Heipä,
Tein viime vuonna mummon reseptin mukaan vanhoja kunnon etikka-suolakurkkuja. Purkkiin myös mustaviinimarjalehtiä ja tilliä. Kaikki meni hienosti kunnes purkin avasi, eli kun joitakin kurkkuja oli sitten syönyt, alkoi kurkut käymään tai liemi jotenkin sakeutui / vaahtosi, ja joihinkin purkkeihin ilmaantui myös hometta avaamisen jälkeen. Osa purkeista taas säilyi ongelmitta avaamisen jälkeen.
Mikähän meni noissa pieleen, ja onko olemassa jotain ainetta joka estäisi pilaantumisen ilman mahdollisia säilöntäaineen sivumakuja/haittavaikutuksia?
Kiitos.
Miksi tuli hometta?
Kekelandia
0
386
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.693254Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91881Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2241269- 1291058
- 991002
- 60954
Miksi nuori ottaa hatkat? Rajut seuraukset: seksuaalinen hyväksikäyttö, väkivalta, huumeet...
Lastensuojelu on kriisissä ja nuorten ongelmat kasvussa Suomessa. Hatkaaminen tarkoittaa nuoren luvatta poistumista omil67936Shokki! Suuri seikkailu -kisassa todellinen jättiyllätys - Tämä muutos järkyttää varmasti monia!
No nyt on kyllä aikamoinen ylläri, peli todellakin kovenee…! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/shokki-suuri-seik6885- 84879
- 34810