Todella rankkaa tekstiä. Julmuutta!!

hurjin juttu aikoihi

"Siitä en ole varma, että pääseekö uskovien vanhempien lapsi taivaaseen, jos kuolee lapsena. Mutta ei-uskovien vanhempien lapsista ei mitään tuollaista perusteen puolikastakaan löydy Raamatusta, jos eivät itse sitten tee jo Jumalan silmissä käypää lapsen ratkaisua.

Ja lapsensa murhauttava nainen nyt ei missään tapauksessa voi olla uskova (Ilm 22:14-15). Eli mitä perusteita sitten on sanoa, että lapsi pelastuisi taivaaseen - ei kerrassaan mitään. "


Lainasin tuosta yhdestä aiemmasta kirjoituksesta tuon. Tätä mieltä on uskova_1. että vaikka 1 tai 2 vuotias lapsi joutuu helvettiin jos sen vanhemmat eivät olleet uskossa kun lapsi kuoli. kertokaa minulle että ymmärsin jotain väärin tuosta. sanokaa että en vain ymmärtänyt tuon viestin sisältöä. olisi parempi että en vain ymmärtäisi kuin että hän todella pitää tuota rakastavan jumalan tapana toimia.

46

808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • armopalaaati

      ei noin usko varmaan promillekaan maailman uskovista. tuo on Jumalanpilkkaa. Jumalan pitämistä sairaana. noinhan tuossa rivien välissä sanotaan

    • pyh!

      oikeasta uskosta osaton räksyttäjä. Puhdas sekopää.

      • järk

        eihän tuollainen ole mitään rauhaa ja rakkautta tai ilosanomaa vaan kuin suoraan kauhuleffasta.


      • hiheee
        järk kirjoitti:

        eihän tuollainen ole mitään rauhaa ja rakkautta tai ilosanomaa vaan kuin suoraan kauhuleffasta.

        kurja säkä hei jos syntyy epäuskoisten lapseksi ja kuolee vaikka 1,5 vuotiaana ja sitten jumala kiduttaa ikuisesti lasta. hei tää on järjen,oikeudenmukaisuuden ja rakkauden riemuvoitto tää kristinusko!!!!!


    • Missäs on teidän pakanoiden perusteenne. Ette ole antaneet yhtäkään Raamatun paikkaa todistukseksenne. Kaikki tuo on vain teidän omaa Jumalan vastaista uhoanne, ilman minkäänlaista perustusta Ramatusta.

      Olette kilvan kyllä tappamassa lapsia, mutta sitten syytätte Jumalaa pahaksi, kun Hän ei siivoakaan teidän jälkiänne ja vie vihaamianne lapsia taivaaseen. Tai ette tule uskoon ja sitten mukisette Jumalalle, että vain uskovien lapset pelastuvat. Vastuuhan on teillä. Niin makaa kuin petaa.
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9627138

      Mutta minulla on perustelu kantaani Raamatun lehdiltä vaikkapa ”Luopuneita ovat jumalattomat äidin kohdusta asti, eksyneitä valhettelijat hamasta äidin helmasta.” (Ps 58:4). Ja vielä esimerkiksi Room 3:23, 5:12, Ps 51:7, 14:1-3, 143:2, 1 Joh 1:8, 3:6, Job 14:1-6, 25:1-6.

      Ja entäs luterilainen Augsburgin tunnustus (s.12) puhuu "Perisynnistä" -kappaleessaan "Edelleen seurakuntamme opettavat, että Aadamin lankeemuksen jälkeen kaikki ihmiset, jotka lisääntyvät luonnollisella tavalla, syntyvät synnissä, so. ilman jumalanpelkoa, ilman luottamusta Jumalaan sekä pahan himon hallitsemina, ja että tämä alkusairaus ja perisynti on todella synti, joka tuomitsee ja tuo jo nyt mukanaan iankaikkisen kuoleman niille, jotka eivät kasteen ja Pyhän Hengen voimasta synny uudestaan.”

      Joidenkin mielestä on perin järkyttävää sanoa, ettei kohdussa kuoleva lapsi pääsisikään taivaaseen, vaan joutuu helvettiin. Mutta entä sitten lapsen kohtuun tappajat, hehän itse estävät lasta elämästä, jolloin hän kenties jossain elämänsä vaiheessa voisi tulla uskoon ja päästä taivaaseen.

      • klkoko

        minä en puolustele aborttia mutta en myöskään sano että siitä ihmistä pitäisi tuomita jos vaikka joku tulee isälleen raskaaksi insestin seurauksena ja raiskauksen. mutta tuo asia ei liity tähän.

        mietipäs nyt asiaa järjellä. vaikka vanhemmat tekisi mitä syntiä tahansa tai olisivat miten epäuskoisia tahansa niin se vaikka 1 vuotias lapsi joka menehtyy on kokonaan ja täysin syytön vanhempiensa epäuskoon (epäusko ei tietenkään ole muuten edes paha teko vaan tervettä ettei usko sokeasti satuja)

        jumala ei voi tuomita sitä lasta vanhempiensa kautta. tämä 1 vuotias lapsi oli pienokainen jonka ainoa teko oli että syntyi maailmaan. hän ei ymmärrä mitään jeesuksista ja jumalista eikä ole voinut vanhempiakaan valita. sinun mukaasi hän päätyy ikuiseen kidutukseen jos vanhemmat eivät olleet uskossa. voi luoja sentään.

        kokeile joskus ajatella itse. kokeile joskus kuunnella sisintäsi. ihmisen pitää tuo asia ymmärtää omantuntonsa kautta sekä intuitionsa kautta. sanoi raamattu sitten mitä vain asiaan. tosin väitän että tuota näkemystä sun kanssa ei jaa promillekaan uskovista. tähän mennessä olet eka uskova joka uskoo että epäuskoisesten vanhempien lapsi joutuu helvettiin jos kuolee.

        sä tunnut palvovan todella sairasta jumalaa. niin kamalaa jumalaa että mä en sellaista palvoisi vaikka se esittäytyisi mulle henk koht. ennemin kituisin vaikka helvetissä kuin luopuisin omantunnon ja moraalin kuuntelemisessa hyvin selkeissä kysymyksissä. minun moraali ja omatunto ei ole kaupan. sitä ei osteta lupaamalla taivasta tai peloittelemalla helvetillä. sä tunnut olevan myynyt jo omasi. mutta omapa on elämäsi. tosin sun kuva jumalasta on paljon karmeampi kuin useimmilla tuntemillani uskovilla.

        hullu saa olla mutta ei tyhmä! kokeile tosiaan ajatella joskus ihan itte!


      • tirsk

        lähdetään kerrankin siitä että SÄ olet väärässä. yhden kerran voisit tunnustaa että olet väärässä tässä.

        tuottaako se tuskaa jo ajatuksena?

        onko egosi niin suuri ettei se voi myöntää erehtyneensä?

        milloin aiot esittää raamatusta paikat jotka sanovat selvästi että työ on ei-uskoville tarkoitettu kirous josta uskovat ovat vapahtettu? (näin olet sanonut)


      • jhjhjh7

        "Missäs on teidän pakanoiden perusteenne."


      • Jumalan kostoko?

        Jumala puhuu: Sinä yksi vuotias lapsi. Sinun vanhempasi eivät uskoneet minuun Jumalaan. Etkä ehtinyt tehdä uskonratkaisuakaan siinä iässä. Niinpä minä Jumalasi joka rakastan agape-rakkaudella kaikkia, heitän sinut nyt kärsimään ikuista rangaistusta helvettiin siitä hyvästä että menit syntymään epäuskoisten lapseksi.

        että tältä pohjalta. ja sitten vielä ihmetellään miksi ihmisiä ei kiinnosta alkaa uskoa kristinuskoon. no, miten voisikaan kiinnostaa kun pitäisi tälläisiä juttuja uskoa mitä sinäkin täällä puhut. eikai kukaan terve ihminen ala uskoa että pikkuvauvat jumala heittää helvettiin yhtään mistään syystä. ei sellaista syytä ole olemassakaan.

        toivotan sinulle terveyttä ja hyvinvointia


      • elämä on Hänessä

        Jokainen ihminen tuomitaan tekojen mukaan.
        Syntymätön vauva ei ole tehnyt mitään rikosta, joten häntä ei voi tuomita teoista. Syntymätöntä vauvaa ei tuomita isänsä tai äitinsä synneistä.
        Myöskään pienet lapset eivät ole vastuussa teoistaan, vaan taivasten valtakunta on lasten kaltainen. Vastuu on vanhemmilla ja lasten kanssa olevilla, että yhteiskunnan päättäjillä, joille voidaan lukea synnit, väärät mallit opetukset jne.

        Syntymätön lapsi on samalla viivalla oli hänen vanhempansa minkälaisia tahansa.
        Jumala näkee onko hän taivasten valtakuntaan sopiva ja jos ei niin hän hävittää hänet ilman tuskia, koska hän ei ole tehnyt mitään lainrikkomusta, josta hänet voisi tuomita.
        Jumala on kaiken yläpuolella.
        Jumala ei ole sadisti, joka kiduttaisi luotujaan ikuisesti.


      • ikuuu

        yleisesti kristinuskossa uskotaan että lapset kuollessaan pelastuu automaattisesti. ja luonnollisesti onkin aika irvokasta jos sanoo että jumala on oikeudenmukainen ja rakastava ja samalla heittää pikkulapsina kuolleita helvettiin. sehän tarkoittaisi että jumala loi maailman ja ihmiset vain tehdäkseen pahuuutta luomilleen.

        on sadistinen luonne jos nauttii tuollaisesta jumalakuvasta mikä sinulla on.

        -uskot että kerran vuodessa taivaasta tehdään matka helvettiin katsomaan kituvia

        - uskot että ihan pikkulapsi joutuu helvettiin jos sen vanhemmat eivät olleet uskossa

        yritä ymmärtää että tuo kaikki on todella sairasta. ei ihme ettet puhu jumalan rakkaudesta useinkaan. et pysty puhumaan siitä koska tiedät ettei jumalakuvasi ole rakastava jumala vaan tuomitseva pirullinen jumala joka ennenkaikkea kostaa. profiilissasikin kysyt että kauankohan jumala pidättää rangaistustaan kun suomi rypee synneissään.

        lukee mitä tahansa kirjoituksiasi niin etpä tuo esiin jumalan rakkautta. et koskaan sano ei-uskovillekaan että rukoilen että tulet uskoon, ja että ehkä joskus tulet uskoon..tai että jumala rakastaa sinuakin..ei, ei..sinä alat paukuttaa vain tämän ihmisen synneistä ja tuomita sekä puhua helvetistä..uskotko todella että ihminen tulisi uskoon kun sinä peloittelet helvetillä. jos minä olisin uskova niin tietäisin kyllä kuinka toimia ja puhua että sana kuultaisiin. mutta en ole uskossa koska minusta emme voi tietää onko jumalaa vai ei. eikä tarvikaan tietää. se olkoot arvoitus joka tekee elämästä mielekästä pohtia elämän syvintä olemusta. mutta sen tiedän että kristinusko eikä muutkaan uskonnot ole jumalasta. kristinuskossa kun on raamattu ja se sisällöllään puhuu itsensä ulos mahdollisten totuuksien listalta. perusteluita on kattavasti miksi raamattu ei ole jumalasta. niitä saa pyydettäessä


      • kysymynseeen

        "Missäs on teidän pakanoiden perusteenne. Ette ole antaneet yhtäkään Raamatun paikkaa todistukseksenne. Kaikki tuo on vain teidän omaa Jumalan vastaista uhoanne, ilman minkäänlaista perustusta Ramatusta."

        ei se mitään uhoa ole. kas kun sinä et ole jumala. sinun kanssa voi olla eri mieltä asioista eikä silti ole jumalaa vastaan.


      • MADDUS4

        MISTÄ OTSIKKOSI REVIT OIKEEN. IKINÄ EN OLE LASTA SURMANNUT


      • korko%

        myönnätkö sen että sinulle uskosi on usein itsesi korostamista?


      • benedi
        klkoko kirjoitti:

        minä en puolustele aborttia mutta en myöskään sano että siitä ihmistä pitäisi tuomita jos vaikka joku tulee isälleen raskaaksi insestin seurauksena ja raiskauksen. mutta tuo asia ei liity tähän.

        mietipäs nyt asiaa järjellä. vaikka vanhemmat tekisi mitä syntiä tahansa tai olisivat miten epäuskoisia tahansa niin se vaikka 1 vuotias lapsi joka menehtyy on kokonaan ja täysin syytön vanhempiensa epäuskoon (epäusko ei tietenkään ole muuten edes paha teko vaan tervettä ettei usko sokeasti satuja)

        jumala ei voi tuomita sitä lasta vanhempiensa kautta. tämä 1 vuotias lapsi oli pienokainen jonka ainoa teko oli että syntyi maailmaan. hän ei ymmärrä mitään jeesuksista ja jumalista eikä ole voinut vanhempiakaan valita. sinun mukaasi hän päätyy ikuiseen kidutukseen jos vanhemmat eivät olleet uskossa. voi luoja sentään.

        kokeile joskus ajatella itse. kokeile joskus kuunnella sisintäsi. ihmisen pitää tuo asia ymmärtää omantuntonsa kautta sekä intuitionsa kautta. sanoi raamattu sitten mitä vain asiaan. tosin väitän että tuota näkemystä sun kanssa ei jaa promillekaan uskovista. tähän mennessä olet eka uskova joka uskoo että epäuskoisesten vanhempien lapsi joutuu helvettiin jos kuolee.

        sä tunnut palvovan todella sairasta jumalaa. niin kamalaa jumalaa että mä en sellaista palvoisi vaikka se esittäytyisi mulle henk koht. ennemin kituisin vaikka helvetissä kuin luopuisin omantunnon ja moraalin kuuntelemisessa hyvin selkeissä kysymyksissä. minun moraali ja omatunto ei ole kaupan. sitä ei osteta lupaamalla taivasta tai peloittelemalla helvetillä. sä tunnut olevan myynyt jo omasi. mutta omapa on elämäsi. tosin sun kuva jumalasta on paljon karmeampi kuin useimmilla tuntemillani uskovilla.

        hullu saa olla mutta ei tyhmä! kokeile tosiaan ajatella joskus ihan itte!

        mutta Mooseksen leirissä tapahtui että " Maa avasi kitansa, ja he syöksyivät eläviltä
        tuonelaan, eli maan kitaan.
        Lapset tuhoutuivat perheen mukana.

        Ihminenkö mukamas pystyy repäisemään maan halki? Joten tuomio tuli Jumalalta.

        " Ja minä näin kuolleet ,suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä,
        ja kirjat avattiin; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu,
        tekojensa mukaan" Ilm. 20:12

        Tässä kerrotaan että myös pienet seisoivat...tarkoittanee lapsia!
        Mutta sylilapset eivät pysty seisomaan, joten heitä ei viimeisellä tuomiolla
        oletettavasti ole.

        Jokainenhan tuomitaan tekojensa mukaan ..jae 13...Joten jos sylilapset
        tuomittaisiin, niin heidät tuomitaan tekojensa mukaan!! :)

        Oletteko nähneet yhdenkään sylilapsen varastavan?, antaneen väärän todistuksen?
        tappaneen? rakentaneen käsin epäjumalan, eli jeesus kuvan? ...tai tehneen työtä sapattina?

        Heidät siis tuomitaan tekojensa mukaan!! Onhan laupeudettomia tuomioita, ja laupeudellisia tuomioita!

        Tässä teille tähän asiaan todellinen ruoka!


      • heheee

        voihan jumala säätää vaikka että pikkulapset menee helvettiin.

        voihan jumala säätää että kiduttaa ikuisesti ei-uskovia ja väärin uskovia

        voihan jumala tehdä kaikki koiruudet ja vääryydet

        MUTTA se ihminen joka hyväksyy vaikka lapselle ikuisen kidutuksen on aika MUNATON ihmisenä ja päässä on vikaa silloin.

        ihminen joka mitään miettimättä vain robottimaisesti hyväksyy kaiken raamatusta on raukkamainen reppana jolla ei ole joko kykyä ajatella itsenäisesti tai sitten hän on sokea.

        jumalan sanotaan inspiroineen ihmisen kirjoittamaan raamattu. samaa kikkaa on käytetty ellen whiten kohdalla, samaa kikkaa russelin kohdalla jne jne. aina joku saa muka jotain näkyjä tai tietoa jumalalta. sitten se kirjataan ylös ja täydestä uppoaa ihmisiin.

        naurattaa kuinka raamattuun ylipäätään uskovat sitten arvostelee toisia uskovia että tuo on harhaoppia jne. itse uskotaan kaikki sadut ja järjettömyydet raamatussa ja sitten napistaan muille että te olette harhaoppisia. hehe


    • Kaikki lapset ja

      lapsenmieliset ovat ostettuja pelastukseen. Ei siinä äidin eikä isän teot mitään paina, vaan YKSIN JEESUKSEN!

      • Tuohan on Kylliäisen kaikki pelastuvat oppia. Kamalaa valetta, mihin saatana haluaa ihmiset eksyttää - nukuttaa synnin uneen.

        Perisynti on peräisin Aatamilta eikä ihminen sikiä siitä erossa. Siitä voit lukea vaikka täältä
        http://www.evl.fi/tunnustuskirjat/yo/1.html


      • peritty7
        uskova_1 kirjoitti:

        Tuohan on Kylliäisen kaikki pelastuvat oppia. Kamalaa valetta, mihin saatana haluaa ihmiset eksyttää - nukuttaa synnin uneen.

        Perisynti on peräisin Aatamilta eikä ihminen sikiä siitä erossa. Siitä voit lukea vaikka täältä
        http://www.evl.fi/tunnustuskirjat/yo/1.html

        Sinähän se olisitkin niiiiin mielissäsi jos saisit olla ainoa pelastuva. minusta olisi hienoa jos kaikki pelastuisi. paljon pahaa tehneille kuuluisi tietysti rangaistus. mutta ei sentään ikuinen. äärellisessä elämässä jonka kestä on yleensä alle 100 vuotta ei ehdi tehdä niin paljon pahaa että siitä pitäisi kiduttaa ihmistä 10000000000000000000000000000000000000000000000000 vuotta ja sen päälle vielä ikuisuus.

        kiduttaminen ei muutenkaan rangaistuksena ole kovin kasvattava ja tehokas. kiduttaminen on vain pahuuden harjoittamista eikä suinkaan rankaisua. jos joku pelastus on olemassa niin näkisin että jokaisen kuuluisi ensin saada tekojensa mukainen rangaistus ja pelastua sen jälkeen.

        tää maailma ei ihan oikeasti ole niin mustavalkoinen kuin sä sun uskosi ja raamatun kautta näet olevan.

        ihmisen kasvattaminen ja kouluttaminen olisi paljon tehokkaampaa ja vähemmän barbaarista kuin ihmisen ikuinen kiduttaminen. yleensä rangaistuksen idea on opettaa ihmistä. ikuinen helvetti ei kasvata ketään koska sieltä ei ole pois pääsyä. se kiduttaminen ei palvele kenekään etua. ikuinen kidutus on silkkaa pahuuden harjoittamista. kyllä sen helvettiopin on ihan ihmiset keksineet ja tulkinnneet raamatusta. sinulle olisi varmaan pettymys jos helvettiä ei olisikaan. et saisi päteä ja ylentää itseäsi korokkeelle vaan joutuisit asettumaan muiden kanssa samalle viivalle ihmisenä


    • annu42

      että Jumala on juuri noiden heikkojen puolella, jotka menettävät henkensä, ennenkuin edes elävät, tai joiden vanhemmat ovat kykenemättömiä kasvattamaan lapsiaan taivaan tielle. Hän voi johdattaa heitä mitä ihmeellisimpiäkin teitä eteenpäin.

      Ihmisen on itse tehtävä tili Jumalan edessä. Jos hän on alaikäinen tai väkivaltaisesti kuollut, Jumala katsoo heitä säälien, ja muistutan, että myös näiden puolesta Jeesus kuoli. Mistä me tiedämme suuren Isämme ajatukset, jotka ovat korkeammalla kuin taivas on maasta? Kuinka paljon hän itkeekään meidän tekojemme tähden. Hänellä on rakastava sydän, joka tuntee jokaisen ihmisen kivun ja tuskan. Hänkö maksaisi palkan samalla tavalla kuin me teemme? Ei todellakaan. Hän on rakkauden Jumala, joka tietää kaiken kaikista syistä, mikä ihmistä kohtaakaan. "Totisesti, vanhurskaat ovat sinun tuomiosi", joutuvat myös syntiset sanomaan. Niin se on.

      Jumalamme on vanhurskas, ja Jeesus Kristus tuomarimme ja puolustusasianajajamme holehtii kaikkien ihmisten oikeudesta elämään uudessa maassa. Hänen verensä kautta olemme "paratut" kaikista niistä vaivoista, joita paholainen agentteineen tässä maailmassa syytää niskaamme. Taivaassa tapahtuu yllätyksiä, joten katsotaan vasta sitten, kuka on perillä tai kuka ei. Meillä ei ole tuomiovaltaa vähimmänkään vertaa.

      Muuten nuo abortin tähden henkensä menettäneetkin ovat Jumalan muistissa, joten ei heidänkään puolestaan tarvitse pelätä. Isä, joka salli tuon elämän katketa, voi sen antaa uudelleen, kun ylösnousemuksen aamu koittaa. Ihana asia, odotetaan. Kun Jeesus tulee, kaikki on toisin.

      • kkjjkjk

        itse en ole uskova. en usko jeesukseen jumalan poikana mutta siitä kiitos että toit kirjoituksellasi esiin sen että uskot hyvään oikeudenmukaiseen jumalaan etkä sadistiin. tuolla tapaa kun hyvässä hengessä sanaa levitetään niin sitä voi kuunnellakin rauhassa vaikka olisikin sitten eri mieltä itse asiasta. sinun kanssa varmasti pystyy keskustelemaankin uskon asioista vaikka näkemykset olisikin erilaisia. eräs palstalainen saisi ottaa sinusta mallia


      • ???

        Kannatatko maan lakeja, että abortti on ihan ok?


      • Sanot: ” Muuten nuo abortin tähden henkensä menettäneetkin ovat Jumalan muistissa, joten ei heidänkään puolestaan tarvitse pelätä. Isä, joka salli tuon elämän katketa, voi sen antaa uudelleen, kun ylösnousemuksen aamu koittaa. Ihana asia, odotetaan. Kun Jeesus tulee, kaikki on toisin.”

        Olet tuon opin omaksunut Ellen Whiteltä, joka tuollaisenkin opin toi Adventtikirkkoon demoninäyissään.

        Mutta mietipä vähän, mitä tuosta seuraisi, jos noin olisi. Silloin ei kukaan ihminen saisi rangaistusta eikä palkintoa maan päällä uskomisestaan/ei-uskomisestaan eikä synneistään, koska he kaikki kuollessaan häviävät olemattomiin.

        Ja koska Jumala luo uudet ihmiset tuomiolle, niin silloin nuo kaikki ihmiset saavat joko tuon adventtiopin mukaisen liekeissä kärsimyksen tunneista päiviin ihan noin vain syyttä suotta, eiväthän he ole olleet olemassa kuin tuon tuokion tuomiota luettaessa.

        Samoin toiset saavat ikuisen elämän adventistien materiaalisessa maassa eivätkä ole mitään uskoneet tai Jumalan tahtoa tehneet, ovat vain ilmestyneet juuri tuonne tyhjästä luotuina.

        Niin, niin sinä voit tapattaa lapsia abortilla ja eksyttää ihmisiä pois uskosta tai etsikkoajasta harhaoppiin, kun ei sinulle tule sitä eikä tätä siitä uskomuksiesi mukaan. Sinähän oppisi mukaan lakkaat olemasta kuolemasi hetkellä. Annat pahat tekosi jonkun tulevaisuudessa luodun ihmisen kärsittäväksi, tuon taruoppisi mukaan, mitä ei Raamatusta löydy.

        Ps
        Älä tapa 2 Moos 20:13 vs. Adventtikirkko
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9627138/thread


      • Mat...
        uskova_1 kirjoitti:

        Sanot: ” Muuten nuo abortin tähden henkensä menettäneetkin ovat Jumalan muistissa, joten ei heidänkään puolestaan tarvitse pelätä. Isä, joka salli tuon elämän katketa, voi sen antaa uudelleen, kun ylösnousemuksen aamu koittaa. Ihana asia, odotetaan. Kun Jeesus tulee, kaikki on toisin.”

        Olet tuon opin omaksunut Ellen Whiteltä, joka tuollaisenkin opin toi Adventtikirkkoon demoninäyissään.

        Mutta mietipä vähän, mitä tuosta seuraisi, jos noin olisi. Silloin ei kukaan ihminen saisi rangaistusta eikä palkintoa maan päällä uskomisestaan/ei-uskomisestaan eikä synneistään, koska he kaikki kuollessaan häviävät olemattomiin.

        Ja koska Jumala luo uudet ihmiset tuomiolle, niin silloin nuo kaikki ihmiset saavat joko tuon adventtiopin mukaisen liekeissä kärsimyksen tunneista päiviin ihan noin vain syyttä suotta, eiväthän he ole olleet olemassa kuin tuon tuokion tuomiota luettaessa.

        Samoin toiset saavat ikuisen elämän adventistien materiaalisessa maassa eivätkä ole mitään uskoneet tai Jumalan tahtoa tehneet, ovat vain ilmestyneet juuri tuonne tyhjästä luotuina.

        Niin, niin sinä voit tapattaa lapsia abortilla ja eksyttää ihmisiä pois uskosta tai etsikkoajasta harhaoppiin, kun ei sinulle tule sitä eikä tätä siitä uskomuksiesi mukaan. Sinähän oppisi mukaan lakkaat olemasta kuolemasi hetkellä. Annat pahat tekosi jonkun tulevaisuudessa luodun ihmisen kärsittäväksi, tuon taruoppisi mukaan, mitä ei Raamatusta löydy.

        Ps
        Älä tapa 2 Moos 20:13 vs. Adventtikirkko
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9627138/thread

        Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.
        – Matteuksen evankeliumi 23:12

        muistuuko mieleen tuo jae?


      • Mat... kirjoitti:

        Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.
        – Matteuksen evankeliumi 23:12

        muistuuko mieleen tuo jae?

        Kyllä se minullekin muistuu, kun Annun kirjoituksia luen. On ylentänyt itsensä vanhemmiston jäseneksi, vaikka on nainen. Ja esiintyy sitä paitsi Jumalan nimissä, vaikka eksyttää uskovia (ja etsikkoaikaisia) kaidalta taivaaseen vievältä tieltä lavealle helvettiin vievälle tielle.


      • jeesjeesn
        uskova_1 kirjoitti:

        Kyllä se minullekin muistuu, kun Annun kirjoituksia luen. On ylentänyt itsensä vanhemmiston jäseneksi, vaikka on nainen. Ja esiintyy sitä paitsi Jumalan nimissä, vaikka eksyttää uskovia (ja etsikkoaikaisia) kaidalta taivaaseen vievältä tieltä lavealle helvettiin vievälle tielle.

        niinpä niin. mutta entäs omalla kohdallasi?? näet muiden silmissä rikkoja vaikka omassa simmussa on malka. siitäkin raamattu puhuu. siinä kohtaa raamattu puhuukin asiaa. sananlaskuissa on paljon myös hyviä ohjeita elämään vaikka ovatkin ihmisen keksimiä ja oivaltamia. helppohan se on aina muita osoitella. se tuntuu olevan sinulle erityisen rakas harrastus.

        minulle on samantekevää kuinka "harhaoppinen" annu on. ihan samaa harhaoppia se adventismi on mitä sinunkin uskosi..mutta tuo tapa miten ainakin tuossa viestissä kirjoitti oli rakkautta korostava ja ei kuulostanut että olisi pipo kireällä


        ps. sinäkin voit oppia pois huonoista tavoistasi. voit oppia olemaan muiden kanssa yhdenveroinen ja samalla viivalla sekä puhuttelemaan ihmisiä arvostavasti. voit kokea ettei olosi ole uhattu vaikka myöntäisitkin joskus erehtyväsi kuten muutkin. voit kokea olevasi rakastetumpi kun alat kohdella ihmisiä hyvin ja lakata muiden tuomitseminen. elämän idea on se että me tulisimme toimeen yhdessä, riippumatta jostain uskoista ja näkemyksistä. kyse ei ole siitä että pitäisi saada ihmisten suosiota, vaan siitä että ei ihan tarkoituksella olisi pissapää läheisilleen


      • baugaa
        uskova_1 kirjoitti:

        Sanot: ” Muuten nuo abortin tähden henkensä menettäneetkin ovat Jumalan muistissa, joten ei heidänkään puolestaan tarvitse pelätä. Isä, joka salli tuon elämän katketa, voi sen antaa uudelleen, kun ylösnousemuksen aamu koittaa. Ihana asia, odotetaan. Kun Jeesus tulee, kaikki on toisin.”

        Olet tuon opin omaksunut Ellen Whiteltä, joka tuollaisenkin opin toi Adventtikirkkoon demoninäyissään.

        Mutta mietipä vähän, mitä tuosta seuraisi, jos noin olisi. Silloin ei kukaan ihminen saisi rangaistusta eikä palkintoa maan päällä uskomisestaan/ei-uskomisestaan eikä synneistään, koska he kaikki kuollessaan häviävät olemattomiin.

        Ja koska Jumala luo uudet ihmiset tuomiolle, niin silloin nuo kaikki ihmiset saavat joko tuon adventtiopin mukaisen liekeissä kärsimyksen tunneista päiviin ihan noin vain syyttä suotta, eiväthän he ole olleet olemassa kuin tuon tuokion tuomiota luettaessa.

        Samoin toiset saavat ikuisen elämän adventistien materiaalisessa maassa eivätkä ole mitään uskoneet tai Jumalan tahtoa tehneet, ovat vain ilmestyneet juuri tuonne tyhjästä luotuina.

        Niin, niin sinä voit tapattaa lapsia abortilla ja eksyttää ihmisiä pois uskosta tai etsikkoajasta harhaoppiin, kun ei sinulle tule sitä eikä tätä siitä uskomuksiesi mukaan. Sinähän oppisi mukaan lakkaat olemasta kuolemasi hetkellä. Annat pahat tekosi jonkun tulevaisuudessa luodun ihmisen kärsittäväksi, tuon taruoppisi mukaan, mitä ei Raamatusta löydy.

        Ps
        Älä tapa 2 Moos 20:13 vs. Adventtikirkko
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9627138/thread

        huvittavaa seurata aina kun uskovat riitelee oikeasta opista ja sanovat toisiaan eksytetyiksi ja harhaoppiksi. ja silti oikeasti tietävät ja ymmärtävät ihan yhtä vähän kaikki

        TOTUUS on että raamattu puhuu paljon vertauskuvin ja puhuu myös ristiin niin maan monessa asiassa. ihan sama kuin helvettioppikin. raamattu antaa ymmärtää että helvetti on ja se antaa ymmärtää että mitään ikuista rankaisua ei ole. tulkinta kysymys

        mikä siinä on niin vaikeaa hyväksyä että raamattua voi tulkita hyvin monella tapaa. se on vain sellainen kirja. toisessa kohtaa sanotaan toista ja toisessa päinvastoin. niitä kohtia on siellä pilvin pimein. sitten syytellään toisin uskovia harhaoppisiksi. aivan naurettavaa pelleilyä

        jos jumala tekee raamatun joka on noin vertauskuvallinen ja sekava ja ristiriitainen niin se ei takuulla voi vaatia että ihminen siitä ymmärtäisi kaikkea oikein


      • mitä haastelet
        uskova_1 kirjoitti:

        Kyllä se minullekin muistuu, kun Annun kirjoituksia luen. On ylentänyt itsensä vanhemmiston jäseneksi, vaikka on nainen. Ja esiintyy sitä paitsi Jumalan nimissä, vaikka eksyttää uskovia (ja etsikkoaikaisia) kaidalta taivaaseen vievältä tieltä lavealle helvettiin vievälle tielle.

        ei kai sentään?


      • järjettömyys
        uskova_1 kirjoitti:

        Sanot: ” Muuten nuo abortin tähden henkensä menettäneetkin ovat Jumalan muistissa, joten ei heidänkään puolestaan tarvitse pelätä. Isä, joka salli tuon elämän katketa, voi sen antaa uudelleen, kun ylösnousemuksen aamu koittaa. Ihana asia, odotetaan. Kun Jeesus tulee, kaikki on toisin.”

        Olet tuon opin omaksunut Ellen Whiteltä, joka tuollaisenkin opin toi Adventtikirkkoon demoninäyissään.

        Mutta mietipä vähän, mitä tuosta seuraisi, jos noin olisi. Silloin ei kukaan ihminen saisi rangaistusta eikä palkintoa maan päällä uskomisestaan/ei-uskomisestaan eikä synneistään, koska he kaikki kuollessaan häviävät olemattomiin.

        Ja koska Jumala luo uudet ihmiset tuomiolle, niin silloin nuo kaikki ihmiset saavat joko tuon adventtiopin mukaisen liekeissä kärsimyksen tunneista päiviin ihan noin vain syyttä suotta, eiväthän he ole olleet olemassa kuin tuon tuokion tuomiota luettaessa.

        Samoin toiset saavat ikuisen elämän adventistien materiaalisessa maassa eivätkä ole mitään uskoneet tai Jumalan tahtoa tehneet, ovat vain ilmestyneet juuri tuonne tyhjästä luotuina.

        Niin, niin sinä voit tapattaa lapsia abortilla ja eksyttää ihmisiä pois uskosta tai etsikkoajasta harhaoppiin, kun ei sinulle tule sitä eikä tätä siitä uskomuksiesi mukaan. Sinähän oppisi mukaan lakkaat olemasta kuolemasi hetkellä. Annat pahat tekosi jonkun tulevaisuudessa luodun ihmisen kärsittäväksi, tuon taruoppisi mukaan, mitä ei Raamatusta löydy.

        Ps
        Älä tapa 2 Moos 20:13 vs. Adventtikirkko
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9627138/thread

        eihän se lapsen synti ole jos tulee tapetuksi. vai onko? entä onko se lapsen vika jos sen vanhemmat ei usko? kummassakin tapauksessa lapsi on täysin ja kokonaan syytön. tuo asia on päivänselvä ja kirkas.

        joka muuta väittää on tyhymä

        vaan pian joku sanoo että joooo ikuinen helvetti odottaa pikkulasta joka kuolee jos sen vanhemmat eivät uskoneet. halleluujaa on rakastava jumala.jeejee


      • Terveisin Annu
        uskova_1 kirjoitti:

        Kyllä se minullekin muistuu, kun Annun kirjoituksia luen. On ylentänyt itsensä vanhemmiston jäseneksi, vaikka on nainen. Ja esiintyy sitä paitsi Jumalan nimissä, vaikka eksyttää uskovia (ja etsikkoaikaisia) kaidalta taivaaseen vievältä tieltä lavealle helvettiin vievälle tielle.

        On vain hallitus ja johtokunta


      • on..
        Terveisin Annu kirjoitti:

        On vain hallitus ja johtokunta

        Joissain seurakunnissa on kaksi "vanhinta" ja pastori.



      • yyyyyt
        uskova_1 kirjoitti:

        http://www.adventist.fi/suomenkieliset

        kukaan ei usko tahallaan väärin tai harhaoppiin. jos me leikittäisiin nyt että adventistit ovat harhaopissa niin he eivät ainakaan tee sitä tahallaan koska he aidosti uskovat oppinsa mukaan. jumalaan uskova ihminen ei takuulla tahallaan uskoisi väärällä tapaa jos vain tietäisi oikean.

        ihminen on erehtyväinen emmekä voi koskaan ymmärtää raamattua täysin oikein. väärin uskominen ei voi olla rangaistavaa koska se ei ole tahallinen teko. ei kukaan voi tahallisesti uskoa väärällä tapaa. siksi adventistit eivät tule saamaan mitään rankaisua siitä miten uskoivat, vaikka uskoisivatkin väärin.

        jos vain ne pelastuisi jotka uskovat täsmälleen ja juuri oikealla tapaa raamatun niin montakohan pelastuisi. et ainakaan sinä eikä muutkaan. missä sitten menee se raja jonka jumala olisi säätänyt, sitä emme voisi tietää. sinänsä on absurdi ajatus että uskominen johonkin oppiin toisi ikuisen elämän ja ilman uskoa ikuisen kidutuksen. raamatun mukaan.

        useimmilla uskovilla kuten sinullakin jomma menee siten että jotta saisit siitä omasta uskosta irti sen turvan ja jumalan auktoriteetin niin sinun täytyy pitää muita vääräuskoisina. tätä tehdään jokaisessa lahkossa ja uskonnossa samasta syystä. aina muut ovat harhaoppisia. tämän ongelman teettä se että uskova tiedostaa uskontojen määrän ja se tuottaa ongelman. se asettaa omankin uskon ja opin uskonnoksi ja koska sen pitää olla se totuus ja ainoa oikea jotta se toimisi omassa elämässä niin siksi muut uskonnot ja opit määritellään harhaoppisiksi.


      • ggdfgd
        uskova_1 kirjoitti:

        Kyllä se minullekin muistuu, kun Annun kirjoituksia luen. On ylentänyt itsensä vanhemmiston jäseneksi, vaikka on nainen. Ja esiintyy sitä paitsi Jumalan nimissä, vaikka eksyttää uskovia (ja etsikkoaikaisia) kaidalta taivaaseen vievältä tieltä lavealle helvettiin vievälle tielle.

        raamatussahan on jakeita joka lähtöön. useimmat uskovat käyttää niitä jakeita ohjenuorinaan jotka sopii heidän tarpeisiinsa ja luonteelleen.

        sinä esimerkiksi käytät hyvin usein jakeita joilla voit "nuhdella" muita joillain tapaa ja tuomita. unohdat tyystin ne paikat missä kehoitetaan kohtelemaan toisia kuten itseään toivoisi kohdeltavan. unohdat ne paikat missä sanotaan että näkee muiden silmässä malkan vaikka omassa silmässä on hirsi jne jne. unohdat kehoitukset rakastamiseen. ja unohdat senkin missä sanotaan että synnitön heittäkööt ekan kiven

        mutta hei. tätä tekee melkein kaikki uskovat. valkataan juuri ne jakeet ja paikat jotka sopii omaan toimintaan ja luonteeseen tai tarpeisiin parhaiten. ja ne muut paikat sitten unohdetaan.

        minusta se kuvaa kyllä ihmisen perusluonnetta hyvin että mitä puolta se raamatusta painottaa. sinä painotat tuomioita, helvettiä ja jumalan julmaa puolta. eli voisi ajatella että haluat nähdä ei-uskovia ja vääräuskoisia kitumassa helvetissä. sopii siis kysyä että oletko kuinka rakastava ihminen?

        joku toinen taas korostaa armoa ja rakkautta eli voisi ajatella että hän on rakastava ihminen. moni rukoilee minunkin uskoon tuloa. en tule uskoon koska en vain usko uskontoihin, joka kristinuskokin on muiden mukana. mutta rukous on kaunis ajatus kuitenkin ja kun se tehdään omasta uskosta käsin ja hyvässä hengessä niin hieno ajatushan se on. hyväntahtoinen ajatus, vaikka ei rukouksiin ainakaan uskonnon jumala koskaan vastaakaan.

        ennen vanhaan kirkoissakin oli tapa pelotella ihmisiä helvetillä ja syytellä ihmisiä synneistä. sellaisesta tavasta luovuttiin. eihän sellaista jaksa erkkikään kuunnella kun joku paapattaa että teet tuota ja tuota syntiä plaa plaa. jokainen tekee kuten haluaa. ei siinä kuitenkaan puheet mitään auta. ja hoitakoot jokainen ensin oman tonttinsa kuntoon ennenkuin muiden synteihin puututaan


      • todist
        uskova_1 kirjoitti:

        http://www.adventist.fi/suomenkieliset

        luepa vaikka alkuun seuraavat jutut wikistä koskien jehovan todistajuutta. siihen nähden adventistit on vielä pieni paha. jehovan todistajien lahko myös tekee henkistä väkivaltaa ihmisille ja rankasti. he mm hylkäävät lapsensa jos tämä ei pysy lahkossa mukana. käyttäisit tarmoasi vastustaaksesi jehovien lahkoa. se lahko tekee todella pahaa työtä, enkä tarkoita nyt opillisesti. opillisestikaan se ei ole tietenkään raamatun mukainen, mutta se nyt on pienempi paha mitä se henkinen ja muu väkivalta

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Jehovan_todistajien_oppimuutoksista

        http://veljesseura.org/

        googlaa lisää matskua jehovista ja lue wikin kaikki kirjoitukset


      • jjjjjjljk
        uskova_1 kirjoitti:

        Sanot: ” Muuten nuo abortin tähden henkensä menettäneetkin ovat Jumalan muistissa, joten ei heidänkään puolestaan tarvitse pelätä. Isä, joka salli tuon elämän katketa, voi sen antaa uudelleen, kun ylösnousemuksen aamu koittaa. Ihana asia, odotetaan. Kun Jeesus tulee, kaikki on toisin.”

        Olet tuon opin omaksunut Ellen Whiteltä, joka tuollaisenkin opin toi Adventtikirkkoon demoninäyissään.

        Mutta mietipä vähän, mitä tuosta seuraisi, jos noin olisi. Silloin ei kukaan ihminen saisi rangaistusta eikä palkintoa maan päällä uskomisestaan/ei-uskomisestaan eikä synneistään, koska he kaikki kuollessaan häviävät olemattomiin.

        Ja koska Jumala luo uudet ihmiset tuomiolle, niin silloin nuo kaikki ihmiset saavat joko tuon adventtiopin mukaisen liekeissä kärsimyksen tunneista päiviin ihan noin vain syyttä suotta, eiväthän he ole olleet olemassa kuin tuon tuokion tuomiota luettaessa.

        Samoin toiset saavat ikuisen elämän adventistien materiaalisessa maassa eivätkä ole mitään uskoneet tai Jumalan tahtoa tehneet, ovat vain ilmestyneet juuri tuonne tyhjästä luotuina.

        Niin, niin sinä voit tapattaa lapsia abortilla ja eksyttää ihmisiä pois uskosta tai etsikkoajasta harhaoppiin, kun ei sinulle tule sitä eikä tätä siitä uskomuksiesi mukaan. Sinähän oppisi mukaan lakkaat olemasta kuolemasi hetkellä. Annat pahat tekosi jonkun tulevaisuudessa luodun ihmisen kärsittäväksi, tuon taruoppisi mukaan, mitä ei Raamatusta löydy.

        Ps
        Älä tapa 2 Moos 20:13 vs. Adventtikirkko
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9627138/thread

        netissä sinä täällä huutelet ja tuomitset muita synneistä suureen meteliin ikäänkuin sinulla olisi siihen varaa tuolla luonteellasi.

        mutta kysynpä: jos ja kun olet samanlainen livessä niin sanopa onko sinulla oikeita ystäviä paljon?

        kerro samalla että oletko jäänyt vaille rakkautta vai mikä on saanut sinut tuollaiseksi itseäsi korostavaksi ja muita väheksyväksi?

        muistan kun sanoit joskus että ennen uskoon tuloa olit hyvin narsisti. oletko ihan varma ettet ole sitä edelleen?

        oletko koskaan ajatellut että vika voisi olla ihan sinussa itsessäsi miksi sinun kanssa on ihmisillä niin hankalaa? maailmassa on paljon uskovia eikä heidän useimpien kanssa ole vaikaa tulla toimeen. ei se että olet uskossa tee sinusta mitään jeesusta jota vainotaan sanan takia. ei asiallisesti käyttäytyviä uskovia suomessa vainoilla


      • benedi

        Nimenomaan meille uskoville Jumala on antanut tuomiovallan!!
        " Ettekö tiedä että te tulette maailman tuomitsemaan.." Raamattu

        " Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan...1 Kor 6: 2

        Seurakunnassahan on myös riitoja, jotka on pakko ratkaista. eli
        antaa niistä tuomio!

        Eli me tuomitsemme asioita, emme ihmisiä, ennenkuin taivaassa!
        Niinhän on maallisessakin tuomioistuimessa...siellä ratkaistaan ASIOITA.
        Murha on asia, varkaus on asia, kunnianloukkaus on asia, jne.jne.

        Ne kaikki pyritään ratkaisemaan, eli antamaan asioille tuomio!!

        Ja kun tuomio on annettu, niin se on vain valitettavaa että se kohdistuu siihen
        ihmiseen, joka tekoon on syyllinen!

        Joten anne-elina puhuu nyt ihan väärin, siitä ettei meillä olisi tuomiovaltaa!

        Jeesushan sanoi : " En minä teitä tuomitse...No kuka sitten tuomitsee?
        Juurihan pääsin sanomasta: " Ettekö tiedä, että TE TULETTE tuomitsemaan....

        Mutta kaikilla asioilla on määräaikansa, ja tämä vie teidät harhaan...Nyt ei ole aika tuomita
        ihmisä kadotukseen, vaan yrittää kaikin tavoin pelastaa heitä!!
        Tuomion aika tulee, ja on jo oikeusistuimilla, ja seurakunnilla

        " Jos he eivät seurakuntaakaan kuule, olkoot he teille pakanoita...älkää syökö, juoko ja seurustelko heidän kanssaan!
        Kyllä täällä koko ajan tuomioita tehdään


      • benedi
        uskova_1 kirjoitti:

        Sanot: ” Muuten nuo abortin tähden henkensä menettäneetkin ovat Jumalan muistissa, joten ei heidänkään puolestaan tarvitse pelätä. Isä, joka salli tuon elämän katketa, voi sen antaa uudelleen, kun ylösnousemuksen aamu koittaa. Ihana asia, odotetaan. Kun Jeesus tulee, kaikki on toisin.”

        Olet tuon opin omaksunut Ellen Whiteltä, joka tuollaisenkin opin toi Adventtikirkkoon demoninäyissään.

        Mutta mietipä vähän, mitä tuosta seuraisi, jos noin olisi. Silloin ei kukaan ihminen saisi rangaistusta eikä palkintoa maan päällä uskomisestaan/ei-uskomisestaan eikä synneistään, koska he kaikki kuollessaan häviävät olemattomiin.

        Ja koska Jumala luo uudet ihmiset tuomiolle, niin silloin nuo kaikki ihmiset saavat joko tuon adventtiopin mukaisen liekeissä kärsimyksen tunneista päiviin ihan noin vain syyttä suotta, eiväthän he ole olleet olemassa kuin tuon tuokion tuomiota luettaessa.

        Samoin toiset saavat ikuisen elämän adventistien materiaalisessa maassa eivätkä ole mitään uskoneet tai Jumalan tahtoa tehneet, ovat vain ilmestyneet juuri tuonne tyhjästä luotuina.

        Niin, niin sinä voit tapattaa lapsia abortilla ja eksyttää ihmisiä pois uskosta tai etsikkoajasta harhaoppiin, kun ei sinulle tule sitä eikä tätä siitä uskomuksiesi mukaan. Sinähän oppisi mukaan lakkaat olemasta kuolemasi hetkellä. Annat pahat tekosi jonkun tulevaisuudessa luodun ihmisen kärsittäväksi, tuon taruoppisi mukaan, mitä ei Raamatusta löydy.

        Ps
        Älä tapa 2 Moos 20:13 vs. Adventtikirkko
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9627138/thread

        " vanhurskaat miehet, tulevat tuomitsemaan verenvuodattaja naiset..

        Mutta he tuomitsevat heitä vasta taivaassa, sen tuhannen vuoden aikana, joka koostuu:
        Jeesuksen 2, tulemuksen-- ja vääräin ylösnousemuksen välisestä ajasta.

        " Vai ettekö tiedä että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan?
        Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan
        aivan vähäpätöisiä asioita 1 Kor 6: 2

        Tuossa puhutaan ajasta, taivaassa, jona aikana tuomitaan kirjallisten todistusaineiston pohjalta
        maapallolla eläneet jumalattomat.

        Ja sitten puhutaan tästä ajasta,kun täällä elämme,...sillä koko ajan
        täällä on maallisia asioita ratkottavana!!

        Tuona aikana, jolloin pelastetut tuomitsevat (1000v) aikana,
        taivaassa jumalattoman maailman, ...niin ne joita siellä (taivaassa)
        tuomitaan ovat siis kuolleina maanpäällä sinä aikana.

        Tuomio tapahtuu siis kirjallisen todistusaineiston pohjalta, ja on mahdollista,
        että enkelit tulevat kiiruusti todistamaan, miten joku maanpäällä
        ratkaisematon murha tehtiin!

        Kaikki asit kuitenkin paljastetaan. Jumalattomat
        eivät kuitenkaan todista ja kiistä syyllisyyttään, ..." ja on tullut aika tuomita kuolleet"
        ..koska he ovat kaikki kuolleina maanpäälä!

        Ei heillä ( joita tuomitaan) ole pienintäkään kipua ja tuskaa sinä aikana, kun heidän asiansa on esillä taivaassa,
        koska kuolleet eivät tiedä mitään!!

        Kipu ja tuska syntyvät vasta sitten, kun tuomio pannaan täytäntöön...ja tuomion perusteet
        käytiin siis läpi taivaassa, uskovien toimesta!!

        Mutta uskovat tuomitaan , ja heidän asiansa tutkitaan nyt, elossa ollessa

        " Ettekö tiedä että tuomion on määrä alkaa Jumalan huoneesta... 1 Piet 4: 17
        Ja Jeesus Ylimmäinen Pappi tekee sen taivaassa!

        Eiväthän kaikki ,jotka pelastuksen kilparadalla juoksevat saa
        voittopalkintoa...vain yksi saa voittopalkinnon!

        Jeesus on kuoleman voittaja, Hän on voittopalkinnon saaja!
        Kaikki jotka perustautuvat hänen juoksunsa voittoon, voittavat hänen kanssaan!

        No, siispä jos tuomion on määräalkaa Jumalan huoneesta, eli meistä..mikä on niiden loppu,
        jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset???

        No, mikä heidän loppunsa on? Vastaus: " Kadotus, helvetin tulijärvi"
        ..ja tuli tekee heistä lopun! Helvetin tulijärvi, ei ole uuden elämän alku
        vaan se on heidän elämänsä loppu!

        Haudassa heistä ei tehty peräti loppua, sillä Jumala herättää väärät ihmiset tuomiolle!
        Tuonelassa heitä ei siis tuomita, koska eihän kukaan tiedä siellä mitään asioita, eikä tuonelassa ole viisautta, jota tarvitaan nimenomaan tuomitessa!!

        Jos Jumala aikoo ketä tuomita, niin hänen on oltava elossa!
        Elossa oleva Jumala voi tuomita eläviä ja kuolleita!!
        Ja hän voi siirtää tuomiovallan elossa oleville pyhille...
        ei kuolleille pyhille!...Ja niin hän kertoi tekevänsäkin!


        Kun elossa olevat pyhät, eli uskovat tuomitsevat jumalattomat, niin se merkitsee, että vastuu
        jumalattomien ihmisten tuomiosta on siirretty uskoville.

        Uskoviahan jumalattomat ovat tuominneet, ja kiduttaneet
        koko heidän maanpäällisen elämän historian ajan!!

        " Älkää kostako, minun on kosto, sanoo Herra....eli pelastetut huolehtivat jumalattomien tuomiosta,
        ja Herran on kosto, ..kertoo Raamattu!

        Ja Herra kostaa jumalattomille, heittämällä ,eli jättämällä heidät tulen ruuaksi,
        saman tulen, joka hävittää nykyisen maan ja taivaan, tulella!...ei vedellä, kuten Nooan aikana!!

        Nyt maapallo poltetaan sammumattomalla tulella, tuli ei ole sammuva,..koska kaikki ne,
        jotka sitä voisivat yrittää sammuttaa, ovat tulessa kuolleet,...samoin paloasemat,ja paloautot
        palavat iloisesti,...miten niillä voi helvetin tulta sammuttaa??

        Meressähän olisi vettä, jolla voisi yrittää sammuttaa maapalloa kun se on tulessa,
        mutta raamattu kertoo: " Eikä merta enää ole"!!!

        Mihin meret joutuivat, kun niitä ei uudessa maassa enää ole? No, tietenkin ne haihtuivat,
        kun maapallo oli tulessa, sen aikana ne höyrystyivät pois...


      • 2 plus
        uskova_1 kirjoitti:

        http://www.adventist.fi/suomenkieliset

        miten se menee. kuuntelisitko sinä mielelläsi sellaista ihmistä joka on niin itseään täynnä kuin sinä?

        kuuntelisitko ylimielistä ihmistä mielelläsi joka kaiken aikaa tuo esiin omaa erinomaisuuttaan ja arvostelee muita?


      • pontuud
        on.. kirjoitti:

        Joissain seurakunnissa on kaksi "vanhinta" ja pastori.

        ja on


    • "Siitä en ole varma, että pääseekö uskovien vanhempien lapsi taivaaseen, jos kuolee lapsena."

      Kuulehan benedi, mitäs tuota ihmettelet, sillä jotkut eivät ole varmoja edes omasta taivaaseen pääsemisestään.
      Vielä vaikeampi on viattomien lasten tai aikuisten surmaajien uskoa armahdukseen, mutta sitäkin tapahtuu,
      että jaksavat uskoa synnit anteeksi.

      • vastauss

        oletko ihan sekaisin. olet siis samaa mieltä kuin uskova_1 siitä että jos vanhemmat ovat ei-uskovia niin pikku lapsi kuollessaan joutuu helvettiin?

        pitäisikö jonkun parivuotiaan ymmärtää uskoa syntinsä anteeksi että pelastuu??

        ihan oikeasti. miten teitä uskovia voisi arvostaa erityisesti kun puhutte usein noin typeriä juttuja. kehtaatte sanoa rakastavaksi jumalaksi sellaista joka heittää helvettiin pieniä lapsia. missä on moraalinne?

        tunnut puolustavan jokaisessa typerässäkin jutussa uskova_1:stä. mistä sekin johtuu? etkö uskalla olla omaa mieltä vai yritätkö saada uskovasta itsellesi naista:P

        minusta jos ihminen ylipäätään uskoo oikeudenmukaiseen jumalaan niin hän voi olla täysin varma että kuollessaan jokainen lapsi pelastuu. muuten jumala ei ole oikeudenmukainen.

        aikoinaan autokoulussa jo opettaja sanoi että säännöt ovat hyviä liikenteessä mutta itsekin saa ajatella


      • maasturipoi

        jos masturboi?


      • siemenet maahan?
        maasturipoi kirjoitti:

        jos masturboi?

        miksi masturbointi syntiä olisi


      • benedi
        maasturipoi kirjoitti:

        jos masturboi?

        muutoinhan sinä ja minä olisimme synnittömiä!! :)
        Mutta kun touhun lopettaa, niin ei ole enää siinä asiassa syntiä!


    • "" Ja lapsensa murhauttava nainen nyt ei missään tapauksessa voi olla uskova (Ilm 22:14-15).
      Eli mitä perusteita sitten on sanoa, että lapsi pelastuisi taivaaseen - ei kerrassaan mitään. ""

      Tuo hurja julma juttu on benediä eikä Riittaa. Benedihän vaimoaan murhaajaksi väittää, lapsennylkijäksi. Sensijaan Uskova_1 ei ole täällä vaimoaan syytellyt yhteisen lapsen tappajaksi.

      Ja taas kävi ilmi, ettei benedi ole adventisti vaikka väittääkin kuuluvansa johonkin adventtiseurakuntaan.
      Adventismin hyvin tunnettu oppihan on, että ihmisestä tulee elävä sielu vasta sitten, kun Jumala puhaltaa
      elämän hengityksen lapsen sieraimiin ja lapsi parkaisee.

      Tuo toinen lausahdus on kerrassaan kummallista aivosairautta. Lapsi muka ei voi pelastua taivaaseen vain
      sen vuoksi, että joku on hänet surmannut. Kyllä asia on niin, että taivas on ennen kaikkea viattomia varten.
      Ei se ole puolustuskyvyttömän lapsen vika jos hänet tapetaan. Taivas on viattomien lasten koti ennen muuta.

      Muutoin olen sitä mieltä, että aborttikysymyksen edessä olevan naisen täytyy viime kädessä saada itse
      päättää, mitä tehdä. Kenen tahansa psyyke ei kestä esimerkiksi synnyttämistä raiskaajalleen. Vaikkapa viitoset. Tai kun on tehty selväksi, että lapsi otetaan pois ja annetaan salassa pidettävään perheeseen,
      jos synnytät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3407
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1860
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      92
      1355
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      956
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe