Ennustin myrskyjä tälle kesälle

Mr. Ennustaja

Ennustin tuossa joku aika sitten normaalia enemmän myrskyjä koko Maapallolle.

2004 Joulukuussa Aasian Tsunami ja iso maanjäristys. 2005 normaalia enemmän normaalia voimakkaampia myrskyjä.

2011 Maaliskuussa Japanin Tsunami ja maanjäristys.

No, ethän sinäkään heti syömisesi jälkeen vessaan mene.

tuliko avaruudesta energiapulssi 2004 ja 2011, niin että Tsunami ja iso maanjäristys?

Työntyikö noissa energiapulsseissa olleet tihentymät syvälle Maapallon keskustaan ja sinne normaalia isompi paine?

Ovatko tornadot ja hurrikaanit Maapallon ilmavaivoja?

Seurataan tilannetta.

"Uhrien määrä noussut rajusti Alabaman myrskyissä

Torstai 28.4.2011 klo 13.53 (päivitetty klo 17.29)

Yhdysvalloissa rajumyrskyt ja tornadot ovat surmanneet jo lähes 200 ihmistä viime päivien aikana."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011042813624601_ul.shtml


Miten suomessa oli myrskyjä vuonna 2005?

Entäpä muut viime aikojen isot maanjäristykset?

Maapallolla järisee useinkin.

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/world/historical.php/


Mikä saa mannerlaatat työntymään koko ajan toisiansa kohti? Mistä energia kokonaisten mannerlaattojen liikkumiseen?

Ehkäpä kaikki Maapallon aine ei vain laajene samassa suhteessa koko ajan?

Ehkäpä avaruudesta tulevilla energia-aalloilla / pienillä tihentymillä on oma osuutensa tässä kokonaisuudessa?

Miten Kuu saa aikaiseksi vuorovesi-ilmiön?

Miten kuusta tulevat pienet tihentymät muka välittävät vetävää voimaa, siis jos vetävä voima muka on olemassa? Pysähtyvätkö kyseiset tihentymät ja kertovat minne meriveden pitää liikkua sopivan verran että syntyy vuorovesi-ilmiö? Entäpä miten Maapallon toisella puolella on saman aikaisesti vuorovesi-ilmiö?


Miten hurrikaanit todellakin syntyvät ja mistä energia hurrikaaneihin?

hurrikaanin keskustassa ilmanpaine on pieni ja sinne päin ilmamassat työntyvät joka suunnasta.

Miksi ilman paine on hurrikaanin silmässä pieni?

Entäpä jos energiavirtaus Maapallon keskustasta tempaa mukaansa ilmakehän molekyylejä jne?

.

45

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helppo on seurata tilannetta kun meteorologit voi ennustaa onko sää suosiollinen tornadoille. Ajatella he voi ennustaa tuleeko tänään mahdollisia tornadoja. Mutta tarkkaa paikkaa ei voi ennustaa kuten sadekuuron tarkkaa paikkaakaan ei voi ennustaa.

      Kyse ei ole siis mistään salaperäisesta hiukkasesta. Myös vuorovesi osataan ennustaa, eikä siihen liity mitään mystiikkaa. Eipä vaikuta ei, missä ollaan galaksin keskustaan suhteessa aurinkoon:DDD

      Savorisen mukaan nyt ei pitäisi olla edes myrskyjä.... kun vauhtimme hidastuu suhteessa galaksiin..... Taitaa teoriasi kaivata taas päivittämistä :DD

      • Mr. Asiantuntija

        Airfoil, sinun logiikkasi kusee.

        Maapallon vauhti suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan on tällä htekellä tietysti kiihtymässä, vaikkakin työnnymme pois päin galaksin keskustasta aurinkoa hitaammin vielä tällä hetkellä.

        Maapallon vauhti siis kiihtyy ja kun Maapallo on lähimmillään galaksin keskustaa suhteellisesti ottaen, on koko ajan laajenevan Maapallon vauhti kiihtynyt yhtä nopeaksi kuin koko ajan laajenevan auringon.

        Maapallo kiihdyttää vauhtiansa edelleen suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan ja kun Maapallo ohittaa Auringon suhteessa galaksin keskustaan, ei Maapallo enää kiihdytä vauhtiansa, mutta silti se työntyy nopeammin pois päin galaksin keskustasta kuin Aurinko.

        Kun Maapallo on kauimmillaan galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon, on Aurinko saavuttanut saman vauhdin kuin Maapallo ja kun Aurinko jatkaa vauhtinsa tasaista kiihdyttämistä, se ohittaa Maapallon,

        mutta tässä vaiheessa Auringosta tulevat neutriinot kohtaavat galaksin keskustasta tulevia vielä massiivisempia ja tiheämpiä tihentymiä Maapallon keskustassa jyrkässä kulmassa ja näin niiden törmäyksissä tai lähiohitusten yhteydessä räjähtää paljon energiaa Maapallon koko ajan laajeneviin kvarkkeihin ja näin niiden vauhti pois päin galaksin keskustasta alkaa taas kiihtymään ja näin tapahtuu tällä hetkellä.

        Mutta eihän Maapallo tietysti hetkessä saavuta samaa nopeutta pois päin galaksin keskustasta kuin Aurinko ja tämänhän nyt ymmärtää kuka tahansa paitsi Airfoil!


        Miksi sinä olet niin epälooginen ettet ymmärtänyt näin yksinkertaista asiaa?

        Miksi valehtelet ja vääristelet asioita?



        .
        Hita


    • Jaahas, säät johtuvat Maapallon kiihdyttelystä ja hidastelusta galaksimme suhteen. Minkähänlaisia sieniä siellä Kuopiossa päin oikein syödään? ; )

      • Mr. Asiantuntija

        Taas väärin. Ei Maapallo kiihdyttele vauhtiansa yhtenä tihentymänä!

        Maapallon kvarkit kiihdyttävät vauhtiansa erillisinä tihentyminä.

        Se on eri asia kuin Maapallon kiihdyttely yhtenä tihentymänä. Jos Maapallo kiihdyttäisi vauhtiansa yhtenä tihentymänä, pitäisi Maapallosta ison osan muuttua havaittavasti normaalia nopeammin vähemmän tiheäksi vastaavalla tavalla kuin avaruusaluksen polttoaine muuttuu normaalia nopeammin vähemmän tiheäksi ja silloin ihminen avaruusaluksen sisällä voisi havaita vauhdin kiihtymisen.

        Kun Maapallon jokainen kvarkki kiihdyttää vauhtiansa erillisenä tihentymänä, niin kuin tällä hetkellä tapahtuu, ei vauhdin kiihtymistä voi havaita samalla tavalla kuin auton vauhdin kiihtymisen voi havaita ja silloinkaan auton penkki ei vedä sinua puoleensa jonkun hokkus pokkus vetävän voiman avulla!

        Kun Maapallon keskustan koko ajan laajenevat kvarkit kiihdyttävät vauhtiansa tiettyyn suuntaan, välittyy se jokaiseen Maapallon kvarkkiin, koska kaikki Maapallon laajenevat kvarkit työntävät toisiansa pois päin toisistansa koko ajan ja siksi Maapallon keskustassa on koko ajan paine ilman hokkus pokkus vetävää voimaa!

        Kiihdytykseen käytetty energia työntyy ulos Maapallosta sieltä missä on pienin vastus.

        Ulos Maapallon keskustasta työntyvät energiavirtaus kokee ulkoisen paineen Maapallon sisälläkin, koska Maapallon sisään työntyy koko ajan ulkoapäin pieniä tihentymiä jotka vuorovaikuttavat tuollaisen energiavirtauksen kanssa joka on työntymässä pois päin Maapallon keskustasta.


        Kun vuorille sataa vettä, se ohjautuu pienimmän vastuksen alueen kautta alas vuorilta ilman maagista vetävää voimaa, koska Maapallo laajenee koko ajan ja Maapalloa kohti tulee koko ajan tihentymiä jotka aiheuttavat ulkoisen paineen kohti laajenevaa Maapalloa!

        Kun vesi loppuu, ehtyy veden virtaus vuorilta alas.

        Myös Maapallon keskustasta ulos virtaava energiavirtaus ehtyy aikanaan ja silleen.

        .


    • Kirjoitat ja heiluttelet käsiäsi kovasti, mutta koskaan et pysähdy ajattelemaan pohdintojesi harhamalaa edes hypoteesiksi asti.

      Ei voi mitään, näköjään. ; )

      • Näin ON

        kolli.... älä sekaanu asioihin joista et ymmärrä yhtään mitään.


    • Mr. Tietäjä

      Suomipoika ennusti normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä Maapallolle ja eipä aikaakaan kun alkoi taopahtua!

      NWS: NE Mississippi tornado was highest-rated EF-5
      April 30, 2011 By KRISTI EATON , Associated Press

      * article
      * comments (0)
      * share
      o
      o
      o
      o share on Facebook Share to facebook
      o share on Reddit Reddit
      o share on Google Google
      o add to delicious Delicious
      o share on Slashdot Slashdot
      o save to Yahoo! bookmarks Yahoo! bookmarks
      o share on Windows Live Windows Live
      o rss-newsfeed RSS
      o rss-newsfeed QR code

      NWS: NE Mississippi tornado was highest-rated EF-5 (AP)

      Enlarge

      Jessica Monaghan wipes a tear away as she surveys the damage in Smithville, Miss., while her nine-month old son Glade Scott sleeps, Thursday, April 28, 2011, following a tornado touchdown Wednesday afternoon that destroyed much of the small community. (AP Photo/Rogelio V. Solis)

      (AP) -- At least one of the massive tornadoes that killed hundreds across the South this week was a devastating EF-5 storm, according to an analysis Friday by the National Weather Service, which suspects several others also were the worst of the worst.

      Ads by Google

      Asian Female For Love - Feel alone?Meet sweet chinese girl& share romance with her!Join free. - www.ChnLove.asia

      After the first day of assessing storm damage, the weather service said the tornado that hit Smithville, Miss., at 3:44 p.m. EDT on Wednesday was an EF-5 storm. That's the highest rating given to assess a tornado's wind speed, and is based in part on damage caused by the storm.

      The weather service said the half-mile wide Smithville tornado had peak winds of 205 mph and was on the ground for close to three miles, killing 14 and injuring 40.

      It was the first EF-5 tornado to strike Mississippi since 1966, and the first EF-5 tornado in the United States since a May 25, 2008, storm in Parkersburg, Iowa.

      Meteorologist Jim LaDue at the weather service's Storm Prediction Center in Norman, Okla., said he expects "many more" of the tornadoes that killed at least 297 people during Wednesday's brutal outbreak of severe weather will be rated EF-5.

      The weather service also is sending assessment teams back out to review more damage in several states, including Mississippi and Alabama. The assessments are preliminary, and are based on photos taken during the ground surveys and consultation with experts. They will be confirmed later this year.

      Meteorologist Mary Keiser at the weather service's Birmingham office said the tornado that tore across Bibb, Greene and Hale counties in northern Alabama was given a preliminary EF-3 rating, which has winds of 136 to 165 mph. At least seven people were killed and 50 were injured.

      "The tornado track was 71.3 miles long and the largest width - the tornado at its widest point - was one mile wide," Keiser said. "Its peak winds were 145 mph at the start and end times."

      According to surveys, the tornado was an EF-1 when it touched down in southwest Greene County near the Tombigbee River just west of Tishabee. It intensified into an EF-2 as it moved north of Forkland and across the Black Warrior River into Sawyerville and the Talladega National Forest in Hale County, where six fatalities and 40 injuries occurred.

      It became an EF-3 northeast of Sawyerville and continued to track into Bibb County, where one person was killed and eight were hurt, according to the weather service.

      Surveys on the twisters that hit Hackelburg, Shottsville and Haileyville in Alabama were said to be of EF-3 strength or potentially higher. The surveys are being further evaluated, the weather service said.

      Keiser said it will take time for meteorologists to complete damage assessment.

      "This is very rare, historic damage so we want to make sure it's accurate," she said.

      The Smithville tornado rated EF-5 destroyed 18 homes, which the weather service said were well built, less than 10 years old and bolted to their foundation.

      The plumbing systems and appliances in the worst part of the storm's damage path were either shredded or missing entirely, as is a 1965 Chevrolet pickup truck that was parked in front of one of the destroyed homes.

      ©2011 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed.

      • Mr. Pressure

      • Mr. Pressure kirjoitti:

        Seurataan tilannetta


        http://www.ksml.fi/uutiset/ulkomaat/tornadon-uhreja-missourissa-jo-yli-sata/673991

        24.5.2011

        "Tornadon uhreja Missourissa jo yli sata"

        .

        Kannattaa seurata sillä Ranskassa on kuivaa ja myös Saksassa, ruuan hinta nousee jo, Olet sinä hyvä ennustaja:DD

        Ai niin, aijempina vuosina ei ollut tornadoja?? kun noin paljon jaksat iloita sadasta kuolonuhrista..

        Taas nähdään, yksi uutinen tuhannesta joka mukailee ennustetta , niin shampanjat poksahtelee Kuopiossa, mutta viis niistä 999 uutisesta jotka kertoo päin vastaista.

        Kerrohan vielä monelleko palstalle postasit tämän linkin? niin saadaan hieman perspektiiviä uutiseesi :DD


      • Mr. Pressure
        airfoil kirjoitti:

        Kannattaa seurata sillä Ranskassa on kuivaa ja myös Saksassa, ruuan hinta nousee jo, Olet sinä hyvä ennustaja:DD

        Ai niin, aijempina vuosina ei ollut tornadoja?? kun noin paljon jaksat iloita sadasta kuolonuhrista..

        Taas nähdään, yksi uutinen tuhannesta joka mukailee ennustetta , niin shampanjat poksahtelee Kuopiossa, mutta viis niistä 999 uutisesta jotka kertoo päin vastaista.

        Kerrohan vielä monelleko palstalle postasit tämän linkin? niin saadaan hieman perspektiiviä uutiseesi :DD

        Älä pilkkaa. heti alkoi tapahtumaan!

        25.52011

        http://suomenkuvalehti.fi/kuvat/2011/05/25/tornado-hit-arkansas-town-killing-three-j252052v

        .


      • Mr. Pressure kirjoitti:

        Älä pilkkaa. heti alkoi tapahtumaan!

        25.52011

        http://suomenkuvalehti.fi/kuvat/2011/05/25/tornado-hit-arkansas-town-killing-three-j252052v

        .

        Niin alkoi tapahtumaan, myös kuubassa on kuivaa.
        En minä pilkkaa, joka vuosi on tornadoja jossakin, eipä tarvitse olla kummoinen ennustaja sanoakseen tuon, onhan alueen nimikin tornado kuja.
        Aivan kuin ennustaisin että tänä vuonna on ennätyskuivaa jossakin..
        Kuinka meteorologit voi ennustaa tuleeko tornadoja vai meneekö sää vain sataen ? Silti he pystyvät sen tekemään.
        Muista mainita se Kuuban kuivuus seuraavassa päivityksessa tornadoista, jotka on jokavuotisia. Eihän noikaan olleet sen voimakkaampia mutta jos tornado menee pellolla, jää tuhot pieneksi. Jos kaupungissa, kuolonuhria on ihan erilainen määrä. Ei kuolonuhrien määrillä voi verrata myrskyjen voimakkuuksia.
        Eikamoinen putkinäkö pitä olla jos pelkästään kuolonuhreiden määrillä alkaa myrskyjä vertailemaan, mutta toki jos se palvelee asiaasi on se helppo noinkin tehdä, mutta ei se ole enää tiedettä, se on valikoitua tietoa.


    • airfoil joka ei kirj

      Jim: juuri nyt eipä puhu mitään että hurrigaanit johtuisi hiukkasista:DDD

      Missä on nyt mr. joka löytää yhdenkin lauseen, niin shampanjat poksahtelee.
      Taitaa olla vetämässä hattua syvemmälle korville:DD

    • Mr. Pressure
      • airfoil joka ei kirj

        Ranskassa ennätyskuivaa, ei ainakaan mitään myrskyjä.


    • Mr. Savorinen
      • Säätä voi ennustella vaikka kahvinporoista yhtä suurella tarkkuudella kuin OSP:lläkin. Joskus on oikeassa, joskus ei...


      • Näin ON
        Kollimaattori kirjoitti:

        Säätä voi ennustella vaikka kahvinporoista yhtä suurella tarkkuudella kuin OSP:lläkin. Joskus on oikeassa, joskus ei...

        kolli kokeile teen lehtiä.
        vihreä tee antaa vihreää "viisautta".


    • Mr. Kyselijä

      Suomen myrskyt alkoivat teemumyrskyllä. No, myrskyjä nyt on joka kesä, mutta seurataan tilannetta. Onko myrskyjä normaalia enemmän ja ovatko ne normaalia voimakkaampia?

      2005 olivat Hurrikaani Katrinat ym.

      2004 joulukuussa Tusanmi.

      2011 Maaliskuussa myös Tsuanami.

      Miten ja miksi meri muuten ensin vetäytyy ja vasta sitten Tusanami. Ilmeisesti näin ei ole jokaisen Tsunamin yhteydessä, mutta miksi joidenkin on?

      Jos maanjäristys saa meren pohjan nousemaan, miksi hitossa meri silti ensin vetäytyy pois rannoilta?

      .

    • ssteyuidiis

      Normaali on aika laaja käsite, kaikki tähän mennessä tapahtunut on normaalia.

    • Mr. Pressure
      • Onkohan savorinen puolueellinen, jos seuraat tilannetta. pitäisi asiasta raportoida säännöllisesti. mm USA:ssa on nyt niin kuivaa niin kuivaa. ei ole tullut sinulta tiedotetta asiasta?? miksi?. kuivinta ja kuuminta vuosisataan vai miten se oli. Jos olet "tiedemies" ota kantaa myös asioihin vaikka ne olisi negatiivisiä teoriasi suhteen, muuten olet vain kopissa räksyttävä koira.


    • Mr. Pressure

      Onhan noita myrskyjä ollut edellisen viestini jälkeenkin.

      Mistäs se kuivuus muuten johtuu?

      Vaikuttaisiko Maapallon keskustasta tuleva ylimääräinen energia asiaan jotenkin, mitä?

      Odotellaan nyt vaan miten paljon ja miten voimakkaita Hurrikaaneja tulee esiintymään tämän vuoden aikana! Normaalia enemmän ja normaalia voimakkaampia saattaa riittää pitkälle ensi vuoteenkin!

      Riippuu siitä miten syvälle tuo extra energia työntyi Maaliskuussa, jolloin Maapallo ruokaili ja röyhtäisi näyttävästi.

      .

      • Mr. Pressure

        Maapallon "ilmavaivat" alkoivat Tornadojen muodossa heti huhtikuun loppupuolella, vain muutama päivä ennustukseni jälkeen!

        .


      • airfoil joka ei kirj

        On todella ollut myrskyjä viestisi jälkeen, aivan kuin niitä on koko ajan jossakin päin maapalloa. Siitä päästäänkin asiaan, kuinka päättelet että myrskyjä on normaalia enemmän??? mikä on normaali. Lukumäärä?? entäs normaalia enemmän?? vai eikö sinulla ole käsitystä mikä on normaali.
        Hassua muuten että energia tulee maansisältä ja pisarat tulee taivaalta. Miksei energia ei puhalla sateita avaruusaseman riesaksi?. Miksi pisara yleensä putoaa. Kerro se satu kuinka maapallo laajenee 1-g nopeudella. jne. hitsi meillä on jo tässäkin kuussa tullut monta valonnopeutta vauhtia. Ei meinaa pää kestää.


    • 3

      Ennustakaa mitä haluatte. Minä ennustan pakkasia ensitalven aikana.

    • Mr. Pressure
    • airfoil

      Mielenkiintoinen tornado käppyrä. Eihän tornadoja ole ollut sitten alkukevään yhtään enemmän. Käyrä etenee samaa tahtia alempien kanssa. Keväällä oli voimakkaita kylmänpurkauksia tornadokujalla, ja etelöstä tuli kosteaa lämmintä ilmaa, siinä selitys, Kesemmällä kylmänpurkaukset ei kanna niin etelään ja ei tornadoja, Ei tarvita mystisiä röyhtäisyjä. Miksi nyt ei röyhtäytä. Kuinka kuu purkaa "ruokailemansa" energian? Vai väitätkö ettei kuu saanut murustakaan siitä heiveröisestä energiasta joka maassa havaittiin todella herkillä laitteillä.
      Sama energia jota maa sai muutaman kilowatin. saa täällä osp teorian mukaan aikaan tornadoja hurrigaaneja maanjäristyksiä tsunameja, kuussa ei mitään????

    • Mr. Pressure

      Voisi olettaa että laajenevasta Kuusta työntyy energiaa ulos enemmän siltä puolelta joka on pois päin laajenevasta Maapallosta.

      Tämä siksi että Kuun laajeneviin kvarkkeihin kohdistuu kovin työntävä voima laajenevasta Maapallosta päin!

      Maapallosta ulos työntyvät tihentymät siis liikkuvat laajenevan Kuun läpi ja vuorovaikuttavat jokaisen laajenevan Kuun kvarkin kanssa erikseen ja samalla tuon energian voisi olettaa työntävän Kuusta ulos enemmän energiaa sinne päin mikä ei ole Maapalloa kohti.

      Vaan etpä tätäkään osannut itse päätellä, vaan päätit kysyä tyhmän kysymyksesi julkisesti.

      .

    • Taisi vastaus olla tyhmempi kuin kysymys, koska et ainakaan mielestäni vastannut ollenkaan kysymykseen:DD Aloit vain puhua taas laajenevasta maapallosta.
      Niin kysyinkin että miksi kuussa ei ole tsunamia eikä hurrigaaneja eikä tornadoja. Miksi vain maassa energia saa nämä vaikutukset. Miksei energia jota sinä väität mene vain maan läpi???

      Niin minä olen kysynyt tätä sinulta monesti ja sinä vastaat "Maapallosta ulos työntyvät tihentymät siis liikkuvat laajenevan Kuun läpi ja vuorovaikuttavat jokaisen laajenevan Kuun kvarkin kanssa erikseen ja samalla tuon energian voisi olettaa työntävän Kuusta ulos enemmän energiaa sinne päin mikä ei ole Maapalloa kohti." missä kohtaa selität että miten kuu eroaa maasta? Joka sai samalla aikaa maan kanssa sen valtavan tahdestä purkautuneen annoksen energiaa, muutaman kilowatin ja aiheuttaa sinun mielestä maan myrskyt?

      Annas nyt tulla julkisesti vastaus.

      • Mr. Pressure

        Totta kai kyseiset tihentymät vuorovaikuttavat myös laajenevan Kuun laajenevien kvarkkien kanssa, kuinkas muutenkaan,

        Sinä nyt vaan olet niin tyhmä ettet ymmärrä ettei Kuulla ole ilmakehää, eikä meriä, jotka vaaditaan Hurrkaanien ja tsunamien syntyyn.

        Että näin tyhmille minä väännän rautalankaa siitä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

        mutta taas kerran, nyt sattui olemaan aikaa, mutta aina ei jaksa vastailla sinun tyhmiin kysymyksiisi ja siitä pahoitteluni taas etukäteen!

        .


    • airfoil joka ei kirj

      Ai minä luulin laajenevien kvarkkien vaikuttavan kaikenlaisten materiaalien kanssa.??? kuinka se nyt noin. Miksi maa sitten liikkuu, siis järisee ja kuussa ei liiku eikä järise
      Toki tiedän että kuussa ei juuri kaasua ole eikä meriä totutussa muodossa. Aikaisemmin et ole viitannut millään tavalla että niitä tarvitaan.
      Sääoppi taas puhuu ilmakehistä ja kosteudesta joka tiivistyy jne.. Sinun teoriassa puhuit vain että se tulee maan sisältä ulos missä on pienempi paine, jostakin syystä napa-alueet eivät oikein korrelloi teoriasi kanssa, kun napa-alueet ovat lähimpänä maapallon keskustaa, siis siellä pitäisi myrskytä koko ajan. Tavanomainen sääoppi kyllä ymmärtää miksi navoilla ei myrskyä hurrigaanin voimalla.

      Ettei vain teoriasi perustu näenneäisiin planeettojen radan näennäisiin silmukoihin ja sitten väännät teorian niihin käyväksi, ja metsään menee että raikaa. Taisit sanoa sanoa ensimmäisissä Sääteorioissasi että päiväntasaajalla hurrigaanit... pla plaa. ja et tiennyt ettei päiväntasaajalla esiinny hurrigaaneja, ennen kuin minä airfoil kertoin sen sinulle, siis teoriasi elää koko ajan.. voisiko siis koko teoriasi olla kokonaan väärä, joka ollaan kyllä sinulle kerrottu.

      Juu se nopeus on kyllä jo aika suuri kun kakki laajenee 1g nopeudelle. mutta et ymmärrä että noin ei voi olla.

      • Mr. Pressure

        Jännä juttu.

        Nyt on löydetty Kuustakin jonkun asteista vulkaanista toimintaa eli havaittavaa paineenvaihtelua?

        Saturnuksessa jyllää supermyrsky ja silleen.

        Mitähän Jupiterissa tapahtuu parhaillaan? Tai paremminkin Jupiterin sisällä?

        Tietysti paineenvaihtelua, mutta onko sielläkin jonkun tason muutosta joka tulisi ilmi tässä muutaman ajan sisään?

        http://www.physorg.com/news/2011-07-unique-volcanic-complex-moon-side.html






        Ja tämähän ei ole uskon asia.

        Moni uskoo jumalaan ja monet muut laajenevaan avaruuteen = jumalaan.

        Onesimpleprinciple malliin ei tarvitse uskoa.

        Kaikkia väitteitäni voidaan tutkia ajan kanssa tieteellisesti!

        Tässä joidenkin toisten teoriaa, jossa aletaan jo lähestymään malliani.

        http://www.physorg.com/news/2011-07-astronomy-telescope-bubblology.html


        Heille voisi kertoa että näkyvään maailmankaikkeuteen törmää koko ajan erittäin vanhojen "kuplia" jotka koostuvat erittäin nopeista ja erittäin pienistä tihentymistä.

        Ja ne läpäisevät näkyvän maailmankaikkeuden erittäin nopeasti joka suunnasta joka suuntaan, niin että näistä kaiken taustana toimivista tihentymistä absorboituu koko ajan lisää ikuista asiaa meidän laajeneviin tihentymiin.

        Näkyvän maailmankaikkeuden laajenevat tihentymät ovat peräisin erään "kuplan" keskustasta ja tuo keskusta on erittäin kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolla, mutta silti paljon paljon lähempänä kuin lähimmät muut vastaavat "kuplien" keskustat joista tänne on tullut erittäin nopeita ja erittäin pieniä tihentymiä tuhansien miljardien vuosien aikana. ja ei siis koko matkaa erittäin pieninä ja nopeina tihentyminä. Ei, vaan juju on siinä että vauhti kiihtyy matkan aikana ja matkan aikana laajenevat tihentymät hajaantuvat entropian mukaisesti pienemmiksi ja pienemmiksi ja samalla nopeammiksi ja nopeammiksi tihentymiksi.

        .


    • Mr. Pressure

      Tavan tuuliko se näitä harvinaisen voimakkaita Tornadoja aikaan suapi?


      .


      Harvinaisen voimakas tornado Venäjällä

      http://www.iltalehti.fi/nettitv/?31407860

      .

      Saapa nähdä miten voimakkaita ja miten paljon hurrikaaneja tulee loppukesästä USA:n itärannikolle?

      .

    • Mr. Pressure

      Sillä vuan että minähän se siis ennustin normaalia enemmän normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä Maapallolle jo huhtikuussa, you know.

      Se oli se juttu kun Maapallo ruokaili lähes kuukauden ajan normaalia enemmän avaruudesta tullutta energiaa?

      Oli siitä tiedeuutisissa juttuakin. Kaukainen kohde säteili voimakkaasti energiaa lähes kuukauden ajan.

      sai Maapallon lopulta röyhtäisemään näyttävästi Japanin suunnalla eli maaliskuinen Tsunami ja maanjäristys, you know.

      Nyt on sitten näitä ilmavaivoja, you know.



      Eikä ihme että on ollut normaalia lämpimämpää siellä sun täällä.

      Eivät todellakaan ymmärrä asioita vielä syvällisesti sitten alkuunkaan.

      Höpö höpö teorioita ovat keksineet jumalista, kuten laajeneva avaruus, kaareutuva avaruus ja ylimääräiset tilaulottuvuudet.

      Vaikka oikeasti maailmankaikkeus on äärimmäisen yksinkertainen, you know.

      Ikuinen avaruus joka on ei yhtään mitään ja ikuinen konkreettinen asia jonka tiheys vaihtelee aluettain yhden yksinkertainen periaatteen mukaisesti ja saa aikaan havaittavat ilmiöt!

      .

    • Annappas tulle ensi viikon sää ennuste, kun olet niin hyvä ja nykyiset ilmastomallit ei kerran toimi alkuunkaan:)

      Sinänsä ihme juttu että jo toista viikkoa sitten näin ennusteet jossa sää olisi suhteellisen kylmä viikon alussa, kuten eilen oli. Toimimattomilla teorioilla tehdyksi hiton hyvin. Millaisia mahtavatkaan sinun viikon ennusteet olla :DDD

      Uncommon strong tornado on Russia? Who's opinion? The daily tabloid, which tell how 38 degrees is killing temperature and 20cm new snow is killing snow devil? You have a very good source. Keep looking:DDD

      Attachment some you put on physick section is a really good. Of cource it is worth update teory some are 1920 centyry. Did you noticed, the article did not mention your teory or nothing else some is conforms your idea. Why?
      DO YOU UNDERSTAND? Why you put this attachment anyway??

    • Mr. Pressure

      Jotta voisi ennustaa tarkasti Maapallon säätä, pitäisi tietää millaista energiaa Maapalloa kohti on tulossa.

      Miten tiheästi energiaa Maapalloa kohti tulee.

      Auringosta energia tulee tänne noin 8 minuutissa ja se vaikuttaa voimakkaasti Maapallon säähän.

      Pitäisi siis pystyä ennustamaan Auringon säätä.

      Mutta silloin pitäisi tietää miten tiheästi energiaa tulee kohti Aurinkoa jne.

      Sitten on tietysti laajenevan Maapallon keskustan oma "elämä", johon tietysti vaikuttaa se energia joka tunkeutuu Maapallon keskustaan ulkoapäin.

      .

      • airfoil joka ei kirj

        Mutta sääoppipa pystyy, joka sinun mielestä on päin persettä. Kuinka se on mahdollista. Miten sääoppi toimii mutta sinun mielestä hurrigaaneissa ei toimi. Tell me please??

        ai että sä oot kiva, sinua kiva kiusata noilla ristiriidoilla joita kylvät ympäriinsä , enemmän kuin linnunradan keskusta syöksee tiheentymiä joita vain sinä olet saanut tietää "Oletko miettinyt, mistä olet ylipäätään saanut "tietää", että tuollaisia asioita, joita oikeasti kukaan maapallolla ei voi tietää, on olemassa ? Onko Sinulla jokin jumalallinen näky asiasta ? Vai kuiskiiko äänet päässäsi näitä "totuuksia" maailmankaikkeudesta ?


      • Mr. Pressure
        airfoil joka ei kirj kirjoitti:

        Mutta sääoppipa pystyy, joka sinun mielestä on päin persettä. Kuinka se on mahdollista. Miten sääoppi toimii mutta sinun mielestä hurrigaaneissa ei toimi. Tell me please??

        ai että sä oot kiva, sinua kiva kiusata noilla ristiriidoilla joita kylvät ympäriinsä , enemmän kuin linnunradan keskusta syöksee tiheentymiä joita vain sinä olet saanut tietää "Oletko miettinyt, mistä olet ylipäätään saanut "tietää", että tuollaisia asioita, joita oikeasti kukaan maapallolla ei voi tietää, on olemassa ? Onko Sinulla jokin jumalallinen näky asiasta ? Vai kuiskiiko äänet päässäsi näitä "totuuksia" maailmankaikkeudesta ?

        No hyvä että sinulla on mukavaa.

        Minustakin tämä on aika hauskaa puuhaa.

        Loogisesti päättelemällä kuka tahansa olisi voinut keksiä Aurinkokeskisen mallin tai sen miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

        Ihmiset jotka luovuttivat eli eivät kyenneet selittämään maailmankaikkeutta kolmiulotteisesti, keksivät jumalia eli laajenevat avaruudet ja kaareutuvat avaruudet ovta vain ihmisen keksimiä jumalia joita ei ole oikeasti olemassa!

        .


    • Mr. Pressure

      "Pimeää" energiaa on olemassa

      Mutta ei niin, että kyseinen pimeä energia saisi muka laajenevan avaruuden = jumalan laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla.

      Ei laajenevaa avaruutta = jumalaa ole olemassa!

      Alkuräjähdysteoriaan uskovat luulevat että ns. pimeä energia saa avaruuden laajenemaan.

      He eivät kylläkään kerro miten ja miksi tämä ns. pimeä energia saa avaruuden laajenemaan ja miten avaruus muka laajenee.

      Oikeasti on olemassa energiaa joka saa konkreettisesti olemassa olevat laajenevat tihentymät laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla.

      Kaiken taustana toimivat erittäin pienet ja erittäin nopeat tihentymät liikkuvat kenties jopa yhdessä hetkessä näkyvän maailmankaikkeuden läpi ja niitä liikkuu valtava määrä yksittäisen fotoninkin läpi, niin että niistä absorboituu koko ajan lisää ikuista asiaa laajeneviin näkyvän maailmankaikkeuden tihentymiin, kuten kvarkkeihin, neutriinoihin, fotoneihin ym. tihentymiin!

      Samalla ne välittävät informaatiota joka paikasta joka paikkaan äärimmäisen nopeasti.

      Laajeneva energiakenttä ikuisessa avaruudessa koostuu ikuisesta asiasta / yhdestä joka kokee kaikki asiat meidän kauttamme?

      Jos näin, niin silloin kaikki asiat jota teemme toisillemme, tulee tehtyä itsellemme.

      Mieti sitä ja mieti sitten miten kohtelet muita eläviä olentoja!

      .

      Kun laajeneva tihentymä ( esim. kvarkki tai fotoni) on laajentunut kaksi kertaa isommaksi, sen läpi liikkuu kaksi kertaa enemmän kaiken taustana toimivia tihentymiä.

      Koska aika on suhteellista, voi aika hidastua suhteessa laajenemisnopeuteen ja näin laajeneminen on kiihtyvää suhteessa suhteelliseen aikaan!

      Laajenevat tihentymät laajenevat luonnollisesti ymmärrettävällä tavalla kolmiulotteisesti ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen joka on ei yhtään mitään!


      Miten laajeneva avaruus = jumala muka laajenee?

      .

      Luonnollisesti laajenemista kiihdyttää myös se että laajenevaa ainetta kohti tulee koko ajan kauempaa ja kauempaa energiaa joka saa laajenevan aineen laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla!

      Galaksien "siemenethän" humahtivat aikoinaan ulos kohteesta joka on erittäin kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja näistä laajenevista galaksien siemenistä työntyi ulos laajenevia tihentymiä joista laajenevat atomit syntyivät.

      Silloin uutta laajenevaa ainetta kohti ei tullut energiaa muista galakseista ja kun sitä alkoi tulla, alkoi aine laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla.

      .

    • Mr. Tornado

      .

      No, Huhtikuussa ennustin paljon myrskyjä tälle vuodelle. Tornadoja, Trombeja ja ilmeisesti Taifuunejakin on ollut melkoisen paljon, kun taas Hurrikaaneja vasta yksi. ( Myrskyjä atlantilla jo 9 ja ensimmäinen kesäkuun loppupuolella. )

      ja sekin vielä jatkaa matkaansa.

      Vuonna 2004 joulukuussa Maapallo röyhtäisi näyttävästi, Tsuanami ja maanjäristys, you know.

      Avaruudesta tuli voimakas energiapulssi joka omasi pilottiaallon, joka työntyi Maapallon keskustaan ja sai aikaiseksi näyttävän röyhtäisyn?

      Viiveellä energiaa ulos Maapallon keskustasta ja siitä näyttäviä Hurrikaaneja, joista ensimmäiset jo muistaakseni kesäkuussa.

      2005 Atlantic hurricane season

      Total depressions: 31
      Total storms: 28 (record high)
      Hurricanes: 15 (record high)
      Major hurricanes (Cat. 3 ): 7

      http://en.wikipedia.org/wiki/2005_Atlantic_hurricane_season

      .

      By the way.

      Tämän vuoden röyhtäisy oli vasta Maaliskuussa eli saapa nähdä onko nyt tästä eteenpäin normaalia enemmän ja normaalia voimakkaampia hurrikaaneja?

      .

      Edit.

      tsekkasin vielä ensimmäisen ja viimeisen vuoden 2005 atlantin hurrikaaneista

      First storm formed: June 8, 2005
      Last storm dissipated: January 6, 2006
      (record latest)

      Eli viimeinen vasta seuraavan vuoden tammikuussa.

      On niin, ompahan nyt sitten seurattavaa, jos ja kun niitä hurrikaaneja alkaa esiintymään normaalia enemmän ja normaalia voimakkaampina?

      Jos ei, niin hyvä vaan, koska eipä joudu ihmiset sitten kärsimään kyseisillä alueilla, you know.

      .

      Pitäisi kyllä tsekata ne eteläisen pallonpuoliskon ns. cyklonit.

      Google: cyklon 2011 wikipedia

      antaa tälle vuodelle paljon osumia.

      Mistähän löytyisi vastaavaa infoa cykloneista, kuin hurrikaaneista?

      .

      Löytyi

      http://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_Australian_region_cyclone_season

      2010 - 2011 viimeisin oli huhtikuussa, joten ei ilmeisesti maaliskuussa ruokailtu energia ehtinyt vaikuttaa tuohon cyklone jaksoon?

      Miltäs 2005 - 2006 jakso näyttikään?

      http://en.wikipedia.org/wiki/2005–06_Australian_region_cyclone_season

      Voit verrata tuota jaksoa kun klikkaat oikealla tilastoista edellisiä jaksoja ja seuraavien vuosien jaksoja.

      .

    • Mr. Hurrikaani

      Jännä että Auringonpilkkuja ei juurikaan ole ollut.

      Muistanko oikein, että kuivuutta ja lämpöä on kuitenkin riittänyt, vaikka Auringosta ei ole tullut normaalia enempää säteilyä, niin kuin Auringonpilkkujen aikana tulee?

      Miksi voimakkaita Tornadoja ja Hurrikaaneja silti esiintyy niin paljon?

      Ehkäpä sitä extra energiaa tuli jostakin muualta kuin Auringosta, sai Maapallon röyhtäisemään ja eihän niitä ilmavaivoja heti ruokailun yhteydessä tule.


      Ne tulevat aina viiveellä, kuten ne tulivat viiveellä 2004 joulukuun "ruokailun" ja näyttävän röyhtäisyn jälkeenkin vuonna 2005.

      Oli Wilmaa ja Katrinaa, you know!

      .

    • Mr. Jaettu ilo

      Liitän tämän myös tähän aiheeseen.

      http://www.etheric.com/GalacticCenter/GRB.html

      "Was the December 26, 2004 Indonesian Earthquake and Tsunami
      Caused by a Stellar Explosion 26,000 Light Years Away?
      Sound Crazy? Read Carefully Below.
      (Originally posted February 20, 2005)

      Gamma Ray Bursts, Gravity Waves, and Earthquakes"


      Ja näin OSP sivuilla

      http://www.onesimpleprinciple.com/39

      .

      http://www.onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic....a8ea854278cf37f0041c58cf4e90f6

      "Posted: 25.04.2011 17:24 Post subject: Ennustus

      --------------------------------------------------------------------------------

      Ennustan että ensi Tänä vuonna esiintyy erittäin voimakkaita hurrikaaneja vastaavalla tavalla kuin vuonna 2005.

      2004 joulukuussa voimakas maanjäristys ja Tsunami.

      Vuorokausi sen jälkeen avaruudesta voimakas energiapulssi läpäisee Maapallon.

      Jos tuo energiapulssi omasi pilottiaallon joka saí aikaiseksi Tsuanamin ja maanjäristyksen, niin ehkäpä Maapallon keskustaan absorboitui paljon energiaa joka lisäsi Maapallon keskustasta ulos työntyvän energian määrää ja näin normaalia enemmän normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä?

      Maaliskuun 11 päivä 2011 Japanin Tsunami ja maanjäristys.

      Jos tuonkin aiheutti avaruudesta tullut energiapulssi, niin ehkäpä seuraavan vuoden aikana tullaan havaitsemaan normaalia enemmän normaalia voimakkaampia hirmumyrskyjä?

      "Viimeisen kymmenen vuoden aikana Atlantilla näyttää raivonneen useampia hurrikaaneja vuodessa kuin koskaan sinä aikana, jona havaintojen on kerätty. Vuonna 2005 saavutettiin kaikkien aikojen ennätys, kun 15 myrskyä voimistui hurrikaaniksi ja Katrina tuhosi New Orleansin."

      http://www.galilei.fi/index.php?id=244&luokkaid=1

      "

      http://www.onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic....a8ea854278cf37f0041c58cf4e90f6

      No, ei USA:n itärannikolla isosti niitä Hurrikaaneja ollut. Irene taisi tulla kalliiksi, jos oikein muistan.

      Olihan niitä kuitenkin 7 Hurrikaania

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Vuoden_2011_Atlantin_hurrikaanikausi

      Eteläisellä pallonpuoliskolla on tainnut kuitenkin olla melko paljon Cykloneja?

      .

      • Mr. Jaettu ilo

        Käsittääkseni erittäin isoja Tornadoja on ollut vuodesta 1950 lähtien 58 joista kuusi viime vuonna.

        High season for tornadoes ahead, eyes on Southeast
        February 23, 2012 By SETH BORENSTEIN , AP Science Writer

        http://www.physorg.com/news/2012-02-high-season-tornadoes-eyes-southeast.html

        Keskimäärin siis yksi / vuosi ja viime vuonna kuusi.

        Ja minä siis ennustin isosti myrskyjä edelliselle vuodelle ennen kuin ensimmäiset isot Tornadot syntyivät.

        Mistähän saisi tilastoja edellisen vuoden cyklonien ja taifuunien esiintymismääristä?

        .


      • HyvinEnnistettu
        Mr. Jaettu ilo kirjoitti:

        Käsittääkseni erittäin isoja Tornadoja on ollut vuodesta 1950 lähtien 58 joista kuusi viime vuonna.

        High season for tornadoes ahead, eyes on Southeast
        February 23, 2012 By SETH BORENSTEIN , AP Science Writer

        http://www.physorg.com/news/2012-02-high-season-tornadoes-eyes-southeast.html

        Keskimäärin siis yksi / vuosi ja viime vuonna kuusi.

        Ja minä siis ennustin isosti myrskyjä edelliselle vuodelle ennen kuin ensimmäiset isot Tornadot syntyivät.

        Mistähän saisi tilastoja edellisen vuoden cyklonien ja taifuunien esiintymismääristä?

        .

        Hyvin ennustettu!

        👍


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe