Mitä luulette, syökö Monsanto itse GMO ruokaa? Entä käyttävätkö hänen lapsensa ja lapsenlapsensa varmasti aspartaamia kaikessa ruoanmakeutuksessa?
Miksi IHMEESSÄ hän vaimoineen teki lakialoitteen luomuviljelyn totaalikieltämisestä? Onko tuossa mielestänne mitään järkeä? Kaupallinen hyöty tietenkin firmalle suuri.. ihmisten terveydellä ei niin väliä.
Syökö Monsanto itse gmo-ruokaa?
6
644
Vastaukset
- ttppii
1. Monsanto on firma, ei ihminen.
2. tuskin kukaan käyttää aspartaamia _kaikessa_ ruuanvalmistuksessa, miksi ihmeessä käyttäisi?
3. Miten yksityinen ihminen tekee lakialoitteen?
4. Missä tuollainen lakialoite on tehty, jos semmoista on tehty?
5. Mistä ihmeestä olet saanut päähäsi, että luomuruoka olisi jotenkin terveellisempää? Luonnonsuojelullisia perusteita saattaa olla, mutta ei ole luomussa mitään terveyshyötyjä ole, niinkuin aikuisen oikeasti, muiden kuin viheruskovaisten mielestä.Aivan totta Monsato ei todellakaan ole ihminen vaan maailmanmahtina ruokateollisuudessa toimiva yritys, jonka alkuperäinen patentti aspartaami on. Tämä on ollut jenkkien kielletyllä listalla kahteen otteeseen, mutta kumottu molemmilla kerroilla. Toisella kertaa aloitteen kumosi entinen Monsaton ykkösmies, joka tuolloin työskenteli jenkkin FDA (elintarvikevalvontavirasto) johdossa. Pientä korruptiota. Tiesitkö, että aspartaami oli alunperin tuholaismyrkyksi suunniteltu? Kyseessä on hermomyrkky, joka kuumentaessa vapauttaa muurahaishappoa ja siitä eteenpäin formalehydiä. Jenkeissä on todettu useita virheellisiä multippelikleroosi tapauksia, jotka ovatkin johtuneet liiallisesta aspartaamin nauttimisesta.
Luomuviljelyn hyötyjä on se, että meidänkin jälkipolville jää jotain, kun peltoja ei ruiskuteta myrkyillä, jotka päätyvät pohjavesien myöstä luontoon ja jääminä myös meihin nautitun ruoan kautta. GM tuotteiden viljelyssä on se hyvä puoli, että se on helppoa, sillä pelloilla ei todellakaan kasva muuta kuin GM-viljaa, koska mikään muu ei siellä elä. Tällä ei varmaankaan ole mielestäsi mitään ekologista vaikutusta....? Kannattaisiko asioista ottaa hukan selvää, ennen kuin käy viisastelemaan. On tietenkin helppo vätittää vastaan, tällöin ei tarvitse lainkaan miettiä mitä suuhunsa pistää. Tieto luo tuskaa, näinhän se on.- sdfghfghghcfk
elokuu kirjoitti:
Aivan totta Monsato ei todellakaan ole ihminen vaan maailmanmahtina ruokateollisuudessa toimiva yritys, jonka alkuperäinen patentti aspartaami on. Tämä on ollut jenkkien kielletyllä listalla kahteen otteeseen, mutta kumottu molemmilla kerroilla. Toisella kertaa aloitteen kumosi entinen Monsaton ykkösmies, joka tuolloin työskenteli jenkkin FDA (elintarvikevalvontavirasto) johdossa. Pientä korruptiota. Tiesitkö, että aspartaami oli alunperin tuholaismyrkyksi suunniteltu? Kyseessä on hermomyrkky, joka kuumentaessa vapauttaa muurahaishappoa ja siitä eteenpäin formalehydiä. Jenkeissä on todettu useita virheellisiä multippelikleroosi tapauksia, jotka ovatkin johtuneet liiallisesta aspartaamin nauttimisesta.
Luomuviljelyn hyötyjä on se, että meidänkin jälkipolville jää jotain, kun peltoja ei ruiskuteta myrkyillä, jotka päätyvät pohjavesien myöstä luontoon ja jääminä myös meihin nautitun ruoan kautta. GM tuotteiden viljelyssä on se hyvä puoli, että se on helppoa, sillä pelloilla ei todellakaan kasva muuta kuin GM-viljaa, koska mikään muu ei siellä elä. Tällä ei varmaankaan ole mielestäsi mitään ekologista vaikutusta....? Kannattaisiko asioista ottaa hukan selvää, ennen kuin käy viisastelemaan. On tietenkin helppo vätittää vastaan, tällöin ei tarvitse lainkaan miettiä mitä suuhunsa pistää. Tieto luo tuskaa, näinhän se on.patentti raukesi USAssa jo 1992 ja aspartaamia tuottaa useampi kilpaileva firma. Monsanto myi aspartaamin valmistuksen Ajinomotolle jo vuonna 2000 (http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame).
Seuraavaksi kannattaakin ottaa paineita sukraloosista, joka valtaa markkinoita aspartaamilta. Sukraloosi on vielä kolme kertaa makeampaa kuin aspartaami ja sitä tehdään kemiallisesti klooraamalla sakkaroosia (eli tavallista sokeria). Eli ei se ole yhtään sen 'luonnollisempi' vaihtoehto (ja nyt odotan innolla ensimmäisen Stevia-fanin kommenttia).
Aspartaami hajoaa elimistössä niiksi kahdeksi aminohapoksi joista se on tehtykin. Samalla vapautuu myös pieniä määriä metanolia mutta niin vapautuu monesta muustakin elintarvikkesta (esim. omenasta ja kaikesta johon on käytetty pektiiniä). Sukraloosi ei ilmeisesti metaboloidu ihmisessä suoraan mutta se käy joidenkin bakteerien ruoaksi ja suuri käyttö voi ehkä jossain määrin vaikuttaa suoliston mikrobiston koostumukseen.
Näiden makeuttajien kohtuullinen käyttö ei ole ihmiselle haitallista. Väitetyt USAn multippeliskleroosiyhteydet ovat nettikökköä jota aspartaamin vastustajat aktiivisesti markkinoivat. Jos juot päivässä useita litroja limsaa niin mahdolliset seuraukset johtuvat todennäköisimmin jostain muusta kuin makeutusaineista. sdfghfghghcfk kirjoitti:
patentti raukesi USAssa jo 1992 ja aspartaamia tuottaa useampi kilpaileva firma. Monsanto myi aspartaamin valmistuksen Ajinomotolle jo vuonna 2000 (http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame).
Seuraavaksi kannattaakin ottaa paineita sukraloosista, joka valtaa markkinoita aspartaamilta. Sukraloosi on vielä kolme kertaa makeampaa kuin aspartaami ja sitä tehdään kemiallisesti klooraamalla sakkaroosia (eli tavallista sokeria). Eli ei se ole yhtään sen 'luonnollisempi' vaihtoehto (ja nyt odotan innolla ensimmäisen Stevia-fanin kommenttia).
Aspartaami hajoaa elimistössä niiksi kahdeksi aminohapoksi joista se on tehtykin. Samalla vapautuu myös pieniä määriä metanolia mutta niin vapautuu monesta muustakin elintarvikkesta (esim. omenasta ja kaikesta johon on käytetty pektiiniä). Sukraloosi ei ilmeisesti metaboloidu ihmisessä suoraan mutta se käy joidenkin bakteerien ruoaksi ja suuri käyttö voi ehkä jossain määrin vaikuttaa suoliston mikrobiston koostumukseen.
Näiden makeuttajien kohtuullinen käyttö ei ole ihmiselle haitallista. Väitetyt USAn multippeliskleroosiyhteydet ovat nettikökköä jota aspartaamin vastustajat aktiivisesti markkinoivat. Jos juot päivässä useita litroja limsaa niin mahdolliset seuraukset johtuvat todennäköisimmin jostain muusta kuin makeutusaineista.Ei muuten ole nettikökköä. Oma mielenkiintoni tähän aiheeseen on lähtenyt henkilökohtaisista kokemuksista. Olen MS-tautia itse sairastava ja MINUN oireeni pahenevat kun olen juonut aspartaamipitoista juomaa. Luonnollisesti olen tämän huomattuani lopettanut kaiken mikä sisältää aspartaamia. Nämä ovat minun henkilökohtaisia kokemuksiani, toki en tarkoita, että tämä kaikkiin vaikuttaa samalla tavalla.
sdfghfghghcfk kirjoitti:
patentti raukesi USAssa jo 1992 ja aspartaamia tuottaa useampi kilpaileva firma. Monsanto myi aspartaamin valmistuksen Ajinomotolle jo vuonna 2000 (http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame).
Seuraavaksi kannattaakin ottaa paineita sukraloosista, joka valtaa markkinoita aspartaamilta. Sukraloosi on vielä kolme kertaa makeampaa kuin aspartaami ja sitä tehdään kemiallisesti klooraamalla sakkaroosia (eli tavallista sokeria). Eli ei se ole yhtään sen 'luonnollisempi' vaihtoehto (ja nyt odotan innolla ensimmäisen Stevia-fanin kommenttia).
Aspartaami hajoaa elimistössä niiksi kahdeksi aminohapoksi joista se on tehtykin. Samalla vapautuu myös pieniä määriä metanolia mutta niin vapautuu monesta muustakin elintarvikkesta (esim. omenasta ja kaikesta johon on käytetty pektiiniä). Sukraloosi ei ilmeisesti metaboloidu ihmisessä suoraan mutta se käy joidenkin bakteerien ruoaksi ja suuri käyttö voi ehkä jossain määrin vaikuttaa suoliston mikrobiston koostumukseen.
Näiden makeuttajien kohtuullinen käyttö ei ole ihmiselle haitallista. Väitetyt USAn multippeliskleroosiyhteydet ovat nettikökköä jota aspartaamin vastustajat aktiivisesti markkinoivat. Jos juot päivässä useita litroja limsaa niin mahdolliset seuraukset johtuvat todennäköisimmin jostain muusta kuin makeutusaineista.Vastaavanlaisia "myrkkyjä" kuin aspartaami on patentin rauettua markkinoille tullut Asesulfaami K (Avopuolisoni sairastui syöpään työskenneltyään kemian tehtaassa jossa kyseistä myrkkyä valmistetaan), mutta tämähän on vain puhdasta sattumaan. Jenkit ovat kovin vastaan sukraloosia, koska se syö heidän markkinaosuuttaan.
- sdfghfghghcfk
elokuu kirjoitti:
Vastaavanlaisia "myrkkyjä" kuin aspartaami on patentin rauettua markkinoille tullut Asesulfaami K (Avopuolisoni sairastui syöpään työskenneltyään kemian tehtaassa jossa kyseistä myrkkyä valmistetaan), mutta tämähän on vain puhdasta sattumaan. Jenkit ovat kovin vastaan sukraloosia, koska se syö heidän markkinaosuuttaan.
Asesulfaami-K on keinotekoisista makeuttajista vanhan kunnon 'Hermesetas'-sakariinin ohella ehkä kaikkein epäilyttävimpiä. Pysyttäydyn itse aspartaami/sukraloosilinjalla (monissa tuotteisa on tosin sekoituksia kun pyritään jäljittelemään paremmin tavallisen sokerin makua).
Viime aikoina olen juonut pääosin ihan selvällä sokerilla makeutettua; lihottavuus on kuitenkin käytetystä määrästä kiinni.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 833940
Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa
Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t342933Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan
Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä992223Onko jollakin navetassa kuolleita eläimiä
Onko totta mitä facebookissa kirjoitetaan että jonkun navetassa olisi kuolleita eläimiä? Mitä on tapahtunut?301860- 311760
Tiedän, että emme yritä mitään
Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian231742Miksi olet riittämätön kaivatullesi?
Mistä asioista tunnet riittämättömyyden tunnetta kaipaamaasi ihmistä kohtaan? Miksi koet, että et olisi tarpeeksi hänell501587Mitä, kuka, hä .....
Mikähän sota keskustassa on kun poliiseja on liikkeellä kuin vilkkilässä kissoja271527- 281481
Näin pitkästä aikaa unta sinusta
Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni81475