En kykene ihastumaan

tiettyihin miehiin

Täälläkin on vaadittu, että naisten tulisi antaa mahdollisuus AT-miehille ja alentaa vaatimuksiaan.

No, olen yrittänyt, mutta en vain yksinkertaisesti kykene tuntemaan minkäänlaista ihastusta ja kiinnostusta joitain miehiä kohtaan, vaikka kuinka yrittäisin.

Eli kertokaapas nyt sitten miten se tehdään ? Eli miten pakottaa itsensä rakastumaan mieheen, jossa ei koe olevan mitään yhteistä itsensä kanssa tai mitään sellaista, mihin voisi ihastua, sillä sitähän se mitä ilmeisesti edellytätte naisten pystyvän tekemään.

33

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhut asiaan

      Pienimunaisella miehellä ei tee mitään!

    • Yks ATM

      Jos ei toiseen ihastu niin ei kai ole mitään järkeä yrittää sitä väkisin tehdä.

    • ihme nirsoilua taas

      Pussi päähän vaan jommalle kummalle ja haarat auki, ei siinä muuta tarvita!

    • ei ATN

      Sanopa se, jos romanttisia tunteita ei ole eikä tule, niin minkäs sille voi. Jos tuntee edes jonkunlaista kaveruutta, voi tahdonvoimalla saada suhteen kestämään vähän aikaa.

      Tätä ihastumisrakastumis ynnä muuta yritystä tietysti sitten vaikeuttaa atm:ien naisia kohtaan lataamat odotukset naisen ulkonäkööön ja rakkauden määrään (elämää suurempi rakkaus, teini love, puppy love) ja siihen että naisen täytyy olla täydellinen ihminen, omassa mielessä fantasioivat naisen lähes prinsessan tasolle. Nainenkin on kuitenkin vain ihminen siinä kuin mieskin. Joskus mieskin voi joutua esim. kuuntelemaan naisensa huolia eikä aina toisinpäin. Riitoja kehitellään milloin mistäkin, pienikin erimielisyys nähdään maailmanloppuna. Koko ajan joutuu jännittämään koska suhde loppuu eikä uskalla edes antaa itsensä rakastua. Hermot tällaisessa menee. Tämä on minun kokemukseni atm-miehistä, joita olen jo muutamia tapaillut.

      Olen myös ihmetellyt miksi tällä palstalla annetaan vain kaksi vaihtoehtoa naisille: atm tai panomies. Niin, suurin osa normaaleista miehistä on jo parisuhteessa, koska löytävät nopeasti halutessaan uuden kun edellinen suhde päättyy (normaaleista täyspäisistä miehistä on huutava pula naisten keskuudessa) ja jäljelle sitten jäävät atm:t, panomiehet ja ongelmaiset miehet.

      • Yhtä lailla

        Vastaavasti miehillä on vaikeata, kun pitäisi ihastua rumaan naiseen - joita on paljon.

        Jos joku uusi lukija ei tiedä, niin rumalla naisella ei tee mitään.


      • 12093487

        Onhan täällä sellaisiakin miehiä, jotka eivät ole atm:iä eivätkä panomiehiä, vaan ihan tavalllisia miehiä, joilla on vaikeuksia löytää nainen.


      • Tasoton

        Millainen on normaali mies? Vai onko normaalin miehen määritelmä se, että on jo parisuhteessa tai jos ei ole niin löytää sellaisen nopeasti halutessaan?


      • Täysipäinen normaali

        Mistä näitä naisia voi löytää joiden keskuudessa on huutava pula normaaleista täysipäisistä miehistä?


      • ei ATN
        Täysipäinen normaali kirjoitti:

        Mistä näitä naisia voi löytää joiden keskuudessa on huutava pula normaaleista täysipäisistä miehistä?

        Mistäkö? Mistä vaan, missä nyt yleensä on mahdollista ihmisiä tavata.


    • 5+0

      Ennemmin yksin kuin huonossa seurassa.Yritin kerran deittailla hoikan,aika lyhyen ja kasvoista tusinan sekä hiusten lähtöä potevan päälle kolmekymppisen miehen kanssa. Oli huippu tyyppi noin muuten, mutta ulkonäkö ei todellakaan sytyttänyt.
      Ei tullut muutamia treffeijä enempää, ei todellakaan seksiä. Ulkonäöllä on väliä.
      Normaalia.

      Kaveriini oli ihastunut yksi lihava nuorimies, tämä mies toi kukkia ja suklaata ja cd-levyjä mutta kaverini oli fiksu, sanoi ettei kiinnosta. Olkoot kuinka rahamies mutta jos ei ulkonäkö nappaa niin ei tuu mitään.

      Eli ei kannata kiusata toista ja yrittää ihastua, koko ajatuskin tuntuu hullulta.Toinen luulee vaikka mitä innoissaan ja itse pinnistelet jotta pystyisit edes katsomaan toista päin, hulluutta.

      • perusjanari

        Kärjistyshän tuo varmaan oli, että "pystyisit edes katsomaan toiseen päin", mutta hyvin hyvin harvoin tapaa kyllä sellaisia naissukupuolen edustajia, joita päin ei pystyisi katsomaan. Hmmm.


      • 18

        Tunteita ei voi pakottaa. Tosin on paljonkin järkeen ja käytännön seikkoihin nojaavia ihmisiä, jotka tyytyvät ok-kumppaniin tai sietävät huonoa miestä/naista ilman, että edes suhteen alussa on tuntunut kipinää. Jos järkisyyt eivät jaksa pitää suhdetta koossa, näistä pareista tulee runsain määrin asiakkaita perheterapeuteille.


    • röhröhröh

      Mieti sitä seuraavan kerran kun työnnät suklaakakkua kaksin käsin kuonoosi.

      • se paljastuu kyllä

        Mietipä sinä sitä seuraavan kerran kun työnnät sitä sukkaa housuihisi.


    • Sama ongelma se on miehellä naisia kohtaan, oma kohtaisesti voin asian todeta. Itse en todellakaan kiinnostu kuin tietyn tyylisiin naisiin, muuta jos yrität niin ei tapahdu mitään. Ja ei sitten ole kauneudesta kiinni vaan olemuksesta ja käytöksestä. En osaa selittää sitä, muuta kuin sen että kun se on kondiksessa niin se on menoa.

      Mutta todella hankalaa on kohdata vapaana sellaista, kenestä kiinnostua.

    • Kysyit: "Miten pakottaa itsensä rakastumaan mieheen, jossa ei koe olevan mitään yhteistä itsensä kanssa tai mitään sellaista, mihin voisi ihastua?" - No et mitenkään, mikäli tilanne jatkuu negatiivisen ensivaikutelman antamalla tavalla.

      Se ei itse asiassa ole niin sanottua, että, että hyvännäköinen ja fiksu ihminen löytää helposti kumppanin, koska hoidetun ulkonäön ja hyvien supliikkitaitojen alla onkin vaikuttamassa joukko "alkukantaisia magneetteja". - Isorintainen blondi ja pyykkilautavatsainen miesmalli ovat tietysti monen ihannepartnereita, eikä sillä ole mitään tekemistä järjen kanssa, vaan se on ”seksikkään ihmisen” opittu mielikuva, yleistys.

      Livetilanteessa vieraan ihmisen sisäistä kauneutta ei löydä ilman, että ensimmäisenä törmää ulkokuoreen. - Netissä tutustuminen antaa tähän vähän lisäapua. - Luotu ensivaikutelma voi tietty muuttua, jos tulee uusi tapaamistilaisuus. Hektisessä nykykulttuurissa hyväksy tai hylkää -periaate toimii kuitenkin armottomasti ja nopeasti. Toista tilaisuutta ei aina tule, koska hylkäävä päätös on jo tehty pintaraapaisulla.

      Erään Kuneus ja Terveys lehden artikkelin mukaan: "Useimpia miellyttää tietynlainen ulkonäkö. Naisen symmetriset kasvot, suuret silmät ja tiimalasivartalo koetaan miellyttäviksi. Tiimalasivartalon painolla ei ole niin suurta merkitystä, pääasia on, että kurveja riittää. Tutkittu tosiasia on sekin, että mies todellakin etsii äitinsä ja nainen isänsä näköistä miestä. Myös oma naama miellyttää ihmistä kovasti. ”Vau, onpas siinä upeannäköinen tyyppi”, totesi moni amerikkalaisen testiryhmän jäsen, kun heille näytettiin heidän omista kasvoistaan vastakkaiseksi sukupuoleksi tietokonekäsiteltyä kuvaa."

      • Lapset

        Niin, ja eihän ulkonäköön ihastuta vain itsensä vuoksi - halutaan myös varmistaa että tulevat lapset ovat mahd. hyvännäköisiä, koska pituus yms. periytyvät siinä missä kivat luonteenpiirteet välttämättä eivät.

        Mutta on siinä sosiaalisessa puolessakin merkitys millainen kumppani on oman arvon kannalta. Helppo parisuhdetesti oman tason mittaamiseen voi olla, että ajattelee "mitä jos olisin ilmestyisin tuon kanssa kaveripiirin bileisiin - olisivtko kaverit että "ooh, minkä namupalan tuo on napannut, kelpaisi minullekin" vai "miten ihmeessä se tollaisen reppanan kanssa on, pystyisi paljon parempaan"".

        Joten siksi varmaan ap:kään ei pysty ihastumaan miehiin kuten minuun, ja minä unelmoin edes kohtuu-näteistä naisista...


    • Tippaleipäleipuri

      Arvaukseni on että kuinka paljon ihminen voi vaikutta havainnointiinsa sekä tietoisesti omaan ajatteluunsa, käytökseensä sekä myös ihastumiseen on myös geneettinen pohja.

      Osa on yksinkertaisia alkueläimiä joita vetää puoleensa vain eläimellisen tason magneetit ja toiset kykenevät ihastumaan lähes kehen tahansa tarvittaessa koska heidän mielensä on kykeneväinen käsittelemään erilaisia signaaleja.

      Osa naisistakin on siis ihan puhtaasti putkiaivoisia valitessaan miehiä.

      • Tippaleipäleipuri

        Osa kykenee löytämään suuremmasta joukosta ihmisiä miellyttäviä piirteitä ja osaa ei kiinnosta vaikkapa kuin miehen pituus ja munan koko.

        Osa on suoraan ehdollistettu tai ehdollistanut itsensä tähän toimintaan ajan myötä kulttuurin, kasvatuksen ja median vaikutuksesta.

        Osa ihmisistähän on helpommin myös johdateltavissa erilaiseen aivopesuun kuten natsi-Saksasta tiedämme.

        Osa taas ei.


    • Reipas Poikamies

      "(normaaleista täyspäisistä miehistä on huutava pula naisten keskuudessa) ja jäljelle sitten jäävät atm:t, panomiehet ja ongelmaiset miehet. "


      Tiedän että valta-osa keskitason miehistä on suhteessa ja onnellisia naisensa kanssa.

      Esim baareissa pörräämättömyys miehellä, kuten minulla, eliminoi aika suuren osan hyvistä mahdollisuuksista tutustua naiseen, olen sen huomannut. Työ, opiskelut ja harrastus ympäristöstä ei minulle sinkku naista ole tullut vastaan-etsinyt olen.

      Pystyn kyllä ihan naamakkain sanomaan etten ole mitään noista kolmesta miehenä.

      Tarvitsisin vain mahdollisuuden minulle mielenkiintoiselta naiselta näyttää olevani kelpo poikaystävä kanditaatti.

      En vaadi Romeo& Julia love storyä ekalla tapaamisella naisen kanssa, mutta minun kanssa homma ei jää kamu-asteelle kun sillä mielellä olen liikenteessä.

      Olen todennut että sinkku naisten treffailu on nykyään niin korkea lentoista, pitää olla valmis samalla sekunnilla hurmaava "aviomis paketti" ekalla minuutilla-muutoin "katsellaan" lisää?

      Naiset, usein ennakkoluulot eivät ole tiedon väärti :)

    • kummastunut*

      Mistä sitten johtuu, että jos saa miehestä heti alkuun huonon tai kummallisen kuvan, kertaakaan ainakaan omalla kohdallani se ei ole muuttunut paremmaksi vaan päinvastoin huonommaksi jos olen jatkanut miehen tapailua siitä huolimatta? Koska kummallisesti käyttäytyviä miehiä on niin paljon, joskus minut valtaa ajatus, että katsotaan nyt vielä kumminkin (jospa olen vaikka itse tuominnut toisen liian helposti) ja olen sitten tavannut ainakin toisen tai kolmannen kerran, joskus moniakin kertoja. Ainakin omalla kohdallani ensivaikutelma on aina ollut oikea. Kertaakaan kukaan ei ole ainakaan osoittautunut "paremmaksi" enää ensivaikutelman jälkeen. Yleensä tunnelmaksi on jäänyt, että olisi kannattanut olla tapaamatta, koska miehet ovat aina jollain tavalla onnistuneet loukkaamaan minua tai tehneet minulle jonkunlaisen ikävän tempun, mm. ohareita on tehty aika paljon. Näistä jää paha mieli pitkäksi aikaa. Siinä mielessä ymmärrän naisia jotka luottavat ensivaikutelmaan. Harva kun haluaa itselleen ikävyyksiä aiheuttaa.

      Koska olen lähemmäs kolmekymppinen, olen ehtinyt aika paljon miehiä tapailla, kolme kertaa seurustellakin. Huom. seksiä on ollut vain poikaystävien ja pidempien tapailujen kanssa. Miehen ei todellakaan tarvitse olla täydellinen, mutta hyvät käytöstavat ovat tärkeitä ja se, että toista kohtelee kunnioittavasti.

      • naisasiaeinosella

        Voisitko vähän avata sitä, mitä tarkoitat huonoudella tai kummallisuudella. Oharit jo mainitsitkin.


      • kummastunut*
        naisasiaeinosella kirjoitti:

        Voisitko vähän avata sitä, mitä tarkoitat huonoudella tai kummallisuudella. Oharit jo mainitsitkin.

        Lähinnä tarkoitan huonoja käytöstapoja kokonaisuudessaan, ja todella reippaasti normaalista poikkeavaa elämäntapaa.


    • Kettu66

      Jokainen voi ehkä vähän laajentaa sitä, mitä asioita pystyy hyväksymään toisen sukupuolen ihmisissä. Kun onnistuu tekemään niin, niihin muihin ominaisuuksiin voi ehkä pystyä ihastumaan helpommin.

    • Naisasialooseri.

      Niille tietyille miehille on nimikin olemassa. Se on "alemman tason mies"

      Niihin ei ihastu kukaan muukaan.

    • fjdfgjdfj

      Varsin inhottava ketju, vaikka sisältö taitaa totta ollakin. Olisipa jokin helppo keino muuttua aseksuaaliksi/poistaa sukupuolivietti, ettei tarvitsisi elää tässä äärimmäisessä turhautuneisuuden ja toivottomuuden tilassa.

    • Mies 36

      Ei se ihastuminen ole helppoa silloinkaan, kun vastapuolena on mitä fiksuin ja viehättävin nainen. Olen treffannut näitä vaikka kuinka monta, mutta ne tunteet loistavat silti useimmiten poissaolollaan. Ei sitä vaan ihastu, vaikka kuinka haluaisi. Mutta ei kai näitä tunteita voikaan kontrolloida, vai voiko?

      • Tms....

        Mies 36 - niinpä. Ehkä et ole valmis(kaan) rakastumaan. Tai haet vääränlaista naista koska luulet tämän tyypin naisten olevan sinulle sopiva.

        Olen tsekannt monta hyvää miestä - mutta kokonaisvaltaisen ihastumisen tunnetta ei ole tullut. Yksi on fiksu, toinen on komea, kolmas on sporttinen, neljäs huijari, viides on ...

        Kannattaa silti tavata uusia ihania ihmisiä että saa sisältöä päiviin!


      • sir_eino

        Olen huomannut samaa. Tiedän ja tunnen paljon naisia jotka ovat kovin viehättäviä ja älykkäitä mutta en minä heihin mitään ihastusta tai rakkautta tunne. Sitten joku saattaa herättää tosi paljon tunteita vaikka olisi ihan tavallisen näköinen tai luonteeltaan erikoinen.

        Ei vaan mene järjellä. Olen luopunut kriteerilistasta. Odotan että nainen on minun mielestäni seksikäs, fiksu ja mielenkiintoinen mutten halua määritellä sitä mitä vaikka joku seksikkyys on kun nainen voi olla hyvin monella tapaa seksikäs.

        Äh. En tiedä ymmärtääkö kukaan mitä tarkoitan?


      • TotuudenTietäjä

        kyllä se ihastuminen on helppoa jos sen osaa
        varsinkin miehelle pitäisi olla, mies 36:lle suosittelen viagraa

        kerrotaan tähän väliin pieni salaisuus:
        Mies alitajuisesti (mies on ehkä aikojen saatossa geneettisesti kehittynyt tällaiseksi joten se ei ole miehen oma vika) haluaa panna jokaista "tarpeeksi" hyvännäköistä naista.

        Naisen taas on tärkeää valita kumppaninsa tarkoin, koska miehestä ei voi koskaan tietää jääkö hän huolehtimaan mahdollisista jälkeläisistä, tämän takia kannattaakin naisen valita mahd.suosittu mies koska tällöin mahdollisella jälkipolvella olisi edes jonkinlaiset mahdollisuudet selvitä

        ihmiskunnan suuri ongelma näkyy tälläkin palstalla
        seksuaalisuus on tavallaan perustarve mutta myös todellinen riskibisnes jonka takia sitä näköjään saa vain harvat ja valitut tai ne jotka oppivat ns.rakkauden pelin

        loppujen lopuksi suurin osa ihmisistä kokee jonkinlaisen suhteen elämänsä aikana vastakkaisen sukupuolen kanssa, kuka enemmän, kuka vähemmän
        mutta se on fakta että normaalilla miehellä ei ole vaikeuksia ihastua hyvännäköiseen naiseen, aloitteenteko tietenkin on vaikeaa miehille ja tämä ns.rakkauden peli on monimutkaisempi kuin putkiaivoinen mies voisi kuvitella
        tästä johtuu että n.99% miehistä elää jonkinasteisessa puutteessa

        jos siis on hyvännäköinen nainen niin voi jo etukäteen tietää että syvällä sydämmissään miehet kuolaavat


      • Mies 36
        Tms.... kirjoitti:

        Mies 36 - niinpä. Ehkä et ole valmis(kaan) rakastumaan. Tai haet vääränlaista naista koska luulet tämän tyypin naisten olevan sinulle sopiva.

        Olen tsekannt monta hyvää miestä - mutta kokonaisvaltaisen ihastumisen tunnetta ei ole tullut. Yksi on fiksu, toinen on komea, kolmas on sporttinen, neljäs huijari, viides on ...

        Kannattaa silti tavata uusia ihania ihmisiä että saa sisältöä päiviin!

        Uskoisin kyllä olevani valmis ihastumaan ja rakastumaan. Enkä myöskään väittäisi, että etsin vääränlaista naista. Tiedän mielestäni jo aika hyvin sen, millaiset luonteenpiirteet vetoavat minuun.

        Mutta ei siinä mitään, jatkan treffailua kunnes kolahtaa. Mukavaahan se on tutustua uusiin ihmisiin.


      • Mies 36
        sir_eino kirjoitti:

        Olen huomannut samaa. Tiedän ja tunnen paljon naisia jotka ovat kovin viehättäviä ja älykkäitä mutta en minä heihin mitään ihastusta tai rakkautta tunne. Sitten joku saattaa herättää tosi paljon tunteita vaikka olisi ihan tavallisen näköinen tai luonteeltaan erikoinen.

        Ei vaan mene järjellä. Olen luopunut kriteerilistasta. Odotan että nainen on minun mielestäni seksikäs, fiksu ja mielenkiintoinen mutten halua määritellä sitä mitä vaikka joku seksikkyys on kun nainen voi olla hyvin monella tapaa seksikäs.

        Äh. En tiedä ymmärtääkö kukaan mitä tarkoitan?

        Ymmärrän hyvin, mitä tarkoitat. Kaikkea ei voi etukäteen rakentaa järjellä tiukkojen kriteereiden muotoon. Se on helposti liian rajaavaa todellisuuteen nähden.

        Vaikka kriteerejä itsellänikin on, niin yritän pitää ne kuitenkin suhteellisen joustavina. Kokonaisuus aina ratkaisee, eikä mikään yksittäinen asia.


    • Mies 36

      Seksuaalinen halu ja ihastuminen ovat aivan eri asioita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      227
      4847
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      79
      3084
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2802
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2249
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2067
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1697
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1655
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1608
    9. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      46
      1600
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1449
    Aihe