Ihanteellinen luonne?

Pitaasyvemmälle

Minkälainen on ihannenaisen luonne mielestäsi? Miten hän käyttäytyy eri tilanteissa yms..?

Nyt en halua tietää ihanteellisesta naisen ulkokuoresta, vaan syvällisemmistä asioista... : )

Miehet vastailkaapa..

12

1973

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pintaa pitää

      vähän rapsutella että kuoren alle "näkee".
      Kyllähän se rehellinen ja uskollinen ainakin olis kova sana nykypäivänä.
      Ja aitous,oli nyt tilanne sitten mikä tahansa.Ettei tee asioita vain jonkun trendin yms,perässä.
      Tunneihminen ehdottomasti,kunhan ne eivät ole tuuliviirin omaisia..
      Ajattelee muutakin kuin itseään,yms..

      Ja kyllä ne sisäiset ominaisuudet näkyy uloskinpäin.Pukeutumisena ja muutenkin olemus/käytös.
      Siinä nyt jotain osviittaa.Eri asia on löytyykö mistään..

    • Luonne no sitä on vaikea selittää millainen sen pitäisi olla.
      Kuitenkin yritän selittää sen eli on rehellinen, uskollinen, luotettava. Käyttäytyminen on hyvää eli käytöstavat kunnossa. Oma aitous että ei mene esim. pukeutumisessa trendien mukaan vaan on omaperäinen, myöskin se että ei mene muiden mukana asioissa vaan omaa oman tahdon. Älykkyyttä eli järkeä asoissa pitää löytyä. Ajattelee myös tunteen mukaan eikä pelkästään järjen mukaan vaan käyttää molempia, hyvällä tavalla yhdessä. Toisen huomioiminen on myös sellainen asia mikä pitää olla kunnossa.

      Siinäpä ne pääpiirteet suurin piirtein ovat. Toinen asia on se että kohtaako tällaista missään vapaana ja vielä olisi suurinpiirtein samanikäinen...

    • 12

      Aika surkeita esityksiä nämä kaksi ihanneluonteesta. Kummassakin puhutaan esim. pukeutumisesta ja toisessa valitetaan, että on vaikea selittää. Ehkä tämä kuvastaa sitä, kuinka paljon miehiä kiinnostaa naisen luonne :) Ihmekös niin monet avioliitot päättyvät eroon...

      • nih. .

        pukeutuminen voi kertoa luonteesta


    • rewq

      Ihannenainen olisi kiltti, ystävällinen, rauhallinen, kärsivällinen, ymmärtäväinen, kannustava, luotettava, täsmällinen, tasapainoinen, itsevarma, viisas, älykäs, keskustelutaitoinen, huolehtivainen, lämmin, iloinen ja positiviinen. Tuollainen nyt ainakin.

    • ooohälfweitheer

      Viisas, itsenäinen, liberaali, kokeilunhaluinen, huumorintajuinen (ei pelkästään ymmärrä huumoria vaan osaa itse myös olla hauska), mielipiteellinen, asettaa itselleen korkeat tavoitteet.

      • piNtaasyvemmälle

        Tänne on sitten tullu vastauksiakin! Hienoa kuulla mitä miesten päässä oikeesti liikkuu tästä kysymyksestä. Ilmeisesti luonne ei ole useimmille miehille niin ratkaseva asia parisuhteessa, kuin ulkonäkö?


      • noissa on
        piNtaasyvemmälle kirjoitti:

        Tänne on sitten tullu vastauksiakin! Hienoa kuulla mitä miesten päässä oikeesti liikkuu tästä kysymyksestä. Ilmeisesti luonne ei ole useimmille miehille niin ratkaseva asia parisuhteessa, kuin ulkonäkö?

        yritetty selittää että luonne vaikuttaa hyvin moneen asiaan.Myös siihen ulkokuoreen.
        Kerran nyt ei kaikki näytä sitä sisäistävän,niin väännetään ihan rauralangasta.
        Jos nyt nainen menee esim,hautajaisiin rinnat puoliksi paljaina ja jossain pinkissä makkarakuoressa..niin kyllä siellä korvienvälissä jotain kummaa on!
        Vaikka umpijurrissa vielä niin aina vain paranee.

        Ja ei kaikki naiset rupea vaikka alastonkuviin.Kyllä sekin vaatii määrättyä luonteenpiirrettä ja sen mukaan käytös menee.Vaikka osa kyllä on ihan "ihannenaisia".Mukava kattella mutta moni kakku päältä kaunis..pakkelin kun raapii pois niin tuskin kyllä tuntisi muutenkaan.

        Tuskin moni vielä tuostakaan ymmärtää kupletin juonta,,mutta yritetty ainakin,kärjistäen ihan tarkoituksella.
        Mikäs sinun mielestä on miehen luonne parhaimmillaan?Tästä kirjoituksesta tuskin mitään kehuja saa,mutta kuitenkin.


      • <3

        .


    • Mies x10

      Uskoisin puhuvan useamman miehen suulla kun sanon että sellainen nainen jolla on fiksuutta ja tunneälyä sillä tavoin että osaa hillitä itseään ja hieman harkita asioita.

      Tämä ei tarkoita syväanalyyseja joka sanasta, mutta omaa sen verran suhteellisuudentajua että osaa asettaa omat tuntemukset ja tilanteet sekä ongelmat oikeisiin raameihin.

      Osa ihmisistä sanoo olevansa "tummia ja tulisia" vaikka tosiasiassa ovat yksinkertaisia vaikeita ihmisiä. Osa naisista väittää olevanssa "vahvoja ja itsevarmoja sekä että miehet pelkää heitä". Tämä usein vain tarkoittaa sitä että nainen on äärimmäisen hankala kumppani sen vuoksi että pienimmästäkin asiasta tehdään maata mullistava asia ja käännetään suhde täysin ympäri yhden pienen episodin aikana. Tähän sitten miehen pitäisi vastata oikealla tavalla ettei vain ole "päällepäsmäri ja sovinisti" tai toisaalta "pelkkä tossu mieheksi joka ei laita vastaan".

      Ylivoimaisesti en keksi mitään muuta tunnepiirrettä kuin tämän joka olisi yhtä ratkaiseva.
      Nainen voi olla temperamenttinenkin, mutta jos ei osaa fiksusti käsitellä asiaa ja asettaa sen suhteessa muihin asioihin paikoilleen niin käytännössä naisen kanssa elämä on vain menoa naisen yhdestä tunnetantrumista toiseen. Sitten jokainen hormonivaihtelu tai työstressi tai kotiongelma saa helvetin alkamaan.

      Fiksuus, näiden asioiden tiedostaminen ja harkintakyky ovat siis parhaat luonteenpiirteet. Tällöin naisen empatian tuntemukset ja toisten huomiointi vaikuttaa myös aidommallta.

      Valitettavasti kun tämän sanoo ääneen niin joillakin on oletus että "kaikki naisethan melkein on tollaisia millaisia huuhkajia sä oot tavannut?" vaikka tuo ei pidä todellakaan paikkaansa tai sitten toinen on että "Sä haluut vaan jonkun hiljaisen kotiorjan jolla ei ole omaa päätä".

      Paskan marjat. Tällaisella naisella nimenomaan on sitä omaa päätä, myös pitää huolta omasta tolastaan että suhteesta eikä vain kaataa kaikkea miehen niskaan.

    • gurgurum

      - Sanoo mitä tarkoittaa, tarkoittaa mitä sanoo, vastaa suoraan kun kysytään eikä arvuuttele ja odota ajatustenlukua. Tuntee itsensä ja motiivinsa.
      - Vakaa, harkitseva ja analyyttinen, ei ailahtelua. Arvostaa järkeä, tekoja ja vakautta rakkauden työkaluina enemmän kuin emotionaalisuutta, romantiikkaa tai mystiikkaa.
      - Tekee asioille eikä vain odota että muut tekevät. Ottaa asiat esille heti niiden kanssa joille asia kuuluu - ei vain jälkikäteen tutuille jotka eivät asialle mitään voi
      - Ei mielestään kohtaa jatkuvasti epäreiluutta. Ratkaisu- eikä ongelmakeskeinen. Muuttaa asiat tai hyväksyy ne mutta ei koko ajan valita
      - Osaa pyytää ja hakea apua, ei tyhmänylpeä
      - Ei käännä surua, väsymystä tai epävarmuutta kiukuksi läheisiä kohtaan vaan itkee, huokaa ja tilittää surut, hyytyy ja lepää väsymykset sekä suojautuu ja hakee tukea epävarmuuden tullessa. Pahinta on oman elämän ongelmien kanavointi kiukutteluksi eli syyttömien läheisten käyttäminen henkisenä alusastiana ja nyrkkeilysäkkinä

    • Arvottoja

      Eipä nainen juuri muuta tarvitse ollakseen täydellinen, kuin yksinkertaista inhimillistä hyvyyttä, sydämmellisyyttä ja lämpöä. Helpoiten sitä löytää vaikeissa oloissa ja puutteessa kasvaneista, ei niinkään nykyajan länsinaisista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      295
      9606
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      67
      2173
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      41
      1970
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      31
      1817
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1808
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1746
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1308
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1262
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      48
      1175
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      48
      1164
    Aihe