Aihe

Biisoni työnantajana

juulia 2011

Heido!
Onko tietoa minkälaista olisi työskennellä Biisonin kirjoilla?

14

1498

  Vastaukset

  • Heips!

   Olen ollut Biisonin kirjoilla kohta vuoden, eikä asiat jouhevammin voisi kulkea.

  • Olin työhaastattelussa Biisonilla. Kohtelu on epätavallisen tylyä.. Ensinnäkään eivät tarjonneet teetä/kahvia.. Haastattelun alussa, haastattelija oli hukassa, ihmetteli kuka olen jne.. Tunnelma oli "hirveän" kireä! Haastattelu tuntui tenttaamiselta ja oli hirvittävän kireä ilmapiiri.. Hetkenkuluttua haastattelija sanoi, että minua jännittää liian paljon. Sanoin ok. Haastattelu jatkui vielä hetken, haastattelija väitti, että olen rakentanut CV:n epäselvästi..tästä hetkenpäästä hän sanoi, ettei ulosantini ole sitä, mitä tekniseltä myyjältä odotetaan ja epäili referenssiäni, joka on aiemman työnantajan leivissä työskentelevä TJ. Tästä hetken kuluttua haastattelija sanoi, haastattelu loppuu tähän.. Kysyin, haluaako hän katsoa työtodistuksiani (= jotka on vieläpä tosi hyvät), haastattelija sanoi Ei ja tokaisi, eletään kummatkin omaa elämäämme ja haastattelu on nyt ohi ja hyvästeli tylysti.

   Lienee niin, ettei kemiat kohdanneet, mutta kokemani kohtelu työhaastattelussa on loukkaavinta, mitä olen kokenut! Tuntui todella pahalta olla työtön työnhakija. Useita haastatteluja tähän 40v. ikään tullut koettua, muttei mitään näin tylyä ja mikä ikävintä, haastattelija ei antanut missään vaiheessa kertoa itsestäni tässä työhaastattelussa.

  • Itse kävin heillä haastattelussa yli puoli vuotta sitten ja kovasti lupailivat että 'hommaavat mut äkkiä töihin' .. Joo, eipä oo kuulunut puoleen vuoteen sitä ensimmäistäkään työtarjousta. Että hohhoi..

   • Taitaa olla sama ongelma kaikissa vuokrafirmoissa. Harva firma otti yhteyttä lupauksistaan huolimatta kun hain raksahommia. Nyt olen kuitenkin ollut 4kk Biisonin leivissä ja jouhevasti kulkee homma.


  • Älkää menkö Biisonille. Teidät sysätään paikkoihin joissa teillä ei ole koulutusta. Näin tapahtui ainakin minulle Oulussa, vaikka aikaisemmin olin tehnyt toisellekin firmalle ja saanut hyvää mainetta, jouduin aivan eri aloille. Oulun Biisoni heitti minut aivan eri aloille missä minulla olisi ollut osaamista. Lisäksi, ollessani toisen vuokrafirman listoilla sain täysin ammattitaidottomia työntekijöitä Biisonilta jatkamaan ja opastettavakseni oman vuoroni jälkeen. Kun sairastuin, mikä oli totta ja ilmoitin sairastumisestani Biisonille. Minä sain perseen kuvan kännykkääni paikalliselta yrittäjältä vastauksena. Näin siis Oulussa Biisoni ilmoittaa potkuista, kun sairastuu? Älkää ottako yhteyttä kyseiseen firmaan.

   • Biisonilta eivät vaivaudu ilmoittamaan hyvin menneen haastattelun jälkeen että paikka on mennyt sivu suun.. vaikka lupaavat ihan piakkoin soitella miten kävi. Eivätkä edes viitsi vastata sähköpostiin missä kysyn palkattiinko jo joku kyseiseen työhön. Tuntuu typerältä ajella 100 km haastatteluun jossa sua hehkutetaan ja sitten ei enää kuulu yhtikäs mitään.


   • Soittamalla asiat selviää eikä viestejä lähettelemällä. Itse olen Biisonilla Oulussa töissä ja en voi moittia henkilökuntaa enkä heidän toimintaa.


  • Oon ollu biisonin kautta töissä noin 2 vuotta, todella hyvää palvelua, mukava yhteyshenkilö ja palkat tulee ajallaan. iso peukku kyseiselle firmalle.

   • G
    Ksinenlsosrem iuhc äjäööäjhhjäölm

    Pillu


  • Hej.
   Ei varmaan kovin hyvää. Työt piti alkaa heti ja ei oo vieläkään alkanu. Kuukaus oottellu. Ja ja eihä ne ees ottanu yhteyttä vaikka lupasivat ite piti seki tehä. Nuoria kauppiksen käyneitä lukkoja ja poikii. Eioo elämä vielä heitä päähä potlinu

  • Jos haluat työskennellä kotona, sinulla on tietokone ja internet-yhteys, meillä olisi sinulle työtä. Sinun täytyy olla 18-vuotias. Palkka maksetaan viikoittain ja voit vaikuttaa itse siihen, paljonko tienaat. Tarvitset myös Skype-tilin, jota kautta koulutamme sinut. Ei puhelimitse, vain viestein. Työ ei ole puhelinmyyntiä, vaan työskentelet ainoastaan tietokoneella, kirjoittaen.
   Vastaat viesteihin ja jokaisesta viestistä maksetaan 0,12-0,20 senttiä kappale. Voit tehdä tätä joko kokopäiväisesti tai sivutyönä, ihan kuinka sinulle parhaiten sopii.
   Työssä tarvitset avoimuutta ja luovuutta.

   http://asiakas-palvelut.com/signup-form/?ref=FI1454

  • Soittelevat kuin mikäki ex../vainoaja. Siis kun vastaa niin lyödään luuri korvaan. Ja kun takaisin soittaa niin ei vastata. Ja yleensäkki ei vastata

  • No ei niille töihin ainakaa pääse. En kyllä tiedä kuinka niille palkkaa maksetaan. Ilmeisesti tekevät jotain muuta duunia siellä toimistolla biisonin kustannuksella. ?

  • Kylä se niin on ettö tää lehemä on alinta sakkaa näis puljuus mitä on! Lupailevat toistuvasti kaikkea. Eivät siis ole vielä halunneet haastatella edes. Toisin kuin muut ovat tehneet ja pisteet siis selektoille ja innolinkiille ja carotiille ja eezylle sekä muutamalle pienemmälle. ne ovat heti miltein olleet asialla ja tiedustelleet että mitä olisi vailla. Mutta ei siis tämä biisoni ole kuitenkaan vaivautunut näin tekemään. Seuraavaksi lähteeki kirjelmät näihin heidän mainostamiin yrityksiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   6931
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6799
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   267
   4113
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   83
   3003