huh

apua......

ja taas yks läheltäpiti tilanne 3v tytön kans,koko ikänsä kakonut ja saanut millon mitäkin ruokaa kurkkuunsa. jogurtit ja muut ovat ainoat mitkä ei jää kurkkuun,mutta kaikki karkeat. kamalaa kun ei voi antaa edes pientä leivänpalaa kun jää kurkkuun..mikähän neuvoksi,pikkukakkonen tulossa,toivottavasti ei ole samanlainen sihtikurkku.

5

509

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,

      joku rakenteellinen vika? Kai se ainakin on poissuljettu..

      • huhhhuhhhhh..

        mitään tutkittu,neuvolassa vaan sanotaan että kyllä se ajan myötä oppii,en vaan haluaisi siihen päivään asti odottaa jos jotain tosissaan olis tehtävis.. joskus eräs lääkäri sanoi että on voinut jäädä trauma synnytyksestä-sydänäänet laski ja hätäsektioon jouduin,että tulee paniikki kun ruokaa jää kurkkuun,mutta liekö sekin valelääkärin puhetta :D


    • tiipataapa

      Meillä oli perheessä pojalla kasvanut kita- ja nielurisat yhteen. Ruoalle oli jäänyt ihan pikkuinen kolo vain, eikä lapsi pystynyt syömään muuta kuin jogurttia ja spagettia. Lääkärit sanoivat, että lapsella on _anoreksia_ ja pitäisi laittaa psykiatrille. Poika oli todella laiha ja paino monta vuotta saman verran, vaikka pituutta kasvoi koko ajan.

      Pojan ollessa 6v hän sairastui ja lääkäri katsoi kurkkuun. Lääkäri oli säikähtänyt ja sanonut, että on suorastaan ihme, että lapsi yleensä on hengissä. Kitarisat poistettiin mahdollisimman nopeasti ja leikkauksen jälkeen lapsi pystyi syömään normaalisti normaalia ruokaa. Eli tälle tapaukselle oli onnellinen loppu :) Surullista oli vain se, kuinka monta kertaa lapsen suuhun yleensä katsotaan lääkärissä ja kun kyseessä oli niinkin ilmiselvä vika, miksei kukaan aiemmin sanonut mitään?

      Minulla on nyt pikkuinen poika, jolla oli pienenä myös vaikeuksia karkeiden ruokien kanssa. Leipää, kurkkua, banaania, mitä vielä olen saanut kaivaa suusta ulos ja monta kertaa on saanut säikähtää. Lapsi on nyt parivuotias ja "tapa" on suurimmaksi osaksi mennyt jo ohi. Kiinnitin erityisesti huomiota siihen, että kun kävimme yksityisellä korvatulehduskierteen takia, lääkäri katsoi, että kitarisat ovat kunnossa.

      Sinuna, jos lapsi ei tosiaan pysty mitään karkeaa syömään, kävisin näyttämässä lääkärille. Kannattaa pyytää erikseen, että sinne kurkkuun katsotaan.

      • .......-......-...

        vähän liioittelin,kyllähän lapsi karkeaa pystyy syömään,mutta toisinaan on päiviä että kaikki meinaa juuttua kurkkuun,kun vuotta nuorempi serkkulapsi voi laittaa vaikka koko leivän suuhun eikä tapahdu mitään.. mutta voisihan sitä käydä lääkärissä tarkastamassa kitarisat että on ok,ei tarvi sitten sitä miettiä.


    • svdvssd

      ettei vaan lapsi "pelkäisi tai vierastaisi" välillä sen karkeemman ruuan syöntiä? ei siis uskalla nielaista kunnolla sitä ruokaa vaan se jää kurkkuun? tää nyt tuli vaan mieleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe