Ribs resepti kadoksissa

Kokki kolmonen

Hei kaikille. Olen viikon verran metsästänyt sitä täydellista ribs reseptiä. Näita reseptejä on miljoonia. On gdry rub, marinadeja, glazeja ja vaikka mitä. Kertokaahan nyt teidän mainioin ribs resepti. Valmistut mieluusti kokonaan uunissa, ei keittämistä, paitsi jos se oikeasti on hyvä resepti. Toivoisin myös sellaista maukasta kosteaa ja tahmaista pintaa näille ribseille mutta kuitenkin että liha ''tippuisi luista''. Kiitos kaikille jotka vaivautuvat vastaamaan.

20

6892

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lautasella
    • Kosteaa ja pehmeää
    • Kokki kolmonen

      Kiitos teille vastauksista. Lauantaina onkin sitten testin paikka :)

      • pahoillaan

        No nyt kun on lauantai ohi niin kehtaan vitsailla vitsillä että Eevahan se paras ribsi on, kun sillä on se.


      • Anonyymi
        pahoillaan kirjoitti:

        No nyt kun on lauantai ohi niin kehtaan vitsailla vitsillä että Eevahan se paras ribsi on, kun sillä on se.

        Ai kylkiluu ?


    • SetäSamuliJuu
      • BBQ is best

    • Justus von Kernig

      Itse teen aina vaikeimman mukaan:
      Ensin ribseille kevyt savustus (noin 10min. kuumassa savustuspöntössä)
      Sitten yön yli marinointi (soija siirappi sweet chili valkosipuli ketsuppi maustamista oman maun mukaan!)
      Seuraavana päivänä otetaan huoneen lämpöön ja lyödään uuniin 125astetta ja pari tuntia,

      Tämän jälkeen pieni uudelleen marinointi ja grilliin -> karamelisoidaan se marinadi pinnalle. PIENELLÄ LÄMMÖLLÄ, ETTEI PALA!

    • tasan ei käy lahjat

      "Itse teen aina vaikeimman mukaan" Mitä vaikeata sinun reseptissä on?
      Ei mitään, jos tuo on sinulle vaikeaa, niin ei voi kun säälitellä sinua raukkaa.

      • pasivihervaar***

        Eipä sinun vanhemmatkaan, ja sukulaisia voi kuin sääliä.. kuinka kasvatus onkaan mennyt perseen mutkaan kun Sinusta tullut tuollainen negatiivinen mäkättäjä!! Eihän tätä luusereiden palstaa ole kenenkään puoliJumalan pakko tavata? Jos menetät malttisi noin pienestä.. Sun kannattais kysyä olisko Niuvanniemessä paikkaa vapaana?? Olis helpompaa ympäristöllekin ))..


    • Mistä niitä sitten

      saa, mistä kaupasta saa hyviä grilliluita?

      • itse ostan grilliluuni yleensä atrian henkiöstö myymälästä.. mutta noit luit on aikas usein ollut myynnissä citymarketin ja supermarkettien lihatiskeillä..


    • Ribs kunkku

      Kyllä aina naurattaa ihmiset jotka puhuu ribseistä ja keittämisestä samassa yhteydessä... Eihän sitä kunnon pihviäkään keitetä ennen paistamista. Kuka keitetyn paistaa, siinä amatöörin haistaa... Ainakin ribsien osalta.

      • Anonyymi

        Tuhannen paskapää tampio


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuhannen paskapää tampio

        Ihanaa! Onko grillimamma saanut sinusta sydän ystävän ihanien keittokattiloiden ääreen! Kyllä ribsit pitää keittää, tietäähän sen Vappu Pimiäkin. Monesti jää kaasugrilli väliin kun syön ribsit suoraan kattilasta maidon ja leivän kera. Ei tarvitse kuin laittaa perunat niin sinulla on bbq keitto. Ihan maailman parasta!


    • Anonyymi

      Mielestäni maailman paras ribs -resepti löytyy Amazingribs.com sivustolta. En laita linkkiä, koska viesti poistuu, mutta googlaa "How To Make The Best BBQ Ribs You Ever Tasted - On A BBQ The Way Champions Do It"

      Näihin ribseihin lisäksi itse tehty Kansas City Classic BBQ -soosi, jonka resepti löytyy samoilta sivuilta googlaamalla "Kansas City Classic BBQ Sauce Recipe, Your New Fave"

      Näiden ohjeiden jälkeen ei ole tarvinnut kokeilla enää mitään muuta. Näillä ohjeilla saa aitoja BBQ -savustettuja maailman parhaita ribsejä. Vinkkinä vielä lisäksi; kannattaa ostaa ribsit lihakaupasta tilaamalla. Itse tilaan aina lihakauppiaalta ja pyydän erikseen jättämään paksummin lihaa, noin 1,5-2 cm luiden päälle niin, etteivät luut paista lainkaan ribseistä. Tällainen ribs painaa noin 2,5 kg ja tulee erittäin lihainen ja mehevä lopputulos.

      • Anonyymi

        Ja muista "If you boil ribs the terrorists win."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja muista "If you boil ribs the terrorists win."

        Voivoi teitä raasuja. ”If you smoke the ribs, you won’t get my hips”, kuten amerikan tätini sanoi. Hän voitti oman kotikatunsa bbq kisat keittämällä ribsit.


    • Anonyymi

      Sian kylkiluut on "rautaa"!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      179
      2996
    2. Oletko kertonut jo muille tunteistasi?

      Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.
      Ikävä
      64
      2576
    3. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      203
      2220
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      73
      1849
    5. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      102
      1783
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      9
      1651
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      104
      1479
    8. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      217
      1161
    9. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      81
      1120
    10. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      95
      1079
    Aihe