Ek työelämän huononnuksilla

Ei mitään rajaa !

Ek on ottanut isännänroolin suomalaisessa työelämässä,alkaa pahimmillaan muistuttamaan 1917 tapahtumiin johtaneita aikoja jolloin työväellä ei ollut muuta kuin raskas työnteko ja olla hattukourassa nöyränä !
Jos ei suostunut olemaan nöyrä ja kritiikitön niin savustettiin pois työstä ja asunnosta.
Samapeli on ollut nyt menossa laman varjolla on putsattu työvoima,ja hyvänä apuna tässä on ollut työnantajain polveltasyövät mielistelijät he kyllä tekevät listan "pahoista työläisistä" !
Simputtaminen ja työpaikkakiusaaminen on näitä työntekijöitä kohtaan itsestään selvyys,siihen on työnantaja näyttänyt peukalolla alaspäin !
Nämä simputukseen osallistuvat ovat hyviä miehiä(naisia) jotka palkitaan ylimääräisillä palkankorotuksilla ja työtä helpotetaan niin että on aikaa kytätä näitä leimattuja työntekijöitä !
Itsellä ei tietenkään ole puhtaat jauhot pussissa,varastelu,kieroilu ja omien töiden tekoa katsotaan esimiesten taholta sormienläpi !
Parasta mitä nämä selkärangattomat puuhakat saavat aikaiseksi on leimata kommunistiksi ajojahdinkohteena oleva työntekijä .
Suomalaisen työelämän nykyhenki on pelolla ja suunsupussa pitämisellä kruunattu, mitään kantaa ei voi ottaa "palavereissa" saati että arvostelee päälliköiden tekemisiä.
Se on varmin keino joutua vainotuksi ja tietysti itsestään selvyytenä irtisanotuksi !
Luottamusmies toiminta on joissain työpaikoissa alle arvostelun,ollaan samassa kahvipöydässä hyväksymässä
huononnuksia ei edes vaivauduta kysymään työntekijöiltä joita hän edustaa.
Näitä munattomia luottamusmiehiä on pahiten aloilla jotka toimivat pienissä pisteissä ympäri suomen,luottamusmies istuu pääkonttorissa kaukana edustamistaan luottamusmiehistä.Kaupan ala on yksityypillisimmistä!
Työntekijöistä on tullut aatteettomia lampaita jotka eivät ymmärrä omaa napaa pitemmälle,ainoa on se mersunrimpula pihalla ja kämppä mitä maksaa 20 vuotta.Onhan olo niinkuin porvarilla mitä pitäisikö muitakohtaan olla solidaarinen saati olla puolustamassa heikommassaasemassa olevaa !
Työnantaja on mielissään kun on näitä pikkuporvareita työläisinä,he syövät kädestä ja nyökyttelevät pomon pään tahdissa!
Miten on mahdollista että suomalainen työläinen on moinen lammas,isämme ja äitimme ovat sentään aikanaan saaneet tapella 8 tuntisen työpäivän sekä 5 päiväisen työviikon !
Ne tulivat vain solidaarisuuden ja yhteisten vaatimusten kautta,tarpeen mukaan jopa lakkoa käyttämällä !
Nykysukupolvivain luovuttaa ja antaa myöden,miten se on mahdollista luulisi että järkeä olisi mutta taitaa olla niin että sitä ei käytetä.
Viimeinen työnantajaliiton hokema mantra on työikien pidentäminen ja lomien lyhentäminen,mihinkä on hävinnyt työntekijä liittojen vaatimukset esim.olemattoman irtisanomisturvan parantamiseksi,ja kunnon palkan korotukset.
ps.Kun pirulle (EK:lle)antaa pikkusormen se vie koko käden !

4

716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaukajärven rannalta

      Rättifirma joka osaa kyllä kyseiset taidot, siellä kapo järjestelmä toimii !
      Päällikköinä kohonvirittelijät ja raadonrakentajat.
      Puuhakasta jolua jokisella rannalla

      • terveitä ajatuksia !

        Julkisuudessa on ollut Nokian uuden johtajan suunnitelmia työeämän eteenpäin viemisestä, hyviä keinoja saada henkilöstö mukaan !
        Pelkään vain että jäävät puheiksi,käytännössä suomalainen johtamis kulttuuri estää moisen reunojen yli menemisen ei täällä haluta työntekijöitä mukaan kehittämiseen .
        On vain kuunteluoppilaan paikka, mitään mielipiteitä ja varsinkaan kritiikkiä ei suomalainen johtaja kestä !
        Huomaa että nokian johtaja on ulkomaalainen ja erilaisesta työkulttuurista peräisin ,hyvä olisi että saataisiin uusia tuulia työelämään.
        Sillä saataisiin jaksamista ja välittämistä työelämään, eikäniinkuin nyt että määräyksillä ja pelolla hallitaan työntekijöitä.
        Toivon että Nokian johtaja on aidosti asiansa takana, voisi jopa Ek ottaa mallia nykyiseen natsimeininkiinsä !


    • Autonrakentajat

      Kiusaaminen ja eriarvoistaminen ovat tapoja miten työläisiä hallitaan yrityksissä ,päälliköt valitsevat sopivat esimiehet jotka tahdottomasti toteuttavat hänen halunsa !
      Rehellisyys on kadonnut varastetaan materiaalia,susitettuja tuotteita ja raakaaineita,käytetään yrityksen koneita ja työntekijöitä omien harrasteiden tekemisiin mm. autojen rakentaminen.
      Päällikkötasolla on pahimmat rosvot,voi kun se toimitusjohtaja saisi tietoonsa että mielitietty on yksi pahimpia !
      Nämä epärehelliset pomot ovat hakeneet työläisten joukosta sopivat sotevan tekijät jotka palkitaan ja vastavuoroisesti saavat tehdä mitä lystäävät .
      Yleensä nämä työläiset ovat samalla työmaiden etäispäätteitä jotka supattavat päällikön korvaan kuka on puhunut mitä.Pahimmillaan tämmöinen luopio työläinen on valittu jopa luottamusmieheksi !!
      Päällikkö näyttää kuka otetaan simputuksen kohteeksi ja sen jälkeen alkaa jahti ja pahanpuhuminen nimenomaan takanapäin.Tähän kiusaamiseen käytetään kaikki mahdolliset keinot, ja tätä saattaa jatkua vuositolkulla kunnes kiusattu palaa loppuun !
      Kukaan ei puutu moiseen peliin vaan hiljaa hyväksyy asian,eihän se häneen kohdistu .
      Sitten vielä ulospäin näytetään enkelin naamaa,vaikka pirun sarvet pilkottavat kaljuuntuvan pään alta!

      • sadakrooni

        Estonian Company is looking for Finnish contacts who are intersted of buying Christmas trees from Estonia and selling them in Finland. Our trees are nice, they are packed properly and our price is 5 -7euros per Tree.
        Call me for information.
        Tenro Ilistom
        37256724838


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      598
      4362
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      148
      3144
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      167
      2432
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2265
    6. 242
      1784
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe