Missä voi tutustua

ei missään

Siis missä oikein voi tutustua kiinnostaviin miehiin ? Kaikki tuttavapiiriini kuuluvat miehet ovat varattuja ja kaikki työkaverit ovat naisia. En myöskään harrasta mitään erityistä ryhmätoimintaa. Joskus tulee käytyä kuntosalilla, mutta en minä sieltäkään tunne ketään, saati että juttelisin koskaan jonkun muun kuin ohjaajan kanssa jostain harjottelujutuista. Ja baarista ei löydy muita kuin seksinvonkaajia. (Ja homma on sama, teinpä sitten minä aloitteen tai oli sitten se mies aloitteellinen osapuoli.)

Siis kun ei ole mitään luontevaa paikkaa, missä voisi alkaa tutustua kehenkään. Tietysti kuntosalilla voi vaikka pyytää apua johonkin asiaan, mutta se siitä. Mies neuvoo jos osaa ja palaa sitten takaisin jatkamaan omia treenejään ja se siitä. En minä osaa jatkaa sujuvasti keskustelua tuollaisessa tilanteessa asiasta toiseen ja muuta sellaista

28

659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikäväähän se..

      En minäkään tiedä. Ilmeisesti vanha totuus pitää paikkansa, kun ei viihdy baariympäristössä, saa olla omissa oloissaan. Suomessa baari ja kännääminen ovat ainoa "luonteva" ja "hyväksytty" paikka ja tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen.

    • Mies yksin

      Olen mies ja sama ongelma.

      On aivan uskomatonta katsella aina pariskuntia ja kysellä missä he ovat tavanneet toisensa. Aina tuntuu siltä että toisilla on tapa löytää kumppaneita tuttavapiireistä ja ties mistä sosiaalista happinengeista joista itse jään paitsi.

      Baareissa en viitsi asian myötä juosta eikä sekään innosta.

      Naiselle suosittelen nettideittejä. Siellä on paljon miehiä tarjolla jokaiselle naiselle. Miehenä se tietysti tarkoittaa että homma on täysin turhaa.

    • nainen 43v.

      Niin eipä tuota miestä ole tullut vastaan kaupan kassalla...eikä missään muuallakaan. Ravintoloissa ja baareissa en tykkää käydä, harrastukset mulla rajoittuvat koirien kanssa touhuiluun ja siellä koirapiireissäkin on suurin osa ihmisistä naisia tai sitten aviopareja...nettideitteje ei paljon uskalla kokeillakaan kun on lukenut huonoista kokemuksista täällä keskustelupalstalla mitä naiset ovat kertoneet...eli olen varmaan tuomittu elämään yksin sinkkuna...no ei tääkään nyt niin kurjaa eloa ole mutta joskus sitä haluaisi että olisi muutakin juttuseuraa aamulla kahvipöydässä kuin kaksi koiraa:))) Kohta en osaa sanoa kuin WUH!!!

      • Oliko tuo nyt sitten suora vinkki sinkkumiehille, että hankkikaa itsellenne ja elämäntilanteeseenne sopiva koira ja hakeutukaa sen avulla "koirapiireihin" ;) ?


      • nainen 43v.
        xena-183 kirjoitti:

        Oliko tuo nyt sitten suora vinkki sinkkumiehille, että hankkikaa itsellenne ja elämäntilanteeseenne sopiva koira ja hakeutukaa sen avulla "koirapiireihin" ;) ?

        No ei todellakaan...tuskinpa kukaan mies nyt koiraa ottaa sen takia että löytäisi naisen...toivottavasti ei ainakaan. Ja en mä nyt epätoivoisesti ketään etsi...jos ei löydy ukkoa niin ollaan ilman...ihan hyvin tässä pärjätään yksinkin...kaikki "miesten" työtkin oon saannu ite tehtyä ettei ainakaan sen takia tarvi ketään löytää...mutta olisihan se kiva että olis vielä "ihmisuros" ketä juoksuttaa ja komentaa eikä vaan noita koiria.)))


      • nainen 43v. kirjoitti:

        No ei todellakaan...tuskinpa kukaan mies nyt koiraa ottaa sen takia että löytäisi naisen...toivottavasti ei ainakaan. Ja en mä nyt epätoivoisesti ketään etsi...jos ei löydy ukkoa niin ollaan ilman...ihan hyvin tässä pärjätään yksinkin...kaikki "miesten" työtkin oon saannu ite tehtyä ettei ainakaan sen takia tarvi ketään löytää...mutta olisihan se kiva että olis vielä "ihmisuros" ketä juoksuttaa ja komentaa eikä vaan noita koiria.)))

        No sitähän minäkin ;)
        No, minä en tarvitse ketään sohviani siirtelemään, koska miehelle löytyy kyllä parempaakin käyttöä ;D


    • Tätä minäkin olen ihmetellyt. Baarimiljöö on ainoa paikka Suomessa, jossa on jotenkin luvallista ottaa kontaktia vähän vieraampiinkin, mutta se on toisaalta sitten juuri se paikka, jossa joku minunlainen ei kertakaikkiaan vaan pärjää. On siis etsittävä muualta. Tuttavapiirissä on pariuduttu joko nettideiteillä tai kaveripiirien kautta. Minä en vain tunne ketään, joka tuntisi yhtään sinkkunaista, joka olisi sopivassa ikähaarukassa tai muuten sopiva (joku taisi tuntea jonkun vain vähän vanhemman naisen, mutta hän oli sellainen "saisi kenet tahansa"-luokan nainen, joten ei minulle). Nettideitit olen havainnut toimimattomiksi.

      Ennen kaikkea tuntuu, että olen liian myöhässä. Kaikkia parisuhteessa eläviä tuttaviani yhdistää se, että puoliso on tavattu 20-25 -vuotiaana. Silloin ilmeisesti eivät kaikki naiset olleet jo löytäneet puolisoita. Nyt melkein 30-vuotiaana tuntuisi ihmeelliseltä, jos tapaisi edes jonkun omaa ikäluokkaa olevan vapaan tyttösen. Sitten pitäisi vielä kolahtaa molemminpuolisesti. Aivan mahdotonta.

      • Frangipani

        Voin kompata kirjoittamaasi tuosta myöhässäolosta. Kolmikymppisen sinkun tuntuu olevan melko vaikeaa löytää kumppania, koska pariutuminen tuntuu pääosin tapahtuvan 25. ikävuoteen mennessä, todennäköisesti opiskelu- tai tuttavapiireissä. Vaikka itselläni ei tällä hetkellä ole mitään hirveää pariutumishinkua tai läheisyydenkaipuuta, niin sen verran on kaukonäköä suotu, että tilanne ei varmaan ainakaan helpommaksi käy. Ei mitään käsitystä, missä harvat jäljelle jääneet ihmiset voisivat toisensa kohdata :D


      • PD

        Tässä olisi yksi 27-vuotias vapaa tyttönen, joka ei viihdy baarissa. Molemminpuolista kolahtamista en voi luvata. En edes yksipuolista. Sähköposti on [email protected].


      • ----

        Täällä jossain ketjussa joku nainen kirjoitti miten baarissa ei voi jutella miesten kanssa kun kaikki miehet olettavat että juttelu johtaa automaattisesti seksiin heti samana iltana.
        Minä en ainakaan ole tuollainen mies. No kyllä tietysti jos minäkin jotain naista baarissa lähestyisin niin totta kai perimmäinen tarkoitus olisi päästä suhteeseen kyseisen naisen kanssa, mihin kuuluu seksiäkin, mutta ei se tarkoita että heti samana iltana olisi seksiä saatava. En edes usko että edes haluaisin ryhtyä saman tien seksuaaliseen kontaktiin täysin tuntemattoman naisen kanssa.
        Sen sijaan haluaisin pitää jatkossakin yhteyttä naiseen ja edetä hitaasti mutta varmasti kohti yhä läheisempää suhdetta: käydä kävelemässä kaupungilla käsi kädessä, käydä yhdessä jomman kumman kotona, ja edetä siitä hyväilyyn ja suuteluun ja lopulta siihen itse seksiinkiin, jos vain siltä tuntuu.
        Mutta en millään käsitä miten tuo on ylipäätään mahdollista. En ole koskaan tajunnut miten voi ilmaista kiinnostuksensa naista kohtaan ilman että vaatii seksiä heti saman tien. Miten ihmeessä mies voi ilmaista seksuaalisen kiinnostuksensa naista kohtaan ilman että nainen pitää häntä pelkkänä pillun vonkaajana?


    • nördis.

      Meillä vallitsee ihmeellinen yhtenäiskulttuurin illuusio. Tosiasiassa ihmiset ovat jakautuneet erilaisiin alakulttuureihin, joilla ei ole mitään yhteistä. Tästä johtuu, että esim. baareissa satunnaisesti tavatut ihmiset vaikuttavat lähemmin tutustuttaessa olen "ihan eri maailmasta". Parasta olisi löytää kumppani voimakkaasti leimaavien harrastusten parissa. Esim. nörtin kannattaa etsiä kumppania jonkun leimallisesti nörttiharrastuksen parista. Omassa tuttava- piirissäni (joka koostuu lähinnä ns. nörteistä) lähes kaikki ovat löytäneet kumppaninsa roolipeliharrastuksen parista. Ongelma tietysti on, että monet harrastavat vahvan sukupuolittuneita juttuja, joiden parissa ei juurikaan vastakkaiseen sukupuoleen törmää.

      • ....................

        niin tämä on se yksilöllisyyteen ja induvidualismiin perustuva käsitys, missä katsotaan, että oma maailmankatsomus on se määräävä tekijä parinvalinnassa. Vastakkaisen näkemyksen omaavat henkilöt eivät missään nimessä voi pariutua keskenään. Ongelmanhan tässä on se, että maailmankatsomukset ovat vahvasti sukupuolittuneita, jolloin syntyy auttamattomasti yli- ja alitarjontaa. Kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa toisiaan.


    • kun ei niin ei

      Ei huvita yrittää iskeä tuntemattomia naisia umpimähkään. Toisaalta ainoat naiset, joita näen edes jotenkin säännöllisesti, ovat lähikaupan kassat. Aika heikkoa on. Nettideitistä sain pitkällä yrityksellä muutaman viestin mutten yhtäkään tapaamista, joten lopetin senkin.

    • m30.

      Yleensä ajattelen asiaa siitä näkökulmasta, että missä itse olen yrittänyt tai voisin tulevaisuudessa yrittää naisiin tutustua. Vastaan nyt kuitenkin erilailla. Vastaan ajatellen sitä, missä haluaisin naisen yrittävän tutustua minuun. Tiedän, että se on toiveajattelua, mutta minua on syytetty kyynisyydestä, niin jos nyt sitten kerran toiveajattelisi.

      ¤ Lähellä kämppääni sijaitsee yksi ulkoilualue, jolla käyn kävelemässä, juoksemassa ja pyöräilemässä. Saatan usein jäädä sillalle katsomaan koskea, tai kesällä istuskelemaan kedon laitaan, tai penkeille tai sellaisille istumakiville, joita siellä alueella on. Jos joku nainen uskaltaisi tulla siihen viereen katselemaan, niin voi olla että minäkin uskaltaisin avata suuni ja kommentoida jotain.

      ¤ Olen erään harrastuksen/ vapaa-ajan toiminnan puitteissa joskus esittelemässä asioita yleisölle tapahtumissa. Sillä tavalla esittelemässä, että istutaan pöydän takana, ja kiinnostuneet voivat tulla pöydän luokse. Ei sitä kovin usein tapahdu, mutta ehkä pari kertaa vuodessa. En valitettavasti halua kertoa yhtään mitään siitä, mitä tuo harrastus/ vapaa-ajan toiminta on. Kumminkin, jos joku nainen jäisi pidemmäksi aikaa juttelemaan kanssani sellaisessa tapahtumassa, ja ehdottaisi vaikka kahvilatreffejä seuraavaksi päiväksi, niin se olisi mukava tapa tutustua.

      ¤ Käyn kirjastossa kohtuullisen usein, ja joskus satunnaisesti myös jossain taidenäyttelyissä vaikkapa. En tosiaan käy usein taidenäyttelyissä, ei ole ketään kaveria kuka lähtisi, asuinkaupunkini kaverit pitäisivät varmaan homona jos ehdottaisin taidenäyttelyssä käyntiä. Entisen kotikaupunkini kaverit saattaisivat lähteä taidenäyttelyyn, mutta ne asuvat siellä ja minä täällä. Niin, takaisin aloituksen aiheeseen. Jos joku nainen tulisi johonkin viereen hengailemaan kirjastossa tai taidenäyttelyssä, ja aloittaisi juttelemaan jostain kirjasta tai kirjallisuudesta tai taideteoksesta, niin se olisi tosi kivaa. Varmasti ehdottaisin keskustelun jatkamista vaikka jossain kahvilassa, jos yhtään siltä tuntuisi että kannattaa.

      • m30.

        Lisään vielä yhden kohdan, kun huomasin, että aloituksessa puhuttiin kuntosalista. Itse ainakin, silloin kun jossain liikuntapaikoissa olen, olen liikkeellä aika kämäsissä vaatteissa ja tukkakin saattaa olla takussa. En usko näyttäväni kovin edustavalta. Vielä kun esimerkiksi salilla käyvät naiset ovat ehkä keskimääräistä ulkonäkökeskeisimpiä ihmisiä, niin en usko vetäväni mitenkään ketään sellaista naista puoleeni siellä hikisenä, nörtinnäköisenä lähiöjamppana. Ehkäpä jos sali olisi ihan tyhjä, ja sitten olisi lisäkseni vain joku ei-tyypillinen nainen, ei mikään Jutta Gustafsberg vaan joku tavallinen koiranulkoiluttaja löllöpylly, niin ehkä sitten voisi olla kivaa, jos nainen alkaisi juttelemaan minulle. Tykkään enemmän sellaisista löllöpyllyistä, jotka näitä koiransa kanssa ulkona, kuin niistä salinaisista joita näkee liikuntapaikoissa.


      • m30.
        m30. kirjoitti:

        Lisään vielä yhden kohdan, kun huomasin, että aloituksessa puhuttiin kuntosalista. Itse ainakin, silloin kun jossain liikuntapaikoissa olen, olen liikkeellä aika kämäsissä vaatteissa ja tukkakin saattaa olla takussa. En usko näyttäväni kovin edustavalta. Vielä kun esimerkiksi salilla käyvät naiset ovat ehkä keskimääräistä ulkonäkökeskeisimpiä ihmisiä, niin en usko vetäväni mitenkään ketään sellaista naista puoleeni siellä hikisenä, nörtinnäköisenä lähiöjamppana. Ehkäpä jos sali olisi ihan tyhjä, ja sitten olisi lisäkseni vain joku ei-tyypillinen nainen, ei mikään Jutta Gustafsberg vaan joku tavallinen koiranulkoiluttaja löllöpylly, niin ehkä sitten voisi olla kivaa, jos nainen alkaisi juttelemaan minulle. Tykkään enemmän sellaisista löllöpyllyistä, jotka näitä koiransa kanssa ulkona, kuin niistä salinaisista joita näkee liikuntapaikoissa.

        " jotka näitä koiransa kanssa ulkona" --> "joita näkee koiransa kanssa ulkona"


      • mettis..
        m30. kirjoitti:

        " jotka näitä koiransa kanssa ulkona" --> "joita näkee koiransa kanssa ulkona"

        Asuinalueellasi on varmasti erilaisia kaupunginosayhdistyksiä, joilla vuosittaisia juhlia? Mene mukaan sellaiseen, järkkäystoimikuntaan? Vapaaehtoistoimintaa siis.

        Suomalaisilla on suuri osa vuodesta niin pimeää ja kylmää, että ihmiset ulkona ollessaan miettivät ainoastaan, kuinka päästä mahdollisimman nopeasti uudelleen lämpimään..


    • nöff, nöff

      Ei muuta kuin tanssikursseille kaikki yksinäiset, jos ette osaa tanssia.
      Kesäisiltä tanssilavoita voi löytää etsimänsä . . . rakkaan ihmisen.

      • Tuota minäkin olen usein nuorille kuuluttanut :) Tanssikursseilla on aina pulaa miehistä ! Siis AINA. Olisiko valtavan suuri investointi mennä kurssille, jossa sekä oppii uuden taidon, että joutuu "väkisin" pitämään vieraasta naisesta kiinni (sekä kädestä että selästä/vyötäröltä). - Kursseilla parittomia miehiä todelläkin yleensä kierrätetään, jotta kaikki parittomat naiset saisivat edes hieman kokemusta miespartnerin kanssa tanssimisesta. - Se voi tietenkin olla joidenkin mielestä ahdistavaa.

        Jos oikein hyvin käy, voi jo kursilla bongata kivan parin ja sopia hänen kanssaan treffit jonnekin tanssilavalle tai -ravintolaan ylimääräiseen harjoitteluun. - Joka tapauksessa vähän kokemusta hankittuaan olisi sitten kesän tullen jo parempi itsetunto lähteä lavoja kiertämään ja etsimään sieltä sopivaa "kevytkenkäistä" tanssiparia XD Sitä ei näkemättä uskokaan kuinka haluttua tavaraa tanssilavoilla ovat selvät, siistit ja tanssitaitoiset miehet riippumatta kasvonpiirteistä, hartioiden leveydestä tai vyötärön timmiydestä !


      • m30.
        xena-183 kirjoitti:

        Tuota minäkin olen usein nuorille kuuluttanut :) Tanssikursseilla on aina pulaa miehistä ! Siis AINA. Olisiko valtavan suuri investointi mennä kurssille, jossa sekä oppii uuden taidon, että joutuu "väkisin" pitämään vieraasta naisesta kiinni (sekä kädestä että selästä/vyötäröltä). - Kursseilla parittomia miehiä todelläkin yleensä kierrätetään, jotta kaikki parittomat naiset saisivat edes hieman kokemusta miespartnerin kanssa tanssimisesta. - Se voi tietenkin olla joidenkin mielestä ahdistavaa.

        Jos oikein hyvin käy, voi jo kursilla bongata kivan parin ja sopia hänen kanssaan treffit jonnekin tanssilavalle tai -ravintolaan ylimääräiseen harjoitteluun. - Joka tapauksessa vähän kokemusta hankittuaan olisi sitten kesän tullen jo parempi itsetunto lähteä lavoja kiertämään ja etsimään sieltä sopivaa "kevytkenkäistä" tanssiparia XD Sitä ei näkemättä uskokaan kuinka haluttua tavaraa tanssilavoilla ovat selvät, siistit ja tanssitaitoiset miehet riippumatta kasvonpiirteistä, hartioiden leveydestä tai vyötärön timmiydestä !

        Harkitsin kerran hetken aikaa, useampi vuosi sitten, menemistä tanssikurssille, kun näin ilmoituksen että sellainen järjestettäisiin täällä kaupunginosassa, jossa asun. En ole tanssinut paritansseja sitten vanhojen tanssien, mutta luulisin olevani ihan kohtuullinen tanssija, jos hiukan opettelisin. Ymmärrän kuitenkin rytmejä aika hyvin.

        Kiinnostuin siis tanssikurssista asiasta, ja lueskelin mitä ihmiset kirjoittavat netissä tanssikurssikokemuksista. Löysin mm. sellaisen seikan, että tanssikursseilla on yleensä enemmän sinkkumiehiä kuin sinkkunaisia. Kursseilla olevat naiset ovat ilmeisesti useimmat oman miehensä kanssa siellä. Kun sinkkumiehiä on enemmän kuin sinkkunaisia, se tarkoittaa noloa tilannetta miehille. Miehen kanssa en nimittäin tanssi, eikä niiden nettikommenttien perusteella muutkaan miehet. Toinen seikka, minkä löysin, oli että naiset valittivat siitä, että eivät saaneet tanssia pitkän, tumman, komean ja sulavan kanssa. Haukkuivat vielä siinä samalla kaikki kusipäät miehet, jotka kehtasivat olla jotain muuta kuin nuo edellämainitut adjektiivit, ja olivat kehdanneet siitä huolimatta vielä tulla tanssikurssillekin.

        Enää en harkinnut tanssikurssille menoa.


      • m30. kirjoitti:

        Harkitsin kerran hetken aikaa, useampi vuosi sitten, menemistä tanssikurssille, kun näin ilmoituksen että sellainen järjestettäisiin täällä kaupunginosassa, jossa asun. En ole tanssinut paritansseja sitten vanhojen tanssien, mutta luulisin olevani ihan kohtuullinen tanssija, jos hiukan opettelisin. Ymmärrän kuitenkin rytmejä aika hyvin.

        Kiinnostuin siis tanssikurssista asiasta, ja lueskelin mitä ihmiset kirjoittavat netissä tanssikurssikokemuksista. Löysin mm. sellaisen seikan, että tanssikursseilla on yleensä enemmän sinkkumiehiä kuin sinkkunaisia. Kursseilla olevat naiset ovat ilmeisesti useimmat oman miehensä kanssa siellä. Kun sinkkumiehiä on enemmän kuin sinkkunaisia, se tarkoittaa noloa tilannetta miehille. Miehen kanssa en nimittäin tanssi, eikä niiden nettikommenttien perusteella muutkaan miehet. Toinen seikka, minkä löysin, oli että naiset valittivat siitä, että eivät saaneet tanssia pitkän, tumman, komean ja sulavan kanssa. Haukkuivat vielä siinä samalla kaikki kusipäät miehet, jotka kehtasivat olla jotain muuta kuin nuo edellämainitut adjektiivit, ja olivat kehdanneet siitä huolimatta vielä tulla tanssikurssillekin.

        Enää en harkinnut tanssikurssille menoa.

        Enpä ole koskaan osallistunut tanssikursseille, joissa olisi ollut enemmän naisia kuin miehiä ?! Vain pariskuntia sekä naisia yksin tai naisporukalla. - Ja olen sentään osallistunut muutamalle kurssille tässä vuosien varrella sekä yksin että ex-aviomieheni kanssa. - Suosittelen harkitsemaan uudestaan :) Ehkä voisit soittaa järjestävään kurssiseuraan ja kysyä millainen sukupuolijakauma heidän kursseillaan on yleensä ollut ? Ymmärtävät varmaan yskän, koska minustakin miesten keskenään harjoitteleminen ei ole edes yhtä tuloksellista kuin naisparien :) Tai sitten tämä on vain henkilökohtaista ahdasmielisyyttäni XD

        Ja sitäpaitsi, kirjoittelijat taisivat olla sellaisia naisia, joiden seurasta et niin olisi välittänytkään :) Kurssiin tyytyväiset taisivat pitää ilonsa itsellään.


      • nöff, nöff
        m30. kirjoitti:

        Harkitsin kerran hetken aikaa, useampi vuosi sitten, menemistä tanssikurssille, kun näin ilmoituksen että sellainen järjestettäisiin täällä kaupunginosassa, jossa asun. En ole tanssinut paritansseja sitten vanhojen tanssien, mutta luulisin olevani ihan kohtuullinen tanssija, jos hiukan opettelisin. Ymmärrän kuitenkin rytmejä aika hyvin.

        Kiinnostuin siis tanssikurssista asiasta, ja lueskelin mitä ihmiset kirjoittavat netissä tanssikurssikokemuksista. Löysin mm. sellaisen seikan, että tanssikursseilla on yleensä enemmän sinkkumiehiä kuin sinkkunaisia. Kursseilla olevat naiset ovat ilmeisesti useimmat oman miehensä kanssa siellä. Kun sinkkumiehiä on enemmän kuin sinkkunaisia, se tarkoittaa noloa tilannetta miehille. Miehen kanssa en nimittäin tanssi, eikä niiden nettikommenttien perusteella muutkaan miehet. Toinen seikka, minkä löysin, oli että naiset valittivat siitä, että eivät saaneet tanssia pitkän, tumman, komean ja sulavan kanssa. Haukkuivat vielä siinä samalla kaikki kusipäät miehet, jotka kehtasivat olla jotain muuta kuin nuo edellämainitut adjektiivit, ja olivat kehdanneet siitä huolimatta vielä tulla tanssikurssillekin.

        Enää en harkinnut tanssikurssille menoa.

        Ei kannata uskoa kaikkea, mitä näillä sivuilla tanssikursseista kirjoitellaan.
        Itse opettelin aikoinaan tanssikurssilla, eikä mua silloin, eikä sen jälkeenkään ole yksikään nainen haukkunut, vaikka en kurssilla en osannutkaan vielä tanssia.
        Ja kuitenkin olen vain tavallisen näköinen suomalainen mies.

        Ja se on totta, että lavoilla vientiä riittää, kun on selvinpäin!!

        Suosittelen kaikille!


      • ----
        xena-183 kirjoitti:

        Enpä ole koskaan osallistunut tanssikursseille, joissa olisi ollut enemmän naisia kuin miehiä ?! Vain pariskuntia sekä naisia yksin tai naisporukalla. - Ja olen sentään osallistunut muutamalle kurssille tässä vuosien varrella sekä yksin että ex-aviomieheni kanssa. - Suosittelen harkitsemaan uudestaan :) Ehkä voisit soittaa järjestävään kurssiseuraan ja kysyä millainen sukupuolijakauma heidän kursseillaan on yleensä ollut ? Ymmärtävät varmaan yskän, koska minustakin miesten keskenään harjoitteleminen ei ole edes yhtä tuloksellista kuin naisparien :) Tai sitten tämä on vain henkilökohtaista ahdasmielisyyttäni XD

        Ja sitäpaitsi, kirjoittelijat taisivat olla sellaisia naisia, joiden seurasta et niin olisi välittänytkään :) Kurssiin tyytyväiset taisivat pitää ilonsa itsellään.

        "Enpä ole koskaan osallistunut tanssikursseille, joissa olisi ollut enemmän naisia kuin miehiä ?! Vain pariskuntia sekä naisia yksin tai naisporukalla."

        Tarkoititko "...joissa olisi ollut *vähemmän* naisia kuin miehiä"?


      • ---- kirjoitti:

        "Enpä ole koskaan osallistunut tanssikursseille, joissa olisi ollut enemmän naisia kuin miehiä ?! Vain pariskuntia sekä naisia yksin tai naisporukalla."

        Tarkoititko "...joissa olisi ollut *vähemmän* naisia kuin miehiä"?

        Kyllä todellakin tarkoitin, kiitos !
        Olipas moka ;) Siis tanssikursseilla on aina ollut enemmän naisia.


    • realismus

      Sain juuri vinkin, minkä aion testata oitis tässä kuussa - Börsin yläkerrassa joka kuukauden viimeinen torstai on jazz-ilta, missä on liikkeellä aikuista, normaalia populaa ja musiikkikin on sivistynyttä. Miksi kukaan ei aiemmin kertonut tästä, mur!!

    • Niin samaa voisi kysyä toisinpäin missä voisi tutustua kiinnostaviin sinkkunaisiin? Kaikki tuntemani kymmenkunta vapaata sinkkunaista ovat sellaisia että ei oikein kiinnosta, vaikka kaveeraankin heidän kanssaan luonne ei natsaa. Etsin kilttiä ja rauhallista naista vaan ei ole tullut vastaan, jokainen on paljastunut vähän myöhemmin aikamoiseksi tapaukseksi. Tapanani kun on tutustua ensin ennen kuin teen minkäänlaista aloitetta suuntaan tai toiseen. Juu siis kyllä olisi mahdollista päästä pois sinkkuudesta jos vaan sitä haluaa, mutta se on tällä hetkellä oma valinta miksi on sinkku. Ja pysyn myös niin kauan kunnes natsaa.

    • kerran vain varmasti

      Tutustua voi missä vain jos huomaa toisen olevan vastaanottavainen tilanteessa.
      Siis kuntosalilla, kaupassa, pankkiautomaatilla, liikennevaloissa, baarissa, festareilla, uimassa, lenkillä, asiakaspalvelutilanteessa(tosin pitää olla varma onko vain hyvää palvelua vai kiinnostusta noin muuten)näillä palstoilla, bookissa jne.

    • komea kakkaaja

      Minuun voit tutustua täällä. Olen kiinnostava mies. Minulla seisoo lähes koko ajan vaikka ikää on jo 77v10kk19vrk.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      83
      3489
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      89
      2948
    3. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      55
      2426
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      42
      2338
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      88
      2162
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1757
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1726
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      25
      1697
    9. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      284
      1628
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1509
    Aihe