RAVINTOLA WANHA JUHANA PORISSA

Onko kukaan vielä käynyt paikassa, aika uus paikka.. Teemana kuulemma keskiaika. Haluaisin viedä naiseni johonkin uuteen paikkaan, muut porilaiset raflat tullut jo koluttua, kannattaako.!

6

1463

  Vastaukset

  • Hommaa yritetään herätellä Olde Hansan tyyliin, mutta taitavat yrittäjien rahat olla tiukalla jo pelkän rekvisiitan hankkimiseksi!
   Ruoka on sitä tavallista skeidaa, ei keskiajasta tietoakaan, käyty on ja perin kevyeksi havaittu. Porissa on jokunen tasokaskin paikka, joten vie naisesi johonkin niistä ja anna Vanhan Juhanin kehittyä muutama vuosi, jos pysyy yleensä pystyssä!

  • käytiin syömässä, eikä tarvi toista kertaa mennä. Hinta laatusuhde ihan pielessä. Kallista ja annokset olemattomia ja huonoja. myös siisteydessä parantamisen varaa. pöytämme oli likainen vaikka ei asiakkaitakaan, kuin muutama. Olisi luullut , että olisi aikaa ollut siivota. Vessassa froteepyyhkeet käsien kuivaukseen ja nekin märkiä. Henkilökunta myös liian lipeväkäytöksistä.

  • OLEN KÄYNYT MUUTAMAAN OTTEESEEN JA SYÖNYT ERILAISIA ANNOKSIA, ENKÄ OLE VIELÄ KERTAAKAAN PETTYNYT TILAAMAANI, TOTTAHAN NE OVAT ERILLAISIA KUIN "KETJU RAVINTOLOISSA" MUTTA SITÄ JUURI KAIPAANKIN JA YMPÄRISTÖ ON TODELLA VIIHTYISÄ.
   KIITOS LOISTAVALLE HENKILÖKUNNALLE KEITTIÖÖN SEKÄ SALIIN!

   • Kävimme syömässä juuri eilen ja näiden, osin negatiivisten, kommenttien perusteella ihan odotin, että miten paikka meidän kohdalla kolahtaa. Kaikki neljä seurueestamme olivat erittäin tyytyväisiä ruokaan, paikkaan, palveluun, siisteyteen ja eritysmainintana vielä naisnäkökulmana pidimme erittäin mukavana sitä, että naistenhuoneessa käsipaperin sijasta siellä oli puhtaat ja kuivat pikkuiset froteepyyhkeet, jotka yhden käyttökerran jälkeen menivät pesuun. Ja se wc:n kruunu vasta hieno olikin.

    Suosittelen siis!


   • The dinner kirjoitti:

    Kävimme syömässä juuri eilen ja näiden, osin negatiivisten, kommenttien perusteella ihan odotin, että miten paikka meidän kohdalla kolahtaa. Kaikki neljä seurueestamme olivat erittäin tyytyväisiä ruokaan, paikkaan, palveluun, siisteyteen ja eritysmainintana vielä naisnäkökulmana pidimme erittäin mukavana sitä, että naistenhuoneessa käsipaperin sijasta siellä oli puhtaat ja kuivat pikkuiset froteepyyhkeet, jotka yhden käyttökerran jälkeen menivät pesuun. Ja se wc:n kruunu vasta hieno olikin.

    Suosittelen siis!

    Käytiin ystävänpäivänä lehti-ilmoituksen innoittamina maistamassa tarjouksessa olevaa härkää ym. sisältävää grillivarrasta, "lankkua". Liha oli juuri oikein paistettu! Annos oli kahdelle ja hintaa n.30e. Yksi seurueestamme maistoi myös annosta, joka sisälsi maksaa ja uuniperunaa, ja kyllä maistui sekin. Hinnat ovat kyllä sellaisia, ettei joka päivä käydä syömässä, mutta esim. juuri kahden keskeiselle juhlavammalle illalliselle paikkaa kyllä suosittelisin. Kävimme iltapäivällä ja ravintolassa ei ollut ketään meidän lisäksemme, varattuja pöytiä oli kyllä paljon illaksi. Suosittelen paikkaa kyllä! :) 4-/5


  • Hakusessa olisi paikka 20-30 hengen ryhmälle. Tilaisuus olisi jouluhenkinen ruokailupaikka, jossa olisi tilat vain meidän ryhmäämme varten.
   Ruoka tulisi olla jouluinen, mutta ei liian runsas pöytä, mutta sekin mitä on - tulisi olla hyvää.

   Olisikohan tällainen paikka naisporukallemme sopiva, en ole aikaisemmin käynyt jne. Mahtaako tämä paikka olla vielä toiminnassa nyt joulun alla 2013.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   183
   3970
  2. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   2088
  3. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   42
   1880