Suomalaiset naiset ovat kaikkein kauneimpia

suominaiset parhaita

Omasta mielestäni suomalaiset naiset ovat kaikkein kauneimpia, mitä koko maailmassa on. Minä en ymmärrä ollenkaan sitä, kun jotkut miehet väittävät, kuinka suomalaiset naiset olisivat muka niin rumia. Ainakin minua vastaan tulee melko usein todella kauniita naisia. Myönnettään, että kyllä poikkeuksiakin on, mutta yleisesti ottaen sanoisin, että suomalaiset naiset ovat ainakin omasta mielestäni kauniita, kauneimpia naisia koko maailmassa.

En myöskään ymmärrä sitä, kun jotkut ovat joskus sanoneet suomalaisten naisten käytöstä huonoksi. Minä olen ainakin suurimmaksi osaksi tavannut ystävällisiä, kilttejä ja mukavia suomalaisia naisia, jotka ovat olleet mukavia minua kohtaan. Toki tässäkin löytyy poikkeuksia, ja ymmärrän, etteivät kaikki voi pitää kaikista, mutta lähes kaikki tapaamani naiset ovat olleet mukavia.

Myönnän toki sen, että ulkomaillakin on kauniita naisia ja saahan niistäkin tykätä. Mutta omasta mielestäni kaikkein kauneimmat suomalaiset naiset, joita olen nähnyt ovat kyllä kauniimpia, kuin kaikkein kauneimmat ulkomaalaiset naiset, joita olen nähnyt. Mutta kyllä minä haluaisin itselleni suomalaisen nainen.

Ja kyllä, olen suomalainen mies, jos luulitte jotain muuta.

38

2149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomalainen nainen

      Kiitos :) Mukava lukea välilllä positiivistakin kommenttia täällä suomalaisista naisista eikä vain ulkomaalaisten naisten ylistystä. Minäkin tykkään suomalaisista miehistä, ja heistä löytyy oiken hyvännäköisiä yksilöitä. Suomalaisissa on mielestäni hyvää se, että ihmisten ulkonäkö vaihtelee ihan laidasta laitaan. On tummaa ja vaaleaa, pitkää ja lyhyttä, lihavaa ja laihaa..ym. Mielestäni taas esim. melkein kaikki aasialaiset ovat samannäköisiä, tummatukkaisia ja pienikokoisia.

      • n30

        Siis suomalaisten miesten geeniperimäähän on miehisyydessä parhaimmasta päästä. Pienikokoinenkin suomalainen mies on moneen naiseen verrattuna (ja mihin muuhun pitäisi edes verrata?) harteikas, lihaksikas, pitkä, ylvartalo muodostaa sen ihanan supermies V-muodon, vahvat reidet ja... loput sensuroitu. Suomalainen mies on upea ilmeistys kun vaan on itsevarmuutta olla ryhdikäs ja luonne paistaa läpi.

        Kiitos arvostuksestasi suomalaisille naisille :)


      • Suomionsyvalta

        Omasta mielestani raskasrakenteiset, lihaksikkaat miehet ovat rumia..

        Mielummin pitka, harteikas ja hoikka.


    • ..katsojan silmässä. Klisee, mutta pitää paikkansa.
      Kauniita naisia on maailma pullollaan. Ja itse maailmaa kiertäneenä ristiin rastiin olen sitä mieltä, että Suomessa ei ole sen enempää tai vähempää kauniita naisia kuin muuallakaan.

    • hesan stara

      Asiaa puhut. Suomessa on todella nättejä ja näyttäviäkin naisia. Mollaaminen johtunee omasta epäonnesta ja siitä tulleesta ikävästä olotilasta. Mielestäni Venäjältä ja Suomesta löytyy kauneimmat naiset.

      • no way

        Olen Suomalainen ja muiden kertomana näyttävä nainen..mitä sit tarkoittaakaan..Miehet lähestyvät melkein ihoon kiinni yökerhoissa ja he luulevat minua ulkomaalaiseksi..ja jopa pettyvät kun olenkin aito Suomalainen...näytän kuulemma venäjä-japani-sekoitukselta...ja minulle usein puhutaan englantia...?


      • thainuudelii
        no way kirjoitti:

        Olen Suomalainen ja muiden kertomana näyttävä nainen..mitä sit tarkoittaakaan..Miehet lähestyvät melkein ihoon kiinni yökerhoissa ja he luulevat minua ulkomaalaiseksi..ja jopa pettyvät kun olenkin aito Suomalainen...näytän kuulemma venäjä-japani-sekoitukselta...ja minulle usein puhutaan englantia...?

        ota koira-wok


      • nature -no way
        thainuudelii kirjoitti:

        ota koira-wok

        SINÄ kade a beautuful ladylle? Sinä pukeutua verkkari ja toppatäkki?


      • venakko.on.ihana

        On pyhäinhäväistys rinnastaa venäläiset ja suomalaiset naiset samanlaisiksi. Siis venäläisiä kohtaan.


    • luumusilmä

      Itse en ymmärrä miksi Amerikassa monet naiset haluavat olla "nr 1 chick on the scene". Nicole Scherzinger laulaa kappaleessa When I Grow Up, että hän halusi nuorena kasvaa ykkösmimmiksi.Käsittäisin niin,että tällainen nainen on ulkoisesti melkein täydellinen.No onhan Nicole tosi täydellinen kropaltaan ja muutenkin kaunis tanssija,mutta en ymmärrä,miksi joku haluaa "provosoida" itselleen vihollisia toisista naisista.En toisaalta itse vihaa muita naisia,mutta tiedän kokemuksesta,että jos "yrittää" jotain niin jopa kaupan kassa mulkoilee bitchmäisesti.Se liika yrittäminen voi olla korkokengät,mascara,eyeliner tai Blistexin värjäävä huulirasva.Suomessa pitää kopioida Trendin kansi jotta saa sosiaalisen hyväksynnän meikilleen.Itse olen huomannut että Ranskassa naisilla on sosiaalisesti enemmän vapautta pukeutua flirttailevasti ja chic.Suomessa ei saa uskaltaa mitään!Hyvät puolet Suomessa naiskulttuurissa on poliittinen naisedustus joka on mittava.Se tukee tasa-arvoamme.

      • jenkkimammat

        ne vasta ronkeleita on.


      • nuorinainen**
        jenkkimammat kirjoitti:

        ne vasta ronkeleita on.

        vihdoinkin!! :) mukavaa, että joku mies sanoo että suomalaiset naiset ovat kauniita... hyvä! =)


    • Terveisiä maailmalta

      En ole tyypillinen skandiblondi, mutta omaan (kaiketi slaavilaiset) kasvonpiirteet korkeine poskipäineen ym. sekä maitorauhaset jotka ovat hiukan kookkaammat kuin naisilla vaikkapa Ranskassa. Asunut paljon ulkomailla ja saanut kuulla sikäläisiltä miehiltä usein, että kiinnitän huomiota koska olen niin "erityisen kaunis". Aluksi se tuntui kiusalliselta ja ajattelin, että no onhan se iskuyritys tuokin, kunnes muutama sitten selitti mitä tarkoitti, että olen vaan niin erinäköinen ihminen kuin mihin he ovat tottuneet ja viehätän siis jo sillä erilaisuudellani.
      Enpä tuota ollut aikaisemmin ajatellutkaan, mutta kai meillä sitten on selkeet omat piirteemmekin ja kyllä siitä kannattaa olla ylpeä.
      Etenkin kun oman kansan urootkin niin sanoo. :)
      Ja naimisissa olen ihan suomalaisen kanssa minäkin, joten en hämmentynyt ulkomaanpojan kehuista.

    • suomimies82

      Melko paljon maailmaa kiertaneenä sanoisin, että monessa maassa on niin kauniita kuin vähemmän kauniita. Olen ihastunut muutamassa eri maassa paikallisiin naisiin. Tosin en ole mielestäni niin ulkonäkökeskeinen kuin moni muu mies. Usein hyvä luonne ja ystävällinen käytös korvaa puutteita ulkonäössä, ja olenkin antanut muutamia pakkeja todella näteille mutta kamalakäytöksisille naisille.

      Olkaa ystävällisiä muille ja perusnättejä, niin se riittää mulle. Onneksi kaveripiireeni kuuluu monia hyväkäytöksisiä ja nättejä naisia, joista valtaosa on syntyperäisiä suomalaisia.

    • suomi-poika''
      • jeps jeps

        Hah päätit sitten laittaa tuohon esimerkiksi entisen Miss Universumin. Itse intiassa useasti käyneenä, voin kertoa että ihan joka tytöllä ei Intiassa ole varaa leikellä itseään samannäköiseksi :)


    • <<<

      mun nainen ois semmonen jonka kanssa elettäs päivästä päivään ja yöstä yöhön ja sellanen nainen jolla ois tatuointi seurusteluaikoina

    • Äijän.köriläs.

      Samaa mieltä! Suomalaiset naiset on ihan mukavia kun oppii tuntemaan (kukapa tuntemattomia liehittelisi heti?) ja nättejä yleensä, oikeita kaunottariakin välillä! Näin suomalaisena miehenä olen hyvilläni että maassamme on niin loistavat naiset.

    • eif
    • Mietteitä

      Kyllä Suomessa on paljon kauniita naisia, kun oikeasti vain katsoo ympärilleen! En tiedä mistä jotkut miehet ovat saaneet päähänsä, että KAIKKI suomalaiset naiset näyttävät ryhävalailta tai hirviöiltä..? Toki sellaisiakin on, mutta niin on JOKA maassa! Mies joka tällaista sanoo ei ole nähnyt todellisuutta tai sitten hänellä vaan ei koskaan ole ollut MINKÄÄNLAISIA mahiksia niihin kaunottariin tai sitten kaunottarien kohdalla ummistetaan silmät.

      Yleensä me (varsinkin suomalaiset) ihmiset ollaan sellaisia, että mikään ei riitä ja mikään ei kelpaa ja aina yritetään löytää jotain negatiivista jostain. Kyllä varmaan esim. Ruotsissakin jotkut miehet haukkuvat oman maansa naisia ja tekevät typeriä yleistyksiä vaikka yleisesti ottaen ruotsalainen nainenhan on kaunis!

    • Ivecomies

      Juu, jotkut idiootit ovat vaan kovia yleistämään. He ehkä ajattelevat asiaa sillä lailla että kaikki suomalaiset olisivat muka alkoholin riippuvaisia, joka EI TODELLAKAAN pidä paikkaansa. Se on totta että monet alkoholistit ovat ruman näköisiä juoppoja, mutta niitäkin on vain vähemmän koko ajan. Suomalaiset naiset ovat kyllä tosi kauniita. Jos kaunis nainen olisi Suomessa muka harvinaisuus, niin miksi sitten suomalaisissa kouluissa ja amiksissa puhuttaisiin "hyvännäköisistä muijista". Yleistäminen on niin noloa että huhuh.

      • Gooringit

        Se, mika jonkun amiksen mielesta on 'hyvannakoinen muija,' niin on usein kaukana siita...huhhuhh.

        Ylipaataan nama hottikset kaukana siita.


    • suomi_ja_taiwan
    • Huithabeli

      Suomalaiset naiset ovat kauniita kun tarpeeksi kaukaa katsoo...

    • Etunenatakanokka

      Mista muuten johtuu etta moni suomalainen turpoaa ylitettyaan maagiset 25 vuotta? Taitaa olla meilla geeneissa tamakin taipumus. Rumia me ollaan.

    • HomousPride2016

      Minusta Suomalaiset naiset eivät ole niin kauniita. On poikkeuksiakin, mutta esim. naapurimaassamme Ruotsissa oli paljon enemmän kauniita naisia, kuin Suomessa. Ruotsissa niitä näki usein, kun Suomessa sellaisia minusta kauniita naisia näkee harvemmin. (Ja tämä ei tarkoita, että kaikki Suomalaiset naiset olisivat rumia, paljon on niitä jotka eivät ole rumia, mutta eivät kauniita.)

    • Hoikkasääri

      Mielestäni kauniit naiset ovat Suomessa aika harvinainen näky; tai sitten olen vain liian vaativa mitä kauneudentajuuni tulee mielestäni kauniin ihmisen kuuluu täyttää tietyt kriteerit ollakseen viehättävä.

      Mm. pitkät, hoikat raajat, paksut hyväkuntoiset hiukset, hoikka vyötärö, pienet rinnat näin naisella. Kasvonpiirteet symmetriset.

      Eipä montaa tällaista ole tullut vastaan.

    • pohtija95

      Suomessa on kauniita naisia, rumia naisia ja sitten ihan vaan niitä taviksia, kuten kaikissa muissakin maissa. Tuntuu että yhä harvemmat määrittelevät kanssaihmisten kauneuden rehellisesti oman mielipiteensä mukaan eikä joidenkin valmiiksi määriteltyjen standardien. Ajatelkaa omilla aivoillanne, älkää viitsikö mennä massan mukana aivottomina lampaina!

      Vallitsevat kauneusihanteet suosivat hoikkaa mutta muodokasta, pitkäjalkaista ja tuuheatukkaista ihmistyyppiä ihan vaan siitä syystä, että prosentuaalisesti tämänkaltaisia naisia on globaalisti hyvin vähän, ja saavuttaaksen saman kuin tunnetut huippumallit (jotka muuten näkee ulkonäkönsä eteen vaivaa ihan uskomattomat määrät tunteja viikossa, syystä että heidän kroppansa on heidän cv:nsä), normimuija joutuu käyttämään valtavat määrät rahaa, joista tietysti ropisee osuutensa jo valmiiksi yltiörikkaiden elitistien rahalaareihin. Selluliitti ei ollut ongelma ennen kuin siitä tehtiin sellainen kun 50-luvulla keksittiin voiteita sen silottelemiseen. Eli siis silkkaa rahan huijaamista sellaisilta onnettomilta, jotka uskovat sokeasti että kun telkkarissa/lehdessä sanottiin noin niin näinhän sen on oltava.

      Meni vähän off topic, mutta olen vaan niin lopen kyllästynyt näihin "suominaiset on rumia läskejä kantturoita, kyllä se Candice Swanepoel vaan on ainoa oikea ihanne"-mentaliteetteihin, joihin törmää netissä jatkuvasti. Varmaan osa niistäkin kommenteista on vaan joidenkin pikkusieluisten trollien käsialaa, mutta valitettavasti on tullut nähtyä oikeassa elämässäkin niitä ihmisriepuja, jotka eivät vaan yksinkertaisesti osaa kyseenalaistaa mitään ja sen kummemmin pohtimatta omaksuvat käytösmalleja ja mielipiteitä jotka ovat paitsi ahdasmielisiä myös harvinaisen typeriä.

      Mutta siis, kuten sanoin, jotkin suomalaiset ovat kauniita ja jotkut taas eivät ole. Ja vaikka he eivät olisi kauniita, ei se tarkoita sitä ettei heillä ole maailmalle jotain muuta tarjottavaa kuin vääjämättä rapistuva ja toisarvoinen ulkomuoto. Älkää ottako tätä hyökkäyksenä, halusin vain vähän herätellä ajatuksia kun niin monet tuntuvat olevan ihan hemmetin pinnallisia ja valtamedian johdateltavissa. Muodostakaa omat mielipiteenne, ja kun ajattelette jonkin ulkonäköön liittyvän seikan olevan itsestäänselvyys, käyttäkääpä hetki miettiäksenne että mistä syystä se on itsestäänselvyys. Kuka sen on sinulle kertonut? Vanhemmat, kaverit, tai kenties se useaan otteeseen mainittu media? Vaikka se olisi itsestäänselvyys muille, ei sen tarvitse olla sitä sinulle. Olet yksilö.

      Sori vielä kun meni vähän OT:n puolelle. Hyvää kesää ihmiset, eläkää ja antakaa toistenkin elää! :3

    • Eikaavoihinjuuttunut

      No, enpä nyt tiedä. Kyllä niitä Candice Swainepoel:eita tulee runsaasti vastaan Suomen rajojen ulkopuolella, idässä ja etelässä. He ovat kaiken lisäksi kauniita vaikka söisivät mitä, meikkiäkään eivät tarvitse useimmat ja ulkomaalaisia naisia minulla on kavereina runsaasti. Heillä on usein tummat kulmat ja ripset, ei tarvitse värjätä. Heillä myös usein positivinen elämänasenne.

      On tietysti Suomessakin kauniita naisia, jos skandiblondeista pitää. Harmittavinta on, että perusruumiinmalli on tasapaksu lyhytraajainen pötkylä. Eri geenikantaahan suomalaiset edustavat kuin esim. venäläiset.

      Eihän se ulkonäkö tärkeintä ole, mutta jotenkin ihmetyttää että miten täällä todella huonot geenit omaavat pääsevät lisääntymään tässäkin mittakaavassa. Puhumattakaan että sisäsiittoisuus aiheuttaa pahoja terveysongelmia, ja perinnöllisiä tautejahan Suomessa on jo yli 40! Mieti nyt, yli 40 kehitysvammaisuutta ja muita vaivaa aiheuttavaa geenivirhettä löytyy Suomesta! Ei meitä voi terveeksi kansaksi haukkua.

      Hyvä ulkonäkö kielii myös terveestä geenistöstä. Tämä on fakta.

      Esim. Jo Viron puolella lihava ihminen on sairas ja Suomessa ylipainoisia on runsaasti.

      • pohtija95

        Ensinnäkin, kiitos asiallisesta vastauksesta. Olin ihan varma että joku oman elämänsä supersankari tulee häikäsemään minut nerokkuudellaan ja latelemaan ne perinteiset vuodatukset tyyliin "oot vaan läski ja katkera yh-mamma ja ynynynynyy" :D

        Siinä olet oikeassa, että kansanterveydessämme ei ole kehumista. Osittain se varmasti johtuu geeneistä, mutta suuressa osassa on myös länsimaistunut kulttuurimme jonka aikaansaannosta epäterveelliset elintavat ovat. Tietysti lihava ihminen on sairas joka paikassa, meillä heitä vaan on paljon koska ruoka jota syömme on geenimanipuloitua, ylisokeroitua ja ennen kaikkea: halpaa valmistaa, mikä näkyy ruuan laadussa. Tai jos haluaa syödä mahdollisimman luonnollisesti, se näkyy lompakossa, sillä ruokahan on täällä helvetin kallista. Lisäksi kehomme eivät ole tottuneet tällaiseen yltäkylläisyyteen, mikä viimeisen sadan vuoden aikana on saavutettu. Tässä muuten mielenkiintoista tietoa suomalaisten geeneistä : https://www.yhteishyva.fi/hyva-olo/suomalaiset-geenit-ovat-ainutlaatuisia/05562197

        Mutta se, mitä viestilläni enimmälti hain, oli halu osoittaa kuinka meille voidaan väittää mitä tahansa asiaa totuutena ja se uskotaan, koska "no miksi meille valehdeltaisiin?". Niin, no miksihän. Tai siis, kerroppa minulle, MIKSI mielestäsi on harmillista että suomalaiset ovat lyhytraajaisia ja pitkäselkäisiä? Miksi se on ruumiinmallina huonompi kuin päinvastainen? Siksikö, kun elokuvissa, mainoksissa, muodissa ja pornossa on syötetty vain sitä yhtä tietynlaista naisvartaloa hyvänä ja seksikkäänä? Se, että suomalaisten näennäinen rumuus perustellaan sillä että "näin se asia nyt vain on, hyväksykää se mukisematta vitun ryhävalaat" on ihan saatanan typerää. Tämänhetkiset kauneusihanteet eivät ole mitään kiveen hakattuja totuuksia vaan eliitin keino saada meidät tuntemaan alemmuutta ja syytämään tajuttomasti rahaa mm. kosmetiikkaan ja tällä hetkellä muodissa oleviin urheiluvaatteisiin, ja tavoittelemaan veren maku suussa kroppaa jota meidän on mahdotonta saada. Lyhytjalkaisesta ei saa pitkäjalkaista, muodottomasta ei saa kurvikasta (paitsi tietty ökykalliilla leikkauksilla), vaaleista piirteistä ei saa tummia. Joten miksi pitää nillittää asiasta jolle ei VOI MITÄÄN?

        Japanilaiset ovat muuten geneettisesti yksi maailman terveimmistä kansoista, näkyykö siellä niitä Swanepoelin näköisiä geneerisen täydellisiä barbeja? Ei näy. Hyvä ulkonäkö on aika ympäripyöreästi sanottu. Tai sen pitäisi olla. Meille on asetettu niin ahtaat rajat seksikkyydelle, ettei ole ihmekään miten ahdistuneita monet naiset ovat. Positiivinen elämänasennekin voi muuten olla feikattua, tai sitten ihan vaan puhtaasti haluttomuutta nähdä epäkohtia joita maailmassa on, suljetaan silmät ja laitetaan kädet korville "LALALALALALALA mikä korruptio, mitkä ylikalastetut meret, en kuule mitä sanot, tahdon jatkaa elämääni tässä omassa pienessä kuplassani ja murehtia ainoastaan että kelpaanhan miehille LALALALALA!" Olen tavannut tuollaisia ihmisiä. Ja tavallaan ymmärrän. Jos rupeaa ihan tosissaan miettimään ja laittamaan asioita uuteen perspektiiviin niin väkisinhän sitä ahdistuu. Monet valitsevat mieluummin onnen ja tietämättömyyden kuin käsityksen siitä miten hemmetin pahaa jälkeä tällainen kapitalistinen länsimaalainen kertakäyttökulttuuri tekee planeetallemme.

        Meni taas aika reippaasti ohi aiheesta, pahoittelen jälleen. Ehkä olen sitten vaan liian nuori ja idealistinen kun toivon, että ihmisiä lakattaisiin jakamasta paremmuusjärjestykseen ulkonäön perusteella. Suomalaiset naiset, teidän ei tarvitse näyttää malleilta tunteaksenne olevanne seksikkäitä, teidän ei tarvitse miellyttää koko maailman - tai edes Suomen tai kotikaupunkinne - miehiä, riittää, että miellytätte sitä miestä joka kohtelee teitä arvonne mukaan, sekä tietysti itseänne. Rakastakaa itseänne ja muita, älkää kohdelko jotakuta huonommin vain sen takia miltä hän näyttää.

        Nyt kiitos ja kumarrus, olen jälleen puhunut (liikaa:D) ^_^


      • Eimenemassanmukanaei

        Joo kovin oli pitka tilitys.

        Huomaa etta olet reilusti nuorempi.

        Ja mita linkkaamaasi artikkeliin tulee suomalaisten geeneista ja mm. Siita miksi idassa ja pohjoisessa ollaan niin sairaita johtuu juuri sisasiittoisuudesta. Ja mina viela 80_luvulla tunsin sellaisia sukurutsattuja kylia eri puolella suomenmaata ja tiedan jopa tana paivanakin jossa ollaan naitu sukulaisia monien sukupolvien ajan.

        Pohjoisen skitsofreniakeskittyma ja mm. Kuusamon surullinen tapaus olivat sellaisia asioita joita mina paivittelin jo silloin kun iphoneja tietokoneita ja ulkomaanmatkoja ei harrastanut kovin moni. Sukurutsaisia pikkukuntia.

        Se propaganda, mita suomen aivopesumedia ja lehdisto teille nuorillekkin syottaa on aivan uskomaton.

        Suomalaiset ovat maailman mittakaavassa erittain sisasiittoisia.

        Kysyit minulta miksi lyhyet raajat ovat rumat. Minapa kerron sinulle. Siksi koska sopusuhtainen keho kielii siita etta perima on hyva. Kauneudelle on olemassa globaalit kriteerit, usko tai ala. Kultainen leikkaus edustaa tata.

        Tunnen vetoa sopusuhtaisiin ja symmetrisiin naisiin, koska he nayttavat terveilta. Silmani lepaa heissa.

        Eras kreikkalainen filosofi kerran totesi etta kauneus on hyve. Olen samaa mielta.

        Itse en katso tv:sta muuta kuin uutiset, pornossa esiintyvat lutkat kaikkea muuta kuin kauniita.

        Totta tuo etta japanilaiset ovat terveita. Se johtuu minimalismista ja siita etta heilla on vahva oma kulttuurinsa, tata ei suomessa ole.
        He syovat usein vain tarpeeseen, ruokailu on sosiaalinen tapahtuma. Heilla ei ole lansimaisia sairauksia siina mittakaavassa kuin meilla, koska he pitkalti taistelevat amerikkalaistumista vastaan.

        Japanittaret ovat usein jumalaisen kauniita. Heilla on sirompi luusto kuin esim. Kiinalaisilla. Tiedan mista puhun silla olen asunut osakassa vuotta.

        Vaikka blondibarbeja ei siella nay ja pakko myontaa etta itse preferoin tummia niin kaikesta huolimatta perus japanitar on naisellinen, hoikka, pitkahiuksinen, hyvin kayttaytyva.

        Minusta tuntuu maailmaa reissanneena etta se positiivinen asenne on varsin yleinen pohjoismaiden ulkopuolella.
        Suomalaisia leimaa ilkeys, huono kaytos, kateus ja rujous ja nama piirteet saavat ne lyhyet jalatkin nayttamaan entista epamiellyttavimmilta.


    • SuomiNainen007

      Kiitos

    • Eikettutyttoakiitos

      Ihan nain miehen mielipide.

      Kylla minusta se candice mikalieonkaan kroppa on kaunis. Ihan sama vaikka joka mainoksessa olisikin se lihava persjalka tilalla. Silti se hoikka ja sopusuhtainen vie voiton.

      On tutkittu etta mediaani ns. Symmetria on viehattavaa, ihmiset on ohjelmoitu pitamaan sellaisia kasvoja ja kroppaa viehattavana.

      Voisi kai minua aivopesta ihannoimaan ylipainoista persjalkaa, mutta koska kauneus on maanlaajuinen kasite, evoluution meihin muokkaama ja me etsimme sita lajitovereistamme niin en usko etta tuo onnistuisi.


      Olisi muuten ihanaa ettei se nainen nilhittaisi jatkuvasti negatiiviseen savyyn ylikalastettuja meria ja korruptiota vaan positiivisin mielin rakentaisi kanssani mukavan tulevaisuuden. Kitisijaa ei kukaan jaksa pidemman paalle. Nainen olkoon nainen ja mies mies.

      • pohtija95

        Niin, onhan se mukavaa sulkea negatiiviset asiat ulkopuolelle elämästään, mutta juuri tuo välinpitämätön asenne on syy siihen miksi olen niinkin huolissaan, että kitisen täällä nettipalstalla. Jos ihmiskunta jatkaa tähän malliin sitä ah niin huoletonta elämäänsä, jälkipolvien elämästä tulee yhtä helvettiä. Sellaistako tulevaisuutta haluat rakentaa? Että paskat muista, paskat siitä millainen elämä mahdollisia lapsia/lapsenlapsia odottaa kun luonnonvarat on kulutettu loppuun ja ihmisiä on miljardeja, paskat mistään kunhan minun elämäni on mukavaa! Oletko itsekäs vai vaan typerä?

        Ja tuo naiset on naisia ja miehet miehiä-mentaliteetti.. taidat olla niitä ihmisiä jotka arvostelevat mielessään tai jopa avoimesti sellaisia jotka eivät vastaa käsitystäsi normaalista. Anna kun arvaan, inhokkilistaltasi löytyy homot, suosikkiherjoihisi lukeutuu läski, huora ja femakko, tuo pyhä kolminaisuus, ja jos kuusivuotias poikasi kehtaisi pyytää joululahjaksi vauvanukkea niin miettisit heti miksi hän on kasvanut niin kieroon kun ei ole maskuliininen ja testosteroninkatkuinen miehinen mies?

        Väitinkö muuten missään vaiheessa, että Candice ei olisi kaunis? En väittänyt. Henkilökohtaisesti pidän häntä varsin viehättävänä. Sanomani oli, että kaikki naiset ovat omalla tavallaan kauniita, eivät pelkästään nuo kauniimmiksi tituleeratut. Niin, ja olitko muuten tietoinen että ihanteet muuttuvat? Se kauhistelemasi ylipainoinen persjalka on myös lukeutunut ihanteisiin, eli sinne meni teoriasi siitä kuinka ihmiset on ohjelmoitu pitämään vain tiettyä ruumiinmallia kauniina. Vilkaisepa tätä videota jossa näytillä erilaiset ideaalikropat vuosien varrelta : https://www.youtube.com/watch?v=Xrp0zJZu0a4

        Ja jos olet kerran niiiin positiivisuuden kannalla, miksi itse nillität persjalkaisista naisista? Itsehän kun en teksteissäni kritisoinut muuta kuin sitä ahdasmielistä ajattelutapaa, jonka ansiosta masennus ja syömishäiriöt sen kuin yleistyvät, kun ihmiset kokevat olevansa aina viallisia, riittämättömiä ja rumia. Jopa niillä kuvankauniilla malleilla on luultavasti hemmetin kovat paineet ja pakottava tarve hakea hyväksyntää, kun he voisivat ulkonäköseikkojen sijaan keskittyä johonkin tärkeämpään, johonkin vähemmän luontoa ja viattomia ihmisiä kuormittavaan. Tiedätkö millaisissa oloissa elävät ne, jotka ompelevat ne rätit joita catwalkeilla esitetään? Suuri osa tuotetaan Aasiassa halpatyövoimalla, vaarallisissa työympäristöissä, ilman tapaturmavakuutuksia, mitättömällä palkalla. Jotta me länsimaalaiset voimme nauttia halvoista vaatteista ja alati muuttuvasta muodista. Mutta sinähän et siitä välitä, ethän?

        Muuten, tässä minun ihannenaiseni ominaisuuksia vaikka hetero olenkin: kiltti, suvaitsevainen, mutta myös mediakriittinen ja tarvittaessa hanakka tarttumaan epäkohtiin ja epäoikeudenmukaisuuksiin niitä kohdatessaan. Oikeassa elämässä olen aika ujo ja sopuisa tyyppi, netissä vaan tahtoo tunteet kuohua kun kerrankin voi kenties saada jonkun miettimään uudestaan arvojaan.


      • Virtaavastaan

        Olen samaa mielta kanssasi siita etta muotiteollisuus ja vallitsevien kauneusihanteiden tuputtaminen on sairasta ja loppujen lopuksi aika yhdentekevaakin. Itse en muotia seuraa mutta haluan kaikesta huolimatta pukeutua hyvin.

        Vartuin eraalla koyhalla mantereella. En ole muslimi, arvaapa siis missa.

        Luonnonvarat tulevat kulumaan loppuun. Tama on fakta. Se ahdistaa, se herattaa tunteita. Mutta siina ei pida liikaa kenenkaan rypea, koska se ei tee hyvaa psyykelle.ensimmaisena loppuu puhdas vesi. Tod. Nak. Seuraava maailmansota taistellaan vesivarannoista tai islamia vastaan.

        Itse kasvoin kulttuurissa, jossa miehet ovat miehia ja naiset naisia. Jokainen saa myos kouluttaa itsensa vaikka professoriksi ( kuten allekirjoittanut ).
        Miksi suomessa naiset yrittavat olla miehia?

        Homojen ja lesbojen oikeudet eivat kiinnosta minua rehellisesti sanottuna.
        En ole saanut suomalaista kotikasvatusta 'laski, huora, femakko' ei kuulu sanavarastoon koska minut kasvatettiin hyvin.
        Leikin pienena siskoni kanssa nukeilla :-)

        Kaikki naiset eivat ole yhta kauniita, se tulee hyvaksya. Elama on epaoikeudenmukaista ja aina ei voi voittaa.
        Puutteita voi kompensoida mm. Niilla kaytostavoilla.
        SE, miksi lihavat ja lyhytsaariset ovat pohjoisen kolkassa olleet ihanne johtui siita kun niita kaunottaria ei taalla eristynessa pohjolassa ollut. Tyydyttiin huononpaan.

        Vakuutan sinulle etta suomen ulkopuolelta loytyy runsaasti kaunottaria.

        En nillita, totean asioita.

        Ihannenaiseni ei ainakaan saa ola mikaan viherpiipertaja tai maailmanparantaja eika turhan hanakka tarttumaan kuin....

        Koska nama ihmiset ovat kuluttavia ja usein rasittavaa seuraa.


    • Silmaoptikparempi

      Aloittajan kannattaisi ihan ensitoikseen matkustaa ja ostaa laseihinsa uudet voimakkuudet tai tarvittaessa korjata koko vasemman silman retinoskriisi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe