raskaaksi e-pillereistä huolimatta?

raskaanako?

Harrastin siis viimekierron taukoviikolla seksiä ilman kondomia (normaalisti käytän tuplaehkäisyä, mutta nyt se humalatilan vuoksi unohtui) tutun kumppanin kanssa. Taukoviikon jälkeen aloitin normaalisti uuden liuskan Cypretyliä ja otin jokaisen pillerin ajallaan, unohtamatta yhtään. Seuraavalla taukoviikolla tyhjennysvuoto tuli ihan normaalisti ajallaan (2.-5.11).

Nyt tämän viikkoa olen kuitenkin kärsinyt pahoinvoinnista, ikäänkuin jatkuvasta ellotuksesta aina iltapäivisin ja alavatsassani on tuntunut pientä polttelua. Eilen olisi ollut kaverini kosteahkot synttärijuhlat, mutten kyennyt juomaan kuin kaksi siideriä kun jo tunsin että tulee seinä vastaan (normaalisti en vielä saa huonoa oloa noin vähästä alkoholimäärästä) ja kotiin päästyäni jouduinkin jo juoksemaan vessaan oksentamaan. Lisäksi minua oli sattunut päähän koko päivän. Yöllä heräsin vielä pääkipuun, mutta nyt aamulla ei ole taas mitään oireita. Yleensä pahoinvointi alkaa siis iltapäivästä, 14-15 aikoja.

Kysyisin siis onko mahdollista että olisin raskaana? Jos on, miten ja missä voisin tehdä abortin ja mitä se maksaa? Olen 18-vuotias työtön ja en todellakaan ole valmis äidiksi, ja rahaakaan ei turhan paljon ole. Jos taas en ole, mistä nämä oireet voisivat johtua? Vatsatautia ei perheessämme muilla ainakaan ole, ja sen oireet tod.näk. jatkuisivat kokoajan, joten en tiedä voiko olla sitäkään.

Sain poskiontelontulehdukseen antibioottikuurin torstaina, mutta pakkausselosteessa ei lue mitään siitä, että ne voisivat aiheuttaa moisen reaktion alkoholin kanssa. Otan lääkkeen n. 12 aikaan päivällä ja mietinkin voiko se muka vaikuttaa noin pitkälle iltaan tuolla tavoin.

Kiitos jos jaksatte lukea tän romaanin ja vastailla :D Jos oireet jatkuvat niin kai se pitää apteekissa vierailla että saa edes sielunrauhan tämän asian tiimoilta. Ja kyllä, tiedän ettei tämä ole mikään raskaustestilä, mutta haluaisin tietää kokemuksia jos jollakulla taskunpohjalta sattuisi löytymään..

5

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .

      ensin raskaustesti. Sitten mietit asioita.

    • Niiden parasta ennen merkintää. Ko. päivämäärä tarkoittaa nimenomaan sitä, että tuote on PARASTA ennen tätä päivää.

      • .

        sekoilet päivämäärien kanssa?! (muutoinkin sinulla on tällä palstalla aika outoja kommentteja)

        Aloittaja; kai olet tietoinen, että nyt antibioottikuurin aikana sitten LISÄEHKÄISY mukaan, kas kun suuri osa antibiooteista heikentää e-pillereiden tehoa!!!!! Huomioi se!


    • oceansoul0

      Jotkin antibiootit voivat heikentää e-pillereiden tehoa, kai tarkistit asian apteekissa? Ja kyllä antibiootit voi vatsaongelmia aiheuttaa; siksi kannattaa syödä maitohappobakteereita niiden kanssa.

      Mutta teet tietenkin raskaustestin, niin ei tarvitse sitä tässä arvuutella.
      Jos siihen kaksi viivaa ilmestyy, niin soittelet neuvolaan, josta saat lisäohjeita (sairaalassa keskeytys tehdään). Vaikka sinulla ei rahaa olisikaan, saat kyllä abortin (sosiaalitoimisto auttaa) - siitä ei huolissaan tarvitse olla.

      • raskaanako?

        Kiitos vastauksista!

        Joo tosiaan en nyt antibioottien aikaan ole paneskellut enkä aio paneskellakaan, joten siitä ei ole huolta. Eniten ihmetytti tuo alkoholin sietokyvyn yhtäkkinen romahdus, muistelin että joku olisi joskus kertonut hänellä olleen samankaltainen "oire" alkuraskaudessa. Mutta aamusella piipahtamaan apteekissa niin siitä se sit selkenee!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      639
      4774
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3670
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      119
      3653
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3051
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2662
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2424
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2311
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2180
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2097
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      50
      2069
    Aihe