Pihviliha

OTTO-Gourmet

21

837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Asia pihvi?

        Mutta jos halutaan todellista pihvilihaa, silloin valitaan lautaselle ehdottomasti wagyu pihvilihaa (n. 3000 euroa/kg) Parhaana wagyuna pidetään Koben härkää. Kalleimmat tuottajat vaihtelevat vuosittain!


      • Simmental
        Asia pihvi? kirjoitti:

        Mutta jos halutaan todellista pihvilihaa, silloin valitaan lautaselle ehdottomasti wagyu pihvilihaa (n. 3000 euroa/kg) Parhaana wagyuna pidetään Koben härkää. Kalleimmat tuottajat vaihtelevat vuosittain!

        Mun mielipiteeni on, että suomalaisesta naudanlihasta paistettu pihvi siihen päälle vaikka maustevoi. Ei sen parempaa olekaan.


      • Rib eye!
        Simmental kirjoitti:

        Mun mielipiteeni on, että suomalaisesta naudanlihasta paistettu pihvi siihen päälle vaikka maustevoi. Ei sen parempaa olekaan.

        Kunhan sinulle tarjoutuu tilaisuus maistaa oikeata "pihvihärkää", et sen jälkeen pidä mansikin lihaa kuin soppalihana, jos sinäkään.


      • ehä jonain päivänä
        Simmental kirjoitti:

        Mun mielipiteeni on, että suomalaisesta naudanlihasta paistettu pihvi siihen päälle vaikka maustevoi. Ei sen parempaa olekaan.

        Niin kauan kuin tuo mielipiteesi on vallalla ei meillä päästä kunnon lihantuotantoon, mutta kun aletaan pyrkiä parempaan voimme jonnekin vielä päästäkin. Aivan hyvin jonain päivänä voimme julkaista suomalaisestakin lihasta vastaavia esitteitä. Sitä ennen meidän tulee löytää vielä sopivat rodut, kasvatusmenetelmät, rehut ja ruoat, laitumet, taito, kyky jatkojalostaa ja jaella oikein sekä riittävän kestävä hintataso.

        Sekä taitavat ja halukkaat kasvattajat.


      • Rib eye!
        ehä jonain päivänä kirjoitti:

        Niin kauan kuin tuo mielipiteesi on vallalla ei meillä päästä kunnon lihantuotantoon, mutta kun aletaan pyrkiä parempaan voimme jonnekin vielä päästäkin. Aivan hyvin jonain päivänä voimme julkaista suomalaisestakin lihasta vastaavia esitteitä. Sitä ennen meidän tulee löytää vielä sopivat rodut, kasvatusmenetelmät, rehut ja ruoat, laitumet, taito, kyky jatkojalostaa ja jaella oikein sekä riittävän kestävä hintataso.

        Sekä taitavat ja halukkaat kasvattajat.

        Meillä oli erinomainen sikatuotanto noin kolmekymmentävuotta sitten. Tuli muuan nuori tohtorismies nimeltään Pekka Puska ja pisti sormensa sikatalouteen ja sai aikaan nakkimakkaran näköisen rasvattoman ja mauttoman sikarodun tuottajien suosiollisella avustuksella. Siitä asti olemme vain voineet muistella miltä oikea sianliha maistuu.
        Pelkäämpä että samoin tulee käymään kun aletaan kunnon pihvikarjaa kasvattamaan.
        Nyt markkinoilla olevat vähäiset kotimaiset pihvikarjan lihat eivät ainakaan uskoani vahvista.
        Pekka Puska sekä Sirkka-Liisa Anttila ovat tehokkaaat esteet kunnon pihvilihankin tuotannolle, terveysvalistuksen antamin valtuuksin.
        Suomen parhaat pihviravintolat tuottavat lihansa ulkomailta aina australiaa ja argentiinaa myöten! Miksiköhän, mitä luulisit?


      • tuontiliha rules
        Rib eye! kirjoitti:

        Meillä oli erinomainen sikatuotanto noin kolmekymmentävuotta sitten. Tuli muuan nuori tohtorismies nimeltään Pekka Puska ja pisti sormensa sikatalouteen ja sai aikaan nakkimakkaran näköisen rasvattoman ja mauttoman sikarodun tuottajien suosiollisella avustuksella. Siitä asti olemme vain voineet muistella miltä oikea sianliha maistuu.
        Pelkäämpä että samoin tulee käymään kun aletaan kunnon pihvikarjaa kasvattamaan.
        Nyt markkinoilla olevat vähäiset kotimaiset pihvikarjan lihat eivät ainakaan uskoani vahvista.
        Pekka Puska sekä Sirkka-Liisa Anttila ovat tehokkaaat esteet kunnon pihvilihankin tuotannolle, terveysvalistuksen antamin valtuuksin.
        Suomen parhaat pihviravintolat tuottavat lihansa ulkomailta aina australiaa ja argentiinaa myöten! Miksiköhän, mitä luulisit?

        Saisiko kelvollista sikaa, pihvinautaa ja -vasikkaa Virosta? Siellä PP ja SLA eivät liene päässeet sanelemaan eläinten rakennetta samalla tavoin kuin Suomessa.

        Mankkaan Vexistä muuten saa irlantilaista vasikkaa monessa muodossa.


    • Ostin

      Tuota Herefordin lihaa ostin Eat&Joy:lta Kluuvin kauppahallista. Oli 7vk mureutettua ja maku oli taivaallinen.

      • Kockman

        Joo ja maksoit vähintään 50e ylimääräistä, sillä eat&joy pojilla pokka pitää. Ihmiset kuvittelevat ostavansa jotain parempaa kun käyvät siellä ostoksilla, hehheh ei voi kun nauraa kun käy siellä tsiigaa hintoi. Tsiigaa mitä niitten " luomu hirvi ja poro maksaa" Hulluu jengii sekä omistajat että asiakkaat.


    • Köyhä.

      Minä ostin lähikaupasta pirkka-jauhelihaa 5 euroa kilo ja tein siitä lihapullia. Maku oli taivaallinen....ja jäi vielä rahaa säästöön....

    • ökymies

      Juu ei köyhän kannata syödä kun tuollaista Pirkka-jauhista, kyllä se aina köyhille riittää. Sinä oletkin hyvä köyhä, kun et ruikuta paremmasta, sellasia köyhiä pitäisi olla enemmän.
      Minä söin eilen poron sisäfilettä ja se oli mauttomuudessaa pieni pettymys.
      Tänään onkin vuorossa kunnon charolais-härän 800 grammanen kyljys, en kehtaa hintaa sanoia, koska myös tuollaiset köyhät lukevat näitä lihasivuja.
      Rahaa jäi kyllä lämpsää lihan oston jälkeen, mutta minä en olekaan köyhä, vaan on millä mällätä.
      Koben lihaa en ole saanut täältä kotimaasta, mutta ulkomailla olen kyllä tutustunut tuotteeseen ja se on kyllä hintansa väärti.

      • fy fan

        Hyi helv.
        Ihan sama mitä lihaa mutta 800 g ?

        Siis kaksi kertaa jauhelihapaketin koko ?

        Mällää vaan rahallas ja obduktionääri saa taas töitä.
        Yäk.


    • Köyhä.

      Se mikä parasta, ihan sama syötkö kobea vaiko pirkkaa, poistullessa se näyttää ihan samalta.....niin köyhällä kuin rikkaalla.

    • hienoa kakkia

      Ootko kuule varma? Kyllä kakkaa on monenlaista ja ravinnosta on senkin koostumus riippuvainen. haiseeko esim. köyhän kakka kalliilta konjakilta? tuskimpa vain.

      • Köyhä.

        En ole hirveän paljon harrastanut oman kakkani haistelua ja visuaalista tarkastelua.....

        Ja ravinto koostuu toki muustakin kuin siitä lihasta...


    • valelääkäri

      Niin köyhät syövät ruuntturuokaa ja näin ulostemassaa onkin enemmän kuin rahaikkaiden ravinnosta syntyy.

    • Simmental

      Suomalainen naudanliha on parasta.

      Sinä Rib eye kerroppas tiedätkö edes mitä härkä tarkoittaa??

    • tympeää on se

      niin että meikäläinen lypsykarjako hakkaa ulkomaisen lihakarjan lihan? Noh, lihakeitossa kun se keitetään pitkän kaavan mukaan, mutta kunnon pihvilihaksi siitä ei kyllä oikein ole.

    • Suomalainen emolehmä

      Kyllä suomesta löytyy pihvikarjaakin melkoisesti ja määrä nousee koko ajan.
      Ja lypsykarjaa on ulkomaillakin, sitten vaan laittavat pakettiin ja myyvät sen paikallisen vanhan lypsylehmän suomalaisille pihvihärkänä.
      Sukupuoli ja rotu vaan muuttuu siinä jossain vaiheessa matkan varrella ei muuta:)

    • lihan ystävä

      Noh jos näin tehdään, eikä kuluttaja huomaa, niin siitä vaan. mutta oikea asianharrastahja erottaa lihakarjan vanhasta lypsylehmästä koska vain.
      Suomalainen lihakarja ei riitä edes ravintoloille, joten kuluttajille asti ei normaali kauppojen kautta ainakaan. Lihakaupoista halleista ja suoraa tuottajalta on haettava, mikäli kotimaista lihakarjan lihaa haluaa.

    • Suomalaista sonnia

      Kyllä sitä pihvikarjaa kuule jo sen verran on, että on muuallakin kuin kauppahalleissa. Ja määrä nousee koko ajan.

      Lypsytilan isännät siementää huippulehmät maitorotuisella spermalla jotta saavat hyvän lypsylehmän ja huonot lehmät ( lypsävät vähemmän) siemennetään liharotuisen eläimen spermalla joten liharotu risteytyksiäkin on karjassa suuri osa.

      Puhtaita lihakarkatilojakin ( liharotuiset emolehmät ) on melkoisesti.

      SEURAAVAKSI YKSI KYSYMYS LUOMUHIRVESTÄ SELLAISTA OSTAVILLE

      Miten voitte olla varmoja, että ostamanne luomuhirvi ei ole käynyt syömässä perinteisesti viljellyillä pelloilla??

      Miettikääpä sitä...

      Suomalainen nauta on parasta
      Ei kidu 5-6 vuotta huonoilla laitumilla kuten argentiinassa ja brasiliassa on kunnollisella ruokinnalla ja kasvaa alle kaksivuotiaana täysikasvuiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Immu otti pataan

      Olen pettynyt, hänen piti viedä Stagalaa kuin litran mittaa - mutta kuinka kävikään? Voi hemmetti sentään.... Ääääääh!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2480
    2. Näetkö feminismin uhkana

      Vai mahdollisuutena kun deittailet naisia? Mitä miehet mieltä feminismistä?
      Ikävä
      196
      1167
    3. Tykkäätkö halaamisesta?

      Minä en. Tänään tuttava, jolle olen maininnut että en pidä halaamisesta, yritti halata minua ja olen vieläkin ihan raivo
      Maailman menoa
      113
      1081
    4. Hinduilu on suurta eksytystä

      tekosyvällinen tarina uppoaa moneen. Harhautusta todellisen Jumalan yhteydestä. Kuka haluaisi nähdä sielunvaelluksessa
      Hindulaisuus
      389
      930
    5. Malmin tapaus on järkyttävä

      Kolme ulkomaalaistaustaista miestä raiskasi nuoren tytön tavalla, jota ei meinaa uskoa todeksi. Mikä voisi olla oikeampi
      Maahanmuutto
      298
      901
    6. Mitkä asiat teidän elämässänne on

      Tällä hetkellä parasta?
      Ikävä
      66
      868
    7. Miksi kaivata miestä

      jolla ei edes muna toimi?
      Ikävä
      90
      850
    8. Kyllä me vaan

      Tykätään toisistamme ❤️ siinä ei ole mitään väärää kenellekään
      Ikävä
      53
      841
    9. Oot nainen kaunis

      muista hymyillä jatkossakin.
      Ikävä
      46
      829
    10. Mitä haluaisit kysyä

      Kaivatultasi?
      Ikävä
      53
      758
    Aihe