Naisseuraa AT-miehelle - Ratkaisu?

nöösi_poika

Mistä seuraa AT-miehelle? Suominaiset ovat kylmiä kuin jääpalat ja oma ikä alkaa kolkuttaa kolmenkymmenen paikkeilla. Kaupungin kadut ja puistot ovat tyhjiä ja autioita. Nuoria naisia ei näy missään. Johtuukohan -15 asteen pakkasesta ja hyytävästä tuulesta? Mistä ratkaisu?

Iltapäivälehti antaa sopivaa vinkkiä jokaiselle sinkkumiehelle:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112612697631_uu.shtml

"Hieman yli kolmekymppiset Niko ja Jani istuvat puoli yhden aikaan yöllä Sweethearts-nimisen tyttöklubin punaisella nahkasohvalla."

"Jani tietää mistä puhuu, sillä hän on kolmatta kertaa Thaimaan Pattayalla. Kaverinsa Nikon hän on saanut houkuteltua mukaansa ensimmäisen kerran... Niko kertoo, miten kaverukset olivat ottaneet päivän ensimmäiset "pikapanot" jo alkuillasta rantakadun tyttöbaarista. Nyt olisi tarkoitus saada vielä yöseuraa..."

Tavallinen naiseton suomimies, joka ei naisseuraa saa, joutuu ainakin hitusen kateellisena lukemaan tarinoita Thaimaan seikkailuista. 30 asteen lämpötila, auringonpaiste ja teinikroppaiset thaitytöt rajattomalla tarjonnalla on jokseenkin vastakohta monen elämään pakkasen panemassa, räävittömän ankeassa, kaamoksen pimentämässä koto-Suomessa, jossa ylipainoiset "suomiprinsessat" pihtaavat tavaraansa kuin se olisi kertakäyttöistä ja vain pelimiehiä varten.

Mikä on mielipiteesi asiaan, palstan sinkkumies? Onko thai-tytöt ratkaisu monen suomalaisen sinkkumiehen ankeaan elämään? Onko muita ratkaisuja kuin viimeinkin varata lennot maanpäälliseen "paratiisiin"?

9

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reipas Poikamies

      At mieskin voi löytää omanlaisensa kumppaniin kunhan yrittää tarpeeksi? Ei se helppoa ole usein kellekkään, mutta on tosi helppoa tuomita itsensä ja olla yrittämättä!

      Eikös toki siellä viina ja moottoripyörän vuokraus ole samoin tosi halpaa?

      Mutta miten ne joulupossu-miehet vaan vonkailee seksiä näpsäköiltä naisilta? En ymmärrä!

    • kjbnedönsevoön

      Kerroin oman mielipiteeni tuossa aiemmassa ketjussa enkä jaksa enää alkaa sitä toistamaan tässä.

    • ...

      Miesten seksiturismi: mennään Thaimaahan maksullisia naisia metsästämään.
      Naisten seksiturismi: mennään Etelä-Eurooppaan tarjoamaan ilmaisia palveluita.

      • tfytf

        "Naisten seksiturismi: mennään Etelä-Eurooppaan tarjoamaan ilmaisia palveluita. "

        Ei vaan KÄYTTÄMÄÄN ilmaisia palveluita. Ja sekös joitain vituttaa.


    • niinse o

      ""suomiprinsessat" pihtaavat tavaraansa kuin se olisi kertakäyttöistä ja vain pelimiehiä varten."

      Kyllä ne thaikutkin pihtaisi ja mielummin antaisivat sellaiselle kenestä tykkäävät, mutta kun ei ole rahaa ostaa ruokaa eikä vaatteita niin kyllä ne haarat joutuu avaamaan kaikenkarvaisille turisteille.

      Kyllä sä täältäkin löydät huoria, tarvitseeko niiden perään noin kauas lähteä? Voihan se tietenkin tuntua eksoottisemmalta tuolla helteessä ja halvemmalla saat panon. Halpaa on kyllä Tallinnassakin.

      http://www.youtube.com/watch?v=FmMHoou0Whk&feature=related

      Ei ne tytyöt sun munan toivossa persettään tuolla keikuttele, raha niitä kiinnostaa. Mahdollisimman monta munaa päivässä on yhtä kuin mahdollisimman paljon rahaa.

      En mä kyllä tuota paratiisiksi kutsuisi. Aika iljettävää menoa. Toiset juoksee pillun perässä ja toiset rahan, molemmat on jääneet ilman siellä mistä tulevat, ja tuolla he kohtaavat. Tunteet sysätään sivuun, parasta käydä kimppuun kuin sika limppuun, sillä he molemmat saavat tarvitsemansa.

      • on win win

        tilanne. Nainen saa rahaa josta on puutosta ja mies pillua josta on puutosta. Enkä muuten näe mitään eroa seksiturismin ja sen välillä, että suomalaiset naiset ottavat rikkaan miehen, esim. kiekkoilijan rahan takia.


      • niinse o
        on win win kirjoitti:

        tilanne. Nainen saa rahaa josta on puutosta ja mies pillua josta on puutosta. Enkä muuten näe mitään eroa seksiturismin ja sen välillä, että suomalaiset naiset ottavat rikkaan miehen, esim. kiekkoilijan rahan takia.

        Niinhän se on jos yhdeltä kantilta katsoo. Sillä jos molemmat osapuolet ovat siellä olosuhteiden pakosta, se aina syö ihmistä.

        Jos thaikkutyttö myy persettään että voisi ruokkia lapsensa ja ATM menee hänen tykö jotta saisi naisseuraa. Ehkä se thaikkutyttö mielummin haluaisi miehen joka rakastaa ja jonka kanssa elää tavallista perhe-elämää, ja ATM mielummin haluaisi naisen joka oikeasti haluaisi olla hänen kanssaan. Nyt he ovat vain pillu ja rahakukkaro. Kai sitä kaikki kuitenkin haluaisivat olla arvostettuja ihmisinä.


    • Mielipiteeni asiaan on seuraava:

      Maksulliseen en suostu ikinä. Jos ei sopivaa naista löydy, niin ollaan sitten ilman. Mutta tämä ei tarkoita sitä että pelkästään etsin kotimaasta. Vaan maalla ei ole väliä mistä sen oikean löytää, kunhan tunne on molemminpuolinen. Katselen lähinnä koko euroopan alueelta (EU) sekä tuolta valtameren toiselta puolen. Pystyyhän nyt jo menemään koko EU:n alueelle varsin helposti, onneksi ollaan siinä mukana niin ei tarvi paljon miettiä lähteekö vai ei jos sattuu löytymään se oikeakin. Ja olisihan se mukava asua jossakin e-euroopassa välimeren rannalla, eipähän siellä ainakaan ole näin kylmä ilmasto kuin täällä suomessa.

      Että tämmöinen on minun mielipiteeni.

    • Ei noin

      Itse saan ilmaiseksi, joten omakohtaista kokemusta seksimatkailusta ei ole. Ymmärtääkseni se on tietynlaisten (= vanhempien ja / tai vähemmän koulutettujen miesten) hommaa. Varmaan aika moni sellainen joka ei muuten saa käy nimenomaan seksimatkoilla Thaimaassa. Eli kyllä se joillekin voi toimia.

      Olen kyllä ollut Thaimaassa exän kanssa. Kaunis maa, enimmäkseen mukavia ihmisiä, lämmintä. Muutaman kerran tuli ikävä tilanne kun seksityöläinen tuli iholle vaikka olin naisseurassa. Pidin sitä aika törkeänä, esim. eräässä baarissa tyttöystävä meni naistenhuoneeseen ja lupaa kysymättä joku nainen istui viereen samantien ja alkoi sönkätä huonolla englannilla jotain ja käpälöidä vehjettä housujen läpi. Joo, aloitteelliset naiset on kivoja mutta rajansa kaikella. Seksistä makseminen ei kiinnosta niin se ei kiinnosta eikä se siitä muuksi muutu. Ja kyseinen exä on todella tasokkaan näköinen nainen, voittaa kaikki gogo-tytöt tuosta vaan.

      Oma kokemus siis on, että siellä naista saa rahalla ja raha ratkaisee kaiken. Jos se riittää, niin mikäs siinä, mulle se ei riitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1685
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1332
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      283
      1237
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      112
      1072
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      917
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      865
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      229
      824
    8. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      20
      749
    9. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      739
    10. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      39
      722
    Aihe