Mistä ruuasta tulee Arsenikki

Pottujen kasvattaja

Noin 35v hyväkuntoinen mies testautti hivenainepitoisuutensa ja lääkäri totesi, ettei koskaan ole nähnyt näin korkeaa arsenikkitasoa, kun mitkään mittarit ei riittäneet?
Myös elohopea oli huipussaan, samoin rikki, ym, ym..

Syö päivittäin eri ravintoloissa! Lapsena 0-3v söi paljon Suomenlahdesta pyydettyä kalaa muun perheen tavoin, sitten kotona tehtyä luomua ja leivätkin paitettiin itse(ruisleivät). Mies on hyväkuntoinen, mutta mistä moiset myrkyt! Niin ravintolat on nykyään noita ednisiä paljolti, eihän niitä muita paljon ole...

15

3617

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhoja pitsejä

      Onko välit vaimon kanssa kunnossa?

      • Potun kasvattaja

        Kyllä yhden kanssa päätyi eroon, joka jo yritti saada sairaan papereita, ettei pysty hallitsemaan omaisuuttaan?
        Taisi niitä olla kaksikin sellaista!
        Myrkyn pitäisi poistua ihmisestä muutamassa viikossa, ellei kuole..


      • Anonyymi

        "Onko välit vaimon kanssa kunnossa?"

        Tuokin oli hyvä kysymys, näin 80 on nähnyt paljon.
        ollesani 10-12v, 13 v muutettiin siitä pois, naapurin mamma oli laittanut miehensä ruokiin astianpesuainetta , ties kuinka monta vuotta ja kuolemassa sitten tutkittiin.
        Paljoa en muista, tai tiedä, mamma kyllä lähti vankilaan.


    • fghfghgfhfgh

      Sä vissiin teet jotain metallialan töitä tms. mistä sä saat noi myrkyt elimistöös?

      • Potun kasvattaja

        Liikenteessä paljon ja ulkoruokinnassa! Ruoka on mitä ne edniset tarjoaa ahkeralle pitkän päivän tekijälle?


    • taitaa olla

      pelkkä provokaatio.

      Ja surkea - ns. maahanmuuttokriitikon eli rasistiluuserin - yritelmä provosoida.

      "Niin ravintolat on nykyään noita ednisiä paljolti"

      Ednisiä? He, he - tuo kertoo paljaon avauksen kirjoittajasta!

    • kookook

      arsenikki eli nykyään arseeni. Alkuaine. Vedessä paljon varsinkin hämeessä mutta myös muualla pilaa porakaivoja. Elohopeaa tulee kun syö suomenlahden kaloja tai järvikaloja. Siksihän niissä on se raja että vaan kaks kertaa viikossa. Tosin ehkä siltä lääkäriltä tai ravitsemusterapeutilta kannattaisi kysellä eikä täällä.

    • jeps

      Oluesta.

    • Anonyymi

      "Edniset" ruuat sisältävät paljon riisiä lisukkeena ,niissähän on hyvinkin paljon arsenikkia ,tulisiko sieltä ?

    • Anonyymi

      Riisi taitaa olla pahin arseenin lähde.

    • Anonyymi

      Aloittaja on arsedicki.

    • Anonyymi

      "Riisi kerää arseenia
      Epäorgaanista arseenia kerääntyy erityisen paljon riisin. Syynä on ennen kaikkea se, että riisi on luonnostaan viljelylajike, joka kerää itseensä arseenia maaperästä. Jos riisiä viljellään saastuneessa ympäristössä tai kastellaan saastuneella vedellä, riisin arseenin määrä kasvaa entisestään.20.2.2017"

      VIELÄ OMAA TEKSTIÄ.
      Riisiä pitää liottaa 2-3 vedessä yli 12 tuntia, jotta osa poistuu. Vaikka myyjät kertoo että ei tarvitse liottaa, se tietojeni mukaan on vain myynninedistämislause.
      Toki jokin turvallisempi lajike on olemassa, jos se kasvaa oikeassa maaperässä ja oikealla lannoitteella. Mutta sen harvinaisuus tekee siitä kalliimman. Lisäksi kuka tietää todellisen alkuperän, täällä kaukana suomessa. Ei suuri hinta takaa laatua.

      Olen kuullut myös sanottavan että jos syö riisiä hyvin paljon, menettää näkönsä. Se ei korjaannu vaikka lopettaa riisin syönnin, mutta se tulee vain hyvin köyhille jotka syövät riisiä jatkuvasti.

      https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/tutkija-yleisin-valmistustapa-voi-olla-vaarallinen-nain-riisille-pitaa-tehda-ennen-keittamista/6347182
      Yleinen riisinkeittotapa voikin olla haitaksi terveydelle, varoittavat tutkijat.

      Riisi on vain lisäkeruoka muun ohessa, jota ei syödä joka päivä.

      Turvallisin vaihtoehto on kuitenkin liottaa riisi yön yli ennen keittämistä. Tällä keinolla myrkyn määrä vähenee riisissä peräti 80 prosentilla verrattuna keittotapaan, jossa liottamaton riisi keitetään kattilassa, johon on lisätty kaksi osaa vettä ja yksi osa riisiä.

    • Anonyymi

      Tupakassa on ainakin 100 myrkkyä, joiden puoliintumisaika on alkaen 50 vuotta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      66
      3402
    2. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      46
      3222
    3. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      127
      2850
    4. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      46
      2579
    5. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      31
      1973
    6. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      27
      1860
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1646
    8. Mihin hävisi

      Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä
      Iisalmi
      87
      1525
    9. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      39
      1340
    10. Et siis vieläkään

      Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k
      Ikävä
      39
      1321
    Aihe