Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Millä/miten paastota?

-laurr

Olen miettinyt paastoamista, mutta tuo Vogelin paastopaketti ei kuulosta kovin hyvältä. Kallista ja liemet kuulemma pahoja. Millä voi siis paastota? Voinko ostaa kaupasta aivan tavamehuja ja juoda niitä paaston aikana? Onko kahvi, tai oikeastaan kofeiini, täysin kielletty paaston aikana? Ja sitten, onko suolihuuhtelu pakollinen paaston aikana, miten se tapahtuu? Entä mitä paaston jälkeen? Kuinka pienillä ruoka-annoksilla aloitettava ja miten useasti/harvoin päivässä? Pitääkö ennen paastoa valmistella kehoa millälailla tulevaan "koitokseen"? Kuinka pitkään kannattaa tai voi paastota kerralla ja kuinka usein? Kaikki tieto tulee tarpeeseen! (:

2

821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -laurr

      Eikö avuliaita ihmisiä enää ole? :o Jos tähän ei kukaan halua kirjoittaa, mistä voisin saada vastaukset kysymyksiini?

    • paastoaja

      Olen paastonnut lukuisia kertoja elämässäni. Mulla on mehulinko ja sillä olen surautellu mehua porkkanasta, lantusta, selleristä ja jopa kaalista. Kurkku myös emäksinen ja vähän kaloreita sisältävä mehu maistuu hyvälle. Suoli tyhjäksi aamulla esim. apteekista saatavalla glauber-suolalla. Suolihuuhtelu kannattaa ehdottomasti tehdä aamuin illoin varsinkin alkupaastossa. Se säästää sinut päänsäryltä ja pahoinvoinnilta, koska jos suolessa tavaraa, elimistö yrittää käyttää sitä!
      Minä juon kahvia paaston aikana, mutta en paljoa.
      Muista laskea mehujen kalorit, 400 kaloria ei saa ylittyä. Muuten olet nälkäkuurilla, et paastolla. Vesi, mehut ja yrttitee ynnä kahvi yht n. 3-4 l/vrk. paaston jälkeen aamulla voit lopettaa paaston vaikka omenalla, liotetuilla parilla luumulla tai desillä marjoja. kolmasosa paaston pituudesta on oltava paaston jälkeisiä totuttelupäiviä. PIDÄ ANNOKSET PIENINÄ. Jos haluat säilyttää painosi mukavasti siirry johonkin vähähiilihydraattiseen dieettiin esim karppaukseen tai atkinsiin. Onnea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe