Syömistä syömisen perään

Toivoton__

En tiedä mistä aloittaa mutta aloitampa nyt jostakin. Mulla on siis ahmimishäiriö, jota en millään saa kuriin. Yhessä vaiheessa oli parempi kausi meneillään ja sain noin kymmenisen kiloa pudotettua, mutta sitten syömishäiriö sai taas otteensa ja kilot tuli takasi.

Nyt tilanne on tää :

Saatan päivällä rynnätä hirveässä ahmimishalussa kaupunkiin, ostaa itelleni muutaman kokonaisen subin ja pari annosta kiinalaista/intialaista/tms. Pidän huolen etten ikinä osta yhdestä paikasta enempää kuin kaksi annosta etten herätä tarjoilijoitten huomiota tai jotai siihe suuntaan. Otan mukaan ison laukun et ruokaa mahtus enemmä mukaa. Kotona sit syön niin paljo ku maha vetää eli yleensä ainaki ne subit ja yhen ravintola-annoksen. joskus tekee mieli makeeta, niin meen johonki kauppaan jos on karkkei ja ostan itelleni sellase normikokosen karkkipussin ja sit sen jälkeen meen saman ketjun toiseen liikkeeseen ja ostan sieltä saman kokosen pussukan. Sit saatan myös ostaa monta litraa jätskiä, ja sitte meen kotia ja syön niin paljon ku kupuun mahtuu.

Ennen toi homma oli viikottaista mut nyt siit on tullu melkee jokapäiväst. En pysty taistelemaan ahmimishimoo vastaan ku se tulee nii voimakkaana ja kokonasvaltasena. Oon yrittäny syödä jotain ns. ”turvaruokia” joita sais vetää paljonki enne ku niist kasaantuu hirvee määrä kaloreit mut se ei onnistu.

Käyn terapeutilla säännöllisesti muiden vakavien mt-ongelmien takia mut jostaki syyst en yksinkertasesti kehtaa kertoa tästä ahmimisesta. Ihan ku siinä menettäsin kaikki itsetuntoni rippeet ku syöminen on ollu suurinpiirtei ainoa asia joka mun elämässä on ollut kunnossa. No nytpä ei sekää oo kunnossa. En kehtaa enää myöntää että ongelmia on enemmän koska siitä alkaisi hirveä ruokapäiväkirjojen ynnä muun pitäminen ja sitten joutuisin kohtaamaan sen tosiasian että kuinka paljon pahimpien kohtauksien aikana syön. En vaa kehtaa myöntää.

Voi vittu ku tää ongelma ois toisin päin et söisin liian vähän, sen sentää kehtaisin myöntää mutta näin 15 kiloa ylipainosena en kehtaa myöntää ongelmaa. Pienempänä tai siis kevyempänä se ei olisi niin noloa ainakaan mun mielestä.

Tarvitsisin apua, mutta en sitä kehtaa pyytää.

1

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloittaja__

      Ainiin ja mulla on hormonihäiriö, joka altistaa ylipainolle vaikeuttaa laihduttamista ja siksi se onkin aina ollut niin takkuista ja luovuttaminen on pidemmän päälle vienyt voiton.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe