Hei kaikille. Olen viikon verran metsästänyt sitä täydellista ribs reseptiä. Näita reseptejä on miljoonia. On gdry rub, marinadeja, glazeja ja vaikka mitä. Kertokaahan nyt teidän mainioin ribs resepti. Valmistut mieluusti kokonaan uunissa, ei keittämistä, paitsi jos se oikeasti on hyvä resepti. Toivoisin myös sellaista maukasta kosteaa ja tahmaista pintaa näille ribseille mutta kuitenkin että liha ''tippuisi luista''. Kiitos kaikille jotka vaivautuvat vastaamaan.
Ribs resepti kadoksissa
20
6926
Vastaukset
- lautasella
täälät löytyy mahtava resepti.
http://lautasella.blogspot.com/2010/06/spare-ribs.html - Kosteaa ja pehmeää
Salaisuus piilee vähintään 2 tunnin keittelyssä.
Glaseeraus ja BBQ-kastikkeeksi käy kaupastakin saatavat tuotteet.
Noin paljoa ei mielestäni tarvitse laittaa suolaa.
http://www.hs.fi/juttusarja/kokkipariskuntakilpasilla/artikkeli/Bbq-ribsit/1135258196148 - Kokki kolmonen
Kiitos teille vastauksista. Lauantaina onkin sitten testin paikka :)
- pahoillaan
No nyt kun on lauantai ohi niin kehtaan vitsailla vitsillä että Eevahan se paras ribsi on, kun sillä on se.
- Anonyymi
pahoillaan kirjoitti:
No nyt kun on lauantai ohi niin kehtaan vitsailla vitsillä että Eevahan se paras ribsi on, kun sillä on se.
Ai kylkiluu ?
- BBQ is best
Tässä ohje joka ei kalpene, ellei sitten tekijä! http://www.youtube.com/watch?v=ETXRScuvjSQ
- Justus von Kernig
Itse teen aina vaikeimman mukaan:
Ensin ribseille kevyt savustus (noin 10min. kuumassa savustuspöntössä)
Sitten yön yli marinointi (soija siirappi sweet chili valkosipuli ketsuppi maustamista oman maun mukaan!)
Seuraavana päivänä otetaan huoneen lämpöön ja lyödään uuniin 125astetta ja pari tuntia,
Tämän jälkeen pieni uudelleen marinointi ja grilliin -> karamelisoidaan se marinadi pinnalle. PIENELLÄ LÄMMÖLLÄ, ETTEI PALA! - tasan ei käy lahjat
"Itse teen aina vaikeimman mukaan" Mitä vaikeata sinun reseptissä on?
Ei mitään, jos tuo on sinulle vaikeaa, niin ei voi kun säälitellä sinua raukkaa.- pasivihervaar***
Eipä sinun vanhemmatkaan, ja sukulaisia voi kuin sääliä.. kuinka kasvatus onkaan mennyt perseen mutkaan kun Sinusta tullut tuollainen negatiivinen mäkättäjä!! Eihän tätä luusereiden palstaa ole kenenkään puoliJumalan pakko tavata? Jos menetät malttisi noin pienestä.. Sun kannattais kysyä olisko Niuvanniemessä paikkaa vapaana?? Olis helpompaa ympäristöllekin ))..
- Mistä niitä sitten
saa, mistä kaupasta saa hyviä grilliluita?
itse ostan grilliluuni yleensä atrian henkiöstö myymälästä.. mutta noit luit on aikas usein ollut myynnissä citymarketin ja supermarkettien lihatiskeillä..
- Ribs kunkku
Kyllä aina naurattaa ihmiset jotka puhuu ribseistä ja keittämisestä samassa yhteydessä... Eihän sitä kunnon pihviäkään keitetä ennen paistamista. Kuka keitetyn paistaa, siinä amatöörin haistaa... Ainakin ribsien osalta.
- Anonyymi
Tuhannen paskapää tampio
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuhannen paskapää tampio
Ihanaa! Onko grillimamma saanut sinusta sydän ystävän ihanien keittokattiloiden ääreen! Kyllä ribsit pitää keittää, tietäähän sen Vappu Pimiäkin. Monesti jää kaasugrilli väliin kun syön ribsit suoraan kattilasta maidon ja leivän kera. Ei tarvitse kuin laittaa perunat niin sinulla on bbq keitto. Ihan maailman parasta!
- Anonyymi
Mielestäni maailman paras ribs -resepti löytyy Amazingribs.com sivustolta. En laita linkkiä, koska viesti poistuu, mutta googlaa "How To Make The Best BBQ Ribs You Ever Tasted - On A BBQ The Way Champions Do It"
Näihin ribseihin lisäksi itse tehty Kansas City Classic BBQ -soosi, jonka resepti löytyy samoilta sivuilta googlaamalla "Kansas City Classic BBQ Sauce Recipe, Your New Fave"
Näiden ohjeiden jälkeen ei ole tarvinnut kokeilla enää mitään muuta. Näillä ohjeilla saa aitoja BBQ -savustettuja maailman parhaita ribsejä. Vinkkinä vielä lisäksi; kannattaa ostaa ribsit lihakaupasta tilaamalla. Itse tilaan aina lihakauppiaalta ja pyydän erikseen jättämään paksummin lihaa, noin 1,5-2 cm luiden päälle niin, etteivät luut paista lainkaan ribseistä. Tällainen ribs painaa noin 2,5 kg ja tulee erittäin lihainen ja mehevä lopputulos.- Anonyymi
Ja muista "If you boil ribs the terrorists win."
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ja muista "If you boil ribs the terrorists win."
Voivoi teitä raasuja. ”If you smoke the ribs, you won’t get my hips”, kuten amerikan tätini sanoi. Hän voitti oman kotikatunsa bbq kisat keittämällä ribsit.
- Anonyymi
Sian kylkiluut on "rautaa"!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Heh, Riikka runnoi Suomen BKT:n miinukselle
Suomi on Riikan irvistysten ansiosta ainoa negatiivisen talouskasvun maa EU:ssa. Ei tästä ainakaan EU:ta voi syyttää, ku495179Erään T miehen viimeinen aloitus tänne
Moi Olen kirjoittanut täällä säännöllisesti yli 5 vuotta. Kaivannut kuten kuuluukiin, mutta myös unohdellut ja selvitel302146Sanna vaihteeksi Australian "60 minuuttia" ohjelmassa
Kansanvälinen superstaramme esiintyi tällä kertaa toisella puolen maapalloa esitettävässä ohjelmassa. Kiinnostus on kova1072141HihhuIi-Päivi täpinöissään Viktorin tapaamisesta
Eiköhän nyt kaikille ole vihdoin selvää kenen joukoissa tämäkin putinisti seisoo. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a1191877Yritykset verolle ja yritystuet 10 mrd. eur/v pois
Kiristämistapauksissa yrityksille sanotaan hei hei. Suomi ei tarvitse yhteiskunnan rahoilla "yrittämistä". Yhteiskunta v151829- 1111740
Nyt meni maku vas.liittoon, kun vaativat minimituntipalkkaa lakiin
Sehän tarkoittaa samalla myös maksimituntipalkkaa, koska kun laki on kerran laadittu, niin sitä on vaikea muuttaa. Työma491147Björn Wahlroos ykkösaamussa nautittavaa kuunneltavaa
Ehdottomasti viisaimpia ja tietävämpiä ihmisiä mitä Suomesta koskaan tullut. Naureskeli viherpiipertäjille jotka ihan p2501106Yritän saada sinut pois mielestäni ja ajatuksistani nainen
Turhaan. Mitä enemmän yritän, sitä enemmän haluan sinut ja sinua. Miten voitkaan olla niin ihana ja tuntua niin hyvältä.481011- 71951