Colonsteril vs glauber-suola

Paastomake

Kaikkihan tietävät, että Glaubersuola on aivan kammottavan makuista. Se vain ei mene minun kurkustani millään alas. Aion aloittaa paaston parin viikon päästä ja ajattelin tehdä alkutyhjennyksen Colonsteril-liuoksella. Mutta minkä makuista se mahtaa olla? Maistuuko se myös voimakkaasti suolalta vai miten sitä voisi parhaiten kuvailla?

6

2293

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • toimi minulla

   Viimeksi paastotessani löysin helpon tavan hoitaa alkutyhjennys: ostin apteekista Toilax-nimistä lääkettä pakkauksen, jossa oli neljä tablettia ja peräruiske. Tabletit otin tyhjennystä edeltävänä päivänä, kaksi iltapäivän alussa ja kaksi illalla. Seuraavana aamuna vielä peräruiske, joka oli pieni ja vaivaton. Oli kaikkien aikonen helpoin aloitus. Hintaa en muista, mutta ihan muutaman euron se taisi olla, jotain 3-4 ehkä.

   Glauber-suolan juominen on minulle ollut aina jokseenkin ylivoimainen urakka, yökkäyttää ja menee tuntikausia ennen kuin saan mehun kanssa tarvittavan annoksen "nautiskeltua". Colonsteriliä en ole koskaan kokeillut. Sennateellä taas ei ole minulle ollut riittävää tehoa.

  • Yökh

   Tuo Colonsteril-liuos on kyllä kamalinta sotkua mitä suuhunsa voi pistää! Tyhjensin koko suoliston sillä pari vuotta sitten, lääketieteellisistä syistä, ja voin kertoa että itku tuli ja oksennus uhkasi! Se on kirjaimellisesti oksettavan makuista. Sekoitin sen ensin sekamehuun, mutta se ei toiminut eli en saanut sitä juotua. Sitten ratkaisin asian sekoittamalla Colonsterilia limsaan, jota siis join muutaman tunnin aikana >2 litraa. Olen lopettanut sen mehutiivisteen ostamisen johon ensin yritin jauhetta sekoittaa, sillä maku muistuttaa minua edelleen Colonsterilista ja saa aikaan yökkö-reaktion. Kerrasaan traumaattinen kokemus koko Colonsteril.

   • tosionppp

    Glauber-suola kannattaa ostaa apteekista, niissäkin se on erihintaista johtuen apteekista. Toisessa apteekissa meillä maksoi 3,30 ja toisessa 1,80 euroa se 30 mg.
    Ensimmäinen kerta glauberliuoksen juominen oli pahinta, toinen meni jo ihan huomaamatta. Kannattaa tehdä jotain hommaa siinä samalla, niin sen juominen ei ole niin pääasia. Niin se menee helpommin.


  • ex-paastoajatar

   Itse paastolla ollessani hoidin homman merisuolaliuoksella. Eli puoli - yksi rkl merisuolaa litraan haaleaa vettä. Juo kerralla. Ei kovin paha kokemus.

  • Anonyymi

   Colonsteril on ainakin tehokas ja mielestäni ihan ok makuista, suht neutraalia, jääkaappikylmänä parempaa. Puhdistaa suoliston kunnolla, suosittelen. Mulla meni 4 ja puoli tuntia, että sain litkut alas, välillä vähän kuumaa kasvislientä.

  • Anonyymi

   Suolen tyhjennys???? Minulla se kyllä tyhjentää itsensä ilman että täytyy mennä ostamaan apuvälineitä. Normaalia suolentoiminta LCHF elämäntavalla. Yhdistä siihen esim. 5;2 ja ei tarvitse temppuilla.

   veijosinunasiallasi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   113
   4620
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1688
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1067
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   927
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   906
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   354
   810
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   759
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   748
  9. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   746
  Aihe