Gnocchi: mistä perunasta?

Peruna on soikea

Olen muutamaan kertaan, huonolla menestyksellä, yrittänyt tehdä gnoccheja. Ovat aina hajonneet keitettäessä paitsi pari kertaa, jolloin niistä on tullut kumimaisia klimppejä.

Olisiko ongelma perunassa - tai edes osa ongelmaa? Mistä perunasta olette saaneet gnocchinne onnistumaan?

8

728

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Peruna on soikea

        Tuhannet kiitokset - täytyy kokeilla noilta linjoilta jo ensi viikonlippuna: alla Sorrentina vaikuttaa todella lupaavalta! Haluan saada gnocchini kuntoon ennen basilikasesonkia...

        Englanninkielinen ohjeeni sanoo "starchy potatoes", ja se ei kuullosta samalta kuin "jauhoinen", päinvastoin.


      • sf3wfw3fw24234
        Peruna on soikea kirjoitti:

        Tuhannet kiitokset - täytyy kokeilla noilta linjoilta jo ensi viikonlippuna: alla Sorrentina vaikuttaa todella lupaavalta! Haluan saada gnocchini kuntoon ennen basilikasesonkia...

        Englanninkielinen ohjeeni sanoo "starchy potatoes", ja se ei kuullosta samalta kuin "jauhoinen", päinvastoin.

        Eikös suuren starch (tärkkelys) pitoisuuden omaavat perunat ole juurikin jauhoisia.


    • hei hei peruna

      Hyvä kysymys- ja samanlaisia kumipalloja tuli k kaupan yleisperunasta. Ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti valmistettuna, parmesaanilla höystettynä- niistä tuli koiran kiitospaloja.
      No osaampahan sitten tehä ainakiin semmosia.

    • paras video aiheesta
    • Vaihteluita
    • kurpitsa bataatti

      http://prinsessaruoka.blogspot.com/2008/08/gnocchi-di-patate-ai-funghi-con.html

      Gnocchit tryffelikastikkeessa

      500 g pernuagnoccheja
      4 dl kermaa
      1 purkki Urbani Salsa di tartuffi neri extra -tryffelikastiketta
      sormisuolaa
      raastettua parmesaania

      1. Keitä perunanyytit suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
      2. Kiehauta kerma ja anna sen kiehua hiljalleen n. 5 minuuttia, jotta se paksuuntuu. Lisää tryffelikastike kerman joukkoon.
      3. Valuta perunanyytit ja sekoita ne kermakastikkeen joukkoon.
      4. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Sirottele päälle parmesaaniraaste

      valmiina
      Barilla: Gnocchi 500 g

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mistä puhuitte viimeksi kun näitte

      Kerro yksi aiheista
      Ikävä
      83
      6059
    2. ROTAT VALTAAVAT ALUEITA

      Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj
      Äänekoski
      47
      4095
    3. Olenko saanut sinut koukkuun?

      Hyvä. Rakastan sua.
      Ikävä
      131
      4021
    4. Se on hyvästi

      Toivottavasti ei tavata.
      Ikävä
      69
      3823
    5. Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan

      Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️
      Ikävä
      26
      2978
    6. Alavuden sairaala

      Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan
      Ähtäri
      7
      2577
    7. 41
      2445
    8. Sisäsiittosuus

      Tämän kevään ylioppilaista 90% oli sama sukunimi?
      Suomussalmi
      28
      2262
    9. Kerro todelliset motiivit

      kaivattuasi kohtaan?
      Ikävä
      204
      2141
    10. Reuters: Ukraina on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan. Jopa 40 konetta vahingoittunut

      Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan, kertoo Reuters. Uutistoimiston läh
      NATO
      450
      1859
    Aihe