Kuhan nyt ollessa melko edullista se oli köyhemmänkin ulottuvilla. Netistä luin että keittoon kuhaa ei suomusteta koska suomuista lähtee keittoon makua.
No maukasta keitosta kyllä tuli, mutta suomuja sai koko ajan syljeskellä suustaan.
Mikä meni vikaan?
Kuhan valmistus
9
4322
Vastaukset
- 20-16
Se, että laitoit ne nahat suomuineen sinne keittoon. Keitä seuraavalla kerralla nahoista ja ruodoista (lisäksi tietysti mausteita, juureksia, yrttejä...) liemi, siivilöi se ja tee se keitto siitä liemestä.
- kokkilas
Mitenkä saan nahan irti?
No sitten luin samasta netin ohjeesta, että paistettavat kuhat suomustetaan.
Tein tämän hankalan toimenpiteen, en sitten ymmärrä että miksi se piti tehdä. Paistoin palaset, ja syödessä nahka kerittiin vaan pois. Kai siinä samalla olisi suomutkin lähteneet.
Oli kyllä hyvää. - Panhandle
kokkilas kirjoitti:
Mitenkä saan nahan irti?
No sitten luin samasta netin ohjeesta, että paistettavat kuhat suomustetaan.
Tein tämän hankalan toimenpiteen, en sitten ymmärrä että miksi se piti tehdä. Paistoin palaset, ja syödessä nahka kerittiin vaan pois. Kai siinä samalla olisi suomutkin lähteneet.
Oli kyllä hyvää.Fileoi kala ja tee liemi kaikesta siitä, mikä fileistä jää yli. Siivilöi liemi keiton pohjaksi, keitä juurekset ja mitä muuta nyt käytätkään, ja lisää ihan loppuvaiheessa pieniksi pilkotut ruodottomat fileet mukaan muutamaksi minuutiksi.
- kokkilas
Panhandle kirjoitti:
Fileoi kala ja tee liemi kaikesta siitä, mikä fileistä jää yli. Siivilöi liemi keiton pohjaksi, keitä juurekset ja mitä muuta nyt käytätkään, ja lisää ihan loppuvaiheessa pieniksi pilkotut ruodottomat fileet mukaan muutamaksi minuutiksi.
No nyt taitaa olla selvää. Kuha ei nyt ole huippukallista ainakaan täällä.
- 19-29
kokkilas kirjoitti:
Mitenkä saan nahan irti?
No sitten luin samasta netin ohjeesta, että paistettavat kuhat suomustetaan.
Tein tämän hankalan toimenpiteen, en sitten ymmärrä että miksi se piti tehdä. Paistoin palaset, ja syödessä nahka kerittiin vaan pois. Kai siinä samalla olisi suomutkin lähteneet.
Oli kyllä hyvää.Syö seuraavaksi se nahkakin. Rapeaksi paistettuna se on herkkua, kunhan tosiaan vaan muistaa suomustaa sen ensin.
- kokkilas
19-29 kirjoitti:
Syö seuraavaksi se nahkakin. Rapeaksi paistettuna se on herkkua, kunhan tosiaan vaan muistaa suomustaa sen ensin.
En niin harrasta kärvennetyn syömistä. Sellainen on syöpätoksista.
- Biologian opiskelija
kokkilas kirjoitti:
En niin harrasta kärvennetyn syömistä. Sellainen on syöpätoksista.
Kokkilas hei! Rapeaksi paistettu ja kärvennetty on kaksi eri asiaa! Grillaamalla onnistuu varsin helposti saamaan noita syöpään altistavia toksiineja eli PAH yhdisteitä. Se edellyttää tosin, että liekit pääsevät nuoleksimaan grillattavaa pintaa ja huonoissa grilleissä niin tapahtuu helposti. Mikäli paistat pannulla jotain rapeaksi, ei noita yhdisteitä voi syntyä, joten boikotointisi on aiheetonta rapean ruuan suhteen!
- kalan käsittelyyn
JärviSuomessa kalan kimppuun
http://www.ahven.net/opetusmateriaali/kuvapankki/indexVideo1.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen, yrittäessäsi olla vahva olet heikoksi tullut
Tiedätkö mitä todellinen vahvuus on? Selviätkö, kun valtakunnat kukistuvat? Miten suojaudut kun menetät kaiken? :/1851384Miettimisen aihetta.
Kannattaa yrittää vain niitä oman tasoisia miehiä. Eli tiputa ittes maan pinnalle. Tiedoksi naiselle mieheltä.1231188- 49911
- 70890
Just nyt mä
En haluais sanoa sulle mitään. Voisi vaikka istua vierekkäin hiljaa. Ehkä nojaten toisiimme. Tai maata vierekkäin, ilman53800Nainen miltä tuntuu olla ainoa nainen Suomessa, joka kelpaa ja on yheen sopiva minulle
Sydämeni on kuin muuri, valtavat piikkimuurit, luottamusongelmat, ulkonäkövaatimukset, persoonavaatimukset ja älykkyysva50776- 56772
- 101741
- 33702
- 60699