Miksi luet ja kirjoitat keskustelupalstoilla?

minkätähren

Eikö ole muuta tekemistä? Haetko ongelmiisi vastauksia? Miksi istut koneella sen sijasta että olisit vaikka ulkona tai viettämässä aikaa kavereitten kanssa? Tätä mä oon ihmetellyt ja tulen ihmettelemäänkin varmasti jatkossa.

26

120

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satunnainen valittaj

      On mukavaa valittaa naisten fasistista pahuutta. Toinen vaihtoehto olisi olla "tuolla ulkona" ja kokea vain lisää naisten fasistista pahuutta, onnistumatta kuitenkaan yhtään sen enempää kuin ikinä aiemminkaan.

    • Pyhimys1

      Kirjoitan siksi, että muutan maailman paremmaksi paikaksi elää Suomi24 Sinkut -palstan kautta.

    • Darth

      Kavereita ei ole ollut 20 vuoteen ja ulkona lumihangessa ei ole kiva istua. Ehkä ihminen on senverta sosiaalinen, että hakee yksinäisenäkin jotain mihin peilata itseään ja omaa todellisuuttaan. Onhan se kiva nähdä miten helvetin etäällä omat näkemykset ovat valtavirran sosiaalisimmista ihmisistä. Joskus taas löytyy joku joka omaa joitain samankaltaisia ajatuksia kuin itsellä ja jolle voi vain toivoa kaikkea hyvää.

      Uusia vastauksia ongelmiin löytyy harvoin lähinnä koska valtaavirtaa edustavat ajatukset ovat suurimmalta osalta yhtä ja samaa. Heidän tyypillinen vastaus ongelmiin on aina sama: "Mikset vain voi olla niinkuin me muut?" Mutta mielenkiintoisimmat vastaukset löytyvät oivalluksista joihin valtavirta ei kykene.

    • 10+4

      On kiva lukea ihmisten ajatuksia ja kirjoitella omia höpötyksiä sekaan. Live-elämässä ajatustenvaihto on vähäistä, koska asun yksin, eikä juurikaan sosiaalista elämää ole. Sukulaisia tapaan useinkin, mutta heidän kanssaan juttua voi heittää vain tietyistä aihepiireistä. Rappukäytävässä törmään päivittäin mummoihin, joilla myös on pulaa juttukavereista. Tavallaan on kiva ajatella, että omassa vanhuudessa on sitten edes tämä netti. Töissä pitää olla tuikiasiallinen, joidenkin työkavereiden suhteen suorastaan sanaton, koska muutoin heillä käy hermoon ja alkaa huuto. Taannoin sairastelin paljon ja pohjakunto romahti, mitä edelleen käytän tekosyynä liikuntaharrastusten laistamiseen. Loppujen lopuksi vapaalla on vaan kiva upoutua sohvaan, syödä ja näpytellä konetta. Olen niin tottunut tällaiseen elämään, etten kaipaa muuta ainakaan niin paljon, että lähtisin jonnekin ulos yrittämään kontakteja ihmisiin.

    • realismus

      Hauska pitää välillä pientä paussia ja pyttyillä täällä. Kiinnostavampaa kuin iänikuinen pasianssi. Joiltakin palstoilta on jopa toisinaan löytynyt ihan ajattelemisenkin aihetta - ei tietystikään täältä :D

      Istun koneella koska on virka-aika, mutta minuutin kuluttua noudatan vinkkiäsi ja pompin pois täältä....

      • Ainlaulaintyötästee

        On se 'kiva', ehkä, että joku voi käyttää työaikansa noin. Ei kyllä kovin realistiselta tunnu. Kuka sun duunit tekee ? Itse teen töitä kun olen töissä ja silloinkin kun menen tietsikalle, niin sekin on työasioitten kirjaamista. Ootko kuullut ikinä sellaista sanaa kuin työmoraali ?


      • ghsdfghfghfsdgh
        Ainlaulaintyötästee kirjoitti:

        On se 'kiva', ehkä, että joku voi käyttää työaikansa noin. Ei kyllä kovin realistiselta tunnu. Kuka sun duunit tekee ? Itse teen töitä kun olen töissä ja silloinkin kun menen tietsikalle, niin sekin on työasioitten kirjaamista. Ootko kuullut ikinä sellaista sanaa kuin työmoraali ?

        Pieni rentoutus kesken työpöivän vain virkistää mieltä ja parantaa työtehoa!


      • w43t5aest
        ghsdfghfghfsdgh kirjoitti:

        Pieni rentoutus kesken työpöivän vain virkistää mieltä ja parantaa työtehoa!

        realismus notkuu täällä päivät pitkät ja on kuulemma valtion virassa.


    • Sen tähren

      On muuta tekemistä, eikä täällä käväisy ole este millekään muulle. Mää tykään kirjoittamisesta ja naputtelisin helposti vaikka romaanin. Maailmaakin on kiva parantaa ja ottaa osaa immeisten ongelmiin ja huoliin. Jos vaikka joku joskus ottaisi onkeensa tai saisi ainakin jotain ajatuksenpoikasta. Samalla lailla kuin minäkin, kun lueskelen muitten juttuja.

      Tämä on siis ajankuluke, levähdyshetki juoksemisen ja tekemisen välissä, henkireikä, maailman- ja elämänkuvan laajennusprojekti, tai yksi niistä. Mitä ihmettelemistä siis ?

    • ES

      Koska minulla ei ole mitään muita sosiaalisia kontakteja, koska ei ole muuta tekemistä ja koska provosoidun ja provosoin helposti, minkä takia minun pitäisi pysyä kaukana täältä. Ja on täällä muutamat kirjoittajista fiksuja: oppii uusia asioita ja näkökulmia.

    • minkätähren

      Kysyjä vastaa nimimerkille ainlaulaintyötsätee. Nyt lopetat kateellisuuden ja keskityt omiin hommiis. Olisit lukenut muinoin enemmän niin ei tarvitsisi olla liukuhihnalla töissä. Vastaa kysymykseen äläkä puutu olemattomiin seikkoihin.

      Ja nyt tiedän miksi ihmiset roikkuu täällä, kyllähän tää koukuttaa kun odottaa kysymykseensä vastauksia. Tää oli ensimmäinen ja viimeinen kysymys ja nyt nauttimaan auringon säteistä. Muut kans, hip hop ulos!

      • Tähren tähren

        Jooo, kyl mää vastasin enkä ole liukuhihnaihminen enkä kade mistään kenellekään enkä häpeä mitään enkä vihaa ketään. Lukea olisi tietysti kannattanut enemmän niin mun kuin sunkin, mutta sydämen sivistys opitaan onneksi parhaiten elämällä, menemällä ja tekemällä.


    • jackaroo

      No onhan tuota muutakin tekemistä, tänäänkin olen ollut ulkosalla liikkumassa useamman tunnin ajan ja tiskikoneenkin sain tuossa äsken asennettua. Saas nähdä tuleeko vedet lattialle...

      Tälle tulin palstalle kun luulin että täällä olisi paljon aktiivista sinkku aiheista keskustelua, mutta melko harvassahan nuo hyvät jutun aiheet ovat olleet, täällä tuntuu kaikki hukkuvan kaikkeen turhaan roskaan ja haukkumiseen. No, pitää tyytyä siihen mitä täällä on ja yrittää vastailla noihin edes jotenkin asiallisiin ketjuihin.

      Koneelle tulee istuskeltua ehkä se 1-2h päivässä, uutisia lukien ja paria foorumia (myös tätä) seuraten. Vähän vaikeaa sitä on viettää aikaa kavereiden kanssa kun en edes tunne ketään täältä Helsingistä, lähin kaveri asuu yli 200km päässä.

      • ....

        Mitens kotivakuutus korvaa jos itse asennettu kone vuotaa? Selvitäpä vakuutusehdoista.


      • jackaroo
        .... kirjoitti:

        Mitens kotivakuutus korvaa jos itse asennettu kone vuotaa? Selvitäpä vakuutusehdoista.

        En tiedä, mutta minulla on tuossa erillinen hana joka pitää pistää aina päälle kun konetta käyttää ja en varmaan pidä tuota konetta päällä ellen ole itse kotona, joten ei tuossa nyt mitään kauheaa vaaraa ole. Tarkistin kyllä kaikki putket ja liittimet kun tuon kytkin joten ei pitäisi nyt ihan helpolla alkaa vuotamaan. Tosin vanha ja käytetty tiskikone tuo on, joten jonkinlainen riski siinä tietenkin on. Mutta sitähän se elämä on, riskien ottamista.


    • Älymies 23

      Ei ole muuta tekemistä ja ehkä jossain määrin haen myös vastauksia ongelmiini. Minulla ei oikeastaan ole sellaisia kavereita joiden kanssa viettää aikaa, mutta ulkoilen kyllä päivittäin.

    • siivota siivota

      Vaihtoehto siivoamiselle :)

    • hhhhhhhhhh

      Keskustelupalstoilta saa uusia näkökulmia asioihin ja kiva kuulua johonkin yhteisöön.

    • Juu ei ole muuta tekemistä. Kaikki kaverit on parisuhteissa tai juoppona ja mä olen sinkku. Ulkona käyn aina kiertelemässä kävellen mitä näkyy, mutta ei nyt kun pitää saada flunssa paranemaan.

    • Me

      1. Yritän tutustua Suomalaisen yhteiskunnan monelta eri näkökylmältä.

      2. Haluan tiedä mitä tavallinen tai syrjäytynyt suomalainen ajattele.

      3. kiinosta suomalaisen yhteyskunnan arvot / toiveet.

      4. Opetelen/harjoittelen kirjoitaman suomen kielellä (harjoittelu teke mestarin;)

      • uwuwuw

        suomalainen yhteiskunta ja arvot: on parempia paikkoja tutustua, mutta jos arvostelukyky riittää, niin miksi ei.
        Miksi tutustuu mitä syrjäytynyt ajattelee 8/


    • sir_eino

      Kaverit eivät yleensä leiki mun kanssa iltakymmenen jälkeen.

      No okei, nyt nettaan kun syön.

    • viisautuva

      Kyselen sillon tällön kaikkee, viimeksi njuuttonin kakkoslakiin perustuvista laskuista.
      Mitä mieltä aloittaja itse omalla kohdallaan on kysymyksestään, vai tarkoitatko vain tätä palstaa. Niin: missä määrin otatte kantaa/olette jotain mieltä muillakin palstoilla, tuli tässä mieleen.

    • yksi joukosta

      Ei ole kavereita, joten se ei ole vaihtoehto. Haen kai uusia ajatuksia, tai jos en muuta niin ainakin on jotenkin kierolla tavalla lohduttavaa lukea, että muillakin on ongelmia.

      • surullista mutta tot

        Miksi et lähde maailmalle etsimään kavereita? Alota jokin harrastus ja sitä kautta saat varmasti kavereita, ainakin niihin harjoituspäiviin. Kuulostaa huonolta ettei ole kavereita, kaikilla pitäisi olla ainakin yksi. Surullista. Toivotan onnea löytää elämään jonkun tärkeän ihmisen ja voimia jaksaa arkea.


    • yh_

      Ensinnäkin, ei ole muutakaan tekemistä. Toisekseen yh:n arjesta ei noin vain lähdetä ulos vaikka mieli tekisikin. Siksi roikun netissä illat kun on ns. omaa aikaa. Siinä on ihan riittävästi syitä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      227
      4847
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      79
      3084
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2802
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2249
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2067
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1697
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1655
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1608
    9. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      46
      1600
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1449
    Aihe