Lidlin hampurilaispihvit huippuja

ruoanostaja

Ostin liiteristä pakasteena saatavavia hampurilaispihvejä. Paketissa on 8kpl ja hinta 2,99eur. Ovat täyttä lihaa ja erinomaisen maukkaita. Aivan eri luokkaa kuin ääsmarketin "jauhelihapihvit" jossa 99% kaikkea muuta kuin lihaa.

Olen paistanut liiterin pihvit joko pannulla tai grillissä ja niistä tulee taivaallisen hyviä hampurilaisia!

17

14051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitihän se arvata

      joku virulainen, nimestä päätellen, no eipä ne mitkään virulaiset jätteet ole syötäviksi tarkoitettukaan.

    • nimetön.

      Tosi hyviä verrattuna muihin valmiisiin "jauhelihapihveihin".

      Pihvit ovat siis mitä niiden pitääkin olla, siis lähes täyttä naudan jauhelihaa pakastettuna helposti paistettaviksi pihveiksi. Helppo valmistaa ja maistuu samalle hampurilaispaikkojen pihvit.

      Vastaavia ei ainakaan kotipaikkakunnaltani löydy muista paikoista valmiina Lidlin lisäksi: Joko teet pihvit alusta asti itse tai sitten ostat kotimaisten elintarvikepuljujen "jauhelihapihvejä" jotka eivät ole nähneet sen enempää nautaa, kuin täyslihaakaan.

      Suomalaisten valmistajien "jauhelihapihvit" ovat aivan käsittämätöntä kuraa. Broilerinnahkaa, kemikaaleja, jauhoja, sianlihaa.

      Minulla on epäillys että suomalaiset tukevat vero euroillaan sitä että suomalaisen elintarviketuotannon parhaat palat menevät ulkomaille vientitukina: siis me suomalaiset maksamme itsemme kipeiksi veroja siitä hyvästä että Venäläiset ja Eurooppalaiset syövät maataloutemme parhaat antimet meidän veroeurojen tuella (vientituet), ja meille suomalaisille jää kotimaisen einesvalmistajien suosimat broilerinnahat sun muut teurasjätteet jalostettuina mm. "jauhelihapihveiksi".

      • Manasse!

        Se, että aina kun puhutaan paremmasta laadusta, puhutaan ns. vientilaadusta!


      • fasfasfaf

        Ja suomalainen maksaa tästä teurasjätteestä triplahinnan mitä joku muu maksaa laadusta.


    • ....

      Kananuggeteista normaalisti tulee mieleen jotkut kariniemen nuggetit ja paneroidut broileripihvit. Niissä on lähinnä soijaproteiinia, broilerinnahkaa ja teurasjätteitä jauhettu iljettäväksi mössöksi ja päällystetty korppujauholla.

      Eilen ajattelin että otetaanpa lidlistä kananuggetteja, 500g ja ovat halpoja. Yllätys oli melkoinen, kun nehän olivat lisaineettomia, aitoja, isoja kananpaloja paneroituna (11kpl joista 3 oli pienempiä). Pakkauksen kyljessä oli myös varoitus että kananuggetit pitää kypsentää hyvin ennen syömistä. Ihan asiallinen varoitus s-marketin ja k-kaupan nuggetteihin tottuneille.

      Pitää myöntää että näin tuhteja ja hyviä nuggetteja ei ole aimmin syönyt. Samaa tavaraa kuin lidlin broilerin rintafileet pakasteesta, mutta paneroituna ja halvempaan hintaan.

      • koipinisti

        lihaisaa kanankinkkua todella


    • Lidlmies

      Oli kyllä hyvät pihvit enkä kohdannut mitään "yllätyksiä" mitä noiden lähimarketin halpispihvien kanssa usein tulee. Noita halpispihvejä ei sais syöttää edes koiralle.

    • Mefkfe

      Täysin samaa mieltä, oon vetänyt lidl hampparipihvejä ja muitakin pakastetuotteita ja ovat kertakaikkiaan parempia kuin muualla. S ja K kaupat saisivat hävetä.

      • kafka1

        Pöh.. Ootkos kokeillu Pirkan hampurilaispihvejä (pakaste), vetää kyllä vertoja noille edellä mainituille. Näm


    • yöökkss

      lidlin pihveissä oon kyl törmänny ylläreihin..ikävä kyllä..juuri noissa hampparipihveissä..siihen loppui niiden syönti..samaten lidl myslit..ötököitä löytyy pihaltakin,ilmatteeksi..muuten suosin lidliä.

      • weeristöbiif

        Mikäköhän siinä on etteivät ihmiset tee hampurilaispihvejä itse vaan ostavat ne valmiina pakasteina?

        Hyvä jauhelihapihvi ei tarvitse kuin laadukasta naudan jauhelihaa ja mausteita - ei edes maitoa,munaa tai korppujauhoja - sekoittaen keskenään ja massasta muovataan sopivan kokoinen pihvi, paistetaan keskilämmöllä 3-4 minuuttia per puoli pihvin koosta riippuen pinnan ottaen hieman väriä.

        Yksi mainio kikka on tehdä hampurilaispihvi täyttäen sen mausteilla, sinapilla ja juustolla eli muokkaa jauhelihasta ohuen, pitkulaisen levyn, jolle levittää mausteet ja juuston, taittaa levyn kaksinkerroin, nipistää reunat kiinni ja muotoilee pihvin haluamansa muotoiseksi, vähän suolaa ja peppaa pinnalle ja paistaa kypsäksi.

        Mitä mausteita sitten voisi käyttää on ihan tekijän mieltymyksistä kiinni - joskus paras on vain suola ja pippuri - itsekukin kokeilkoon erilaisilla mausteilla ja yrteillä kunnes löytää sen maistuvamman yhdistelmän.

        Teki miten päin vain niin aikaa kuluu suunnilleen saman verran - vain itsetehdyssä tietää mitä se sisältää.


      • Täyslihapihvit!!
        weeristöbiif kirjoitti:

        Mikäköhän siinä on etteivät ihmiset tee hampurilaispihvejä itse vaan ostavat ne valmiina pakasteina?

        Hyvä jauhelihapihvi ei tarvitse kuin laadukasta naudan jauhelihaa ja mausteita - ei edes maitoa,munaa tai korppujauhoja - sekoittaen keskenään ja massasta muovataan sopivan kokoinen pihvi, paistetaan keskilämmöllä 3-4 minuuttia per puoli pihvin koosta riippuen pinnan ottaen hieman väriä.

        Yksi mainio kikka on tehdä hampurilaispihvi täyttäen sen mausteilla, sinapilla ja juustolla eli muokkaa jauhelihasta ohuen, pitkulaisen levyn, jolle levittää mausteet ja juuston, taittaa levyn kaksinkerroin, nipistää reunat kiinni ja muotoilee pihvin haluamansa muotoiseksi, vähän suolaa ja peppaa pinnalle ja paistaa kypsäksi.

        Mitä mausteita sitten voisi käyttää on ihan tekijän mieltymyksistä kiinni - joskus paras on vain suola ja pippuri - itsekukin kokeilkoon erilaisilla mausteilla ja yrteillä kunnes löytää sen maistuvamman yhdistelmän.

        Teki miten päin vain niin aikaa kuluu suunnilleen saman verran - vain itsetehdyssä tietää mitä se sisältää.

        Mitään heIvetin munia tai korppujauhoja kunnon pihviä pilaamaan... Naudan jauhelihaa, suolaa ja vähän esim. pippuria, siinä erinomainen hampurilaispihvi.


      • koirapihalla
        weeristöbiif kirjoitti:

        Mikäköhän siinä on etteivät ihmiset tee hampurilaispihvejä itse vaan ostavat ne valmiina pakasteina?

        Hyvä jauhelihapihvi ei tarvitse kuin laadukasta naudan jauhelihaa ja mausteita - ei edes maitoa,munaa tai korppujauhoja - sekoittaen keskenään ja massasta muovataan sopivan kokoinen pihvi, paistetaan keskilämmöllä 3-4 minuuttia per puoli pihvin koosta riippuen pinnan ottaen hieman väriä.

        Yksi mainio kikka on tehdä hampurilaispihvi täyttäen sen mausteilla, sinapilla ja juustolla eli muokkaa jauhelihasta ohuen, pitkulaisen levyn, jolle levittää mausteet ja juuston, taittaa levyn kaksinkerroin, nipistää reunat kiinni ja muotoilee pihvin haluamansa muotoiseksi, vähän suolaa ja peppaa pinnalle ja paistaa kypsäksi.

        Mitä mausteita sitten voisi käyttää on ihan tekijän mieltymyksistä kiinni - joskus paras on vain suola ja pippuri - itsekukin kokeilkoon erilaisilla mausteilla ja yrteillä kunnes löytää sen maistuvamman yhdistelmän.

        Teki miten päin vain niin aikaa kuluu suunnilleen saman verran - vain itsetehdyssä tietää mitä se sisältää.

        Siksi että itse en pysty samaan. Ai miksi ... no lähinnä teknisistä syistä:

        Jos teen useampia pihvejä (vaikka nyt 4 tai 8), voin ostaa jauhalihan, tehdä taikinan ja pihvit, valmistaa, syödä ja osan jopa pakastaa. Mutta silloin ne on pakastettu paistettuna, ei raakana, ja siitä myöhempi käyttö vähän kärsii.

        Sen sijaan hygieniasyistä en voi ostaa ostaa raakaa jauhelihaa, muotoilla siitä tuollaisia ohuita (en millään saisi niin ohuita) kiekkoja jotka vielä irtoavat toisistaan myös pakastettuina, ja laittaa pakasteeseen odottamaan paistamista parin lähikuukauden aikana.

        Lidlin (tai kilpailevan tuotteen "Buffet 720g hampurilaispihvi, 8 kpl" jonka saatavuus on tosin surkea) pihvien säilyvyys on kohtalainen, ja paketista voi ottaa yhden kerrallaan suoraan parilalle tai pannulle. Näppärää jos tarttee yhden tai kaksi. Ja laatu ja jopa hintakin ovat kohdallaan.


      • Anonyymi
        Täyslihapihvit!! kirjoitti:

        Mitään heIvetin munia tai korppujauhoja kunnon pihviä pilaamaan... Naudan jauhelihaa, suolaa ja vähän esim. pippuria, siinä erinomainen hampurilaispihvi.

        Ei siinä kokonaan tarvitse naudanlihaa olla, sianliha antaa mehevän maun rasvaisempana.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä kokonaan tarvitse naudanlihaa olla, sianliha antaa mehevän maun rasvaisempana.

        Mä laitan suola pippuri ja grillimauste. Vaikka toi vika on kirosana huippukokille.

        Kait joo voi pikkuusen possua mukana olla mutta lähtökohtaisesti mun mielestä nauta sopii maun puolesta paremmin.

        Kesä aikaan näitä piffejä oli kaupassa enemmän kuin tarpeeksi. Nyt talvella vähän hiljaisempaa. Tai siis melko paljon. Lidlillä on ja ei ole, ihan tuurissaan että löytyykö. Luulis että porukka tekisi näitä talvellakin. Pannulla paistuu mukavasti.

        Mut kyl itse väsätty hampurilainen vaan hyvää on! Eiköstä vaan. :)


    • Mitä mieltä olette pihviprässistä? Saako sillä ohuemman ja isomman halkaisijaltaan?

    • Anonyymi

      Ruotsissa käydessä, niin siellä on hamppari pihvejä pakkasessa hur mycket som hälsa. Scan on jotka tuottavat ja monia muita .
      On helppo ottaa pakkasesta ja paistaa tai grillata, tosi kätsy.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kiitos nainen

      Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik
      Tunteet
      11
      3475
    2. MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."

      Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar
      Maailman menoa
      68
      1878
    3. Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?

      Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun
      Maailman menoa
      541
      1566
    4. Kirjoita yhdellä sanalla

      Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin
      Ikävä
      80
      1188
    5. Olet hyvin erilainen

      Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja
      Ikävä
      61
      992
    6. Yksi syy nainen miksi sinusta pidän

      on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s
      Ikävä
      33
      958
    7. Hyödyt Suomelle???

      Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt
      Maailman menoa
      209
      872
    8. Hyvää talvipäivänseisausta

      Vuoden lyhyintä päivää. 🌞 Hyvää huomenta. ❄️🎄🌌✨❤️😊
      Ikävä
      170
      823
    9. Hyvää Joulua mies!

      Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o
      Ikävä
      59
      816
    10. Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!

      Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill
      Suomalaiset julkkikset
      3
      768
    Aihe