luomassa hötössä ja heräävät vuosien päästä siihen että perkele, minua on sumutettu. Punk on keino herätä, epäilen. Vai lienenkö nyt vähän liikaa tunnelissa jotta voisin ajatella selvästi, voipi olla tuokin tämän kirjoituksen synnyttäjä. 8)

4

268

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • irmeli sanoo

   No milloin se nousee, ja milloin minä saan oman pikku punkkibändin?

   Harvaa kiinnostaa, vaikka tarvetta olisi.

  • ...................

   nokyl toi asiaa oli. Ja ihan vaan tavallaan olis kiva et se vähä nousiski.. Ei noit mistää mitää tajumattomia pellejäkää kyllä jaksa..

   Mut asiasta vähä toisee,miks täälläki hoetaa et se ulkonäkö ei tee punkkaria.. Mut miks sitte jos nyt vaikka esim. mä oon ulkona en niin huomiota herättävän näkösenä,nii ja JOS sattuu tulemaan joku keesipää vastaan (jotka ite liikkuu niitte lissujen kaa) nii se kahtoo nii sen näkösenä et voi vittu.. mut sitte jos mulla on joku ramonesin paita päällä ja sattuu hiuksetki olemaa pystyssä nii joha sitä katotaanki iha eri tavalla..
   En nyt tarkota sitä ettäkö jotenki hakisin huomiota tai tms,mutta ihmetyttää vaan,et minkä vitu takia kaikki evää jonku vaatekysymyksen,mut sit kumminki oikeesti välittää niistä niin paljon?

   • fdhfghjdgh

    Punk on kyllä mahtavaa musaa!


   • GGG ALLIN
    fdhfghjdgh kirjoitti:

    Punk on kyllä mahtavaa musaa!

    niinkuin mikko alatalokin


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   451
   5466
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   4745
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   84
   4540
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   3689
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   3031