herääppä

ajattelemaan

pysähdyin ajattelemaan sellaista asiaa kuin sinkkuna olo.
Loppujen lopuksi siinä ei ole mitään pahaa, ja luulenkin että kun tuntuu pahalta olla yksin ja sinkku niin se onkin sitä että on luonut itselleen paineet.
Paineita tulee siitä kun väkisin haluaa itselleen kumppanin löytää. Yksinkin voi olla ihan yhtä onnellinen kuin kaksinkin.
Voit tehdä ihan samoja asioita ja nauttia elämästäsi. No seksihän on sitten asia eri. Itse päätin olla ilman koska en harrasta irtosuhteita. Mutta ei saa tuomita niitä jotka sitä haluavat.
Huomasin tämän seikan ja huomasin myöskin sen että olen asettanut itselleni paineita. Tunsin itseni luuseriksi koska olen 25vuotias nainen ilman miestä ja lapsia.
Huomasin senkin että elämäni on todella mallilllaan, pidän huolta kunnostani ja itsestäni muutenkin.
Minulla ei ole mitään profiilia missään nettisivuilla ja en aio laittaakaan.
Uskon että se oikea vielä osuu kohdalle silloin kun vähiten odottaa, ja tärkein on se ettei ryve siellä yksinäisyydessä vaan nauttii elämästä ja oppii näkemään niitä valoisia puolia.
hyvä työ, ihana harrastus, rakas perhe joka tukee.

Toivottavasti surulliset sinkut saivat voimaa jatkaa eteenpäin. Pää pystyssä kohti huomista ;)

9

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirjoitus ; )

      Upea, kypsä ja viisas kirjoitus 25vuotiaalta! Kaikki on sinulla vielä edessäpäin ja ehdit saada kaiken haluamasi. Olet hyvn järkeillyt ja asettanut itsellesi hyvät tavat ja arvot toimia.

      Hyvät asiat elämässä tapahtuvat harvoin hetkessä. Ja on jo paljon kun arvostaa itseään ja tietää millainen arvomaailma oma on - siihen on hyvä rauhassa etsiä kumppania jolla on samanlainen käsitys asioista. Älä kiirehdi, nauti nuoruusajastasi... Olen jo kohta 50nen ja tulin äidiksi 32-vuotiaana - se oli minulle juuri oikea aika. Kypsymiseen ja kasvamiseen menee oma aikansa ja sinun kirjoituksesi todistaa että olet oikealla tiellä. Ihana ja valoisa suhtautumisesi tuo varmasti elämääsi sen oikean kun sen aika on!

    • Näinhän se on kyllä yksinkin voi elää ihan hyvää elämää. Ja silloin ei tarvi huolehtia mistään muusta kuin itsestään tämä on tullut todettua. Harrastukset ovat mukavia niiden kautta tapaa muitakin. Työkin on semmoinen asia joka pitää mielenvirkeänä, jos olis. Tosin taantuman takia jouduin työttömäksi ja nyt on paljon aikaa yksin, se vähän harmittaa mutta aina on mukava harrastaa eri asioita. Ei muuta kuin töitä etsien.

      On myös totta kumppani on tullakseen jos tulee, en ota siitä liiemmin paineita. Tosin hyvä sitä on ottaa yhteyttä jos näkee kiinnostavan oloisen henkilön, vaikka ilmoitus onkin en etsi koko ajan löytyy jos löytyy. Mutta tämä on minun päättelyni.

      Joo ja en ole mikään täydellinen luuseri vaikka minulla ei olekaan sitä toistapuoliskoa. Olen voinut tehdä kaikki asiat hyvin vapaasti eikä kukaan ole sanonut vastaan, tosin ainahan se olisi mukavempi tehdä asioita yhdessä toisen kanssa että voisi jakaa iloiset asiat yhdessä. Matkustaminen on sellainen asia jossa toivoisin että olisi kumppani matkassa, mutta ei se ole välttämätöntä. Ihan hyvin yksinkin pystyy matkustamaan, tosin vähän niukemmin mutta kuitenkin pystyy todettu on.

      No niin tämä on minun mielipiteeni, tulipahan taas kirjoiteltua...

    • mies -86

      Naisena voit helposti siirtyä parisuhteeseen kun vain mielesi tekee, voit nirsoillakin hieman. Jos olisit mies, tilanteesi alkaisi näyttää jo melko epätoivoiselta.

    • 17+9=?

      Itse olen ap:n kaltainen 26 vuotias mies. Olin ihan tyytyväinen elämääni vielä keväällä, mutta sitten erehdyin muuttamaan työn perässä toiselle paikkakunnalla ja välimatkan takia kaikki kaverini asuvat nyt "liian kaukana" jotta voisin heitä edes viikoittain tavata. Jo kuukauden jälkeen muutosta huomasin kuinka yksinäistä tämä elämäni oikeastaan onkaan, aiemmin sitä ei vain huomannut kun oli joka päivällä jotain muutakin mielekästä tekemistä ja sosiaalista elämää kuin vain työ, mutta nyt se työ on ainoa kontaktini muihin ihmisiin. Tulen tyhjään kotiini perjantaina klo.17 ja huomaan ajattelevani että olisipa jo maanantai niin pääsisi takaisin töihin.

      Vakavaa parisuhdetta minulla ei ole koskaan ollut, enkä usko että sekään minua nyt täysin voisi pelastaa tältä yksinäisyydeltä. Mutta olen kuitenkin ajatellut parisuhdetta ja elämää naisen kanssa nykyään paljon enemmän kuin aiemmin, ihan vain siitä syystä että vietän niin paljon aikaa yksin. Elin ennen muuttoa sosiaalisesti melko rikasta elämää (ei parisuhdetta, mutta paljon kavereita) eikä sitä oikein edes osannut kunnolla kaivata parisuhdetta tai pidempiaikaista naissuhdetta elämääni.

      Todennäköisesti elän täällä ehkä ensi kesään saakka ja sitten irtisanoudun, muutan takaisin entiselle paikkakunnalle ja jään vaikka työttömäksi. Sillä ei tätä yksinäisyyttä kovin pitkään kestä. En usko että löydän täältä uudelta paikkakunnalta naisen, sillä en oikein pidä yökerhoissa heilumisesta ja eipä sitä tässä iässä paljon muita paikkoja ole mistä niistä naisia voisi edes saada.

      • joo-----

        Tuo muutto kokonaan toisiin maisemiin ja se jos siinä joutuu jättämään kaiken entisen taakseen voi koitua varsin kohtalokkaaksi miehellä nimenomaan seuran ja tietenkin myös naisseuran saamisen kannalta. Erityisesti näin silloin jos ei työssäkään ole mitään mahdollisuutta luoda ystävyyssuhteita ja/tai työ vielä on pienipalkkaista matalan stauksen hommaa niin että ei oikein ole edes varaa paljon missään baareissakaan pyöriä.
        Aikanaan minulla juuri 21 vuotta täytettyäni tämä outoihin maisemiin muutto merkitsi nimenomaan myös elämäni ensimmäisten naisten jättämistä, eikä minulla ollut sen jälkeen kun lähtemään jouduin mitään paluuta eikä mahdollisuutta enää koskaan noissa nuoruuteni maisemissa edes käydä. No kun minulla ei edes ollut mitään paluumahdollisuutta niin ei siten tarvinnut miettiä josko palisin ja jättäisin kolkoksi ja tylyksi havaitsemani kuviot minulle täysin oudossa kaupungissa.
        Ei yksinäinen nuorikaan mies ole todellakaan mihinkään uusiin olihin niin vain tervetullut kuin mitä vastaavasti joku nuori nainen on aina tervetullut joukkoon kuin joukkoon. Paikalla olevat vakijengit pyrkivät ihan automaattisestikkin leimaamaan tällaisen yksinäisen miehen luuseriksi, ja ainakin vielä takavuosina jo portsaritkin olivat tylyjä tällaisille yksinään hortoileville miehille. Eivät niin vain päästäneet edes baariin niinä aikoina jolloin baarissa naisiakin olisi paremmin ollut. No mitä näistä tähänen empää kyllä outoihin ympyröihin menneet miehet nämä jutut tietävät muutenkin, sitävastoin naiset ovat näistäkin asioista jokseenkin autuaallisesti pihalla eivätkä he edes halua tällaisista asioista perillä olla.

        Vaikea on sanoa sitä olisiko parempi palata nuoruuden seudulleen jos sellaiseen on mahdollisuus. Ei se palaaminenkaan kyllä häävi valinta ole jos se työttömyyttä merkitsee. Nämä ovat niitä isoja asioita joita sitten vasta myöhemmin voi jossitella jos tehty valinta menee huonosti. Monille ei tällaisia juttuja tule koskaan elämässä edes eteen siksi kun saavat viettää koko nuoruutensa jopa samalla paikkakunnalla ja ainakin niin että ei tarvitse kokonaan jättää entisiä sosiaalisia kuvioitaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1785
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1382
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      72
      1382
    4. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      295
      1290
    5. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      25
      1150
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      115
      1122
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1039
    8. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      967
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      889
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      848
    Aihe