Colonsteril vs glauber-suola

Paastomake

Kaikkihan tietävät, että Glaubersuola on aivan kammottavan makuista. Se vain ei mene minun kurkustani millään alas. Aion aloittaa paaston parin viikon päästä ja ajattelin tehdä alkutyhjennyksen Colonsteril-liuoksella. Mutta minkä makuista se mahtaa olla? Maistuuko se myös voimakkaasti suolalta vai miten sitä voisi parhaiten kuvailla?

6

2895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toimi minulla

      Viimeksi paastotessani löysin helpon tavan hoitaa alkutyhjennys: ostin apteekista Toilax-nimistä lääkettä pakkauksen, jossa oli neljä tablettia ja peräruiske. Tabletit otin tyhjennystä edeltävänä päivänä, kaksi iltapäivän alussa ja kaksi illalla. Seuraavana aamuna vielä peräruiske, joka oli pieni ja vaivaton. Oli kaikkien aikonen helpoin aloitus. Hintaa en muista, mutta ihan muutaman euron se taisi olla, jotain 3-4 ehkä.

      Glauber-suolan juominen on minulle ollut aina jokseenkin ylivoimainen urakka, yökkäyttää ja menee tuntikausia ennen kuin saan mehun kanssa tarvittavan annoksen "nautiskeltua". Colonsteriliä en ole koskaan kokeillut. Sennateellä taas ei ole minulle ollut riittävää tehoa.

    • Yökh

      Tuo Colonsteril-liuos on kyllä kamalinta sotkua mitä suuhunsa voi pistää! Tyhjensin koko suoliston sillä pari vuotta sitten, lääketieteellisistä syistä, ja voin kertoa että itku tuli ja oksennus uhkasi! Se on kirjaimellisesti oksettavan makuista. Sekoitin sen ensin sekamehuun, mutta se ei toiminut eli en saanut sitä juotua. Sitten ratkaisin asian sekoittamalla Colonsterilia limsaan, jota siis join muutaman tunnin aikana >2 litraa. Olen lopettanut sen mehutiivisteen ostamisen johon ensin yritin jauhetta sekoittaa, sillä maku muistuttaa minua edelleen Colonsterilista ja saa aikaan yökkö-reaktion. Kerrasaan traumaattinen kokemus koko Colonsteril.

      • tosionppp

        Glauber-suola kannattaa ostaa apteekista, niissäkin se on erihintaista johtuen apteekista. Toisessa apteekissa meillä maksoi 3,30 ja toisessa 1,80 euroa se 30 mg.
        Ensimmäinen kerta glauberliuoksen juominen oli pahinta, toinen meni jo ihan huomaamatta. Kannattaa tehdä jotain hommaa siinä samalla, niin sen juominen ei ole niin pääasia. Niin se menee helpommin.


    • ex-paastoajatar

      Itse paastolla ollessani hoidin homman merisuolaliuoksella. Eli puoli - yksi rkl merisuolaa litraan haaleaa vettä. Juo kerralla. Ei kovin paha kokemus.

    • Anonyymi

      Colonsteril on ainakin tehokas ja mielestäni ihan ok makuista, suht neutraalia, jääkaappikylmänä parempaa. Puhdistaa suoliston kunnolla, suosittelen. Mulla meni 4 ja puoli tuntia, että sain litkut alas, välillä vähän kuumaa kasvislientä.

    • Anonyymi

      Suolen tyhjennys???? Minulla se kyllä tyhjentää itsensä ilman että täytyy mennä ostamaan apuvälineitä. Normaalia suolentoiminta LCHF elämäntavalla. Yhdistä siihen esim. 5;2 ja ei tarvitse temppuilla.

      veijosinunasiallasi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2240
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1751
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1606
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1382
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      293
      1237
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1109
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe