Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Totiset ja ilottomat joogit

Poistin ja poistan avaukset, joissa joogaa kyseenalaistetaan ja joogasta varoitellaan kirjoittajan oman uskonnollisen vakaumuksen johdosta. Näitä viestejä voi kirjoitella palstoilla, joiden aihe on kristinusko. Samoin ylläpito on poistanut näitä avauksia tältä palstalta.

Eräässä kommentissa kirjoittaja näki joogit totisina ja ilottomina. Jos näin surkeasti on käynyt, että vain tällaisia joogeja on nähnyt, niin täällä voi sitten korjata kokemuksiaan:
http://www.nauravainen.fi/

4

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jesus-Fan

      Outoa tässä on se, ettei mitään saisi kyseenalaistaa! Esim. helluntailaisten palstalla liikkuu monia epäilijöitä, kyseenalaistajia, jopa suoranaisia jumalan pilkkaajia ilman että viestit poistuu. Siellä hyväksytään myös epäilevällä kannalla olevat ihmiset, huonot kokemukset ja varoitukset. Terve ja oikealla pohjalla oleva oppi kestää myös kriitikkiä ja epäilyä. Monet tuntemistani uskoon tulleista ihmisistä ovat uskoon tultuaan löytäneet todellisen ilon ja vapauden entisen elämänfilosofian sijaan.

      • Kuten avauksessani mainitsin, niin joogan kyseenalaistaminen kristinuskon perusteella kuuluu kristinuskoa käsitteleville palstoille. Täällä joogaa käsitellään ensisijaisesti liikuntamuotona ja toissijaisesti joihinkin idän uskontoihin kuuluvana osana.

        Joogaa on niin laaja kirjo hyvinkin erilaista juttua, että joogan "kyseenalaistaminen" yleistasolla on vähän hassua ja sen motiivi on pääsääntöisesti oman uskonvakaumuksen lähetyssaarnaaminen. Se ei yksinkertaisesti kuulu tälle palstalle millään muotoa.

        Joogaa voi vapaasti kyseenalaistaa kunhan tarkentaa että mitä siinä kyseenalaistaa. Esimerkiksi eri joogalajien erilaisia asanoita ja niiden suorittamista voi kyseenalaistaa vapaasti. Samoin eri ohjaajien ohjeita tai joogaharrastajien neuvoja toisilleen täällä. Nämä kuuluvat tälle palstalle - lähetyssaaraaminen, jota esimerkiksi viestisi loppu oli, ei.


    • Jesus-Fan

      Olen tehnyt itsekin kaikenlaisia rentoutus-harjoituksia ja jooga-asentoja nuorempana, kun hain helpotusta levottomaan mieleeni. Ne auttoivat hetkeksi, mutta pysyvää vapautta ja rauhaa ne eivät tuoneet. Ihminen koostuu mm. tunteista ja muistoista, myös ikävistä. Ei niistä kuulukaan tyhjentyä, anteeksianto ja käsittely auttavat niihin. Todellinen vapaus saavutetaan muulla tavoin, kuin liikesarjoilla tai omalla suorituksella.

      • Hmm. Ilmeisesti et ole lainkaan joogannut ohjatusti? Ohjaus on joogassa todella tärkeää ja jos asanoita tekee väärin, niin niistä on helposti enemmän haittaa kuin hyötyä.

        >> Ihminen koostuu mm. tunteista ja muistoista, myös ikävistä. Ei niistä kuulukaan tyhjentyä, anteeksianto ja käsittely auttavat niihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe