Lisäaineista...

...syöpää

Lisäaineista

Elintarvikkeemme sisältävät joukon lisäaineita, joita ei sallita koiranruoassa. Svenska Dagbladetin kuluttajatoimittaja Henri Ennart pyysi kommenttia Ruotsin maatalousministeriön alaiselta Jordbruksverketiltä. Sen ruoka-asiantuntija vastasi näin: ”Ihminen voi vapaasti valita... Mutta eläimet eivät voi itse lukea tuoteselostetta, ja siinä on itse asiassa se ainoa ero, jonka vuoksi säännöt eläinruoalle ovat niin toisenlaiset.”

http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2010/10/16/kohukirja-paljastaa-nain-ruokateollisuus-vedattaa/201014362/135

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Säilöntäaine E250 on dokumentoitu aiheuttavan syöpää:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Natriumnitriitti

Wikipedia: yleistä E-koodeista:

http://fi.wikipedia.org/wiki/E-koodi

http://fi.wikipedia.org/wiki/Lis%C3%A4aine

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antti Heikkilä:

"- Esimerkiksi valkoinen jauho valkaistaan alloksaani-nimisellä aineella, joka aiheuttaa suoraan diabetestä. Tästä ei haluta puhua. Myös glutamaatti, jolla maustetaan mauttomat ruuat, aiheuttaa myös diabetestä. Sitä käytetään esimerkiksi koe-eläimillä lihotukseen. Siitä ei ole tietoa, mitä nämä sitten yhdessä ihmiselle tekevät."

(http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2008/07/675840/laakari-lisaaineiden-haittavaikutuksista-vaietaan)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top 3 vaaralliset ruoka-aineet
Tiedätkö, mitä kolmea vaarallista ainesosaa tulisi varoa ruokaostoissasi? Mark Adams on listannut kirjassaan "seitsemän tappavinta" ainesosaa, jotka voivat suoraan edistää sydänsairauksia, migreeniä, lihavuutta, osteoporoosia, diabetesta ja jopa syntymävammoja. Tässä niistä kolme:
1) Natriumnitraatti - aiheuttaa syöpää, löytyy prosessoiduista lihoista kuten pekonista ja makkarasta. Auttaa säilyttämään lihan punaisen värin kypsyttämisen aikana.
2) Hydratut öljyt - aiheuttavat sydänsairauksia ja huonontavat solujen terveyttä. Löytyy leipomotuotteista, margariineista ja useista valmisruoista. Käytetään öljyjen säilymiseen.
3) "Excitotoksiinit" - aivoja ärsyttävät/stimuloivat myrkyt kuten aspartaami ja (mononatrium)glutamaatti. Nämä hermomyrkylliset kemikaalilisät vahingoittavat suoraan hermosoluja ylikiihottamalla niitä solukuolemaan asti. Niitä löytyy muun muassa vähäkalorisista kivennäisvesistä, säilykekeitoista, salaattikastikkeista ja makkaroista. Niitä käytetään tuomaan makua yliprosessoituihin ruokiin.


..............................................................................................


Tiesitkö esimerkiksi, että - tarjoamalla lapselle hot dogeja kasvaa heidän riski sairastua aivosyöpään 300 %:lla?

- syömällä yhdenkin annoksen prosessoitua lihaa päivittäin kasvaa riskisi sairastua haimasyöpään 67 %:lla?

(Lähde: http://www.tohtori.fi/?page=6486373&id=1936143)

2

869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vouhottajien vihaaja

      Mene muualle levittelemään valheitasi, idiootti.

    • Natriumnitraatti

      Ikävä kyllä natriumnitraatille ei ole keksitty vielä kelvollista korvaajaa. Natriumnitraatti on oleellinen ruokamyrkytystä aiheuttavien bakteerien kasvun hillitsijä, sekä ruuan säilyvyyden parantaja.

      Natriumnitraatin karsinogeeninen vaikutus perustuu siihen, että se muodostaa mahalaukussa, happaman ympäristön vaikutuksesta reaktiivisia nitriittejä. Mutta, jotta näistä nitriiteistä olisi jotain haittaa niiden pitää päästä solun dna:n läheisyyteen ja siellä reagoida jonkin dna:ssa olevan emäksen kanssa hajoittaen osan dna ketjusta. Ja vaikka se pääsisikin hajoittamaan yhden emäksen dna ketjusta, sillä on äärettömän pieni todennäköisyys aiheuttaa syöpää. Elimistössä tapahtuu päivittäin tuhansia samanlaisia pistemutaatioita, mutta elimistö pystyy torjumaan niiden vaikutukset.

      Ja se, että haimasyövän riski kasvaa 67% ei vaikuta yhtään mihinkään. haimasyöpään sairastumisen todennäköisyys on normaalisti 0.0039 %. Jos tämä todennäköisyys kasvaa 67% siitä tulee 0,006513% joka on aika pieni todennäköisyys.

      Itse ainakin ihan mielelläni syön natriumnitraatit, mielummin kuin ostan makkaraa, joka säilyy 3 päivää jääkaapissa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oletko kertonut jo muille tunteistasi?

      Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.
      Ikävä
      85
      5040
    2. Mistä puhuitte viimeksi kun näitte

      Kerro yksi aiheista
      Ikävä
      47
      3482
    3. Olenko saanut sinut koukkuun?

      Hyvä. Rakastan sua.
      Ikävä
      105
      3335
    4. ROTAT VALTAAVAT ALUEITA

      Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj
      Äänekoski
      34
      2521
    5. Olisin ottanut sinusta akan itselleni

      Mutta olitkin aika itsepäinen ja hankala luonne.
      Ikävä
      199
      2503
    6. Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan

      Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️
      Ikävä
      25
      2109
    7. Ei sua pysty unohtamaan

      Ei vaan yksinkertaisesti pysty
      Ikävä
      133
      2059
    8. Sisäsiittosuus

      Tämän kevään ylioppilaista 90% oli sama sukunimi?
      Suomussalmi
      20
      1799
    9. Alavuden sairaala

      Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan
      Ähtäri
      5
      1689
    10. Kerro todelliset motiivit

      kaivattuasi kohtaan?
      Ikävä
      182
      1668
    Aihe