Queen, maailman parhain bändi kautta aikain??

juha82222

onko typerä väite??
siellä on upeita bändejä kuten the beatles, Iron Maiden, Metallica, Abba jne...joku unohtui anteeksi tietämättömyyteni mut toi Queen on kyllä mun oma henkilökohtainen suosikkin ja tosi tosi tosi suosittu bändi oli maailmalla sen verran tiedän.
Levyt myi huikean hyvin.

Innuendo, Who wants to live for ever, Bohemian Rhapsody, Under pressure, Another one bites the dust, Killer Queen on joitain HELEVETIN NEROKKAITa, älykkäästi tehtyjä biisejä.
Sama pätee moniin muihin Queenin biiseihin.
Bändi teki myös yhden simppelin biisin We will rock you ja We are the champion(mushroom lol), noi on aika simppeleitä biisejä jos vertaa esim Innuendoon tai Bohemian Rhapsodyyn jotka on taiderockia lähinnä mutta sitäkin kuuluisampia hittejä on noi etenkin We will rock you.

Ajatuksia Queenistä? onko maailman paras kautta aikojen?
artisti Freddie Mercury oli biseksuaali mut sitäkin hienompi ihmistyyppi jota oli kuulemma vaikea vihata.
Antoi kaikkensa musiikille, mm hänen kuuluisilla keikoillaan.

10

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öppilöömi

      Erään kriitikon kommentti ko.populaarimusiikin ilmiöstä: kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa.
      Ottamatta kantaa siihen, voiko kaikki ihmisiä huijata edes jonkin aikaa niin kyseessähän on tyypillinen, teknisesti puhtoinen mutta täysin rahankiilto silmissä luotu laskelmoitu tuote. Näin siitäkin huolimatta, että paljon kehnompiakin (juuri populaariteknisesti ymmärrettynä) ilmiöitä tällä kovin pinnallisella ja viihteellisellä segmentillä on jo vuosikymmenien ajan esiintynyt.
      Tarkastellessamme ko. artistin "parhaita" hengentuotteita, so. albumeja "Night at the opera", "Day at the races" ja kenties "Innuendo, voimme vain todeta niiden falskiuden katu-uskottavuustarkastelussa. Tämähän tarkoittaa sitä, että rokin piiristä löytyy kyllä vähintäänkin sadottain paljon merkittävämpiä artisteja 1950 - 2010 -luvuilta.
      Kokonaan eri asia on se, että musiikillisesti merkittävät luomukset on kyllä tehty pääosin klassisella ja jazz-rintamalla. Tämä kannattaa toki aina muistaa!

    • Quantanamo

      Onhan se helvetin hyvä bändi. Kovia levyjä ja Mercury historian parhaita populaarimusiikin laulajia ehdottomasti. Mutta ei se Queen loppujen lopuksi kovin paljon uutta tuonut rock-musiikkiin. Paljon hyviä levyjä kyllä, mutta ei kauhean historiallisesti merkittävä bändi kuitenkaan.

      Ja niin, 80-luvulla yhtye teki lähinnä pop-paskaa.

    • KUULOKORVA

      kökkööhä se teki koko olemassaolosa aja, sooon fakta. ja ko puhutahan laulajist' ni sillon pittää tarjota iha eri nimiä, senki brittikorva!!!

    • Anonyymi

      Aika kevyttä kaupallista puuroo lapsukaisille...niille jotka ei nii paljoo ymmärrä - eikä kyl tarttekkaan.

    • Ei ole typerä väite. Itsekin pidän Queenista ja makuasioista on vaikea kiistellä. Lisäisin vielä tuohon Queenin rinnalle rockin kentältä Led Zeppelinin ja Judas Priestin. Sitten paletti olisi mielestäni täydellinen =) Yhdessä toisessa ketjussa kommentoin, että nämä kyseiset kolme bändiä vetivät rockin kovimmat vedot. Ja tottahan se varmasti olikin, sillä näillä bändeillä oli (Priestillä edelleen) esim. kovimmat laulajat kautta aikojen, joiden äänialoja vain harva pääsee edes lähelle ja joilla oli todella paljon lavakarismaa. Nämä bändit tekivät myös todella kovia kappaleita kuten Queenillä esim. "Who wants to live forever" ja "Show must go on", Led Zepillä esim. "Stairway to heaven" ja "Kashmir" ja Priestillä esim. "Beyond the realms of death", "Rock hard, ride free", "Blood red skies", "Painkiller" ja "Touch of evil".

    • Anonyymi

      Queen on ehdottomasti yksi parhaista, ellei paras yhtye kautta aikain. Olihan heillä keulilla maailman paras laulaja niin kovin väärään ei voinut mennä. Yksi ekoja yhtyeitä mitä ysärin alussa rupesin kuuntelemaan ja yhä edelleen toimii! Made in heaven levyllä uskomatonta tulkintaa ottaen huomioon, että freddie oli sitä tehdessä kuoleman sairas. Tsekatkaapa vaikka biisit Winters tale ja Mother love, huikeita teoksia molemmat.

      • Anonyymi

        mother loven alku ekat kitarakuviot tuo mieleen metallica-vivahteet tuoko sullakin? kunnianhimoinen heavytyylinen rokkibiisi muuten! Lopussa lapsen itkua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mother loven alku ekat kitarakuviot tuo mieleen metallica-vivahteet tuoko sullakin? kunnianhimoinen heavytyylinen rokkibiisi muuten! Lopussa lapsen itkua.

        Täytyy myöntää, ettei ole Metallica tullut mieleen, mutta nyt kun sanoit, niin pitäääpä kuunnella biisi seuraavan kerran tuo mielesä:)


    • Anonyymi

      Laulaja oli iha jees mutta siinä kaikki.

    • Anonyymi

      Kova yhtye, ellei paras. Ensimmästä kertaa radiosta kuultuani menin kauppaan hakemaan levyn, enkä pettynyt. Usein yhtyeillä/artisteilla on yksi hyvä kappale, muu levyllinen on sitten pelkkää p..kaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe