Hernekeitto=pierukeitto?

..........

Nyt ihmiset rakkaat, nyt minä vaadin selitystä tälle. Nimittäin, miksi hiivatissa joka kerta kun työpaikkaruokalassa tai muualla on ruokana hernekeittoa, jonkun on aina pakko yhdistää siihen ruokaan pierut ja pieruista puhuminen? Kaikkia ei kiinnosta eikä naurata se tieto, että kohta varmaan töräyttelet kunnolla asiakkaiden tai pomojen läsnäollessa. Jotkut haluaisivat syödä, eivätkä he nauti tuollaisista ruokapuheista, koska siinä menee ruokahalut! Ehkä olen sitten kovin herkkä, mutta minua ällöttää nuo puheet ja syöminen vaatii oikeasti sisua sen jälkeen.

Älä siis puhu pieruista ruokapöydässä, vaikka kuinka olisit töissä ammattikoulupohjalta. Anna toisille ruokarauha!

12

387

  Vastaukset

  • Olen aivan samaa mieltä, ja jotkut pitää asiaa vielä huumorina, ja 99 prosenttia näistä on miehiä.

   • puheenaiheita, torstaisin kun meidänkin työmaaruokalassa on ärtsoppaa niin haastellaan kuka pisimmät pierut on päästänyt eikä kukaan siitä hernettä sieraimeen vetänyt. Samassa pöydässä istui naisia eniten.


   • ylihuomenna taas kirjoitti:

    puheenaiheita, torstaisin kun meidänkin työmaaruokalassa on ärtsoppaa niin haastellaan kuka pisimmät pierut on päästänyt eikä kukaan siitä hernettä sieraimeen vetänyt. Samassa pöydässä istui naisia eniten.

    Venäjällä ruoka tunnetaan sangen hyvin nimellä "Musik soppa"!


  • Aina kun ihminen on syönyt hernekeittoa niin hänelle tulee kovat ilmavaivat ja silloin pitää pieraista. Sori nyt vaan mutta hernekeitosta kaikki pieraisee ja se on oikeasti pierukeittoa. Hernekeitto sisältää myös ihmisen ulostetta ja aina kun meidän koulussa on ruokana hernekeittoa niin kaikki opettajat pieraisee että koko koulu haisee paskalta.

  • Siihen hernerokkaan voi lisätä mausteeksi kynteliä, joka Saksassa tunnetaan myös nimellä "papuyrtti". Se vähentää kaasujen muodostusta suolistossa ja maustaa rokan erinomaisesti ollen myös erittäin terveellistä noin muutenkin.

  • Kyllä se on pierukeittoa! Joskus nuorempana söin aina koulussa niin paljon hernekeittoa kuin vain jaksoin (noin kuusi lautasellista) ja sain aina iltaisin olla täysin rauhassa huoneessani, kun haju oli niin kamala, ettei kukaan tullut edes käymään ovella. Maha oli aina helvetin kipeä reilun tunnin ajan ruokailun jälkeen, mutta se oli aina sen arvoista. Pieruhuumori on parasta! Omat pierut, niihin tottuu parhaiten!

  • LOL OMG D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD

  • Cheek on paras!

   • Cheek on perseestä!


  • Itse olen havainnut, että itse tehty hernari ei aiheuta läheskään yhtä paljon ilmavaivoja kuin tölkkihernari. Johtuisikohan siitä, että liotan herneitä yleensä ainakin 12 tuntia ja keittelen hiljalleen ajan kanssa. Muutenkin parhaan hernekeiton saa itse tekemällä. Ja viiden litran kattilallisen hinnaksi tulee kolmisen euroa. Eli varsinainen sentinvenytysruoka.

   • Minäkin teen ite, eikä se nyt sen kummemmin aiheuta mitään. Yleensä teen rasvaiseen uunilihaan, siinä loppuvaiheessa paloittelen , annan läskiosat ja luun koirille. Pakastaminenkaan ei haittaa. Tölkkihernari on semmosta töhnää että sitä ei syö erkkikään eikä edes eero.

    Pierukysymykseen: entisellä anopilla (nyt jotain 75v) oli kyllä niin ällöttävät pöytätavat että koitappa syödä samassa pöydässä.
    Syö suu auki mässyttäen, röyhtäily ja piereskely kuului aina asiaan.
    Ja puhe kääntyy aina jossain vaiheessa pskaan. Aina.
    Sunnuntain pakko-aterioinnit yhtä kärsimystä !


  • Herne on hitaasti kypsyvä tuote. Raaka hernekeitto pierettää.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   172
   6119
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   350
   5070
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1589