Gnocchi: mistä perunasta?

Peruna on soikea

Olen muutamaan kertaan, huonolla menestyksellä, yrittänyt tehdä gnoccheja. Ovat aina hajonneet keitettäessä paitsi pari kertaa, jolloin niistä on tullut kumimaisia klimppejä.

Olisiko ongelma perunassa - tai edes osa ongelmaa? Mistä perunasta olette saaneet gnocchinne onnistumaan?

8

644

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Peruna on soikea

        Tuhannet kiitokset - täytyy kokeilla noilta linjoilta jo ensi viikonlippuna: alla Sorrentina vaikuttaa todella lupaavalta! Haluan saada gnocchini kuntoon ennen basilikasesonkia...

        Englanninkielinen ohjeeni sanoo "starchy potatoes", ja se ei kuullosta samalta kuin "jauhoinen", päinvastoin.


      • sf3wfw3fw24234
        Peruna on soikea kirjoitti:

        Tuhannet kiitokset - täytyy kokeilla noilta linjoilta jo ensi viikonlippuna: alla Sorrentina vaikuttaa todella lupaavalta! Haluan saada gnocchini kuntoon ennen basilikasesonkia...

        Englanninkielinen ohjeeni sanoo "starchy potatoes", ja se ei kuullosta samalta kuin "jauhoinen", päinvastoin.

        Eikös suuren starch (tärkkelys) pitoisuuden omaavat perunat ole juurikin jauhoisia.


    • hei hei peruna

      Hyvä kysymys- ja samanlaisia kumipalloja tuli k kaupan yleisperunasta. Ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti valmistettuna, parmesaanilla höystettynä- niistä tuli koiran kiitospaloja.
      No osaampahan sitten tehä ainakiin semmosia.

    • paras video aiheesta
    • Vaihteluita
    • kurpitsa bataatti

      http://prinsessaruoka.blogspot.com/2008/08/gnocchi-di-patate-ai-funghi-con.html

      Gnocchit tryffelikastikkeessa

      500 g pernuagnoccheja
      4 dl kermaa
      1 purkki Urbani Salsa di tartuffi neri extra -tryffelikastiketta
      sormisuolaa
      raastettua parmesaania

      1. Keitä perunanyytit suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
      2. Kiehauta kerma ja anna sen kiehua hiljalleen n. 5 minuuttia, jotta se paksuuntuu. Lisää tryffelikastike kerman joukkoon.
      3. Valuta perunanyytit ja sekoita ne kermakastikkeen joukkoon.
      4. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Sirottele päälle parmesaaniraaste

      valmiina
      Barilla: Gnocchi 500 g

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe