Little Miss Rock & Roll feat. The Fintones

She Devil

Uusi bändi on hyvässä nosteessa. Laulaja Jane Kitto & Mr. Breathless (piano), Juho Hurskainen (sax), Olli Haavisto (stilikka), Ari Berghäll (tupla basso), Juha Takanen (rummut) & Archie Hämäläinen (kuitar). Kova kattaus.
http://littlemissrock.com/index.html

25

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aino onia

      Hyvä laulajatar ja huippumusikantit bandissa. Täytyy mennä puistobluesiin kuuntelemaan ja ostamaan levy maaliskuussa.

    • Rocker Härmästä

      Samoin Bändi. Toimii kuin hirvimettällä.

      • sori mut ei iske

        Mikä tässä oli sitä rokkia? Iltapäiväradiohumppaa pahvilaatikkorummuilla.


      • toimmippaajuu
        sori mut ei iske kirjoitti:

        Mikä tässä oli sitä rokkia? Iltapäiväradiohumppaa pahvilaatikkorummuilla.

        Juu. Helvetinmoinen laulaja ja biisikin toimii mielestäni hyvin. Ehkä vähän radiohitin tapainen biisi tuo, mutta kotisivulta kuunneltuna muista biiseistä löytyy kyllä munaa ja rokettia aivan helvetisti. Hankintalistalle menee levy kun ilmestyy. Mistähän tuota sitten saa?


      • Lily Lola
        toimmippaajuu kirjoitti:

        Juu. Helvetinmoinen laulaja ja biisikin toimii mielestäni hyvin. Ehkä vähän radiohitin tapainen biisi tuo, mutta kotisivulta kuunneltuna muista biiseistä löytyy kyllä munaa ja rokettia aivan helvetisti. Hankintalistalle menee levy kun ilmestyy. Mistähän tuota sitten saa?

        Levy julkaistaan maaliskuussa 2011. Levya saa varmaan kaupasta tai täältä ainakin: http://bluestilaus.mycashflow.fi/product/19/


    • Nåjåå (vai nålåå)

      Näytteiden perusteella tolla porukalla olis oikeesti pitäny pystyä hurjasti parempaan.Kuullostaa paikotellen tangorinsessameinigille kun solisti laulaa stemmoja itsensä kanssa.Ja kun siellä on vielä taustalaulajat erikseen...hyvä "suomi"..Soitto ja laulu kulkee mut tuotanto on selkeesti suomalaista ja muutaman vuosikymmenen ajastaan jäljessä....

    • Paksu poika

      Ääninäytteiden perusteella täytyy ostaa levy pois kuleksimasta ja käydä keikalle on nninn messevää menoa:)

    • Agent Kooper

      Tää on rokkii isolla ärrällä. Pikku missillä on ihana ääni.:)

    • korkkaposki

      Aivan liian siloista ja yybertuotettua ollakseen rock&rollia.Ja tosiaan,noi "omat" stemmat on Scheissea isolla ässällä.Kaiken muun voi ostaa,mutta tyylitaju pitää olla omasta takaa.Kun tyylitaju puuttu,on lopputulos tällasta wannabe rock&rollia eli suomeksi,rokkia.Yäk!

    • no way jose

      Kovassa nosteessa? MIssä? Yhtään keikkaa ei ole takana, eikä levy ulkona?!?!
      Ihan periaatteesta en osta mitään tällaista hypetystä. Eikä tuo kovin kaksista edes ollut.

    • Stadin girl rocker

      Mahtava musiikkia. Keikka tuntuu pukkaavan kevääksi ja kesäksi kovasti. Mikä on positiivinen asia aidolle roketti bandille. Katselkaa esim. www. gigguidea, niin pysytte menossa mukana eikä tarvitse ihmetellä siellä kehä ykkösen takana. Levyhän on jo myynnissä rokkareiden tietotoimiston mukaan. Coolii menoo! Tää on aito asia:)

    • Ace of dames

      Stadin girl taitaa puhua levy-yhtiön piikkiin, sama se, ei iskenyt ollenkaan.

    • Wanna be rocker

      Mahtava levy. Mahtava laulajatar. Mahtava Bändi

    • wanna-be spector

      Harvinaista tällä palstalla,mut on pakko olla samaa mieltä.Sekä hehkuttajien että arvostelevien kanssa.He*vetin hyvä laulaja,pro-tason musikantit,siinä plussat.Mutta joo,tuotanto tökkii ja urakalla.Rock & roll on fiilismusaa ja parhaimillaan 100% livenä.Näytteistä parhaiten toimii raidat joissa ei ole taustalauluja ollenkaan.Nuo solistin laulamat stemmat ei tosiaan kuulu tuohon "100% live" määritelmään,tulee kyllä muovinen fiilis.Taustakuoro on miksattu jonnekin naapurikylään,MIKSI!?Naislaulaja ja mieskuoro on yleensä todella maukas yhdistelmä,tässä kyllä tökkii todella pahasti.Paremmin olisi toiminut ilman vaimeasti ja etäisesti kuuluvaa taustalaulua.Stilikka on hieno soitin ja soittaja levyllä huippuluokkaa.Soolot on kuitenkin käsittämätöntä kikkailua ja paikotellen jopa ärsyttävää vingutusta.Tosta olis saanu hyvän vinyyli-EP:n,ja vähän paremmalla miksauksella jopa cd:n.Nyt yleisilmeeksi jää valju ja keinotekoinen turha levy jota ei viitsi hankkia pölyä keräämään.Niinkuin tuolla joku sanoi,tolla porukalla olisi pitänyt pystyä paljon parempaan.Ja tosiaan,uudelleen miksattuna tosta voisi jopa saada ihan hyvän levyn.

    • Ex-kitaristi

      Pitäisköhän jo vihdoin ja viimein tietäjien mennä studioon tekemään se oikea oppinen rockänröll levy, kun tietoa tuntuu olevan niin paljon miten se tehdään? Tää alkaa kuulostamaan siltä. Menkää ite vääntämään studioon, kun on se niin helppoa...

    • justus justice

      Onhan noita Suomessa parempia tehty jo vaikka kuinka paljon. Kuka tässä on uhonnut itse tekevänsä paremmin?? Kyllä tuotoksia saa ja pitääkin kritisoida, jos ei sitä kestä, kannattaa jättää julkaisematta kokonaan.


      Ex-kitaristi taitaa olla vaan vieläkin pettynyt kun ei ne naiset hullaantuneekaan soitosta eikä kukaan kysellyt keikalle?!?! Menikö itsellä herne nenään vai yleisöllä??

    • SUKSEE ROKU

      Kun olin kitarisa aikoinaan niin suksee ei ollut kova, mutta nyt kierrän maailmaa telekasterin kanssa ja suksee on kova. Jane Kitto on ihana laulajatar. 10 . Herneet on pussissa tai suolessa. Siellä suomen perämettillä ei ole muita suuria tietäjiä ja kriitikoita, jotka ei osaa muuta kuin haukkua. Tulkaa tänne isoon maahan Ameriikkaan, niin näkisitte suuren maailman menoa. Mulla on Nykissä oma klubi. Club Alabama.

    • Jane Rules

      Alabama Clubi Nykissä kuulostaa hyvältä. Rock on rajaton riemu Jane Kitto loistava laulaja.

    • Mr. ROCK

      Hyvä että on kritiikkiä puolesta ja vastaan. Itse ostin levyn ja jostain syystä se paranee jokaisella kuuntelukerralla. Olen kyllästynyt ns. 50`s rokettiin joka tehdään kuulostamaan kuten 50-luvulla tehtiin. Tässä on mielestäni tuotos onnistunut soundillisesti sekä soitannollisesti. Kävin Mikkelissä livenä katsomassa ja kyllä meno oli hirmuinen ja toimi vaikka olikin vain 4 miehinen taustabändi.

    • Näin Lahdessa livenä ja oli perkeleen mainio keikka kaikin puolin, vaikka Juho saxofoninsa kanssa puuttuikin! Nyt levyn muutamaan kertaan kuunnelleena paranee tosiaan koko ajan sekin, vaikka oli jo ekallakin kuulemalla hyvä lätty! RokkenRoll!!

    • Kumi Kati

      Se vaan aina paranee ja paranee. Nostetta on kovasti

    • Kuulokkeet päähän

      Täähän on suoraa rokkii joka toimii kybällä studiossa kuin keikalla. Olipa aikamoinen positiivinen yllätys. Väre menee pitkin selkää kun kuuntelee roketia parhaasta päästä. Mielenkiintoiset sovitukset.

    • se..siitä..

      Hyvä noste on ilmeisesti muuttunut pohjavierteeksi...

    • Ylävire

      Mahtava Homma, Hohtava Mamma! Suksee ja nostee on kova. 10 pistettä. Ten points.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe