Lidlin hampurilaispihvit huippuja

ruoanostaja

Ostin liiteristä pakasteena saatavavia hampurilaispihvejä. Paketissa on 8kpl ja hinta 2,99eur. Ovat täyttä lihaa ja erinomaisen maukkaita. Aivan eri luokkaa kuin ääsmarketin "jauhelihapihvit" jossa 99% kaikkea muuta kuin lihaa.

Olen paistanut liiterin pihvit joko pannulla tai grillissä ja niistä tulee taivaallisen hyviä hampurilaisia!

17

15815

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitihän se arvata

      joku virulainen, nimestä päätellen, no eipä ne mitkään virulaiset jätteet ole syötäviksi tarkoitettukaan.

    • nimetön.

      Tosi hyviä verrattuna muihin valmiisiin "jauhelihapihveihin".

      Pihvit ovat siis mitä niiden pitääkin olla, siis lähes täyttä naudan jauhelihaa pakastettuna helposti paistettaviksi pihveiksi. Helppo valmistaa ja maistuu samalle hampurilaispaikkojen pihvit.

      Vastaavia ei ainakaan kotipaikkakunnaltani löydy muista paikoista valmiina Lidlin lisäksi: Joko teet pihvit alusta asti itse tai sitten ostat kotimaisten elintarvikepuljujen "jauhelihapihvejä" jotka eivät ole nähneet sen enempää nautaa, kuin täyslihaakaan.

      Suomalaisten valmistajien "jauhelihapihvit" ovat aivan käsittämätöntä kuraa. Broilerinnahkaa, kemikaaleja, jauhoja, sianlihaa.

      Minulla on epäillys että suomalaiset tukevat vero euroillaan sitä että suomalaisen elintarviketuotannon parhaat palat menevät ulkomaille vientitukina: siis me suomalaiset maksamme itsemme kipeiksi veroja siitä hyvästä että Venäläiset ja Eurooppalaiset syövät maataloutemme parhaat antimet meidän veroeurojen tuella (vientituet), ja meille suomalaisille jää kotimaisen einesvalmistajien suosimat broilerinnahat sun muut teurasjätteet jalostettuina mm. "jauhelihapihveiksi".

      • Manasse!

        Se, että aina kun puhutaan paremmasta laadusta, puhutaan ns. vientilaadusta!


      • fasfasfaf

        Ja suomalainen maksaa tästä teurasjätteestä triplahinnan mitä joku muu maksaa laadusta.


    • ....

      Kananuggeteista normaalisti tulee mieleen jotkut kariniemen nuggetit ja paneroidut broileripihvit. Niissä on lähinnä soijaproteiinia, broilerinnahkaa ja teurasjätteitä jauhettu iljettäväksi mössöksi ja päällystetty korppujauholla.

      Eilen ajattelin että otetaanpa lidlistä kananuggetteja, 500g ja ovat halpoja. Yllätys oli melkoinen, kun nehän olivat lisaineettomia, aitoja, isoja kananpaloja paneroituna (11kpl joista 3 oli pienempiä). Pakkauksen kyljessä oli myös varoitus että kananuggetit pitää kypsentää hyvin ennen syömistä. Ihan asiallinen varoitus s-marketin ja k-kaupan nuggetteihin tottuneille.

      Pitää myöntää että näin tuhteja ja hyviä nuggetteja ei ole aimmin syönyt. Samaa tavaraa kuin lidlin broilerin rintafileet pakasteesta, mutta paneroituna ja halvempaan hintaan.

      • koipinisti

        lihaisaa kanankinkkua todella


    • Lidlmies

      Oli kyllä hyvät pihvit enkä kohdannut mitään "yllätyksiä" mitä noiden lähimarketin halpispihvien kanssa usein tulee. Noita halpispihvejä ei sais syöttää edes koiralle.

    • Mefkfe

      Täysin samaa mieltä, oon vetänyt lidl hampparipihvejä ja muitakin pakastetuotteita ja ovat kertakaikkiaan parempia kuin muualla. S ja K kaupat saisivat hävetä.

      • kafka1

        Pöh.. Ootkos kokeillu Pirkan hampurilaispihvejä (pakaste), vetää kyllä vertoja noille edellä mainituille. Näm


    • yöökkss

      lidlin pihveissä oon kyl törmänny ylläreihin..ikävä kyllä..juuri noissa hampparipihveissä..siihen loppui niiden syönti..samaten lidl myslit..ötököitä löytyy pihaltakin,ilmatteeksi..muuten suosin lidliä.

      • weeristöbiif

        Mikäköhän siinä on etteivät ihmiset tee hampurilaispihvejä itse vaan ostavat ne valmiina pakasteina?

        Hyvä jauhelihapihvi ei tarvitse kuin laadukasta naudan jauhelihaa ja mausteita - ei edes maitoa,munaa tai korppujauhoja - sekoittaen keskenään ja massasta muovataan sopivan kokoinen pihvi, paistetaan keskilämmöllä 3-4 minuuttia per puoli pihvin koosta riippuen pinnan ottaen hieman väriä.

        Yksi mainio kikka on tehdä hampurilaispihvi täyttäen sen mausteilla, sinapilla ja juustolla eli muokkaa jauhelihasta ohuen, pitkulaisen levyn, jolle levittää mausteet ja juuston, taittaa levyn kaksinkerroin, nipistää reunat kiinni ja muotoilee pihvin haluamansa muotoiseksi, vähän suolaa ja peppaa pinnalle ja paistaa kypsäksi.

        Mitä mausteita sitten voisi käyttää on ihan tekijän mieltymyksistä kiinni - joskus paras on vain suola ja pippuri - itsekukin kokeilkoon erilaisilla mausteilla ja yrteillä kunnes löytää sen maistuvamman yhdistelmän.

        Teki miten päin vain niin aikaa kuluu suunnilleen saman verran - vain itsetehdyssä tietää mitä se sisältää.


      • Täyslihapihvit!!
        weeristöbiif kirjoitti:

        Mikäköhän siinä on etteivät ihmiset tee hampurilaispihvejä itse vaan ostavat ne valmiina pakasteina?

        Hyvä jauhelihapihvi ei tarvitse kuin laadukasta naudan jauhelihaa ja mausteita - ei edes maitoa,munaa tai korppujauhoja - sekoittaen keskenään ja massasta muovataan sopivan kokoinen pihvi, paistetaan keskilämmöllä 3-4 minuuttia per puoli pihvin koosta riippuen pinnan ottaen hieman väriä.

        Yksi mainio kikka on tehdä hampurilaispihvi täyttäen sen mausteilla, sinapilla ja juustolla eli muokkaa jauhelihasta ohuen, pitkulaisen levyn, jolle levittää mausteet ja juuston, taittaa levyn kaksinkerroin, nipistää reunat kiinni ja muotoilee pihvin haluamansa muotoiseksi, vähän suolaa ja peppaa pinnalle ja paistaa kypsäksi.

        Mitä mausteita sitten voisi käyttää on ihan tekijän mieltymyksistä kiinni - joskus paras on vain suola ja pippuri - itsekukin kokeilkoon erilaisilla mausteilla ja yrteillä kunnes löytää sen maistuvamman yhdistelmän.

        Teki miten päin vain niin aikaa kuluu suunnilleen saman verran - vain itsetehdyssä tietää mitä se sisältää.

        Mitään heIvetin munia tai korppujauhoja kunnon pihviä pilaamaan... Naudan jauhelihaa, suolaa ja vähän esim. pippuria, siinä erinomainen hampurilaispihvi.


      • koirapihalla
        weeristöbiif kirjoitti:

        Mikäköhän siinä on etteivät ihmiset tee hampurilaispihvejä itse vaan ostavat ne valmiina pakasteina?

        Hyvä jauhelihapihvi ei tarvitse kuin laadukasta naudan jauhelihaa ja mausteita - ei edes maitoa,munaa tai korppujauhoja - sekoittaen keskenään ja massasta muovataan sopivan kokoinen pihvi, paistetaan keskilämmöllä 3-4 minuuttia per puoli pihvin koosta riippuen pinnan ottaen hieman väriä.

        Yksi mainio kikka on tehdä hampurilaispihvi täyttäen sen mausteilla, sinapilla ja juustolla eli muokkaa jauhelihasta ohuen, pitkulaisen levyn, jolle levittää mausteet ja juuston, taittaa levyn kaksinkerroin, nipistää reunat kiinni ja muotoilee pihvin haluamansa muotoiseksi, vähän suolaa ja peppaa pinnalle ja paistaa kypsäksi.

        Mitä mausteita sitten voisi käyttää on ihan tekijän mieltymyksistä kiinni - joskus paras on vain suola ja pippuri - itsekukin kokeilkoon erilaisilla mausteilla ja yrteillä kunnes löytää sen maistuvamman yhdistelmän.

        Teki miten päin vain niin aikaa kuluu suunnilleen saman verran - vain itsetehdyssä tietää mitä se sisältää.

        Siksi että itse en pysty samaan. Ai miksi ... no lähinnä teknisistä syistä:

        Jos teen useampia pihvejä (vaikka nyt 4 tai 8), voin ostaa jauhalihan, tehdä taikinan ja pihvit, valmistaa, syödä ja osan jopa pakastaa. Mutta silloin ne on pakastettu paistettuna, ei raakana, ja siitä myöhempi käyttö vähän kärsii.

        Sen sijaan hygieniasyistä en voi ostaa ostaa raakaa jauhelihaa, muotoilla siitä tuollaisia ohuita (en millään saisi niin ohuita) kiekkoja jotka vielä irtoavat toisistaan myös pakastettuina, ja laittaa pakasteeseen odottamaan paistamista parin lähikuukauden aikana.

        Lidlin (tai kilpailevan tuotteen "Buffet 720g hampurilaispihvi, 8 kpl" jonka saatavuus on tosin surkea) pihvien säilyvyys on kohtalainen, ja paketista voi ottaa yhden kerrallaan suoraan parilalle tai pannulle. Näppärää jos tarttee yhden tai kaksi. Ja laatu ja jopa hintakin ovat kohdallaan.


      • Anonyymi
        Täyslihapihvit!! kirjoitti:

        Mitään heIvetin munia tai korppujauhoja kunnon pihviä pilaamaan... Naudan jauhelihaa, suolaa ja vähän esim. pippuria, siinä erinomainen hampurilaispihvi.

        Ei siinä kokonaan tarvitse naudanlihaa olla, sianliha antaa mehevän maun rasvaisempana.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä kokonaan tarvitse naudanlihaa olla, sianliha antaa mehevän maun rasvaisempana.

        Mä laitan suola pippuri ja grillimauste. Vaikka toi vika on kirosana huippukokille.

        Kait joo voi pikkuusen possua mukana olla mutta lähtökohtaisesti mun mielestä nauta sopii maun puolesta paremmin.

        Kesä aikaan näitä piffejä oli kaupassa enemmän kuin tarpeeksi. Nyt talvella vähän hiljaisempaa. Tai siis melko paljon. Lidlillä on ja ei ole, ihan tuurissaan että löytyykö. Luulis että porukka tekisi näitä talvellakin. Pannulla paistuu mukavasti.

        Mut kyl itse väsätty hampurilainen vaan hyvää on! Eiköstä vaan. :)


    • Mitä mieltä olette pihviprässistä? Saako sillä ohuemman ja isomman halkaisijaltaan?

    • Anonyymi

      Ruotsissa käydessä, niin siellä on hamppari pihvejä pakkasessa hur mycket som hälsa. Scan on jotka tuottavat ja monia muita .
      On helppo ottaa pakkasesta ja paistaa tai grillata, tosi kätsy.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ensi viikolla tapahtuu?

      Mitä toivot, että ensi viikolla tapahtuu?
      Ikävä
      97
      4337
    2. Olen miettinyt kauan

      miten reagoisin, kun näen sinut taas. Ehkä ladannut tuohon hetkeen liikaa odotuksia. Ja sitten kun lopulta olit siinä, h
      Ikävä
      44
      4284
    3. Oletko varattu minulle?

      Mieheltä kysyn.
      Ikävä
      142
      4178
    4. Archie ja Iida ero.

      Suuri kohujen saattelema rakkaustarina on ohi?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2904
    5. Vanhempi mies

      Jos yritän ajatella sinut pois sydämestäni, ikävä ja surullinen kaipuu tulee kaksin verroin kovempana. Olit mun unessa
      Ikävä
      28
      2292
    6. Olen levoton takiasi

      Enkä saa itseäni rauhoittumaan
      Ikävä
      158
      2174
    7. Ostiko maailma sinut minulta?

      Kun et enää resonoi kuin ennen. Kun et enää ihmetellen katso ympärillesi ja pohdi mitä mäen takana on? Ymmärrän ja tue
      Ikävä
      20
      2088
    8. On niin paha olla

      Tarviin jotain jolla turruttaa... Kuka voi auttaa.
      Ikävä
      40
      1749
    9. Älä stressaa. Rakastan sua

      Eikä tämä tunne mene pois, se on varmaan jo huomattu kumpikin ❤️
      Ikävä
      73
      1350
    10. Minna Kuukka joutui jekuttamaan ovelasti TTK:n takia - Tästä oli kyse - Tunnustaa: "No joo, joo..."

      Symppis Minna Kuukka! Minna on kyllä erinomainen valinta Tanssii Tähtien Kanssa -oppilaaksi - vai mitä mieltä olet? To
      Tanssii tähtien kanssa
      26
      1165
    Aihe